- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
canım 7. aynda baslamak daha ıyıymıs cunku cok fazla yara kanama oluyormus bana emzıren annısler soledı kesınlıkle 7. ayında başla dıyeeFiliz hamileliğin 7. ayındamı göğüs kremine başlamak gerekiyomuş,çok erken değilmi.
hayırlı olsun oglusun canımmm eklerım tmm sımdıkkkkızlarrrrrrrrrrrr bennn doktordan geldimmm veeeee bebeğimm ERKKEEKKKKKKK HİHİİHİHİHmutluluktan ucuyorummmm erkek dedi %100 mü dedim evett dediiii ay nekadar ağladım mutluluktannn FİLİzzzzzz ERKEK = TEOMANN benim oğlumm
ii cnm sen nasılsınnnnnn eklerım tabi canımmmfilizcimmmmmmmmmm canımmm nasılsın kuzummmm senden ricam benimde oğlumun adı Kerim Eren olucak eklermisin![]()

hadi yaaaa devlet hastanesınde 4d yok sanırım eskı makıne oldugu ıcın gonderıodur dr'un bende cok sasırdım benımkıde ozel muayene aslında alması lazım ama şok oldum bugun 350 var dıyordummmcanım gözünaydın, benimki devlet hastanesi sanırım ayrıltılı yok baska hastaneye gitcem 2 hafta sonra vee özel mesaj attım zaten cinsiyeti ögrendik erkek(teoman) diye yani ben kendi adıma süperim ;D

ayrıntılı aynı makıne oldugu ıcın ekstra almıyoruz fıyat dedi şok oldum eşime dıyorum acaba duzgun bakmıomu baska yeremı gtsek dedım