2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar oğlumuza isim konusunda çıkmazdayız. Doğru düzgün isim bulamıyoruz. Rüzgar, Çınar ve Eymen'den bıkkınlık geldi. Nerdeyse 10 kişiden 8'i oğluna bu isimleri veriyo :19:

Ben Yiğit ya da Aras diyorum. Özellikle Aras benim de eşimin de inanılmaz içine sindi fakat anlamı bizi çok üzdü ve vazgeçmek zorunda kalıyoruz.:43:
Aras: Kalın Yün, At kılı anlamında
Sahip çıkılan buluntu
Doğu anadoluda bir ırmağın adı (Aras nehri)

Yiğit nasıl sizce???

Nasıl bulamazsın canım erkek ismi çok bende kıza isim yakıştıramıyorum..
Gelincik koyucam en sonunda kız olrsa.. :1: Narin ve çok güzel bir çiçek bayılıyorum gelinciğe.
Musab ismi çok güzel anlamıda çok güzel Emin de güzel Yiğit güzel Yasir ismide güzel daha varda aklıma gelmedi :)
Bizim erke olursa Ali kısa bi isim ekide olmıycak..

Gelincik koyucam en sonunda kız olrsa.. :1: Narin ve çok güzel bir çiçek bayılıyorum gelinciğe.
Musab ismi çok güzel anlamıda çok güzel Emin de güzel Yiğit güzel Yasir ismide güzel daha varda aklıma gelmedi :)

asıl kıza çoookkkk:1: gelincik ne kızzzz hiç duymadım öyle isim :1:
dön dolaş yiğit diyorum heralde en son yiğit olcak gibi :1:

asıl kıza çoookkkk:1: gelincik ne kızzzz hiç duymadım öyle isim :1:
dön dolaş yiğit diyorum heralde en son yiğit olcak gibi :1:

Gelincik bir çiçek canım kırmızı çok güzel koparıldığı anda soluyo en sevdiğim çiçek isim olarak kullanan yoktur tabii :1:
Bide bunu fare gibi olanı var sincap gibi bişey galiba onada gelincik diyolar ..
Bulamıyorum isim kıza yakışmıyo hiç bir isim çok güzel bir anlamı ve seslenişi olmalı :9:
Ulubey koy amcamın oğlunun adı..
Musab koy ne olur neharrr ne olurrrrrr........

ERTUĞRUL BEYİN CİNSİYET tahmininden kimse memnun kalmıyo.:1: geçen hafta da biz kız beklerken erkek dedi bi de benim halimi düşün.tüm gün ağladım :)) ama şimdi üzüldüğüme üzülüyorum, oğluşumu çoookkk sevdim.üzülme hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyeti boşver...
nasıl geçti muayenen, eler konuştunuz, ne ilaç verdi

evet canım gerçekten hiç memnun kalmadım,hatta sorma önce dediki ne sorunun var ben de hi,ç yok dedim,(halbuki idrar enfeksiyonunu saç boyamayı diş ağrısını soracaktım)heyecandan cinsiyet öğrencem diye sormayı unutmuşum.neyse kız mı erkek mi istiyorsun dedi,ben de bir tane oğlum var bir de kızım olsun istiyorum dedim,İNŞALLAH OĞLUN OLUR demez mi:47::47::47:öyle bozuldum ki sorma,oğluma sordu sen ne istiyorsun diye oğlum hep erkek istiyodu,geçtik ultrasonda baktı ve oğluma çak beşi erkek dedi.sana yemin ediyorum dünyam başıma yıkıldı,bir ümit baktım çocuğumu sevindirmek için söylüyordur belki diye ama yok evet erkek olcak dedi,ben başladım ağlamaya tabi eşim de kız istiyordu birazcık.ama o çabuk toparlandı beni teselliye başladı.dr ağlama bak kalbini dinleteyim sana dedi ama yok valla ben hiç duymadım o sesi üzüntümle.sonra 28 hazirana doplere gün verdiler.4'lü için kan verdim. kan hapı yazdı ama almadım daha.migrosa bir gittim ne bulduysam aldım oğluma da kendime de.eşim diyor alış veriş seni rahatlatır biliyordum ama inan ki dün heyecandan yiyemedim buugün üzüntüden.açım şu an ama geçmiyor boğazımdan.

