2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bizim sağlık ocağındada dinlemediler biz şimdi duyamayız dediler 20. Haftadan sonra gideceğim.

benim 10.haftada birinin kalp atışını duyabilmişlerdi. sanırım 20 dk. kadar uğraştı sağlık ocağında hemşire. diğer bebişi yakalayamadı. o cihazla erken dönemde bebeğin kalp atışını yakalamak sanırım birazda sağlık ocağındaki hemşirenin tecrübesine bağlı.

tam çıkıyordum seni gördüm son anda canım sen nasılsın birkaç gündür görmüyorum seni sanki?

pek giremiyorum canım şöyle bi bakıp çıkıyorum
herkesin iyi olduğunu görünce rahat rahat okuyorum :)
çok şükür iyiyim sen nasılsın kuzucuk nasıl..bulantılar bitti mi..benim sabahları halen devam
kesileceği yok artık kabullendim :)

bizim hemşiremiz iyi çok şükür sadece aşırı kilolu her gittiğimde niye kilo almıyorsun yok 1 kilo aldım deyince o da kilomu diyor:9: :49:

Birde kızlar sizde olan varmı ben 3 gündür bacaklarımın şiştiğini hissediyorum. Dün de tanıdıklar dudağın şiş tuzu hemen azalt dediler. Dün tartıldığımda da 2 haftada 2 kilo aldığımı gördüm ama ben kendimi tanıyan biri olarak o kadar kilo alıcak yemek yemedim fiziksel olarak da hisstmiyorum ödem var ben çok tedirgin oldum aman kızlar siz de tuzu azaltın.

Ay bende de aynı durum oldu .Ve ben normal zamanda tuz kullanmazken şimdi tuza düştüm.:56:

gunaydın kızlarrr bugun persembe benım 4 lu testımın sonucu cıkıcakk dr aramak ıstemıyorum cunku 2 gun once aradım ben senı arıycam dedi :5: utanıyorum artık cok sık aradıgım ıcın :1::1::1::1: bugun amcamın kızının mevlutu var oraya gıdıcemmm bebıs ıcın ..bol bol dua edıcemm.. hepınızı öptümmmmmmmmmm :16::16:
buarada bebegını hıssedemeyenler bana dr 20.21 haftada net hıssedersın dedi. saglık ocagındakı ebede sımdıde hısedebılırsın dedi ben pıt pıt vurma seklınde hıssedıyorum ama hergun deıl yanı korkmayın normalmışş :16::16:

Günaydınlar 20. Haftadan sonra tetanos aşısı varmış geçen sağlık ocağında söylediler yaptıran oldumu. Birde sabahları kalktığım zaman sesimde bozukluk oluyor erkek sesi gibi çıkıyor son 1 haftadır hamilleikle alakalımıdır ki. Ben guatr ameliyatı olduğum için korkuyorum ..
bende ayın 17 sinde gidicem canım ozaman 20. haftamda oluyorum. doktoruma sordum. 4 sene önce tetanos aşısı yapıldsa tekrar yaptırmaya gerek yok dedi ama 4 seneden fazlaysa ozaman yapılması gerekiyor yaptırabilirsin dedi.

pek giremiyorum canım şöyle bi bakıp çıkıyorum
herkesin iyi olduğunu görünce rahat rahat okuyorum :)
çok şükür iyiyim sen nasılsın kuzucuk nasıl..bulantılar bitti mi..benim sabahları halen devam
kesileceği yok artık kabullendim :)

iyi olmana sevindim. kuzucukta bende çok şükür iyiyiz canım. bulantılar bitti arada bir tekliyoruz okadarcık olucak. sabah bulantılarına halen devam kalkar kalmaz lavabodayız ama ona razıyız. bir tek sorun kokular onlar beni halen rahatsız etmeye devam ediyor. evimizde bu yüzden sadece yatak odasında yaşıyorum öbür odaların tavanı çam lambiri bana kokuyo geliyo bilmiyorum napıcam kokularla başım belada:1:

Günaydın kızlar, dün akşam uzanırken bady üste kıvrılmış göbeğim açıktaydı o ara bebeğimi hissettim gayri ihtiyarı karnıma bakıncakarnımın aşağıya yukarıya oynadığını gördüm sevincimi anlatamam anneliği bayağı hissetmeye başladım deliriyorum onun için doğduğunda kafayı yıyıcem herhalde Allahım şsteyen herkeze tattırsın.

bende dün hissettim ilk kez :61: sırt üstü uzanınca pozisyon değişiyor daha hissedilir oluyor :9: öyle yumuşak ki hareketleri, ben hep ilk hissettiğimde korkacam sanırdım. annesinin kuzu çok kibar maşallah :9: içeride yüzüyor sanki...

sağlık ocakları baaznen yanlışlar yapıyo ben meslea ebemdend dokotorumdanda hıc memnun degılım cok ılgızısler ebe bana 17. haftada tetenoz asısı yapalım dedı doktorumu aradım olurmu oyle sey dıyo kızdı ııyıkı aramaısım bende

kesinlikle!!! aman doktora danışmadan kimse sağlık ocağında bişey yaptırmasın. Ben çok memununum, çok ilgili aile hek. ama yine de şaşırabilirler.

gunaydın kızlarrr bugun persembe benım 4 lu testımın sonucu cıkıcakk dr aramak ıstemıyorum cunku 2 gun once aradım ben senı arıycam dedi :5: utanıyorum artık cok sık aradıgım ıcın :1::1::1::1: bugun amcamın kızının mevlutu var oraya gıdıcemmm bebıs ıcın ..bol bol dua edıcemm.. hepınızı öptümmmmmmmmmm :16::16:
buarada bebegını hıssedemeyenler bana dr 20.21 haftada net hıssedersın dedi. saglık ocagındakı ebede sımdıde hısedebılırsın dedi ben pıt pıt vurma seklınde hıssedıyorum ama hergun deıl yanı korkmayın normalmışş :16::16:

sonuç güzel çıkacak nasılsa kuzum acele etme doktorun arar seni :34:

Merhaba annecikler nasılsınız? ne güzel herkes cinsiyet öğreniyor bizim daha iki hafta öğrenmemize:5:

Kocaman göbüslü anneler :)))) gunaydin desm olmaz tunaydin diyorum ...

Bu hissetmeme olayinda birsey paylasmak istiyorum arkadaslar , hastanede yatarken kulak misafiri olmustum , egerki plazenta bebekle karnimizin arasindaysa hareketler daha ileriki haftalarda hissedilirmis ..

Dun oglumun yaz eglencesi vardi , agrim vardi ama kacirmak istemedim .. Gosterileri sahaneydi , gurulandim :)).. Bugun cok daha iyiyim .. Egzersizlerimi gunde 2 kere yapiyorum .. Dun bur tanidikla karsilastim , hamileyim dedim , ay cekindim belki biraz gobektir diye soramadim dedi :))))

Erce41 , filiz insallah iyi haberler alirsiniz .. Gozumden jacmis sonuc alacak doktora gidecek annisler dualarim sizinle ..

Burcu 81 annannelige hazir ol :)))) yumurtaciklar olusmus hehe:))

Hepinize guzel bir yaz gunu dilerim , en cok huzur saglik ..

Meraba kızlar :) Dün devlet hastanesine gittik bide ordaki dr.u deniyim dedim ama ameliyatı varmış o yüzden bugüne kaldı. İnşallah bebeğimide görebilirim gidince :) Hastaneye gidince eşim farketti GEBE OKULU varmış. Sorduk nedir bu diye hamilelere haftada 1 gün ders veriyorlarmış. Önce teorik bilgi ardından da egzersiz yaptırıyorlarmış. 2 saat kadar sürüyor dediler. Başlayalı 5 hafta olmuş ama bundan sonrakilere bende katılmayı düşündüm. Yararlı olur diye düşünüyorum. Belki sizin bulunduğunuz yerlerde de vardır. Güzel bir uygulama hoşuma gitti doğrusu.

canım bana sağlık ocağı 20. Haftaya girince gel ilk aşı için dedi gelecek hafta cuma gitcem 19+0 olcam o zaman, sonrakini de bir ay sonra olacak ................

