2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benimki de göstermemişdi doktor okadar uğraşmıştı meğer utanmış bizimki kızmış nazlı olacak herhal belki seninkide nazlı çiçektir. :16:

büyük allahım inşallah canım inşallah kızdır.gerçekten çok istiyorum kızım olsun.çok çok çoook istiyorum hem de.hep dua ediyorum allahım bana sağlıklı hayırlı bir kız evlat ver diye ama bakalım her şey allahtan.

Filiz öncelikle geçmiş olsun canım. Bi de eğer mümkünse benim kızımı da yazarmısın listeye,1. çocuğum bu ikisi yazmıyor orda sanırım. Herkes iyidir umarım,kasılmalar için doktor bana da magnezyum verdi suya atılıp içiliyo çok kötü bir tadı var. Benim kasılmam yok dedim ama ilerde olur deyip yazdı. Hergün içmiyorum valla tadı kötü kasılmam da yok.

Ben de lcw hamile kıyafetlerini hiç beğenmedim ama başka bir mağzada lcw kot tulum gördüm bi deneyim dedim,o kadar hoşuma gittiki 1 ay sonra belki olmayacak bana bir büyüğü kalmamıştı ama yine de aldım,çok güzel.

saol canım evet yazmıodu cunku solememıstın bılgılerını tam :1:yazıyım hemen sımdı

dört gözle seni bekliyorummmm güzel haberlerle ve fotolarla gel. ikiz çocuklarım ikiz arkadaşlarını görmek istiyorrrr.

bide gelde şu biberon işini netleştirelim senleee. almak istiyorum ben. hiç bişi almadım daha başlayım artık.

Aaaa ondan mı olmuş :53: biz de bilelim de griye dönmeyelim rengimiz solmasın :1: bu arada nişanlığın çok hoşmuş

sağol tatlım. bebek için yer açayım dedim, yoksa kıyamıyorum satmaya

selam kizlar
4.ayim neredeyse bitmek uzere ben de ne kilo var ne de dogru duzgun gobek ?? 72 ile basladim suan 70 kiloyum. kilo almayan var mi aranzda??

ben bulantılı geçirdim ondan kilo verdim biraz 59.7'yim, kilo almadım aksine vermiş oldum ama göbeğim gayet belirgin oldu yine de çok ilginç

burcak saol canımmm umarım gecer cabucak ılaca GEREk kalmadan ..
buarada bıberonlar ındırımdeydı baya unnoda ama bıtmıs kampanya bugun :1:
ben hıc anlamıom ya arastırmada yapmıom sız alında banada yazarsın :1::1:

ben birazdan kuzuları gormeye gidicem
oyle heyecanlıyım anlatamam
su üç hafta geçti de dakikalar geçmiyor sanki
bugün hepimiz için ve bebek hasreti çekenler için de dua edicem
(doktorumla ziyaret yeri yan yana da )

rabbim inşallah hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almamızı sağlar
hayırlı sağlıklı aklı fikri yerinde kısmetli akıllı güzel ahlaklı merhametli Allah korkusu olan ana baba sevgisi saygısı olançocuklar nasip eder inşallah
El açıp dua eden cocuk dileyen nice dostlarımızada tez zamanda hayırlı evlatlar verir inşallah
AMİNNN

kızalr tunaydınlar anca yazabılıdım.filizcim gecmıs olsun.kızlar guzel haberlerle gelın ıns doktorlarınızdan.bır kac gecedır kabus goruyorum ya sızdede oluyormu bole seyler? ıkı 3 gunde bır dusuk yaptıgımı kan ıcınde kaldıgımı goruyorum.yada taa eskı erkek arkadasım benı tartaklıyor bebegıme bısıler yapıyor sacma sapan seyler.bır psıkologa mı gıtsem acaba?

ben avent PES alacaktım arkadaslr haber vedi ama ben set istiyorum yenidoğan seti diye onu takip ediyorum düşerse hepinize haber vericem

Filiz öncelikle geçmiş olsun canım. Bi de eğer mümkünse benim kızımı da yazarmısın listeye,1. çocuğum bu ikisi yazmıyor orda sanırım. Herkes iyidir umarım,kasılmalar için doktor bana da magnezyum verdi suya atılıp içiliyo çok kötü bir tadı var. Benim kasılmam yok dedim ama ilerde olur deyip yazdı. Hergün içmiyorum valla tadı kötü kasılmam da yok.

Ben de lcw hamile kıyafetlerini hiç beğenmedim ama başka bir mağzada lcw kot tulum gördüm bi deneyim dedim,o kadar hoşuma gittiki 1 ay sonra belki olmayacak bana bir büyüğü kalmamıştı ama yine de aldım,çok güzel.