Şehadetin Rüzgarı... Musab bin Umeyr Mumine Sitesi Ashabi kiram'in ileri gelenlerinden Künyesi Eba Muhammed'tir mekke'nin zengin ailelerinden olup, yakisikli ve güzel giyinen bir gençti Özellikle, Mekke'nin en zenginlerinden sayilan annesi, ogluna güzel elbiseler giydirir ve güzel kokular sürerdi Mekkeliler de onu hayranlikla seyrederlerdi Bir defasinda HzPeygamber de onun hakkinda söyle buyurmustu:Mekkede Mus'ab b Umeyr'den daha güzel giyinen, daha yakisikli ve nimetler içinde yüzen baska bir genç görmedim Mus'ab, Mekke'de o günün sartlarina göre zenginlik ve ihtisam içinde yasarken, Hz Peygamber'in insanlari islama davet ettigini ögrendi Fazla vakit kaybetmeden Hz Peygambere giderek iman edip müslüman oldu O sirada Mekkeliler, müslümanlara yogun bir baski uyguladigindan, Hz Mus'ab müslüman oldugunu ailesinden gizlemek zorunda kalmisti Ama o, Peygamberimizi gizlice ziyaret etmeyi de ihmal etmezdi Ne var ki Osman b Talha, Mus'ab'in namaz kildigini görüp annesi ile akrabalarina bildirmisti Bunun üzerine akrabalari yakalayıp hapsettiler Mekke'nin bu nazli ve zengin genci için artik çile dolu günler baslamisti
Habesistan'a hicret eden ilk kafileye katilincaya kadar hapiste tutulan Hz Mus'ab hicret imkani çikinca, dinini daha rahat bir sekilde yasayabilmek için Habesistan'a hicret etti Habesistan dönüsünde Hz Mus'ab'in durumu tamamen degismis ve bu nazli delikanlinin yerini, kalbi Islam ve imanla dopdolu iradesi güçlü kuvvetli, metin bir genç almisti Annesi ondaki bu kararlilik ve metaneti görünce, üzerindeki baskisini hafifletmek zorunda kaldi
Bu sirada Birinci Akabe Beyati olmus ve Medinelilerden bir grup islâm'i kabullenmisti Kendilerine islâm'i anlatmak ve digerlerine de teblig yapmak için Rasulullah'tan bir ögretici istediler Hz Peygamber de bu önemli görev için Hz Mus'ab b Umeyr'i görevlendirdi Hz Mus'ab onlara hem namaz kildiracak, hem Kur'an ögretecek, hem de diger insanlara islâm'i anlatacakti ve yeni kimseleri islâm'a davet edecekti Böylece Medine'ye ilk hicret eden sahabi Mus'ab b Umeyr oluyordu Medine'de ilk cuma namazini da Mus'ab bUmeyr kildirdigi kaynaklarda ifade edilir
Bir yil sonra Mekke'ye, hac mevsiminde yaninda yetmis kisi ile gelen Mus'ab b Umeyr, Hz Peygamber'e islam'in Medine'deki hizli yayilisinin müjdesini verirken söyle demisti: "islâmin girmedigi ve konusulmadigi ev kalmadi" Basta Hz Peygamber olmak üzere bütün müslümanlar bu habere çok sevindiler Oglunun Mekke'ye döndügünü haber alan annesi onu tekrar hapsetmek istedi Ancak Mus'ab bütün bunlara karsi olgun bir müslüman tavrini takinarak imaninda direndi ve annesini bundan vazgeçirdi Onun annesini islâm'a daveti bir sonuç vermedigi gibi annesi de Mus'ab'i yolundan döndürememisti
Hz Peygamber'in yaninda iki ay kadar kalan Mus'ab b Umeyr, Hicretten on iki gün önce Medine'ye vardi Hz Peygamber onu Sa'd b Ebî Vakkas ve Ebû Eyyûb el-Ensârî ile kardes ilan etmisti Bedir savasinda muhacirlerin sancagi onun elindeydi "Rasûlullah'in bayraktari" olarak ün yapmisti Uhud savasinda da sancak yine onun elindeydi Savas esnasinda müslümanlarin geriledigini gören Mus'ab b Umeyr, atini saga sola dogru sürüyor ve yüksek sesle su ayeti okuyordu: "Muhammed ancak bir peygamberdir Ondan önce birçok peygamberler gelip geçmistir" Bu ayetin Uhud gününe kadar nazil olmadigi ve o gün giderildigi rivayeti, Hz Mus'ab'in Allah katindaki degerini ifade eder Uhud Gazvesinde islâm ordusunun sancagini tasiyan Mus'ab b Umeyr'in önce sag kolu kesildi Hemen sancagi sol eline alarak savasa devam etti Fakat ardindan sol eli de kesildi Bu defa vücuduyla sancaga simsiki sarildi ve yukaridaki ayeti okumaya devam etti Sonunda müsriklerin bir mizrak darbesiyle sehid oldu Sancagi hemen Suveybit b Sa'd ve Ebû'rRûm b Umeyr adli sahabiler aldilar

