2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar nasılsınız bende bebegımın kımıldadıgını hissetmıyorum sadece arada gıddıklıyor bırde iiki gundur sabahları sol tarafıma toplanıyor poposu falan desem o kadar buyumuşmudur çok komık oluyo karnımın bı tarafı sıs bıtarafı normal duruyo:1::1:

o toplanan bebişin ta kendisi :1::1::1:

recaaaa ederim çiçeeeeemmm ne demek ben de aydınlanmış oldum, blok da gayet faydalı, takibe alın derim. biberonla ilgili faydalı bilgiler var:34:

evet baktım cnm güzel bi blog. bide bu sene yazılmış eski değil.buarada bloğunda sölemiş kadın bu yaz aventin cam biberonu çıkıyormuş. doğduktan sonra bide ondan alırız

evet baktım cnm güzel bi blog. bide bu sene yazılmış eski değil.buarada bloğunda sölemiş kadın bu yaz aventin cam biberonu çıkıyormuş. doğduktan sonra bide ondan alırız

ben şuan temizlik yapıyorum, açtım şöyle üstten bi baktım. Demek cam biberonu çıkacakmış haaa:52: en sağlıklısı cam vallaaa:52::52: bekleyelim derim,yani madem öyle bişey varsa ben beklerim :34:
Geçen bi arkadaşla konuştum ilerisi için de dr.browns al dedi. O da çok iyiymiş, cam ama kaç defa düşürdüm kırılmadı dedi :34:

cnm ben biberona kesin karar verdim. PHILIPS AVENT SCF 270/60 YENİDOĞAN HEDİYE SETİ diye geçiyor. bunu alıcam.

telsize kesin karar verdim. KRAFT BM147 BEBEK DİNLEME TELSİZİ bunuda alıcam. bebek mağazası com da en uygun fiyat.

sterilize mak. kesin alıcam onda da avente karar verdim. ama evde mikrodalgm olmasına rağmen mikrodalga sterilize istemiyorum normal buharlı olandan istiyorum. bunu da biberonlarla takım olarak mother care mağzasında görmüştüm. önce oraya bakıcam hala öyle bir set varsa hepsini takım alırım. ama yoksa ayrı ayrı alıcam.

emzik primatüre olan emzikten alıcam birer tane. doğduktan sonra kullanıma ve memnuniyete göre başka bişi alırım. ama bnm hem erken doğum olacak, hemde yeni doğum yapanların tavsiyesi; "primatüre emzik alın çok kullanışlı oluyo bebek zorlanmıyo" diyolar.

öle işte. bebek arabası yakın bi arkadaşımın ikizleri vardı. 1.500tl ye almış bundan 5sene önce. hala içi yanıyor ve çok kullanmamış.hepbana dua ediyordu inş. senin ikiz olurda sana veririm diye. bebek arabasını o vericek çok yeniymiş sölediğine göre.

beşiğe gelince ayrı ayrı 2 beşik almaya karar verdik. bu durumda da park yataktan vazgeçtim çok büyük 2 tane sığdıramam. zaten bnm bebişler çiroz bişi olurlar :1:. chicco da şu alta koyduğum beşği gördm çok beğendim. sallanabiliyo. 200tl dedi bana da uygun geldi. 2 tane alınca daha uygun bişi yaparlar. annem alıcakmış öle söledi. çok sevindim ne yalan söleyim
:1:

Eki Görüntüle 728035

Canım ben de bu beşike çok heveslendim, babytech in organik 350 tl heryerde fiyatı seninkinin fiyatı ucuzmuş markası ne , bide nerden aldın bu fiyatı?

Ben de cam istiyorum aslında ya, 2 gün önce aventin biberonunu aldım bpa ama pes değil :26:

sabahları toplnıyo ama karnım cok gerılıyo acıyo valla ya senınde oluyomu:1::1:

Benimkide toplanıyo hem de sık sık karnımın sağ tarafında göbek deliğinin hemen altında. Canım biraz acıyo kasılıyo gibi oluyo ama sadece bikaç saniye sürüyor, bence bebek pozisyon değiştirirken oluyo

Benimkide toplanıyo hem de sık sık karnımın sağ tarafında göbek deliğinin hemen altında. Canım biraz acıyo kasılıyo gibi oluyo ama sadece bikaç saniye sürüyor, bence bebek pozisyon değiştirirken oluyo

benım ıkı gundur sabahları oluyo canım daha cok fazla hıssedemıyorum hareketlerını ama benım uzun suruyo elımle karnımı oksadıgım zaman faln normale dönuyo yoksa bıraz duruyo öle benımde solumda oluyo