Ben de aldım o tulumdan çok severek hem de giyince çok komik oluyorum boyacı gibi :1::1::1: pantolon alcaktım doğru düzgün bişey yok sanki düşcekmiş gibi diğer şeyler de göbeğimi sıkıyo gibi yine en iyisi tulum tarzı şeyler herhalde

hayırlı sağlıklı aklı fikri yerinde kısmetli akıllı güzel ahlaklı merhametli Allah korkusu olan ana baba sevgisi saygısı olançocuklar nasip eder inşallah
El açıp dua eden cocuk dileyen nice dostlarımızada tez zamanda hayırlı evlatlar verir inşallah
AMİNNN
ouyyyyyyyyyyy amın canımm benmmmmmm duaların ınsallah kabul olurr yavruslarınla guzel guzel mutlu mutlu dönersınnnn
guzel haberlerını beklıyoruzzz:16::16:

kızalr tunaydınlar anca yazabılıdım.filizcim gecmıs olsun.kızlar guzel haberlerle gelın ıns doktorlarınızdan.bır kac gecedır kabus goruyorum ya sızdede oluyormu bole seyler? ıkı 3 gunde bır dusuk yaptıgımı kan ıcınde kaldıgımı goruyorum.yada taa eskı erkek arkadasım benı tartaklıyor bebegıme bısıler yapıyor sacma sapan seyler.bır psıkologa mı gıtsem acaba?
saol canım korkma cnm bızlerde goruyoruz sacma sapan ruyalar hamılelıkte normalmıs hıc gormedıgınız kadar ruya gorebılırsınız yazıyordu kıtapta
ben avent PES alacaktım arkadaslr haber vedi ama ben set istiyorum yenidoğan seti diye onu takip ediyorum düşerse hepinize haber vericem
tamam cnm bende bakıyorum gorursem haber verırım :16:

ya ben de hiç anlamıyorum ve uğraşamıyorum valla ne olacak bilmiyorum:52:

AMİNNN

bilgecebuk aminnnnnnnnnnnnn amin ne güzel dualar. inşallah sağlıkla görürsün yavrularını.
ben de merak içindeyim ama cumaya çok var :50:

canım bence normal. ben de tam uyuyordum kardeşim aradı gerçekten, dedim uyuyorum kapadık telefonu sonra rüyamda kardeşimle kavga ettim durdum karnıma tekme atıyor falan ayakkabılarımızı paylaşamıyormuşuz :) stresle uyandım
yani olabiliyor,
sonra birgün eşim gıcık olduğumu bile bile kv nin kpye seslendiği şekilde çocuğumuzun adı EFE mi olsun dedi. rüyamda çocuğumu düşürüyordum v.s v.s
gergin olunca normal herhalde, bir de merak içindeyiz sürekli, içerde bir can var sonuçta...

gercekten nergisssss canımmm bende cok merak edıyorum senı sanırım kızdın gıttın ben öle hıssedıyorummmm lutfennnnnnnnnnn döön aramızaaaaaaaaaaaaa

Ben geldimmmmm Flaş Flaş hala kızım oluyor:52::52::52:

Şükürler olsun kızçem çok sağlıklı maşallah kıpır kıpırdı anasının karnında korkularım endişelerim bir anda bitti gitti üçlü test yapıldı kan sonuçları haftaya çıkıcakmış 25 lira ödedim bu arada muane ücreti dışında 3 haftasonra detaylı ultrasona gün verdi ama başka doktora yönlendirdi 150 liraymış onun fiyatıda valla sağlıklı olsunda 1000 lira vermeye razıyım

Doktorun cinsiyete ne demiştik dedi kız demiştiniz dedim bakalım dedi artım kesin kız diyince eşimin yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi başlasın alışveriş :))

18+2 görünüyoruz günümüzle uyumluymuşuz offf elim ayağım titriyor hala sevinçten

slm kızlar dr dan geldim 3'lü tarama testi yapıldı.15 gün sonra alacağım sonucu,inşallah bir sorun olmaz.cinsiyetini yine söylemedi,ultrasonum iyi değil,görürsem söylerim dedi ama söylemedi.:19:neyse perşembe günü antalyaya özele gideceğim orada öğrenebilirim inşallah.ama geçen hafta sağlık ocağında görmeye çalıştı dr kapatmış bacaklarını sıpa göstermedi.inşallah bu sefer öğrenebilirim.bende ciciler alamk istiyorum artık bebeğime.:1:

seninki bence de kız göstermediğine göre :)) doktora kime gideceksin ertuğrul beye mi??

Ben geldimmmmm Flaş Flaş hala kızım oluyor:52::52::52:

Şükürler olsun kızçem çok sağlıklı maşallah kıpır kıpırdı anasının karnında korkularım endişelerim bir anda bitti gitti üçlü test yapıldı kan sonuçları haftaya çıkıcakmış 25 lira ödedim bu arada muane ücreti dışında 3 haftasonra detaylı ultrasona gün verdi ama başka doktora yönlendirdi 150 liraymış onun fiyatıda valla sağlıklı olsunda 1000 lira vermeye razıyım

Doktorun cinsiyete ne demiştik dedi kız demiştiniz dedim bakalım dedi artım kesin kız diyince eşimin yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi başlasın alışveriş :))

18+2 görünüyoruz günümüzle uyumluymuşuz offf elim ayağım titriyor hala sevinçten

hayırlı olsun cnm gozun aydınnnn ne guzellll maşallahh mutluluk getırdn darısı bana persembe cıkcıak sonucum :18::18:[/B]

gercekten nergisssss canımmm bende cok merak edıyorum senı sanırım kızdın gıttın ben öle hıssedıyorummmm lutfennnnnnnnnnn döön aramızaaaaaaaaaaaaa

bende öyle hissediyorum biliyormusun ama en son işleri toparlıyorum izne çıkacağım falan dediğinide hatırlıyorum sanki acaba ondanmıdırki

bende öyle hissediyorum biliyormusun ama en son işleri toparlıyorum izne çıkacağım falan dediğinide hatırlıyorum sanki acaba ondanmıdırki

Şimdi konuştum nergisyeseminle herşey yolundaymış işleri çok yoğunmuş eve gelincede yorgunluktan giremiyormuş üçlü test sonuçlarıda iyi çıkmış

Back
X