Hz Mus'ab sehid olarak yerde yatarken, günün sonlarina dogru, Hz Peygamber (sas) Mus'ab'i elinde sancakla gördü ve "ileriye git ey Mus'ab!" diye emretti Fakat o kisi geri dönerek "Ben Mus'ab degilim" deyince Hz Peygamber onun Mus'ab kiliginda savasan Allah'in meleklerinden biri oldugunu anladi Uhud savasinda Ashab-i kiram'in ileri gelenlerinden birçok kimse sehid oldu Hz Mus'ab b Umeyr de sehidler arasindaydi Hz Peygamber (sas)'in ne kadar üzüntülü oldugu yüzünden okunuyordu Mus'ab'in mübarek na'sinin basucunda oturarak, Uhud sehidleri hakkinda nazil oldugu bildirilen su ayeti okudu: "Mü'minlerden öyle er kisiler vardir ki, Allah'a verdikleri sözde sadakat ettiler Kimi adagini ödedi sehid oldu Kimi de (sehid olmayi) bekliyor Onlar verdikleri sözü asla degistirmediler" Sonra Hz Peygamber diger sahabilere, sehidlere yaklasip selam vermelerini söyledi ve verilen selamlarin sehidler tarafindan alinacagini ifade etti
Hz Mus'ab sehid edildiginde kirk yaslarinda idi Bir zamanlar zenginlik ve refah içinde yasayan bu degerli insani kefenleyecek bir örtü dahi bulunamamisti Hz Peygamber, yanina geldiginde Mus'ab b Umeyr eski bir hirkanin içinde saçlari dagilmis, vücudu ise kiliç ve mizrak darbeleriyle parçalanmis bir durumda yatiyordu Hz Peygamber üzüntülü bir halde sunlari söyledi: "Seni Mekke'de gördügümde, senden daha güzel giyinen, senden daha yakisikli kimse yoktu şimdi ise, kefen olarak sarilmis hirkadan basin disarida kaliyor" Sonra onun için de bir kabir açtilar ve o mübarek sahabiyi de Uhud sehidleri arasina defnettiler

