2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
vay be ne güzel farkl ıyerler görmek degılmı bende bigün eger lotodan felan para çıkarsa :) dünyayı gezmek ısterım farklı doga farklı kültürler cok merak edıyorum
Evet canim farkli yerleri gezmeyi bende cok severim .. Turizmci oldugum icinde farkli ulkelere gitme sansim oldu :))
Insallah ilerde sende gerceklestirebilirsin hayalini..
Seni gidi damarcı seniiiiii :27: Allah hepimize sağlık sıhhat versin.İnsan hastalanınca daha bi anlıyo kıymetini...
çok şükür progestanı bırakınca gözümün önü aydınlandı, artık daha rahatım ben sevdim bu 2.trimesteri :1::1:
Şuara tek sıkıntım karnımda hafif derecede ağrılar olması. Aslında ağrı da değil özellikle geceleri, sanki iç karnımda kasılmalar oluyor gibi, huzursuzluk veren bişey,tam tarif edemedim ama :1: sizde de var mı acaba
O agriyi bende yasiyorum canim , sanki bebegin yeri daralmista kasiyor yer acmaya calisiyormus gibi ..

Selayhus çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah, artık hamileliğin güzel yanını yaşarsın doya doya.Kendine dikkat et.

Filiz ne güzel herkes bişiler almış,şanslı bebeğin.Benim de 3 lü testim bugün çıkmış,arayıp labaratuardan öğrendim; ama doktor randevum perşembeye ve öncesinde başka randevu veremiyolar :( ozaman öğrenicem sonucu artık.Umarım herşey yolundadır.

Sagol canim .. Insallah agrisiz sizisiz hamilelik geciririz hepimiz ..

merhaba kızlar biz bugün babanneye gittik dolandık geldik evde cok sıkıldım eşim 4 te işe gitti yarın sabah 8 de gelcek ;(

Mutlu guzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum kizlarr.
Ya ben cok hastayim.sinsi sinsi ilerledi.dun biraz sesim gidip geliyordu.gece 4 te kalktim.ses yok.bayagi konusamaz halldwyim.fisildayabiliyorum sadece.i
Allahtan gece esim yoktu annemde kaldim dakadincagiz seferber oldu bana.ihlamur yapti sahlep yapti ama yok.sesim gelmiyo.bi doktora gidic mecbur boyle duzelememki.off.ptesi yavrumla hasret gidericez cinsiyetini ogrenicez ama onun bile heyecanini yasayamiyorum:(
Kendinize dikkat edin annisler.beni saniim her aksam bindigim klimali otobus bu hale getirdii.
cok geçmiş olsun canım kendine dikkat et biran önce iyileşirsin umarım ihmal etme doktora bi görün

Ya dayanamadım bugünkü takvimimde bebeğinizin boyu 13-14 cm diyo yanımda cetvelde yok,ne kadar ediyo acaba,bir karış yoktur demi daha :)
1 karıştan 2 3 parmak azdır ya 1 2 hafta sonra 1 karış olurlar sanırımmmm ama şöylede bişey var baştan popoya bu bacaklarıda sayarsakk bence bir karıstan fazla olur

kızlar size birsey danışmak ısedım sızce simdide alışveriş yapsak olurmu cok mu erken ama ben seyde duşundum bızım doğum ekım sonuna denk gelıyorya doktorlard a 2 ay once hazırlığınız bıtsın dıyor erken doğum rıskıne karşılık e bız o sıcaklarda ağustos eylülde nasıll dolaşıp alışveriş yapıcaz ben antalyada yasıyorum burda hersey cok pahalı ve doğru durust bırsey yok annemler ıstanbulda ne güzel ordan alısverıs yapabilsek cok uygun İstanbul acaba ona desem ordan o mu alsa annemde cok zevklıdır guvenırımde

vallahi bencede erken değil bende bu ay ufaktan başladım bu ayın sonunda iyice ilerleticem alışverisi yarısı bitti yarısı kaldı sayılır ee son 2 3 ay sanmıyorum alısveriş yapabilecegimizi sıcaklardan bunalıp dogru dürüz dolaşamayız bence, ben suan bile gündüz cıkamıyourm bunalıyorum bu 2 ay ne alsak kardır, 6, aydan sonra hem temmuz agustos geliyor cook zor olur şimdi rahat rahat gezer seceriz cok şişmeden

