2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Güzel anneler minik bebekleri hepinize selam olsun ..
Agrilarim tamamiyle gecti ev isine bile basladim :) sukur ..

Daha bir parca birsey almadim . Cinsiyet ogreneyim ondan sonra diyorum ..
Sagolsun milupa gondermis :))oyuncak
Milupaya uye olurken 2 kere olmusum , ogluma bak sanada gondermisler dedim iyi oldu :)))

Guzel bir haftasonu diliyorum hepinize ..

Neler almayı düşünüyosun sen şimdi?
Ben park yatak, bebek arabası (travel olacağı için; içinde puseti de var yani hem ana kucağı hemde oto koltugu vazifesini görcek) tamam şimdilik bunları alcam diyordum ama, düşündüm de bebek arabasını kullanmıycaz kışın doğacağı için sadece oyun parkı ile anakucağı yeterli olcak. Mama sandalyesi, yatak ve arabası 6 aydan sonra lazım olcak. Ama benim beğendiğim arabanın içine dahildi anakucağı napsam acaba ?Tabi birde kıyafetlerini koymak için şifonyer lazım

ben bebek arabasını alıcam canım antalyda cok soğuk olmuyor gunesı görünce dısarda gezılebılıyor. yatağını alıcam soyle 3-4 yasa kadar kullanabilecek olanlar var dedıgın gıbı mama sandalyesı felan sonra dusnulcek seyler .bide kıyafetlerı ıcın dolap lazım fazlada kıyafete gerek yok hemn büyücek szaten tabı adam akıllı lıste yapmak lazım suan aklımıza gelmiyor olabılır

Güzel anneler minik bebekleri hepinize selam olsun ..
Agrilarim tamamiyle gecti ev isine bile basladim :) sukur ..

Daha bir parca birsey almadim . Cinsiyet ogreneyim ondan sonra diyorum ..
Sagolsun milupa gondermis :))oyuncak
Milupaya uye olurken 2 kere olmusum , ogluma bak sanada gondermisler dedim iyi oldu :)))

Guzel bir haftasonu diliyorum hepinize ..

canım sukur gecmıs agrıların oh maşallah :nazar: ev ısınede gırısmıssın :9:
ne guzel bende uye oldum ama daha bısey gelmedı mılupadan

ben bebek arabasını alıcam canım antalyda cok soğuk olmuyor gunesı görünce dısarda gezılebılıyor. yatağını alıcam soyle 3-4 yasa kadar kullanabilecek olanlar var dedıgın gıbı mama sandalyesı felan sonra dusnulcek seyler .bide kıyafetlerı ıcın dolap lazım fazlada kıyafete gerek yok hemn büyücek szaten tabı adam akıllı lıste yapmak lazım suan aklımıza gelmiyor olabılır
Burda ki$lari sogukve cok karli oluyor , alplerin yamacindayiz sayilir :))... Yinede o soguga ragmen yerlileri bebeklerini 1 saat disarda temiz hava alsin diye gezdiriyorlar .. Cok eksi derecelerde degil ama gunesli gunlerde bend cikarmayi dusunuyorum canim ..
Bebek icinde iyi olacagini dusunuyorum ..
Antalyanin kisinida gormus birisi olarak bencede cikmalisiniz bebekle disariya :)

canım sukur gecmıs agrıların oh maşallah :nazar: ev ısınede gırısmıssın :9:
ne guzel bende uye oldum ama daha bısey gelmedı mılupadan
Sagol bitanem yaa sukur kurtuldum ....
3 hafta once uye olmustum gondermisler ..