Allah yolunda canini feda eden bu aziz sehid sahabi için Ashab-i Kiram'dan Habbab (ra) sunlari anlatiyor: "Biz Hz Peygamberle birlikte Medine'ye yalniz Allah rizasi için hicret ettik Artik mükâfatini Allah'tan bekleriz Arkadaslarimiz arasinda bu nimetlerden tatmadan âhirete gidenler vardir ki Mus'ab b Umeyr bunlardan biridir O Uhud günü sehid olmustu da, kendisini saracak bir kefen dahi bulamamistik Yalniz sehidin bir kaftanini bulmus ve bu aziz sehidi ona sarmaya çalismistik Ancak basini örterken ayaklari açiliyor, ayaklarini kapatirken de basi açiga çikiyordu Bu yoksulluk karsisinda Hz Peygamber bize sehidin basini örtmemizi ve ayaklarinin üstüne de izhîr denilen kokulu ottan koymamizi emretti"

ha bir de hiç kilo almamışım,aksine bir kilo vermişim.18 hafta 3 günlük olmuş dedi,242,71 gr mış.boyunu da söyledi ama,inan gerçekten beynimde uğuldadı sesi adamın.10 küsurlu bir rakamdı ama,ultrason kağıdında 16,5 cm yazıyor her yerde.

Gelincik bir çiçek canım kırmızı çok güzel koparıldığı anda soluyo en sevdiğim çiçek isim olarak kullanan yoktur tabii :1:
Bide bunu fare gibi olanı var sincap gibi bişey galiba onada gelincik diyolar ..
Bulamıyorum isim kıza yakışmıyo hiç bir isim çok güzel bir anlamı ve seslenişi olmalı :9:
Ulubey koy amcamın oğlunun adı..
Musab koy ne olur neharrr ne olurrrrrr........
canım Musab'ı duydum ama çok ağır bir isim.:16:

evet canım gerçekten hiç memnun kalmadım,hatta sorma önce dediki ne sorunun var ben de hi,ç yok dedim,(halbuki idrar enfeksiyonunu saç boyamayı diş ağrısını soracaktım)heyecandan cinsiyet öğrencem diye sormayı unutmuşum.neyse kız mı erkek mi istiyorsun dedi,ben de bir tane oğlum var bir de kızım olsun istiyorum dedim,İNŞALLAH OĞLUN OLUR demez mi:47::47::47:öyle bozuldum ki sorma,oğluma sordu sen ne istiyorsun diye oğlum hep erkek istiyodu,geçtik ultrasonda baktı ve oğluma çak beşi erkek dedi.sana yemin ediyorum dünyam başıma yıkıldı,bir ümit baktım çocuğumu sevindirmek için söylüyordur belki diye ama yok evet erkek olcak dedi,ben başladım ağlamaya tabi eşim de kız istiyordu birazcık.ama o çabuk toparlandı beni teselliye başladı.dr ağlama bak kalbini dinleteyim sana dedi ama yok valla ben hiç duymadım o sesi üzüntümle.sonra 28 hazirana doplere gün verdiler.4'lü için kan verdim. kan hapı yazdı ama almadım daha.migrosa bir gittim ne bulduysam aldım oğluma da kendime de.eşim diyor alış veriş seni rahatlatır biliyordum ama inan ki dün heyecandan yiyemedim buugün üzüntüden.açım şu an ama geçmiyor boğazımdan.

yaa varyaaa aynı şeyleri yaşamışız cidden. Bakar bakmaz ne istiyosunuz dedi. Biz de kız deyince.Erkek olsun erkek iyidir dedi, başladı erkek çocuğun faydalarına. ne kalp atışını sordum ne duydum, kanama alanı geçmiş mi diye bile eşim sordu düşün.dünyam başıma yıkıldı.benim de tonlaaaa sorum vardı.hepsini unuttum, doplere nasıl indik randevu için, nasıl kan verdim hatırlamıyorum bile :1:
neyse benim buugün 4lünün sonucu çıktı, tlf da uzaktan geldiğimi söyleyince sonucu anlattı.
27sinde de benim doopler var bu arada :1:

haaa ayrıca, bence o sizde de bizde de cinsiyete baktı direk de ondan öyle söyledi :34:

