- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
Evet canim farkli yerleri gezmeyi bende cok severim .. Turizmci oldugum icinde farkli ulkelere gitme sansim oldu :))vay be ne güzel farkl ıyerler görmek degılmı bende bigün eger lotodan felan para çıkarsa :) dünyayı gezmek ısterım farklı doga farklı kültürler cok merak edıyorum
Insallah ilerde sende gerceklestirebilirsin hayalini..
O agriyi bende yasiyorum canim , sanki bebegin yeri daralmista kasiyor yer acmaya calisiyormus gibi ..Seni gidi damarcı seniiiiiiAllah hepimize sağlık sıhhat versin.İnsan hastalanınca daha bi anlıyo kıymetini...
çok şükür progestanı bırakınca gözümün önü aydınlandı, artık daha rahatım ben sevdim bu 2.trimesteri
Şuara tek sıkıntım karnımda hafif derecede ağrılar olması. Aslında ağrı da değil özellikle geceleri, sanki iç karnımda kasılmalar oluyor gibi, huzursuzluk veren bişey,tam tarif edemedim amasizde de var mı acaba
Selayhus çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah, artık hamileliğin güzel yanını yaşarsın doya doya.Kendine dikkat et.
Filiz ne güzel herkes bişiler almış,şanslı bebeğin.Benim de 3 lü testim bugün çıkmış,arayıp labaratuardan öğrendim; ama doktor randevum perşembeye ve öncesinde başka randevu veremiyolarozaman öğrenicem sonucu artık.Umarım herşey yolundadır.
Sagol canim .. Insallah agrisiz sizisiz hamilelik geciririz hepimiz ..