2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlarrrrrrrrrrrr bennn doktordan geldimmm veeeee bebeğimm ERKKEEKKKKKKK HİHİİHİHİHmutluluktan ucuyorummmm erkek dedi %100 mü dedim evett dediiii ay nekadar ağladım mutluluktannn FİLİzzzzzz ERKEK = TEOMANN benim oğlumm

Teoman'ininiz hayirli olsun annesi :)))))

kızlarrrrrrrrrrrr bennn doktordan geldimmm veeeee bebeğimm ERKKEEKKKKKKK HİHİİHİHİHmutluluktan ucuyorummmm erkek dedi %100 mü dedim evett dediiii ay nekadar ağladım mutluluktannn FİLİzzzzzz ERKEK = TEOMANN benim oğlumm

canımm hayırlı olsun oğluşunnn :16::16::16::16::16::16:

:118::118::118::118::118::82::82::82::55::55::55: :nazar::nazar::nazar:

şimdi gelelim USG nin sonucunaaa, kan aldı sonucu ptesi alcam kafasını ölctü falan sonucta, BPD 35 MM olarak ölçülmüş olup 17 hafta 0 gün ile uyumludur, FKA pozitiftir yazıyor anladııgm kadarıyla 35 mm kafa uzunlugu haftasıyla uymlu sorun yok ama FKA NE bulamadım google dan falan da baktım yok bilen varsa aydınlatabilir mi ? hiç bir fikrim yok ;SS

biraz daha arastrırdımm mesajımı düzenliyorum FKA 'fetal kalp atışı' demek imiş pozitifliğinde bebek canlı yasıyor anlamına geliyormuş hihi

Son düzenleme:
filizcimmmmmmmmmm canımmm nasılsın kuzummmm senden ricam benimde oğlumun adı Kerim Eren olucak eklermisin :54::54::54:

Canım erken değil son aya bırakmamak gerek göğüs olayı önemli arkadaşım iki ay sıkıntı çekti emzirirken ağlıyordu kan geliyordu krem kullanmamış. bide doğum çantanıza soğan koyun diyorlar arkadaşlar emzirmeden önce soğan kesilip göğsünüze sürülürse de göğüs yarası olmuyormuş.

soganın iyi geldıgını bende duydum canım annemde söyledı soğan sürerlerdı dıye

Kızlar oğlumuza isim konusunda çıkmazdayız. Doğru düzgün isim bulamıyoruz. Rüzgar, Çınar ve Eymen'den bıkkınlık geldi. Nerdeyse 10 kişiden 8'i oğluna bu isimleri veriyo :19:

Ben Yiğit ya da Aras diyorum. Özellikle Aras benim de eşimin de inanılmaz içine sindi fakat anlamı bizi çok üzdü ve vazgeçmek zorunda kalıyoruz.:43:
Aras: Kalın Yün, At kılı anlamında
Sahip çıkılan buluntu
Doğu anadoluda bir ırmağın adı (Aras nehri)

Yiğit nasıl sizce???

Oğluşun hayırlı olsun tatllım.ismi de pek güzelmiş.
Hadi darısı ben ve cinsiyeti ogrenemeyen kizcelere olsun.biizde ilk kontrolde ogrenelim insllah

Oğluşun hayırlı olsun tatllım.ismi de pek güzelmiş.
Hadi darısı ben ve cinsiyeti ogrenemeyen kizcelere olsun.biizde ilk kontrolde ogrenelim insllah
amin canımmm darısı başınıza Allah gönlünüze göre versinnn hepinizinnn

Kızlar oğlumuza isim konusunda çıkmazdayız. Doğru düzgün isim bulamıyoruz. Rüzgar, Çınar ve Eymen'den bıkkınlık geldi. Nerdeyse 10 kişiden 8'i oğluna bu isimleri veriyo :19:

Ben Yiğit ya da Aras diyorum. Özellikle Aras benim de eşimin de inanılmaz içine sindi fakat anlamı bizi çok üzdü ve vazgeçmek zorunda kalıyoruz.:43:
Sahip çıkılan buluntu

Yiğit nasıl sizce???
:1:at kılına bir kahkaha attım müsadenle , aslında benimde cok begendiğim bir isim ama böyle bir anlamı olduğunu gerçekten bilmiyordum canım yiğit ismini cok beğenirim hem asil duruyor hemde anlamı güzel tavsiye eederimmm

Derya Baykal'ın programında sling önerdiler siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? bebekler kendini anne kucağında rahat hissedermiş taşıması da kolay gibi arabanın yanında bide sling mi alsak
Birkac blogda gordum canim bende cok kullanisli oldugundqn bahsediliyor .. Bende almayi dusunuyorum arastirma icindeyim .. Oglumu ana okuluna gotururken cok pratik olur diye dusunuyorum .. KI$ icin yumusak sicaklari bile var :))

Gonlune gore oldu canim rabbim saglikla versin insallah kucagina gozun aydin ..

Benim gorumcem resmen iddiaya giriyordu bundan birkac sene once sizin kiziniz olmaz diye :))
Simdide her turkiyeyi aranamizda kayin validem ablan ruyanda gordmus erkek diyor ..
Ben bile gormuyorum o kadar cinsiyet ruyasi .. Esime dedim ablan erecek yakinda :))))) tovbe yarabbim
Biraz sinirlendim ama takmiyorum :))
Rabbim saglikli hayirli versin..dualarimda hep bu sekilde diliyorum .. Ardinada bir oglum var allahim insallah birde kiz evlat tattirirsin diye ekliyorum :)))
Artik iyice merak ediyorum , kiz erkek ogreneyim ya bende :)

Sahip çıkılan buluntu

Yiğit nasıl sizce???