bende kendi tecrübelerimden ilave edeyim kışa geleceği için tulum ağırlıklı almanızda fayda var mothercarein atletlerinden çok memnun kalmıştım yıka yıka hiç sertleşme olmadan eskitene kadar kullandım bi çıtçıtlı bady üzerine tulum sanırım en rahatı olacak alacaklarınızı diyelim 6 aylık aldınız mayıs ayına geleceği için kalın şeyler tercih etmeyin,
travel sistem bebek arabası almıştık anakucağını evde kullanırım falan filen arabada çocuk uyursa uyandırmadan eve çıkarırız falanhepsi palavraymış hiç işimize yaramadı çocuk 10 aylık olana kadar eşek ölüsü gibi ağır arabasında taşıdık en son sıkıldık hafif pusetlerden aldık ama bunlarda yatar pozisyona gelmiyor
ilk dönem en çok kullandığım kanguru olmuştu markete pazara gezmeye kanguruda gittim 6 aydan önce zararlı diyenlerede inanmayın bebek karnımızda kaç büklüm yatıyor doğum anında kat kat hızlı bi kuvvetle itiliyor :)
sütüm yetmediği için göğüs pedlerimide bebeğin altını silmek için kullandım uni baby saf su pamuklu ıslak mendilleri ilk zamandan beri kullanıyoruz uygun bulduğunuz anda alabilirsiniz
örneğin salıncaklar, bizim 3 ay gazımız olduğu için titreşimli olandan aldık gaz çıkarmasına yardımcı olsun diye 2 ay kullanamadık bile salıncakta durmayı istemedi titreşim olayıda palavra hiç bi işe yaramıyor

sutyen hatasını bende yaptım 7-8 aylık hamileyken almıştım küçük geldiler,doğum sonrası korseyi dikişlerim olduğu için kilot kısmını kesip sadece göbeğimi saracak şekilde kullanmaya çalıştım 1 hafta dayanamadım

dönence almak isteyenler bebekler ilk zamanlar siyah ve kırmızı rekleri seçebiliyorlar soft renler ilgisini çekmiyor alacaksanız buna dikkat edebilirsiniz

araştırmalarım sonucu yatağının yarı ortopedik olması gerektiğini öğrenmiştim yataşta çift yönlü yataklar var bi tarafı 2 yaşa kadar diğer tarafı 5 yaşa kadar fuzuli bulabilirsiniz fikir olsun biz memnun kaldık

alt açma minderlerinden almamanızı önerebilirim bi işe yaramazlar

ilk zamanlar teni hassas olduğu için sebamed ten memnun kaldık nıvea çantası almıştım çantası işe yaradı halen kullanıorum ,şampuan sabunu ilk zamanlar bizde hassasiyet yarattı

biberon olarak her markayı denedik en rahatı dr.browns hava yapmıyor rahat emiyor emzik her çeşiti almayabiliyorlar biz philips avent kiraz uçlu olanını tercih ettik

şimdilik bunlar aklıma geldi daha erken gerçi aklınızda bulunsun kızlar

donence eglence icin cok iyi ama uyku için önermiyorlar, isterseniz iyice bir araştırın. seride samurkaç var uyku meleği o hiç önermez örneğin.
sabun olarak ben saf zeytinyağlı sabun öneririm, dalanın antik sabunu var yeşil, çok doğal. bütçeniz varsa earth mama angel baby veya laveranın organik ürünlerini de tavsiye edebilirim.
ama kabuklandığı dönem için mustelanın bir şampuanı var o çok iyi geliyor. adını unuttum eczacılar biliyor.
çanta olarak avent kullanmıştım ben. içinden alt açma minderi çıkıyor ve sütü bozulmadan saklayabiliyorsun. çok memnun kalmıştım.
süt taşıma söz konusu değilse herhangi bir sırt çantası bile olur aslında.
biberon ve emziği bebek seçiyor aslında ama ben şu an avent natural serinin biberonunu tek geçerim. hem koliğe çok etkili hem aynı anne memesi gibi. biberon almayan bebek bile alıyor onu.
burda detayı var: Anne Adaylarına Tavsiyeler 2: Natural Seri | Hamile ve Anne
unibaby bez en iyisidir
ben ped önermem onun yerine kalkan daha iyi, avent'inkini kullandım ben. hem içinde biriken süt de kullanılabiliyor.
yatakta yarı ortopedik en çok önerilen.
kanguru da iyi ama çingene bezine benzeyen slinglerde taşımak daha kolay oluyor, hem koliği de azaltıyor. ikisini de kullandım ben. eşim kanguruyu ben slingi tercih ettik.
kendinize kelebek uç almayı unutmayın ve pompa bence hastane çantanızda olmalı. benim ikisi de aventti.
ağır bebek arabası almayın. maclaren quest en cok kullanılan ama biraz pahalı, ona benzeyen mothercare arabalar da var.