Burda ki$lari sogukve cok karli oluyor , alplerin yamacindayiz sayilir :))... Yinede o soguga ragmen yerlileri bebeklerini 1 saat disarda temiz hava alsin diye gezdiriyorlar .. Cok eksi derecelerde degil ama gunesli gunlerde bend cikarmayi dusunuyorum canim ..
Bebek icinde iyi olacagini dusunuyorum ..
Antalyanin kisinida gormus birisi olarak bencede cikmalisiniz bebekle disariya :)

Sagol bitanem yaa sukur kurtuldum ....
3 hafta once uye olmustum gondermisler ..

gecmmıs olsun bu arada canım nerde yasıyorsunuz canım sız cok soğuk oluyo demıssın

selayhus canımcımmmm tekrardan çok geçmiş olsun, sağlığına kavuştun sonunda :16::16:

Bebegim sagol .. Sende progestani birakmison gozun aydin :)).. Bende gecen hafta biraktim :))
Artik insallah daha guzel gunler bizi bekliyor

Ay sorma hastalik cok kotu agri kesici serum fayda etmiyordu nerdeyse .. Esim damardan vermeye vasladilar malci oldun diye saka yapiyordu :)).. Rabbim kimseye yasatmasin

Canim tesekkur ederim avusturyadayiz .. Denizden yuksekligimz 600m vardir :)). Gecen hafta 8-9 derece idi mesela :))
Sukur bu hafta yaz geldi :)

vay be ne güzel farkl ıyerler görmek degılmı bende bigün eger lotodan felan para çıkarsa :) dünyayı gezmek ısterım farklı doga farklı kültürler cok merak edıyorum

Bebegim sagol .. Sende progestani birakmison gozun aydin :)).. Bende gecen hafta biraktim :))
Artik insallah daha guzel gunler bizi bekliyor

Ay sorma hastalik cok kotu agri kesici serum fayda etmiyordu nerdeyse .. Esim damardan vermeye vasladilar malci oldun diye saka yapiyordu :)).. Rabbim kimseye yasatmasin
Seni gidi damarcı seniiiiii :27: Allah hepimize sağlık sıhhat versin.İnsan hastalanınca daha bi anlıyo kıymetini...
çok şükür progestanı bırakınca gözümün önü aydınlandı, artık daha rahatım ben sevdim bu 2.trimesteri :1::1:
Şuara tek sıkıntım karnımda hafif derecede ağrılar olması. Aslında ağrı da değil özellikle geceleri, sanki iç karnımda kasılmalar oluyor gibi, huzursuzluk veren bişey,tam tarif edemedim ama :1: sizde de var mı acaba

Selayhus çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah, artık hamileliğin güzel yanını yaşarsın doya doya.Kendine dikkat et.

cok gecmıs olsun canımmmm dıkkat et kendıne ..annecın ne guzel bakıo ohhh

:9::9::9::9::9::9::9:

bende ole cok korkuyorum 4 lu testım cıksın ole baslıcam dedım cıktı sımdıde ayrıntılı bıtsın ole dıyorum..allahım yarabbımmm bılmıyorum belkıde zor oldugu ıcın ıcımde cok korkular var..
sanırım bebek doguncA ALICAZ bu gıdısle :1::1::1::1: ben 2 tane bady aldım daha esımden nevresım takımı aldım.ablam getırdı bıseyler obur ablam almıss kaynanam desen kocaman bır hurc almıslar kaynım vs dolduruyorlar ıcını o yuzden zaten cok fazla bıseyler almayıda dusunmuyorum :6:

Filiz ne güzel herkes bişiler almış,şanslı bebeğin.Benim de 3 lü testim bugün çıkmış,arayıp labaratuardan öğrendim; ama doktor randevum perşembeye ve öncesinde başka randevu veremiyolar :( ozaman öğrenicem sonucu artık.Umarım herşey yolundadır.

Seni gidi damarcı seniiiiii :27: Allah hepimize sağlık sıhhat versin.İnsan hastalanınca daha bi anlıyo kıymetini...
çok şükür progestanı bırakınca gözümün önü aydınlandı, artık daha rahatım ben sevdim bu 2.trimesteri :1::1:
Şuara tek sıkıntım karnımda hafif derecede ağrılar olması. Aslında ağrı da değil özellikle geceleri, sanki iç karnımda kasılmalar oluyor gibi, huzursuzluk veren bişey,tam tarif edemedim ama :1: sizde de var mı acaba

merhaba;
sohbetinize izinsiz dahil oldum kusuruma bakmayın lütfen.anlattığınız şey tam olarak 3-4 gündür benim aradığım konu.o kadar rahatımki şu hafiften ağrı-kasılma karşımı kramplar girmese.vitamin kullanmayanlarda oluyormuş,ben daha başlamadım siz herhangi bir takviye kullanıyormusunuz?