Son düzenleme:
merhaba kızlar biz bugün babanneye gittik dolandık geldik evde cok sıkıldım eşim 4 te işe gitti yarın sabah 8 de gelcek ;(

cok geçmiş olsun canım kendine dikkat et biran önce iyileşirsin umarım ihmal etme doktora bi görün

1 karıştan 2 3 parmak azdır ya 1 2 hafta sonra 1 karış olurlar sanırımmmm ama şöylede bişey var baştan popoya bu bacaklarıda sayarsakk bence bir karıstan fazla olur

vallahi bencede erken değil bende bu ay ufaktan başladım bu ayın sonunda iyice ilerleticem alışverisi yarısı bitti yarısı kaldı sayılır ee son 2 3 ay sanmıyorum alısveriş yapabilecegimizi sıcaklardan bunalıp dogru dürüz dolaşamayız bence, ben suan bile gündüz cıkamıyourm bunalıyorum bu 2 ay ne alsak kardır, 6, aydan sonra hem temmuz agustos geliyor cook zor olur şimdi rahat rahat gezer seceriz cok şişmeden

teşekkürler cnm..gittim öğlende doktora.antibiyotik yazdı..hamileyim diye deçok ilgilendi..yazdığım ilacın muadilini bile alma sıkıntı yaşamayalım dedi..kendi doktoruma da mesaj attım sordum o da kullan dedi..kanda da enfeksiyo çıktı..Allah korusun bebeğe etki etmesin de azcık ilaç kullanıcam..doğal şeylerle de destekliycem artık..aman hepiniz kendinize dikkat edin..valla kendime değil öksürdükçe yavrum korkuyodur kesinn ona üzülüyorumm:50:

Herkes iyidir umarim ... Selayhus iyi olmana cok sevindim canim yinede sen fazla yorma kendini ..

Kizlar benim bi sorum olacakti daha doktorumla konusmadim ama simdiden kafam cok karisik bu sene izine gemmeyi cok istiyoruz ben almanyada yasadigim icin bu sene tam ramazan bayramindada türkiyede olmak istiyoruz , yalniz izine arabayla gelmek istiyoruz , burdan cok gelen arkadaslar olmustu , biz yola cikalim demeye ben ozamana 26 haftalik felan olacagim bi sorun olurmu acaba ?? Yol en fazla 2 bucuk gün sürüyor .. Siz olsaniz ne yapardiniz ??
Bide nasipse antalyaya geliyoruz oranin sicagina dayanabilirmiyim acaba , bide geldimi denize girmeden olmaz .. Kafam cok karisikk

Herkes iyidir umarim ... Selayhus iyi olmana cok sevindim canim yinede sen fazla yorma kendini ..

Kizlar benim bi sorum olacakti daha doktorumla konusmadim ama simdiden kafam cok karisik bu sene izine gemmeyi cok istiyoruz ben almanyada yasadigim icin bu sene tam ramazan bayramindada türkiyede olmak istiyoruz , yalniz izine arabayla gelmek istiyoruz , burdan cok gelen arkadaslar olmustu , biz yola cikalim demeye ben ozamana 26 haftalik felan olacagim bi sorun olurmu acaba ?? Yol en fazla 2 bucuk gün sürüyor .. Siz olsaniz ne yapardiniz ??
Bide nasipse antalyaya geliyoruz oranin sicagina dayanabilirmiyim acaba , bide geldimi denize girmeden olmaz .. Kafam cok karisikk

selam cnm..öncelikle 2,5 gün araba yolculuğu çok uzun bir süre..arka koltuğa kendine yatak hazırlaman lazım..ama yine de doktoruna sor..aslında uçakla gelmeniz senin için en rahatı olur..
birde benim doktorum tatile kesinlikle ağustos sıcağında çıkmamamı söyledi..bizde hazıran bitmeden yapıcaz tatili..hele ağustosta antalya da çok sıcak olacak..sabah gidip denize girersin..akşamüzerine kadar evden çıkmazsın..akşamüzeri tekrar denize..zaten güneş te bize zararli..50 faktörkremler kullanmamız gerekiyor..
sen ilk randevunda doktorunla konuş cnm ona göre programını yaparsın..

