2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlarrr selammm :)hayırlı kandiller hepinize ..allahım dularımızı kabul etsin bebişlerimizi korusun inşallah ..

asyaeren sonuçların güzel çıkmış neyseki rahatlamışsındır gözünaydın ..ilk esaslı ekmeyi yedin demek maşallah :):nazar::nazar:bende dün aynen yedim bir güzel çok değişik bir duygu ya:)

bu arada sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallah. benimde bir problem çıkmadı allaha şükür fkaat haftaya detaylı ultrason var onun heyacı sardı bu seferde inşallah o da sorunsuz geçer hepimizin ..

ya benim bugün kasıklarımda arada ağrı oluyor bazen sızlama şeklinde tedirgin oluyorum ama olabilir diyorlar bu haftalarda

bu resim çok küçük ben tekrar şüpheye düştüm :9::9::9::9:konyada okumuş olma ihtimalin yüzde kaç canım , bir de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :16::16::16::16::16::16:

o zaman yanlış çıkartmıssın canım konyayla hiç bi alakam yok inş cnm allah kucağıma almayıda nasip eder inş...

kızlarrr selammm :)hayırlı kandiller hepinize ..allahım dularımızı kabul etsin bebişlerimizi korusun inşallah ..

asyaeren sonuçların güzel çıkmış neyseki rahatlamışsındır gözünaydın ..ilk esaslı ekmeyi yedin demek maşallah :):nazar::nazar:bende dün aynen yedim bir güzel çok değişik bir duygu ya:)

bu arada sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallah. benimde bir problem çıkmadı allaha şükür fkaat haftaya detaylı ultrason var onun heyacı sardı bu seferde inşallah o da sorunsuz geçer hepimizin ..

ya benim bugün kasıklarımda arada ağrı oluyor bazen sızlama şeklinde tedirgin oluyorum ama olabilir diyorlar bu haftalarda

o sızlama bendede var canım sanki içerde kazı çalışması var bişey tırmalıyor gibi :51:

kızlar amniyo sonucumu öğrendim. 4lü taramada çıkan sonuçlarda bir problem yokmuş, kalan 46 kromozomu daha inceliyorlar.
Dediğim gibi sakın 4lü kötü çıkarsa kötü düşünmeyin. Çıkma ihtimali yüksek , amniyoda da yine temiz çıkma ihtimali aynı şekilde çok yüksek.
Gönlüm rahatladı...

çok sevindim asyaeren, inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

asyaeren gözün aydın canım hep aklımdaydın
çok sevindim derin bi ohh çekmişsindir..
Allah başka sıkıntı vermesin hiçbirimize

Back
X