2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar size birsey danışmak ısedım sızce simdide alışveriş yapsak olurmu cok mu erken ama ben seyde duşundum bızım doğum ekım sonuna denk gelıyorya doktorlard a 2 ay once hazırlığınız bıtsın dıyor erken doğum rıskıne karşılık e bız o sıcaklarda ağustos eylülde nasıll dolaşıp alışveriş yapıcaz ben antalyada yasıyorum burda hersey cok pahalı ve doğru durust bırsey yok annemler ıstanbulda ne güzel ordan alısverıs yapabilsek cok uygun İstanbul acaba ona desem ordan o mu alsa annemde cok zevklıdır guvenırımde

evet 2 ay önceden herşeyi almak mantıklı hemen hemen herşeyi, erken doğum olma ihtimali artı bide şimdi bile ağırlaştık o aylarda rahatça gezebileceğimizi sanmıyorum ben, benim doğum Ekim sonu Ağustosta birçok şeyini alıyım hazır ediyim diyorum nasipse, özellikle doğum çantası hazır olmalı

Teşekkür ederiz nagee:42: ben de şu ninniyi çok seviyorum
Atem Tutem Men Seni (Atam Tutam Ben Seni) | Bizim Ninniler | Mircan Kaya - YouTube

atem tutem ben seni
şekere katem ben seni
akşama baban gelen de oy önüne atem ben seni

evet evet buda muhteşem mircan kaya muhteşem zaten.diğer sarkılarıda cok güze sakınlestırıyor. doktorum ona sarkı soyle dedı dogdugunda bu nınnıyı duyunca sakınlesırmıs annesını kurban olsun ona artık tum dünyam daha dogmadan o oldu. ikinci erkekim benım

evet evet buda muhteşem mircan kaya muhteşem zaten.diğer sarkılarıda cok güze sakınlestırıyor. doktorum ona sarkı soyle dedı dogdugunda bu nınnıyı duyunca sakınlesırmıs annesını kurban olsun ona artık tum dünyam daha dogmadan o oldu. ikinci erkekim benım

Eşime hayatıma ikinci bir erkek daha giriyor dedim şaka mı yapıyo kıskanıyo mu ne :1::1::1: ağzına ağzına yapıştırırım onun ben hele bi doğsun bakalım diyo, benim annem der sarılır dudaktan falan öpmek yok ona göre diyo :1::1::1:ay çok güldüm öpmezmiyim yutarım ben onu yaa

evet 2 ay önceden herşeyi almak mantıklı hemen hemen herşeyi, erken doğum olma ihtimali artı bide şimdi bile ağırlaştık o aylarda rahatça gezebileceğimizi sanmıyorum ben, benim doğum Ekim sonu Ağustosta birçok şeyini alıyım hazır ediyim diyorum nasipse, özellikle doğum çantası hazır olmalı

ya öpülmezmi eşinden erkek bebek olduğu halde onu dudağından öpücek benım erkek kardesım var benden 10 yas kucuk onu ben bakdım dudaklarından öper öper dururdum onu sallar ayağımda onla uyurdum helede dıslerı çıkınca dudaklr ıslak ısalk oluyo ozaman öp sen bide oğlun sana daha düşkün olcagı ıcın tabıkı bıraz aranızdakı ıletısımı kıskancak kız olsa sende onlara ozencekdın :)

doğru soyluyosun mesela bende kardesımde 8 aylkık dogduk oyuzden bende aguustosada tamamlamalıyım sanırım

ya öpülmezmi eşinden erkek bebek olduğu halde onu dudağından öpücek benım erkek kardesım var benden 10 yas kucuk onu ben bakdım dudaklarından öper öper dururdum onu sallar ayağımda onla uyurdum helede dıslerı çıkınca dudaklr ıslak ısalk oluyo ozaman öp sen bide oğlun sana daha düşkün olcagı ıcın tabıkı bıraz aranızdakı ıletısımı kıskancak kız olsa sende onlara ozencekdın :)

Biraz şaka biraz gerçek sanırım :1::1::1: kendi de doğunca aşık olcak haberi yok :21::21::21: annelik hissi bebek rahme düştüğünde, babalık bebek doğduğunda başlarmış , benden önce o yalayıp yutarsa şaşırmam oğluşunu :16::16::16:

Biraz şaka biraz gerçek sanırım :1::1::1: kendi de doğunca aşık olcak haberi yok :21::21::21: annelik hissi bebek rahme düştüğünde, babalık bebek doğduğunda başlarmış , benden önce o yalayıp yutarsa şaşırmam oğluşunu :16::16::16:

çok hoş söyledin valla :) heyecandan oğlunuzu eline ilk aldıgnı sankı 10 kilo agırlasmıs gıbı hıssedıcek :) arkadaşlarımdan bılıyorum tutamıyorum elım tıtrıyo dıyodu

doğru soyluyosun mesela bende kardesımde 8 aylkık dogduk oyuzden bende aguustosada tamamlamalıyım sanırım

