Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ben gene ağlamaya bir sebep bulmuş gözlerim ıslak ıslak bu mesajı yazıyorum, yarın doktor randevumuz var bebeğim şaka yapmazsa cinsiyetini öğrencez sanırım ondan sonra geçer bu bunalımım yarın 11;30 da randevumuz sonunda haftalardır süren geri sayım bitiyor
olurrrrrr ağla ama kafaya cok takma
bende de sınır krızı seklınde oluyor bu duygusal calkantılar
olduresım gelıyor bazen bırılerını sonra baska bı seyle ugrasınca unutuyorum
ayrıca bebği görüş günü yaklaştıkca ınsn gerılıyor ıster ıstemez aklına farklı seyler gelıyor yanı kendı kendımizi geriyoruz
kuzuları goruncede rahatlıyoruz
sonra mutlu oluyoruz dolayısıla cevremıze ıyı davranıyouz cevremızde bıze dengesız muamelesi ypıyor komık oluyor EĞER kafaya takmıyorsan
yok takıyorsan gene sınır krızlerı gene aglanacak sey arama nobetleri
Rabbım hepimizin ve bizi sevenlerin yardımcısı olsun
merhaba kızlar ben gene ağlamaya bir sebep bulmuş gözlerim ıslak ıslak bu mesajı yazıyorum, yarın doktor randevumuz var bebeğim şaka yapmazsa cinsiyetini öğrencez sanırım ondan sonra geçer bu bunalımım yarın 11;30 da randevumuz sonunda haftalardır süren geri sayım bitiyor
selam annelerrrr nasılsınızzzz yakışıklı oğullarınız güzel kızçeleriniz nasıl ben çok yoğunum giremiyorum bi kaç gündür herkes iyidir umarım
herkese iyi kandiller diler o küçük meleklerinizden öperim![]()
canım sen kocaelindeydın ızmıt merkeze yakınsan ozel ızmıt kadın dogum var yenı cuma camının orda ertesı gun verıyolar sonucu.ben orda kontrollere gıdıyorum.cokta memnunum.aklında olsun hemen ogrenmek ıstersen.
canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın rabbim gönlündeki ne ise onu versin inşallah herbişeyleri kafana takma annesi bebişini asabi yapacaksın sonun da o olucak ...
bilgecimm aman diyim heee valla şu günleri katil olmadan bi atlatabilirsek yoksa mapus damlarında bir elimizde biberon bir elimizde tesbih sırtımızda minnaklar volta atar dururuz
sağolasın tatlımm iyi çok şükür senin oğluş napıyo annesi
hayırlı kandiller kızlar bugün büyük bir şok yaşıyoruz eltim 7,5 aylık hamile ve apandistten şüphelenerek ameliyata alıyorlar şuanda lütfen duanızı esirgemeyin çok riskli allah razı olsun
hayırlı kandiller kızlar bugün büyük bir şok yaşıyoruz eltim 7,5 aylık hamile ve apandistten şüphelenerek ameliyata alıyorlar şuanda lütfen duanızı esirgemeyin çok riskli allah razı olsun
canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın rabbim gönlündeki ne ise onu versin inşallah herbişeyleri kafana takma annesi bebişini asabi yapacaksın sonun da o olucak ...
Bilgecimm aman diyim heee valla şu günleri katil olmadan bi atlatabilirsek yoksa mapus damlarında bir elimizde biberon bir elimizde tesbih sırtımızda minnaklar volta atar dururuz
Sağolasın tatlımm iyi çok şükür senin oğluş napıyo annesi
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah. Kendi doktoru baktı mı acaba
Hay Allah iyiliğini versin çok güldüm
inan cok zor tutuyorum kendımı