merhaba;
sohbetinize izinsiz dahil oldum kusuruma bakmayın lütfen.anlattığınız şey tam olarak 3-4 gündür benim aradığım konu.o kadar rahatımki şu hafiften ağrı-kasılma karşımı kramplar girmese.vitamin kullanmayanlarda oluyormuş,ben daha başlamadım siz herhangi bir takviye kullanıyormusunuz?

olur mu canım ne kusuru estağfurullah..aslında tam adı kasılmamı onu da bilmiyorum sanki karnım şişkinlikten ağrıyo gibi oluyo, bazen de hani çok idarar sıkışırsın da mesanede ağrı olur ya öyle bişey. vitaminsizlikten olduğunu sanmıyorum zira ben elevit ve aynı zamanda demir hapı alıyorum. Aslında biraz araştırdığım kadarıyla bunlar bizi doğuma hazırlayan ilk kasılmalarmış

olur mu canım ne kusuru estağfurullah..aslında tam adı kasılmamı onu da bilmiyorum sanki karnım şişkinlikten ağrıyo gibi oluyo, bazen de hani çok idarar sıkışırsın da mesanede ağrı olur ya öyle bişey. vitaminsizlikten olduğunu sanmıyorum zira ben elevit ve aynı zamanda demir hapı alıyorum. Aslında biraz araştırdığım kadarıyla bunlar bizi doğuma hazırlayan ilk kasılmalarmış

Kasılmalar için doktor bana magnezyum ilacı verdi,baştan beri de decavit kullanıyorum vitamin olarak.Kasılmaların doğal olduğunu söylemişti doktorum.Ben de çok nadir oluyor bu ağrılar.

Erce41 ben de aynı kiloyu aldım.Çok üzülüyorum bu kadar fazla kilo aldığım için doktorum da daha tartılmadan bu kontrolde kızmaya başladı çok kilo almışsın böyle olmaz falan.Ama aynen dediğin gibi bende de tsh yüksek ve diyabet ilaçını hamile kalınca bıraktım sanırım ondan çok kilo aldım.

bende hem üzülüyorum hemde ne ara bu kadar aldım diye şaşkınım doğrusu .tamam kilo alıcaz tabi ki ama sanki çok hızlı gidiyoruz .benim doktorum çok rahat valla hiç kasmıyo beni .çok kilo aldım deyince yok o kadar kilolu değilsin takma kafana diyo .bizim ailede şeker tansiyon falan hiç yok .bende de yok sanırım biraz ondan rahat .tsh düşünce inşallah o kadar çok kilo almayız sonra çok zorlanıcaz verirken .
senin şekerin var galiba geçmiş olsun canım .nasıl gidiyor rahat mısın

selam vermeden daldım topiğe
merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl .
ben evde yalnızım ,eşim ve kızım nevşehire gitti eltimin kızının mezuniyeti var .ben gidemedim tabi cesaret edemedim çok uzun yol
ohhhh tek başıma keyf yapıyorum .:27::27::27:

bende hem üzülüyorum hemde ne ara bu kadar aldım diye şaşkınım doğrusu .tamam kilo alıcaz tabi ki ama sanki çok hızlı gidiyoruz .benim doktorum çok rahat valla hiç kasmıyo beni .çok kilo aldım deyince yok o kadar kilolu değilsin takma kafana diyo .bizim ailede şeker tansiyon falan hiç yok .bende de yok sanırım biraz ondan rahat .tsh düşünce inşallah o kadar çok kilo almayız sonra çok zorlanıcaz verirken .
senin şekerin var galiba geçmiş olsun canım .nasıl gidiyor rahat mısın

