2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Meraba kızlar :) Dün devlet hastanesine gittik bide ordaki dr.u deniyim dedim ama ameliyatı varmış o yüzden bugüne kaldı. İnşallah bebeğimide görebilirim gidince :) Hastaneye gidince eşim farketti GEBE OKULU varmış. Sorduk nedir bu diye hamilelere haftada 1 gün ders veriyorlarmış. Önce teorik bilgi ardından da egzersiz yaptırıyorlarmış. 2 saat kadar sürüyor dediler. Başlayalı 5 hafta olmuş ama bundan sonrakilere bende katılmayı düşündüm. Yararlı olur diye düşünüyorum. Belki sizin bulunduğunuz yerlerde de vardır. Güzel bir uygulama hoşuma gitti doğrusu.
:9:[/B]

princesrator canım sen nerdensin? neredeymiş o uygulama acaba?
ben de çok isterim.

az önce yağmura yakalandım kızlar, inşallah üşütmem ayağımda da babet vardı çorapsız valla üşüdüm.
yarın doktor kontrolüm var, sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetimizi öğreneceğiz Allah'ın izniyle ve 2li test sonucunu inş.

Mrb arkadaşlar geçen haftalarda 2 li testi yaptırdım ama 3 lüyü yaptırmadım çünkü gerek duymadım. Doktor bebek gayet iyi diyor ayrıca ben 3 haftadır pıt pıt tekmeleri hisseder oldum. Safra suyunu sabahları hala çıkartıyorum ama gün içindeki bulantılar bitti çok şükür. Günlük 20 dk yürüyorum ve ufak tefek egzersizler yapıyorum.tek sorun gece yatma pozisyonu sürekli dönüp duruyorum o yüzden sağlıklı bir uyku çekemiyorum. Benimde göbiş baya belirginleşti artık hamile taytları elbiseler giymeye başladım.dün bebeğimi severken kendimden geçmişim ne oluyor diye kendime şaşırdım umarım herkesin bebişi sağlıklı sıhhatlidir Allah herkese hayırlı evlat versin inşallah...

Mrb arkadaşlar geçen haftalarda 2 li testi yaptırdım ama 3 lüyü yaptırmadım çünkü gerek duymadım. Doktor bebek gayet iyi diyor ayrıca ben 3 haftadır pıt pıt tekmeleri hisseder oldum. Safra suyunu sabahları hala çıkartıyorum ama gün içindeki bulantılar bitti çok şükür. Günlük 20 dk yürüyorum ve ufak tefek egzersizler yapıyorum.tek sorun gece yatma pozisyonu sürekli dönüp duruyorum o yüzden sağlıklı bir uyku çekemiyorum. Benimde göbiş baya belirginleşti artık hamile taytları elbiseler giymeye başladım.dün bebeğimi severken kendimden geçmişim ne oluyor diye kendime şaşırdım umarım herkesin bebişi sağlıklı sıhhatlidir Allah herkese hayırlı evlat versin inşallah...

Arkadaşım aynı sıkıntıyı ben de gece yaşıyorum. Nasıl yatıcağımı şaşırıyorum. Azcık göbeğimin üstüne yatmışsam ağrıyla doğruluyorum. Uykularım yarım yamalak benim de.

kızlar naptınız aldınızmı mustela kremı kararsız kaldım ya napsam kı eşimde al dıyor ..
Bıde gogus ucu ıcın yara kremı varmıs MUSTELANIN 33 tl cok ii dıyorlar ki gogus ucları cok yara oluyor bebek emmekten cok cok ii marka kullanmamıs gerekmiş 7.ayında baslanıyormus gogus kremıne yara olmaması ıcın

Filiz hamileliğin 7. ayındamı göğüs kremine başlamak gerekiyomuş,çok erken değilmi.

benim takvimde yazan afp testini yapan var mı..
benim dr.3lü yapmıyomuş bunu yaptırdı..inş. iyi çıkar sonuçlar..
stres stres bi hal oldum ..

Filiz hamileliğin 7. ayındamı göğüs kremine başlamak gerekiyomuş,çok erken değilmi.