aklıma bunlar geldi benim de.

Günaydın arkadaşlar,Alışveriş önerisinde taşıma için kanguru veya silng demişsiniz,bizim çocuklar kış bebeği,bu şekilde taşırken soğuktan nasıl korumayı düşünüyorsunuz?İçinize silngle sarıp palto giyip önünümü kapataksınız böyle bir paltonuz varmı,yoksa elinzde battaniyemi taşıyacaksınız,yada astronoy giydirip öylemi silingle taşıyacaksınız?Bana hepsi zor ve kullanışsız olur gibi geliyor:/Ben büyük oğlumu hergün okula götürüp getireceğim için mecbur dışarı çıkıcam,bu yüzdende düzgün bir travel sistem almayı düşünüyorum,hemde eşim zaman zaman tüm hafta seyahatte oluyor.Alışverişe silingle çıkamam gibi geliyor,portbebesi olan(düz yatan)bir travel sistem ve 6,6 kg gibi hafif(ilerde bastona gerek kalmaz) bir puset buldum.Fiyatı iki araba fiyatı ama indirimde almayı düşünüyorum.Hoş İzmir'de yok,görebileceğim bir yer yok yani İstanbul'da olsam görürdüm:/

tabii annesi ymurtaliklari yumurta depoladilar bizle icimizde bir suru yumurtacik var simdi hihihihi :)))
Kuzun zaten miicik yumurtalıkları kimbilir nasıldır :))
selam kızlar nasılsınız??
ben ANCA geldım eve dr aradı 4 lu testımız cok sukur rabbıme guzel cıkmıs ama degerlerı nasıl kaca kac dıye sormadım guzel gayet ii dedı ... ayrntılı ultrasyonu sordummm şok şok şokkk beleşşşşşşşşşş zaten 4 boyutlu ıle bakıyorum ekstra para alınmıyor dedi nasıl sasırdım anlatamammmmmmmm ..zaten her gıtmemde kolunu bacagını kaburgasını olcuyordu..randevumu ılerı tarıhe attım 20+3 erken olur dıye zaten 20 23 haftalar arasında yapılıyor dedi..21+3 olucak ayrıntılısı .allaha sukur bıde bunu atlatırsak korkularımız azalır..
gecmısı okumadım umarım herkez ıyıdır :16:

Gözün aydın canım inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın benimde haftaya salı çıkacak sonuçlarım :(

Günaydın minik yavrular ve kızımın teyzeleri... Baktım annem gelmiyor ben gidiyorum anneme yarın allahın izniyle düzceye anneme gidiyorum kafa dinleip gelicem çok bunalmıştım bugün o yüzden kocişe yemek yapıp bırakıcam ben yokken aç kalmasın diye :))

Doktora gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz cinsiyet öğrenemeyenler öğrenirler inşallah

iyi geceler kızlar,oğlum olacakmış.daha şokunu atlatamadım.allah biliyor ya,gerçekten çok çok üzüldüm.:50:

Kıyamam ALLAH sağlıklı hayırlı evlat versin,ablamın 3 tane oğlu var o da çok üzülmüştü üçüncü de oğlan diye ama şimdi onu çok seviyor iyiki olmuş diyor.