Rahatım çok şükür.Şekerim yok benim,hamile kalmadan önce sıkı bi diyetteydim,diyet için şeker ilacı verdi doktorum,yaklaşık 14 kilo vermiştim 5 ayda.5. ay sonunda hamile kaldım.Yani benim gebeliğimin zayıflamamla çok ilgisi oldu,daha önce gebe kalamamıştım. Gebe kalınca da doktor diyeti ve içtiğim şeker ilacını bıraktırdı. TAbi sporuda bıraktım. Hoop birden gelsin kilolar,tam 8 kilo almışım. Ama ben diyetten çıkınca herşeyi özlemişim nasıl yiyiorum bir bilsen :)

Son düzenleme:
Rahatım çok şükür.Şekerim yok benim,hamile kalmadan önce sıkı bi diyetteydim,diyet için şeker ilacı verdi doktorum,yaklaşık 14 kilo vermiştim 5 ayda.5. ay sonunda hamile kaldım.Yani benim gebeliğimin zayıflamamla çok ilgisi oldu,daha önce gebe kalamamıştım. Gebe kalınca da doktor diyeti ve içtiğim şeker ilacını bıraktırdı. TAbi sporuda bıraktım. Hoop birden gelsin kilolar,tam 8 kilo almışım. Ama ben diyetten çıkınca herşeyi özlemişim nasıl yiyiorum bir bilsen :)

bende geçen sene diyet yaptım .7 kilo verdim üstüne sigarayı bıraktım 15 yıl içmiştim .sonra sigarayı bırakınca tekrar 5 kilo aldım sonra tekrar vermeye başladım derken hamile kaldım .hamile kalacağımı bilseydim biraz daha sıkı diyet yapardım doğrusu .bende spor yapıyordum çok profesyonel değil ama hergün yürüyüş evde de lesli falan iyi oluyodu .onlarıda yapamayınca sanırım biz daha hız<lı kilo aldık .
maşallahh sen çok iyi kilo vermişsin ben o kadar irade gösteremedim .hamurişi tatlılar fena zorladı beni :1::1:

Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin dikkat etmek lazım bu havalar hasta olma havası bende buzdolabından meyvayı direk alıp yedikce boğazım:(( puding yapıp sıcak sıcak yemeyi dene canım benim boğazım yumaşatır o :))
sağol cnm birazdan yapcam sıcak pudıng.
doktora gittim mecburen antibiyotik verdi.pastil verdi.hamileyim diye çokilgilendi zaten.sıcak tarhana ve yayla çorbası iç dedi.sıcak süte bal ve zencefil koy boğazını biraz yakacak onu iç dedi.
ay ben hiç böyle olmamıstım..saırım otobus klımaları beni hasta etti..sizde dikkat edin klimalara valla hastalık kol geziyo:31:
herkese güzel mutlu haftasonları kızlar.bu sabah itibariyle benim oğluşumun adıda kesinleşti:)ALP KAAN olacak teyzeleri nasıl sizce:)hepimizin bebişleri adıyla yaşar inşallah.
çok güzel iki ismide çok beğeniyorum ben cnm.maşallahh:nazar::nazar:
Ben henüz tek çöp almadım kızım için.ÇOk özeniyorum alanlara bakıyorum netten .Ama ben hala çok korkuyorum,bugüne kadar herşey yolundaydı şükür ama hep bir terslik olacakmış gibi geliyo ve elim gitmiyor bebeğim için bişey almaya.Gerçekten korkuyorum :(
Eşimle bazen haftasonları avmlerde bebek mağzasının önünden geçiyoruz,ikimizde konuşmadan yavaşlıyoruz,ama hala utanılcak bişeymiş gibi girip bakamıyorum.
cn ya bende daha bişey almadım..annemdealmadı..elimiz varmıyo henüz..birde cinsyetimiz belli değil onun da etkisi var sanırım..
bakıyorum bakıyorum elim gitmiyo bitürlü:44:
cok gecmıs olsun canımmmm dıkkat et kendıne ..annecın ne guzel bakıo ohhh

:9::9::9::9::9::9::9:

[/B]
sağol cnm..valla sağolsun anneler bi başka..yakın olmasının faydası cok tabii.şimdi evime geçtim..bundan sonra da koci baksın dimiii:9:

Back
X