cnm bnce risk alma o aylarda mahfolursun izin burnundan gelir bide yukun artmıs olcak ee iznede evde oturmayamı gıdıyorsun mecbur gezmk zorundasın o ayların sıcaklarında ölenler bııle oluyor yaslılara ve hamılelere kesinlikle yasak

selam cnm..öncelikle 2,5 gün araba yolculuğu çok uzun bir süre..arka koltuğa kendine yatak hazırlaman lazım..ama yine de doktoruna sor..aslında uçakla gelmeniz senin için en rahatı olur..
birde benim doktorum tatile kesinlikle ağustos sıcağında çıkmamamı söyledi..bizde hazıran bitmeden yapıcaz tatili..hele ağustosta antalya da çok sıcak olacak..sabah gidip denize girersin..akşamüzerine kadar evden çıkmazsın..akşamüzeri tekrar denize..zaten güneş te bize zararli..50 faktörkremler kullanmamız gerekiyor..
sen ilk randevunda doktorunla konuş cnm ona göre programını yaparsın..

cnm bnce risk alma o aylarda mahfolursun izin burnundan gelir bide yukun artmıs olcak ee iznede evde oturmayamı gıdıyorsun mecbur gezmk zorundasın o ayların sıcaklarında ölenler bııle oluyor yaslılara ve hamılelere kesinlikle yasak

Cok haklisiniz kizlar , fikirleriniz cok önemli benim icin aynen dediginiz gibi birde doktorumla konusum bakalim o ne deyicek , araba konusunuda biraz asgiya almak gerekecek sanirsam .. Izine gelince oturmakda olmayacak , bide ozamana 26. hafta baya bi büyük oluyor , araya oruc girmese sorun olmazdi ..

iyi geceler kızlar,dün akşam yemeğe gittik biraz dolaştık sabah da kahvaltıya götürdü kocacık kendime geldim,evde depresyona girecekmişim az kalsın,çok şükür bugün iyiyim.ama doplerden halen umudum var.:1:

Son düzenleme:
kızlar tunaydın.anca fırsat buldum yazıyım barı bende.sabah sabah yanlıs anlasılmalar olunmus gerılınmıs.ayrıntılı ultrasonu konusmussunuz benım doktorumda 4 boyutluyla bakıyor ama ıkıside Perınatolojı uzmanına yonlendırdı daha ıyı olur dıyerek.cunku bebegım asagıda plasanta ve bebek arasına kanama alanım vardı ıyıce bır baksınlar erkne dogum rıskınede bakılsın dıyerekten.bende onlara uyup kabul ettım.200 tl ekstra bı ucret olucak bana.ama doktorlar kendılerı de bakabılıyormus.yanı doktor sozu dınlemek lazım sanıyorum.bızden daha tecrubelıler.

bu arada bende ufak tefek seyler aldım ındırımden ama henuz oyle bır alısverıs telası baslamadı bızde herkes erken dıyor.
ama kızımızın ısmıne karar verdık LİNA koyucaz. hurma fıdesı,ıyı guzel huylu sevecen,bırde kucuk ırmak gıbı anlamları var.

basta eslina,mina,almira arasında kalıp buna karar verdık.

Kuzenimim kıznın adı LİNA bende çok beğenirim bu ismi hayırlı olsun. Adıyla mutlu,sağlıklı uzun ömrü olsun.
benim doktorumda perinatoloji uzmanına gidersen daha iyi olur onların sonuçları daha garantili olur dedi. Şu anda benimde bebeğim aşağıda ve kanama alanım var. perinatoloji uzmanı araştırıyorum bende . Perinatoloji uzmanında renkli doopler fiyatı alanlar burada paylaşırsa birbirimize yardımcı olabiliriz.