Canım erken değil son aya bırakmamak gerek göğüs olayı önemli arkadaşım iki ay sıkıntı çekti emzirirken ağlıyordu kan geliyordu krem kullanmamış. bide doğum çantanıza soğan koyun diyorlar arkadaşlar emzirmeden önce soğan kesilip göğsünüze sürülürse de göğüs yarası olmuyormuş.

Derya Baykal'ın programında sling önerdiler siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? bebekler kendini anne kucağında rahat hissedermiş taşıması da kolay gibi arabanın yanında bide sling mi alsak

kizlar idrar yolumda hassasiyet hissediyorum yaparken agri sizi yok simdilik ama. Alt bolgemde az agri var. Geciren oldu mu idrar yol enf falan?
bir de gebelik boyunca seffaf ve bulutumsu beyaz akintiniz var mi?

selam canımm bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdim alt karın bölgesinde ağrı yapıyor maalesef ..bir idrar teati yaptırmannı tavsiye ederim ..o akıntı ben de de var su gibi geliyor süt kıvamında gibi beyaz gebelikte oluyormuş bu akıntı

selam canımm bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdim alt karın bölgesinde ağrı yapıyor maalesef ..bir idrar teati yaptırmannı tavsiye ederim ..o akıntı ben de de var su gibi geliyor süt kıvamında gibi beyaz gebelikte oluyormuş bu akıntı

bendeki mantar sanırım sapsarı, sürekli günlük ped ve iç ç. değiştirmekten bir hal oldum.
yarın doktor kontrolümde tekrar idrar testi ister kesin ve sorarım unutmam inşallah mantar mı diye

merhaba kızlar biraz okudum yazılarınızı göğüs için fındık yağını öneriyorlar ayrıca karın kalça çatlaklarına da birebirmiş.ben aldım ama daha başlamadım sürmeye bu haftalarda başlıycam bakalım :1:

canım erken değil son aya bırakmamak gerek göğüs olayı önemli arkadaşım iki ay sıkıntı çekti emzirirken ağlıyordu kan geliyordu krem kullanmamış. Bide doğum çantanıza soğan koyun diyorlar arkadaşlar emzirmeden önce soğan kesilip göğsünüze sürülürse de göğüs yarası olmuyormuş.

canım soğan falan bilmiyorum bende arkadaşım doğum yaptığında hemşireler göğüs ucumuz var ya kahverengi kısım onun hepsini bebeğin ağzına sok yoksa yara olur dediler , ben karın içinde göğüs içinde şu dünkü söylediğim ucuz şeyi deniycem önce medacassolu hep iyi şeyler duydum okudum ..............

princesrator canım sen nerdensin? neredeymiş o uygulama acaba?
ben de çok isterim.

az önce yağmura yakalandım kızlar, inşallah üşütmem ayağımda da babet vardı çorapsız valla üşüdüm.
yarın doktor kontrolüm var, sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetimizi öğreneceğiz Allah'ın izniyle ve 2li test sonucunu inş.

Balıkesirin ilçesindeyim canım ben. Bende ilk kez gördüm belki tüm devlet hastanelerinde böyle bir uygulama vardır diye haber veriyim dedim. Bu arada canım akıntı sorunu sende yaşıyosun sanırım. Günlük ped elinden geldiğince kullanmamaya çalış. Bende sürekli kullanırdım şimdi dışarı çıkacağım zaman kullanıyorum. Bi ara kaşıntı ve akıntı çoktu biraz dikkat edince geçiyo ama yine başlıyor tabi. Bu dönemde normal sanırım. Temiz ve kuru tutmaya özen göstermek gerek.