Neler almayı düşünüyosun sen şimdi?
Ben park yatak, bebek arabası (travel olacağı için; içinde puseti de var yani hem ana kucağı hemde oto koltugu vazifesini görcek) tamam şimdilik bunları alcam diyordum ama, düşündüm de bebek arabasını kullanmıycaz kışın doğacağı için sadece oyun parkı ile anakucağı yeterli olcak. Mama sandalyesi, yatak ve arabası 6 aydan sonra lazım olcak. Ama benim beğendiğim arabanın içine dahildi anakucağı napsam acaba ?Tabi birde kıyafetlerini koymak için şifonyer lazım

Ben henüz tek çöp almadım kızım için.ÇOk özeniyorum alanlara bakıyorum netten .Ama ben hala çok korkuyorum,bugüne kadar herşey yolundaydı şükür ama hep bir terslik olacakmış gibi geliyo ve elim gitmiyor bebeğim için bişey almaya.Gerçekten korkuyorum :(
Eşimle bazen haftasonları avmlerde bebek mağzasının önünden geçiyoruz,ikimizde konuşmadan yavaşlıyoruz,ama hala utanılcak bişeymiş gibi girip bakamıyorum.

doğru soyluyorsun ben ılk bebeıgmde almısdım ama dusuk yapdım sonra cope attım bakamadım ama cok erken aldım daha ogrenır öğrenmez.şimdi bekledim oyuzden. ama 7. ayımızda alsak ıyı olur bakarsın sıpalar erken gelıverır :)

çok hoş söyledin valla :) heyecandan oğlunuzu eline ilk aldıgnı sankı 10 kilo agırlasmıs gıbı hıssedıcek :) arkadaşlarımdan bılıyorum tutamıyorum elım tıtrıyo dıyodu

Eminim öyle olur ya donar kalır :1::1::1: ne yani şimdi bu bebek benim oğlum mu:53::53::53: emzirip verceksin gazını babalar daha güzel çıkarıyomuş, görev sorumluluk vermek lazım, genelde anneler yapışıyo bebeğe , baba rahatına bakıyo hem de beceremiyolar ara sıra yaptıklarından bi bağ hissedemiyolar, bebekleriyle ilgilenen babalara çok özeniyorum inşallah bizim babamız da öyle olur, benim kadar ilgilenir inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selam kızlar :16:

kızlar size birsey danışmak ısedım sızce simdide alışveriş yapsak olurmu cok mu erken ama ben seyde duşundum bızım doğum ekım sonuna denk gelıyorya doktorlard a 2 ay once hazırlığınız bıtsın dıyor erken doğum rıskıne karşılık e bız o sıcaklarda ağustos eylülde nasıll dolaşıp alışveriş yapıcaz ben antalyada yasıyorum burda hersey cok pahalı ve doğru durust bırsey yok annemler ıstanbulda ne güzel ordan alısverıs yapabilsek cok uygun İstanbul acaba ona desem ordan o mu alsa annemde cok zevklıdır guvenırımde

nagecim çok haklısın bizim şu sıcakları atlatıp çıkmamız ancak ekim gibi mümkün olacak :50: o yüzden ben de haftaya başlamayı düşünüyorum azar azar, açıkçası ben erken olduğunu düşünmüyorum. Geçen ay kapalıyoldaki ilke bebe ve irem bebeye baktık,aman allahım çok pahalıydı..Bir de aynı yerde Miniço var.Oraya da baktık ama kıyafetler hiç hoşuma gitmedi,çok kalitesiz. Neyse haftaya muratpaşada, lara yolunda, sanırım kırcami diyolar belki görmüşsündür sıra sıra bir sürü bebek mağazası var oraya gitcez. Yavaş yavaş başlamaktan yanayım. Bi de malum ben merkezde oturmuyorum ve eşim de asker olunca ancak ayda 1-2 defa çıkabiliyoruz.
Bu arada facede Antalyalı anneler diye bi grup buldum, oraya katıldım, hamiş yok ama bir sürü deneyimli anneler var, sorularıma da çok yardımcı oldular.
Bence İstanbuldan aldırabilirsin kıyafetlerini, hatta gitme imkanın varsa gidebilsen daha iyi olur. Burdaki indirimler vs için de haberleşelim canım. Ben zaten şimdiden bir defter tuttum, liste yaptım, nerde ne kadar şeklinde, uygun şeyleri sana da haber veririm, hatta bakarsın bir gün 2 göbüşlü beraber çıkarız alışverişe :1:

bizim babamız terliğinden tut mevlüt kıyafetine kadar almış heves işte alma diyorum ama dinlemiyor:1::1:kravatlı falan çok güldüm :9::9:

Mutlu guzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum kizlarr.
Ya ben cok hastayim.sinsi sinsi ilerledi.dun biraz sesim gidip geliyordu.gece 4 te kalktim.ses yok.bayagi konusamaz halldwyim.fisildayabiliyorum sadece.i
Allahtan gece esim yoktu annemde kaldim dakadincagiz seferber oldu bana.ihlamur yapti sahlep yapti ama yok.sesim gelmiyo.bi doktora gidic mecbur boyle duzelememki.off.ptesi yavrumla hasret gidericez cinsiyetini ogrenicez ama onun bile heyecanini yasayamiyorum:(
Kendinize dikkat edin annisler.beni saniim her aksam bindigim klimali otobus bu hale getirdii.
cok gecmıs olsun canımmmm dıkkat et kendıne ..annecın ne guzel bakıo ohhh
Oğluşumun saçları uzuyomuş yaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bu nasıl bir sevgi Allahım :29::29::29: içime sokasım geliyo ama zaten içimde hahahha:9::9::9:
:9::9::9::9::9::9::9:
Ben henüz tek çöp almadım kızım için.ÇOk özeniyorum alanlara bakıyorum netten .Ama ben hala çok korkuyorum,bugüne kadar herşey yolundaydı şükür ama hep bir terslik olacakmış gibi geliyo ve elim gitmiyor bebeğim için bişey almaya.Gerçekten korkuyorum :(
Eşimle bazen haftasonları avmlerde bebek mağzasının önünden geçiyoruz,ikimizde konuşmadan yavaşlıyoruz,ama hala utanılcak bişeymiş gibi girip bakamıyorum.

bende ole cok korkuyorum 4 lu testım cıksın ole baslıcam dedım cıktı sımdıde ayrıntılı bıtsın ole dıyorum..allahım yarabbımmm bılmıyorum belkıde zor oldugu ıcın ıcımde cok korkular var..
sanırım bebek doguncA ALICAZ bu gıdısle :1::1::1::1: ben 2 tane bady aldım daha esımden nevresım takımı aldım.ablam getırdı bıseyler obur ablam almıss kaynanam desen kocaman bır hurc almıslar kaynım vs dolduruyorlar ıcını o yuzden zaten cok fazla bıseyler almayıda dusunmuyorum :6:

Neler almayı düşünüyosun sen şimdi?
Ben park yatak, bebek arabası (travel olacağı için; içinde puseti de var yani hem ana kucağı hemde oto koltugu vazifesini görcek) tamam şimdilik bunları alcam diyordum ama, düşündüm de bebek arabasını kullanmıycaz kışın doğacağı için sadece oyun parkı ile anakucağı yeterli olcak. Mama sandalyesi, yatak ve arabası 6 aydan sonra lazım olcak. Ama benim beğendiğim arabanın içine dahildi anakucağı napsam acaba ?Tabi birde kıyafetlerini koymak için şifonyer

ben bebek arabasını alıcam canım antalyda cok soğuk olmuyor gunesı görünce dısarda gezılebılıyor. yatağını alıcam soyle 3-4 yasa kadar kullanabilecek olanlar var dedıgın gıbı mama sandalyesı felan sonra dusnulcek seyler .bide kıyafetlerı ıcın dolap lazım fazlada kıyafete gerek yok hemn büyücek szaten tabı adam akıllı lıste yapmak lazım suan aklımıza gelmiyor olabılır

Selam kızlar :16:

nagecim çok haklısın bizim şu sıcakları atlatıp çıkmamız ancak ekim gibi mümkün olacak :50: o yüzden ben de haftaya başlamayı düşünüyorum azar azar, açıkçası ben erken olduğunu düşünmüyorum. Geçen ay kapalıyoldaki ilke bebe ve irem bebeye baktık,aman allahım çok pahalıydı..Bir de aynı yerde Miniço var.Oraya da baktık ama kıyafetler hiç hoşuma gitmedi,çok kalitesiz. Neyse haftaya muratpaşada, lara yolunda, sanırım kırcami diyolar belki görmüşsündür sıra sıra bir sürü bebek mağazası var oraya gitcez. Yavaş yavaş başlamaktan yanayım. Bi de malum ben merkezde oturmuyorum ve eşim de asker olunca ancak ayda 1-2 defa çıkabiliyoruz.
Bu arada facede Antalyalı anneler diye bi grup buldum, oraya katıldım, hamiş yok ama bir sürü deneyimli anneler var, sorularıma da çok yardımcı oldular.
Bence İstanbuldan aldırabilirsin kıyafetlerini, hatta gitme imkanın varsa gidebilsen daha iyi olur. Burdaki indirimler vs için de haberleşelim canım. Ben zaten şimdiden bir defter tuttum, liste yaptım, nerde ne kadar şeklinde, uygun şeyleri sana da haber veririm, hatta bakarsın bir gün 2 göbüşlü beraber çıkarız alışverişe :1:

inşallah beraber çıkarız canım . miniçoyu arkadaşım bana uygun dıye soylemısdı onunda oglu var 1 yasında o ordan aldı ama kalıtesını bılmıyorum tabı.dogru antalyada ucuz yerlerın kalıtesı olmuyor. ama İstanbul öyle degıl outhletler var . kırcamıde halam oturuyor benım evet orda bırsuru bebek mağazası var . bende bakarım oraya haberleşelim tabi sonucda nerde uyugun varsa ordan alalım bıde bazı yerler aşırı kazıkya gerek yok

Back
X