2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba kızlar biz çarşıdan geldik oğlumla onada ilk kez bişey aldık <3
Eki Görüntüle 730253
Cook ciciler gule gule kullansin oglusun canim..
Kızlar doktordan geldim çok şükür Rabbim gönlümüze göre verdi %90 erkek dedi ama bu da mipisi dedi daha testisleri çıkmamış dedi ama gördüm bacaklarının arasından sallanıyordu :)
İlk kez 4 boyutlu resmini çekti. Saçları bile var sanki oğluşumunnnn
Bişey alayım ilk kez oğluma diye Chiccoya bi girdim ki o ne fiyatlar yahu 80.00 tl el kadar body.
Bişey alamadım şimdi de yemek molası verdim bakalım ne alsam oğluma ilk ya karar veremedim bi türlü

Tebrik ederim canim , gonlune gore vermis rabbim .. Saglikli hayirli evlat olur insallah ..

vahsihatun,filizzz,selayhus hepinize teşşeküür ederim dünden beri uçuyorum sanırım Allah ıma cok şükür yaa

Son düzenleme:
merhaba kızlar biz çarşıdan geldik oğlumla onada ilk kez bişey aldık <3
Eki Görüntüle 730253
Aman allahım şunların şirinliğine bakın güle güle kullansın yavrun
Kızlar doktordan geldim çok şükür Rabbim gönlümüze göre verdi %90 erkek dedi ama bu da mipisi dedi daha testisleri çıkmamış dedi ama gördüm bacaklarının arasından sallanıyordu :)
Bişey alayım ilk kez oğluma diye Chiccoya bi girdim ki o ne fiyatlar yahu 80.00 tl el kadar body.
Bişey alamadım şimdi de yemek molası verdim bakalım ne alsam oğluma ilk ya karar veremedim bi türlü

Allah gönlüne göre vermiş canım ne güzel allah tamamına erdirsin

Kızlar aranızda e-bebekten alışveriş yapan oldu mu?

bana mesaj geldi de 1500 tl alışverişte 500 tl hediye çeki diye

Kızlar aranızda e-bebekten alışveriş yapan oldu mu?

bana mesaj geldi de 1500 tl alışverişte 500 tl hediye çeki diye

Tatlım biraz önce banada geldi 1500 e 500 18 Haziran'a kadar aslında arabası oto ana kucağı süt sağma makinesi telsizi öyle büyük benim netleştirdiğim şeyler alınabilir diye düşündüm ben kendim için ama sonra bilemedim bende e benekten hiç alışveriş tapmadım ama bebek üstüne kaliteli markaları satan seçkin mağazalar zinciri olarak tanımlsyanilirin

Tatlım biraz önce banada geldi 1500 e 500 18 Haziran'a kadar aslında arabası oto ana kucağı süt sağma makinesi telsizi öyle büyük benim netleştirdiğim şeyler alınabilir diye düşündüm ben kendim için ama sonra bilemedim bende e benekten hiç alışveriş tapmadım ama bebek üstüne kaliteli markaları satan seçkin mağazalar zinciri olarak tanımlsyanilirin

Canım ben alışveriş yaptım e-bebekten de ondan sordum alışveriş yaptıgım içinmi geldi acaba diye. Yakınında bi hamiş arkadaşın daha varsa ortak alabilirsiniz ne güzel :))) benim yok malesef yoksa büyük parçalar alınabilirdi 500 tl iyi bi indirim

gözünaydın canım ama madem pipiyi gösterdi testisler oluşmamaış dedide nedenn %90 dedi bu doktorlarıda anlayamıyoruuummmm:4:

gözünaydın canım ama madem pipiyi gösterdi testisler oluşmamaış dedide nedenn %90 dedi bu doktorlarıda anlayamıyoruuummmm:4:

Aynen ya benim de dikkatimi çekti %10 luk pay bırakmış, bide bebiş küçük değilki 4 aylık olmuş artık anlaşılması lazım, 2 dk daha tutsaydı ultrasonda da netleştirseydi dimi

Hyaırlı ugurlu olsun pipişiniz :1::1::1: yine de %10 luk kısmı da düşünmek mi lazım acaba , neden %90 dedi ki

Testisler tam oluşmamış dedi ama resimde var gibi canlar hemen koyuyorum bi baksanız biraz uzak gibi ama gösterdi doktor eliyle de

:9::9::9: evet tatlımm.. okuyunca hemen açtım baktım. once araba almam lazım ama. sonra 3 oto koltuğuyla başlayacağım işe.. kampanya tarihlerine bakayım bi..:16:

benim telefonuma mesaj olarak geldi sadece mesaj yolladıklarına mı bu indirim yoksa genel mi bilmiyorum ama 18 hazirana kadar devam ediyomuş :)))) arabalarını travel alırsan oto koltugu almana gerek kalmaz

Ne kadara aldın canım chiccodan? Çok tatlılar maşallah iyi günlerde giysin oğluşun
Ben de sonunda mothercare'den aldım body set resmini çekince koyacağım inşallah ilk hediyeleri oğluşumun
Annem de aldı sağolsun

e-bebekten aldım 40 tl indirim vardı normalde 84 tl ama 52 tl ye geldi set bide aventin biberonunu ve nukun emziğini aldım , senin oğluşunda güle güle kullansın, bu tip zıbınlara çok ihtiyacımız olcak sanırım :)))

Back
X