Bu arada devlet hastanesine muayene olabildim sonunda. Kendi dr.uma laf ediyordum ama beterin beteri varmış :9: Adam aynı anda kaç kişiyi muayene etti anlayamadım. Bana diyo sen geç ultrasona hazırlan arkadan başkasının sorununu çözüp diğerini aldı. Dedim baya hızlı :9: Cinsiyeti netleştiririm diye düşünüyodum. ama bizim ultrason sadece bebek canlı mı değil mi onu anlamamızı sağlıyo cinsiyeti göremem dedi. Yarın sabaha randevu verdi ayrıntılı ultrasona girceksin dediler ama heralde onların ayrıntılı dedikleride şu bizim normalde girdiğimiz türdendir :9: Bakalım nası bişiyle karşılaşıcam

merhabalar arkaaşlar
asyaeren sonuçlerının iyi çıkmasına sevinim tekmeciklerede:8: gözün ayın canım
benim bebişimde sürekli tekmişliyo geçenlerde babasıa hissetti
birde sırt üstü yatınca filan oda önüyo karnımda sipsivri oluyo bizde seviyoruz bol bol:16:

benim takvimde yazan afp testini yapan var mı..
benim dr.3lü yapmıyomuş bunu yaptırdı..inş. iyi çıkar sonuçlar..
stres stres bi hal oldum ..

Ben den istedi doktor 2 hafta önce gittiğimde bu detaylı usg de sorun çıkarsa ve amnosenteze ihtiyaç duyulursa amnosentezle bu testin sonucu birleştirilıp değerlendiriyorlarmış o test de olumsuz bir sonuç çıkmadı zaten doktor demişti bu testten olumsuz bir şey beklemiyoruz demişti.

Balıkesirin ilçesindeyim canım ben. Bende ilk kez gördüm belki tüm devlet hastanelerinde böyle bir uygulama vardır diye haber veriyim dedim. Bu arada canım akıntı sorunu sende yaşıyosun sanırım. Günlük ped elinden geldiğince kullanmamaya çalış. Bende sürekli kullanırdım şimdi dışarı çıkacağım zaman kullanıyorum. Bi ara kaşıntı ve akıntı çoktu biraz dikkat edince geçiyo ama yine başlıyor tabi. Bu dönemde normal sanırım. Temiz ve kuru tutmaya özen göstermek gerek.

Bu arada devlet hastanesine muayene olabildim sonunda. Kendi dr.uma laf ediyordum ama beterin beteri varmış :9: Adam aynı anda kaç kişiyi muayene etti anlayamadım. Bana diyo sen geç ultrasona hazırlan arkadan başkasının sorununu çözüp diğerini aldı. Dedim baya hızlı :9: Cinsiyeti netleştiririm diye düşünüyodum. ama bizim ultrason sadece bebek canlı mı değil mi onu anlamamızı sağlıyo cinsiyeti göremem dedi. Yarın sabaha randevu verdi ayrıntılı ultrasona girceksin dediler ama heralde onların ayrıntılı dedikleride şu bizim normalde girdiğimiz türdendir :9: Bakalım nası bişiyle karşılaşıcam

aman yok burda devlet hastanesine ben de gittim, 3-4 kişiyi aynı anda aldı, bir daha da gitmedim valla.

işe gelirken günlük ped takıyorum mecburen kotex kullan onda pamuk en fazla dedi doktorum.
kaşıntı akıntı zaman zaman artıyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi

kırşehirdeki özeldeki dr beğenmedim için develete gittim aynen 2-3 hasta aldı ama özele hiç güvenemedim doğrusu

kızlarrrrrrrrrrrr bennn doktordan geldimmm veeeee bebeğimm ERKKEEKKKKKKK HİHİİHİHİHmutluluktan ucuyorummmm erkek dedi %100 mü dedim evett dediiii ay nekadar ağladım mutluluktannn FİLİzzzzzz ERKEK = TEOMANN benim oğlumm

gunaydın kızlar...ya ben bır kac gundur bebegımı hıssedıyordum.arada bı hıc hıssedemıyorum normalmı bu nasıl psıkolpjım bozuluyor bellı degıl...:(sureklı ruyamda bebegımı kaybettıgımı goruyorum:((

canım benim kötü düşünme sakın, doktorum bana 20. haftaya kadar çok sık hissetmeyebilirsin tedirgin olacak birşey yok şimdiden söylüyorum sana dedi :)) iyiki de demiş bende geçen 2 gün hiç hissetmedim ama şu an yazarken içerde pıtır pıtır hareket ediyor oğluşum :8: :8: :8:

Back
X