Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sonucun iyi çıkması bide üstüne tekme çifte bayram oldu bana. Dün babacık üzüldü tekmeyi hissedemediği için oğlum onu da üzmedi, 2 tekmede ona attı

Hayırlı evlat olacak heralde üzmüyor bizi...
Kızlar ben hissedemiyorum deyip sakın tedirgin olmayın. Bakın ben geçen gün aile hekimliğine ilaç yazmak için gittim kalp atışına da bakın dedim.
Kalp atışı alamadılar (2 hafta önce duymuştum) hemşire hissetmiyormusun bebeğini? deyince de hayır dedim. 1 saat sonra telefonumdan aradılar doktorunu ara, durumu ona söyle dediler. Doktorumu aradım yarın gel dedi. Açıkçası evhamlı olmadığım için ben her şeyin normal olduğunu düşünmeye devam ettim.
Dün doktorum kontrol etti, sağlık ocakları 20li haftalardan sonra anca duyar çok normal, hareketi de bir kaç hafta sonra ancak algılayabilirsin dedi.
Sakın hissetmiyorum diye tedirgin olmayın, doktorun ağzından yazdım size
Kızlar bide aile hek. beni 20. haftadamda şeker kontrolü için çağıracaktı doktorum uyardı. 23-24 hafta arası yapılırmış, daha önce yaparsanız sonuç yanlış çıkar, sizi aradıklarında 23. hafta gideceğinizi söyleyin dedi. Sizi de aile hekimliğinden ararlarsa bilginiz olsun.....