siteye yeni katıldım ve 3 aylık hamileyim tuzla özel hastanesinde bi doktora gidiyordum ama memnun olmadığım için bugun pendik medicine hospital (nene hatun) gidicez kime hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum oraya giden yada doktor bilgisi olan varmı bana yardım edebilir mi?

gunaydın yıgıt cınar ımın teyzelerı:1:ısımler konusulmus.bız 1 ay once karar verdık cok sukur.fılızım sonuclar guzel cıkmıs cok sukur.kurtlukırazcım ne guzel bak aslan gıbı 2 oglun olacak.senın sırtın yere gelmez boyle dusun.torunların kız olsun bol bol oynasırsınız o zaman da cok zevklı olur:21:bı daha agladıgını duymıyım bebıslerı uzmek yok

günaydınn kızlarr nasılsınız ;

cuma günüünden beri yatıştaydımm :)) ama bugun işe geldimm .iş yerim gümüşsuyunda olduğu için şirket kapalıydı bende bi güzel dinlendim.evde oturmak gibisi yok valla :))
geçmişi daha okumadım birazdan başlıcamm .Kızımızda ii herlde daha hareket etmiyo bakalımm :)

Kızlar oğlumuza isim konusunda çıkmazdayız. Doğru düzgün isim bulamıyoruz. Rüzgar, Çınar ve Eymen'den bıkkınlık geldi. Nerdeyse 10 kişiden 8'i oğluna bu isimleri veriyo :19:

Ben Yiğit ya da Aras diyorum. Özellikle Aras benim de eşimin de inanılmaz içine sindi fakat anlamı bizi çok üzdü ve vazgeçmek zorunda kalıyoruz.:43:
Sahip çıkılan buluntu

Yiğit nasıl sizce???

canım aras'ın öyle kötü bir anlamı olduğunu bilmiyordum ama çocukluğumdan beri çok severim çok karizmatik gelir,
yiğit de güzel ama aras çok güzel yaaa niye anlamı öyleymiş

Birkac blogda gordum canim bende cok kullanisli oldugundqn bahsediliyor .. Bende almayi dusunuyorum arastirma icindeyim .. Oglumu ana okuluna gotururken cok pratik olur diye dusunuyorum .. KI$ icin yumusak sicaklari bile var :))

Gonlune gore oldu canim rabbim saglikla versin insallah kucagina gozun aydin ..

Benim gorumcem resmen iddiaya giriyordu bundan birkac sene once sizin kiziniz olmaz diye :))
Simdide her turkiyeyi aranamizda kayin validem ablan ruyanda gordmus erkek diyor ..
Ben bile gormuyorum o kadar cinsiyet ruyasi .. Esime dedim ablan erecek yakinda :))))) tovbe yarabbim
Biraz sinirlendim ama takmiyorum :))
Rabbim saglikli hayirli versin..dualarimda hep bu sekilde diliyorum .. Ardinada bir oglum var allahim insallah birde kiz evlat tattirirsin diye ekliyorum :)))
Artik iyice merak ediyorum , kiz erkek ogreneyim ya bende :)

benim görümcem de biz evlenir evlenmez: "senin kardeşin senden önce doğurur, senin kız olur kesin" dedi. biliyordu erkek istediğimi, ben kardeşimden önce doğuruyorum şimdi,
sırf gıcıklığına yapıyorlar bence
bugün kontrolümüz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, öğlende cinsiyetini öğreneceğim inşallah 13.30da rabbim nasip ederse

merhaba kızlar nasılsınız ?
dün doktor kontrolüm vardı.kızımız çok iyi 250 gr olmuş. :nazar:
kıpır kıpır bir kızmış :1:
3 lü testin sonucuna biraz canım sıkıldı.3lü testi yaptırdığım hastanedeki doktor gayet iyi dedi.kendi doktorum AFP biraz düşük çıkmış.normalde 20-30 arası normalmiş benim 19,8 çıkmış. böyle olunca benim alarm zilleri çalar dedi :43: ne yapcaz peki dedim.21.haftada özellikle perinatoloğun çektiği detaylı ultrasonu istiyorum dedi. hakkımızda hayırlısı.inşallah bir sorun çıkmaz çok korkuyorum :50:

valla bu kadar saçma olur. ha 19,8 ha 20
o doktor paragöz

iyi akşamlar kızlar bende kan tahlil sonucumu bugün aldım ara ara kum döküyormuşum bol bol su içmem gerekiyormuş. cinsiyetimizde kesinleşti ikinci prenses geliyormuş. folik asiti bıraktık decavit diye bir ilaç verdi. kan ilacı 5. aydan sonra verecekmiş.kızlar bide ben ikiliyi yaptırmadım eğer sonuç kötü çıkarsa aldıracakmısınız dedi bizde yok dedik eşimle. dr.da ikiliyide içlüyüde yaptırmadı ama kafamda da soru işareti merak var.

canım senin doktorun inançlı ve belli ki en doğrusunu yapıyor,hiç dert etme, Allaha güven.
geçmiş olsun bu arada

ben de kıza isim bulamadım hiç, 1 tane bile yakıştıramıyorum.
erkek ismi belli bile benim ama bebeğimin cinsiyeti belli değil :50:

bakalım bugün öğrenecek miyimmmmmmmmmmmm
çok heyecanlıyım kızlar
3 haftadır görmüyorum,
2li test sonucunu da öğrenmedim daha,
3lüyü yaapcak sanırım bugün
ay ay ay

Sahip çıkılan buluntu

Yiğit nasıl sizce???

kuzu arasın anlamı sanki baskaydı ama emin değilim bi arkadasım koymuştu bende ondan duymuştum cennette akan ırmak demişti sorduğumda ama dediğim gibi ben ondan duydum asıl anlamı nedir bilmiyorum :34:

Atlas nasıl kızlar???

yiğit te güzel atlas ta :34:

selam kızlar nasılsınız??
ben ANCA geldım eve dr aradı 4 lu testımız cok sukur rabbıme guzel cıkmıs ama degerlerı nasıl kaca kac dıye sormadım guzel gayet ii dedı ... ayrntılı ultrasyonu sordummm şok şok şokkk beleşşşşşşşşşş zaten 4 boyutlu ıle bakıyorum ekstra para alınmıyor dedi nasıl sasırdım anlatamammmmmmmm ..zaten her gıtmemde kolunu bacagını kaburgasını olcuyordu..randevumu ılerı tarıhe attım 20+3 erken olur dıye zaten 20 23 haftalar arasında yapılıyor dedi..21+3 olucak ayrıntılısı .allaha sukur bıde bunu atlatırsak korkularımız azalır..
gecmısı okumadım umarım herkez ıyıdır :16:

canımmm güzel çıkmış sonuçların gözün aydınnn ayrıntılıya para lınmamasıda güzel olmuş ben 350 tl ödiycem avcılar hospitale prf.lemi ibrahimoğlu geliyomuş ayrıntılıyı yapmaya el mahkum ona gidicez bizde :31::31:

merhaba kızlar nasılsınız ?
dün doktor kontrolüm vardı.kızımız çok iyi 250 gr olmuş. :nazar:
kıpır kıpır bir kızmış :1:
3 lü testin sonucuna biraz canım sıkıldı.3lü testi yaptırdığım hastanedeki doktor gayet iyi dedi.kendi doktorum AFP biraz düşük çıkmış.normalde 20-30 arası normalmiş benim 19,8 çıkmış. böyle olunca benim alarm zilleri çalar dedi :43: ne yapcaz peki dedim.21.haftada özellikle perinatoloğun çektiği detaylı ultrasonu istiyorum dedi. hakkımızda hayırlısı.inşallah bir sorun çıkmaz çok korkuyorum :50:

canımmm yüreğini ferah tut herşey temiz çıkıcaktır üzme kendinide kızınıda

Back
X