anneciklerrr hepineze selammm :16::16::16: bu aralar iş yoğunluğundan giremiyorum. tatile çıkmayı düşündüğüm için işleri bitirmeye çalışıyorum. akşamlarıda eve zor atıyorum kendimi. kimseye kırgın diilim öyle düşünenler olmuş. en kısa zamanda döncem eskisi gibi :34: kızım gayet iyi. 3'lü taramamızın sonucu çıktı. çok şükür bir sorun yok. 21 hazirandada detaylı ultrasona giricem. cd vericeklermiş sabırsızlıkla onu bekliyorum. umarım burdada herkes iyidir. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman tabi minnak davşannarıda :29::16::16::16:

anneciklerrr hepineze selammm :16::16::16: bu aralar iş yoğunluğundan giremiyorum. tatile çıkmayı düşündüğüm için işleri bitirmeye çalışıyorum. akşamlarıda eve zor atıyorum kendimi. kimseye kırgın diilim öyle düşünenler olmuş. en kısa zamanda döncem eskisi gibi :34: kızım gayet iyi. 3'lü taramamızın sonucu çıktı. çok şükür bir sorun yok. 21 hazirandada detaylı ultrasona giricem. cd vericeklermiş sabırsızlıkla onu bekliyorum. umarım burdada herkes iyidir. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman tabi minnak davşannarıda :29::16::16::16:

Hoşgeldin. Nihayet valla hepimiz çok merak ettik seni. Kızınla senin iyi olmana çok sevindim.

kızlar nasılsınız doktora gıdıcek olanlar umarım guzel sonuclarla gelırsınız...ben bebekmı bılmıyorum ama kasıklarımda yemek sonrası pıt pıt bısey oluyor bıde bı sefer kayma seklınde bısey oldu cok korkmustum
ben sabah 5 de kalktım hapsurmayla grip olmusum :2: cok fena burnum tıkandı
napsam kı lımon bal karıstırıcam sımdı onu ıcıcem bıktım bu grıpten yaa :43:

Geçmiş olsun canım.

Hoşgeldin kuzum,bebiş iyi, sen de iyisindir bebiş iyi olunca tabi...

Hoşgeldin. Nihayet valla hepimiz çok merak ettik seni. Kızınla senin iyi olmana çok sevindim.

hoşbuldum canım :16: aslında aklım hep burda ama giremedim hiç. bide bu ara akşamları acaip uyku basıo bazen yemek bile yemeden yatıyırum. sen nasılsın? bebiş nasıl?

Hoşgeldin kuzum,bebiş iyi, sen de iyisindir bebiş iyi olunca tabi...

hoşbuldum canım :16: aynen öle cimcimem ii olunca bende ii oluyorum. sabırsızlıkla doğmasını bekliyorum. bizim bebişler nasipleriyle geliolar doum iznide 6 aya çıkıcak inşallah süt iznide 4 saat olcakmış. ona bile tam net bakamadım daha ne durumda die younluktan :) sende bebişte iisinizdir inşallah :)

nergisyasemin bende seni merak ediyordum canım....bebişinle ikinizin iyi olmasına sevindim...az önce aklıma geldin forumada giremiyorum deli gibi çalışıyorum bu aralar..nası işler yoğun..

benimde cuma günü 4 lü test olacak...doktor korkma bi r tüp alacağız dedi..gene gidecek 1 tüp kanım:) zaten kuş kadar bişey kaldı..birde bişey soracağım ayrıntılı ultrason ne zaman çekiliyor? ben flucan kullanmıştım doktor riskli ayrıntılı ultrasona kadar bekleyelim dedi..iç organlarına bakacaklarmış ellerinde ve ayaklarında parmaklar sayılacakmış falan....onlara bakmadan gebeliğini sonlardır diyemem demişti...onu düşünmek bile kötü dua edin kızlar bişeycik çıkmaz minik oğlumda:(

madamtusot bu arada hapşırırken benimde kasıklarıma ağrı giriyor bi baskı hissediyorum...henüzhareketlerini hissedemediğimden korkuyorum biraz...

akıntı konusunda ise bende bundan muzdaripim..beyaz akıntı oluyor ama çoğunlukla su gibi oluyor...sanki tüm çamaşırım ıslatılmış gibi...öyle oluncada tedirgin oluyorum cuma gidince doktora sorucam...bi ablam vardı onun suyu erken geliyordu bebekleri yaşamıyordu onu düşündüm bi an...neyse iyi düşünelim iyi olsun

Son düzenleme:
hoşbuldum canım :16: aslında aklım hep burda ama giremedim hiç. bide bu ara akşamları acaip uyku basıo bazen yemek bile yemeden yatıyırum. sen nasılsın? bebiş nasıl?

İyi olmana sevindim,uyku bende de aynı,esneyerek dolaşıyorum hep. Ben iyiyim çünkü bebeişimizin cinsiyetini öğrendik,kızım olcak ve gayet iyi geçti kontrolümüz sağlığı iyimiş.Hala özelden yazamıyorum :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün garip bi piskoloji içindeyim ağlayıp duruyorum kendmi değersiz ve yalnız hissediyorum kimsenin umrunda değilmişim gibi ağlayasım geliyor sürekli piskolojim bozuldu resmen

Back
X