Banada 20. haftada demişlerdi canım. Şu an 18+1 iz bizde. 20+0 da giderim diye düşünüyordum bende.

Ay bende de aynı durum oldu .Ve ben normal zamanda tuz kullanmazken şimdi tuza düştüm.:56:

Bende pek farkında değildim ama eşim dedi tuzu artırdın sanki sen yemeklere ayrıyeten tuz atıyorsun vücudun istiyo heralde diye. Evimize çıkalı 2 ay olduğu için yeni yeni yemek yapıyorum bende yemekleri tuzsuz yapıyorum diye düşünüyodum :9:

Birde kızlar sizde olan varmı ben 3 gündür bacaklarımın şiştiğini hissediyorum. Dün de tanıdıklar dudağın şiş tuzu hemen azalt dediler. Dün tartıldığımda da 2 haftada 2 kilo aldığımı gördüm ama ben kendimi tanıyan biri olarak o kadar kilo alıcak yemek yemedim fiziksel olarak da hisstmiyorum ödem var ben çok tedirgin oldum aman kızlar siz de tuzu azaltın.

eger yüzünde sıslık olursa bunu doktoruna söylemelısın bacaklarda sıslık oluyor ama yüzde ve elde olan sıslık preklamsı nedeni olabılır

meraba kızlar :) dün devlet hastanesine gittik bide ordaki dr.u deniyim dedim ama ameliyatı varmış o yüzden bugüne kaldı. Inşallah bebeğimide görebilirim gidince :) hastaneye gidince eşim farketti gebe okulu varmış. Sorduk nedir bu diye hamilelere haftada 1 gün ders veriyorlarmış. önce teorik bilgi ardından da egzersiz yaptırıyorlarmış. 2 saat kadar sürüyor dediler. Başlayalı 5 hafta olmuş ama bundan sonrakilere bende katılmayı düşündüm. Yararlı olur diye düşünüyorum. Belki sizin bulunduğunuz yerlerde de vardır. Güzel bir uygulama hoşuma gitti doğrusu.

banada 20. Haftada demişlerdi canım. şu an 18+1 iz bizde. 20+0 da giderim diye düşünüyordum bende.

bende pek farkında değildim ama eşim dedi tuzu artırdın sanki sen yemeklere ayrıyeten tuz atıyorsun vücudun istiyo heralde diye. Evimize çıkalı 2 ay olduğu için yeni yeni yemek yapıyorum bende yemekleri tuzsuz yapıyorum diye düşünüyodum :9:

ben 20 ye girince diye dendiği için 19 u doldurup gitcem diğer haftaya normal randevum var 2 kere yakın izin almak istemiyom ama bir ara sorarım sağlık ocağını yinede ..........

yaz geliyor düğünler başlıyor kıyafetler olmuyor .üstlerde sıkıntı yok ama pantolana renk renk ihtiyaç olacakmış gibi duruyor.

SELAM PITIRCIKLARIN ANNELERİNE :emir_bebek:TOPİK ÇOK SAKİN GELDİ BU ARALAR. BİZİM BUGÜN SAAT 4 TE KONTROLÜMÜZ VAR HATIRLAYANLAR BİLİR 4 DR DENEDİM İLK DRUMA BUGÜN GERİ DÖNÜYORUM BEN ETTİM SEN ETME DİCEM:14::14: BAKTIM EN İYİSİ OYMUŞ:43: BU SAYEDE SU TOPUMU BİR KEZ DAHA GÖRECEM 2 TANE ÇİKOLATA YEDİM BİRAZ ÖNCE BEN GİDENE KADAR KANA KARIŞIR OĞLUŞUM HAREKET EDER UMARIM SİZLER NASILSINIZ NE VAR NE YOK HERŞEYCİKLER YOLUNDA MI

Back
X