Kuzenimim kıznın adı LİNA bende çok beğenirim bu ismi hayırlı olsun. Adıyla mutlu,sağlıklı uzun ömrü olsun.
benim doktorumda perinatoloji uzmanına gidersen daha iyi olur onların sonuçları daha garantili olur dedi. Şu anda benimde bebeğim aşağıda ve kanama alanım var. perinatoloji uzmanı araştırıyorum bende . Perinatoloji uzmanında renkli doopler fiyatı alanlar burada paylaşırsa birbirimize yardımcı olabiliriz.

cnm istanbuldamısın bilmiyorum ama ben ikili testimi de perinatoloji uzmanına yaptırdım.muayenehanesi mecidiyeköyde..
adı fehmi yazıcıoğlu..eğer istanbuldaysan arayıp fiyat alabilrsin..bende ayrıntılıya yine ona gidicem 20. haftada ama fiyat almadım..ikili test 250 idi..

cnm istanbuldamısın bilmiyorum ama ben ikili testimi de perinatoloji uzmanına yaptırdım.muayenehanesi mecidiyeköyde..
adı fehmi yazıcıoğlu..eğer istanbuldaysan arayıp fiyat alabilrsin..bende ayrıntılıya yine ona gidicem 20. haftada ama fiyat almadım..ikili test 250 idi..

maşallah canım ıkılı test okadarsa ayrıntılıyı dusunemıyorum :1::1::1:
benım dr da ozel muayene bakırkoyde 90 tl verdım ben ıkılıye 4luyede 150 perınatolojı uzmanı oldugu ıcınde ayrıntılıyı bana o yapıcak allah yardımcımız olsun neyse sonlarına yaklastık testlerın :49: bır ayrıntılı bıde seker yuklemesı kaldı :21:ıns guzel cıkar hepsıde :16:

scorpiiiiimmmm geçmiş olsun kuşummm. nasılsın şimdi? kontrol ne zaman? öğrensek artık prens mi prenses mi yaaaa :52::52:

maşallah canım ıkılı test okadarsa ayrıntılıyı dusunemıyorum :1::1::1:
benım dr da ozel muayene bakırkoyde 90 tl verdım ben ıkılıye 4luyede 150 perınatolojı uzmanı oldugu ıcınde ayrıntılıyı bana o yapıcak allah yardımcımız olsun neyse sonlarına yaklastık testlerın :49: bır ayrıntılı bıde seker yuklemesı kaldı :21:ıns guzel cıkar hepsıde :16:

valla cnm ben 500ü gözden çıkardımama bilmiyorum:1:
bizimki duyduğum biçok ikilitestten çok daha ayrıntılıydı..yani ayrıntılı ultrasona yakın biişlem yaptı doktor..biz çok memnun kaldık..
artık bebişlerimiziyi olsun da Allah bize ve babacıklarına da bol kazanç versin herşeyimizi rahat karşılayalım diyorum:16:

scorpiiiiimmmm geçmiş olsun kuşummm. nasılsın şimdi? kontrol ne zaman? öğrensek artık prens mi prenses mi yaaaa :52::52:
tatlımmm sesim azcık geri geldi..tabii ilaçlarla cnm yaaa..ama öksürük başladı..yarın kontrolümüz cnm..bakalım öğrenebilecekmiyiz.artık ben de merak ediyorum..hemen hemen çevremdeki herkez erkek diyor ama hala tahmin yürütemiyorum..:31:

tatlımmm sesim azcık geri geldi..tabii ilaçlarla cnm yaaa..ama öksürük başladı..yarın kontrolümüz cnm..bakalım öğrenebilecekmiyiz.artık ben de merak ediyorum..hemen hemen çevremdeki herkez erkek diyor ama hala tahmin yürütemiyorum..:31:

ayyy hadi bakalım çok heyecanlııııı :52::52: kabilarda naptı acaba onunki de belli olmadı

Back
X