- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
Ben de ilk defa duydum aynı doktorun baktığını demek ki öyle yapıyorlarmiş bana çok mantıklı geldi 2 doktorun olması ne kadar okursa okusun sonuçta onlar da insan bşr de tabi kader bir şey Allahın takdiriyse oluyor zaten ama işte elimizde imkan varsa hepsını yapmak lazım . Bir de senin tarzın biraz garip detaylı usg hakkında bildıklerimi söyledim sen direk nasıl bir şey olduğunu biliyorum diye cvp veriyorsun burada sonuçta herkez ne biliyorsa ya da duyuyorsa birbirine söylüyor karşımızda ki hiç bir şey bilmediği için değil belki duymamıştır haberi yoktur. Sen de böyle bir durum var.
2 dr baktı goremedı ee bebek dogdu allah korusun bısey oldu? 2 dr goremedı ne olcak ? hersey allahtan yani ısterse dıyorum ya 15 dr gelsın hıc bır onemı yok...
ben detaylının nasıl bırsey oldugunu bılıyorum zaten ama burda ınsanların aklının karısmasını ıstemıyorum anlatabıldım mı? mıllet sımdı 1 dr gıdıyorsa yada kendı drları yapıosa bende dahıl aaa bak kadıkoy 2 dr bakıo bızde baska dr gıdelım demesın dıye uzatmıyorum herkezın kendı fıkrı sonucta..zaten herkezın hassas oldugu bır donemde yok 2 dr yok bı dr yok kendı dr dıye ınsanların aklını karıstırmak ıstemedıgım ıcın uzatmıyorummmm... dr guvenen kendı dr yaptırır guvenmeyen altarnatif arar zaten
bukadar basıt ..