Neharim bende bebisime erkek gozuyle baktigim icin arastiriyorum .. Birkac hosuma giden ismi paylasayim :)
Alper
Olcay
Tunca
Emre

Evet aras hos ama anlami tuhafmis :))

Birkac blogda gordum canim bende cok kullanisli oldugundqn bahsediliyor .. Bende almayi dusunuyorum arastirma icindeyim .. Oglumu ana okuluna gotururken cok pratik olur diye dusunuyorum .. KI$ icin yumusak sicaklari bile var :))

Gonlune gore oldu canim rabbim saglikla versin insallah kucagina gozun aydin ..

Benim gorumcem resmen iddiaya giriyordu bundan birkac sene once sizin kiziniz olmaz diye :))
Simdide her turkiyeyi aranamizda kayin validem ablan ruyanda gordmus erkek diyor ..
Ben bile gormuyorum o kadar cinsiyet ruyasi .. Esime dedim ablan erecek yakinda :))))) tovbe yarabbim
Biraz sinirlendim ama takmiyorum :))
Rabbim saglikli hayirli versin..dualarimda hep bu sekilde diliyorum .. Ardinada bir oglum var allahim insallah birde kiz evlat tattirirsin diye ekliyorum :)))
Artik iyice merak ediyorum , kiz erkek ogreneyim ya bende :)

sagol canımm cok tesekkür ederim
sorma sorma öyleleri dolu cevremde en basitinden beniim teyzem kesin kız kesin kız artık kavga ediyodum yeter deyip durma, e fikrimi söylüyorum kızdıgımı biliyosunn söyleme fikrini dedim belli olunca görürşürz demiştim bugün direk gittim nolduuuuuu dedim bişi demedi kötü niyetten değil ama biliyolar erkek istediğimi kızda kız tutturmuşlardı Allah ım gönlüme göre verdi diye mutluluktan ucuyorum cok şükür inşallahhhhh seninde gönlüne göre verirrr kesindir artık gittin mi ögrenirsin

Sahip çıkılan buluntu

Yiğit nasıl sizce???

erkek ismi bulmak çok zormuş yiğit bence sıradan biz 2 isim koyacaz sanki bir tanesini buldukta :) berk sarp kaan kaya alp buğra şimdilik bunlardan seçicez ,seçemicez bence ama neyse daha vakit var

Aynen Emtucum yaa resmen iddia ediyorlar :)))
Kiz oglan saglikli olsun yeter .. Ben 3 dusuk yasadim artik cinsiyet ozellikle su olsun bu olsun demedim , yeterki olsun dedim ..
Ama bu tutturma niye anlam veremiyorum bende ..

Aynen Emtucum yaa resmen iddia ediyorlar :)))
Kiz oglan saglikli olsun yeter .. Ben 3 dusuk yasadim artik cinsiyet ozellikle su olsun bu olsun demedim , yeterki olsun dedim ..
Ama bu tutturma niye anlam veremiyorum bende ..

ay canım Allah oglunu vermiş şükür bidaha da göstermesin,
ya tabi canım kız olsa sevmicem mi? ama o değil işte insan heves ediyor şu olsun diye içnden geçiriyor
birde okadar çok söyledim cok istityoruz erkek diye bunun üstüne ne bu ısrar bazılarıda ya kız olcaktı dönme ihtimali yokmu diyo
yok diyorum %100 dedi doktor artık kızıda kendin dogur diyorum ;D ay napıyım istediğim olmuş ne hesaplar peşindeler hala
benim oğlumun pipiisi onlara dert oldu:1:
Allah hepimiin gönlüne göre versinn bugün en mutlu günlerimden biri sanırım

selam kızlar nasılsınız??
ben ANCA geldım eve dr aradı 4 lu testımız cok sukur rabbıme guzel cıkmıs ama degerlerı nasıl kaca kac dıye sormadım guzel gayet ii dedı ... ayrntılı ultrasyonu sordummm şok şok şokkk beleşşşşşşşşşş zaten 4 boyutlu ıle bakıyorum ekstra para alınmıyor dedi nasıl sasırdım anlatamammmmmmmm ..zaten her gıtmemde kolunu bacagını kaburgasını olcuyordu..randevumu ılerı tarıhe attım 20+3 erken olur dıye zaten 20 23 haftalar arasında yapılıyor dedi..21+3 olucak ayrıntılısı .allaha sukur bıde bunu atlatırsak korkularımız azalır..
gecmısı okumadım umarım herkez ıyıdır :16:

selam kızlar nasılsınız??
ben ANCA geldım eve dr aradı 4 lu testımız cok sukur rabbıme guzel cıkmıs ama degerlerı nasıl kaca kac dıye sormadım guzel gayet ii dedı ... ayrntılı ultrasyonu sordummm şok şok şokkk beleşşşşşşşşşş zaten 4 boyutlu ıle bakıyorum ekstra para alınmıyor dedi nasıl sasırdım anlatamammmmmmmm ..zaten her gıtmemde kolunu bacagını kaburgasını olcuyordu..randevumu ılerı tarıhe attım 20+3 erken olur dıye zaten 20 23 haftalar arasında yapılıyor dedi..21+3 olucak ayrıntılısı .allaha sukur bıde bunu atlatırsak korkularımız azalır..
gecmısı okumadım umarım herkez ıyıdır :16:

canım gözünaydın, benimki devlet hastanesi sanırım ayrıltılı yok baska hastaneye gitcem 2 hafta sonra vee özel mesaj attım zaten cinsiyeti ögrendik erkek(teoman) diye yani ben kendi adıma süperim ;D

Back
X