nergisyasemin bende seni merak ediyordum canım....bebişinle ikinizin iyi olmasına sevindim...az önce aklıma geldin forumada giremiyorum deli gibi çalışıyorum bu aralar..nası işler yoğun..
benimde cuma günü 4 lü test olacak...doktor korkma bi r tüp alacağız dedi..gene gidecek 1 tüp kanım:) zaten kuş kadar bişey kaldı..birde bişey soracağım ayrıntılı ultrason ne zaman çekiliyor? ben flucan kullanmıştım doktor riskli ayrıntılı ultrasona kadar bekleyelim dedi..iç organlarına bakacaklarmış ellerinde ve ayaklarında parmaklar sayılacakmış falan....onlara bakmadan gebeliğini sonlardır diyemem demişti...onu düşünmek bile kötü dua edin kızlar bişeycik çıkmaz minik oğlumda
madamtusot bu arada hapşırırken benimde kasıklarıma ağrı giriyor bi baskı hissediyorum...henüzhareketlerini hissedemediğimden korkuyorum biraz...
akıntı konusunda ise bende bundan muzdaripim..beyaz akıntı oluyor ama çoğunlukla su gibi oluyor...sanki tüm çamaşırım ıslatılmış gibi...öyle oluncada tedirgin oluyorum cuma gidince doktora sorucam...bi ablam vardı onun suyu erken geliyordu bebekleri yaşamıyordu onu düşündüm bi an...neyse iyi düşünelim iyi olsun
Canım bana 1 temmuza ayrıntılı ultrayon randevusu verdiler 21. haftam oluyo tam. 20-21. haftalat diye biliyorum.Dediğin akıntı ve bu akıntının kaygılarını ben de yaşıyorum. Sanki kilometrelerce koşmuşum yada altıma kaçırmışım gibi su gibi ıslaklık,termi su mu akıntımı anlamıyorum. Çok olduğunda ben korkuyorum gerçekten ama sanırım herkes buna normal diyor doktora ben de henüz sormadım.