2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba kızlar geçmişe bakamadım cook uzunn apartmanın önünde komsularla kahvaltı yaptık geldim biraz temizlikte ugrastım bi bakıyım dedim nasılsınız

Madem eşin satıyor sende benim gibi yap bir iki parçasını al,zaten hepsi hemen hemen aynı üzerindeki resimler değişik,bebeğin büyüdüğünde babasına direnip istediklerini aldırır zaten sen bebeğine bırak :)
evet canım eşim satıyor giriş fıyatına alıcam ama dedıgın gıbı zaten odam cok buyuk deıl. beşik bıde gardolp alsam yeter dıye dsunuyorum..bende bebegıme bırakmak ıstedım.o yuzden hıc almak ıstemedım oda ama ıcımdede kalcak gıbı ozenıyorum sızlere cok alanlara nebılım :1:

Merhaba kızlar, sabahtan beri sokaklardayım eve yeni düştüm canım cıktı. Bu aralar kasık ağrılarım çok arttı okuduğum kadarıyla genelde herkezde var sanırım. Bugun keçeden süsler yapmak için keçe alıyım dedim esnaflık ve iş ahlakı diye bir şey kalmamış ilk bir dükkana girdim metresi ne 7,5 lira dedi birde bu simit strafodan kapı süsleme aparatına 15 dedi 2. Dükkana girdim ağzım açok kaldı keçenin metersi 6 lıra o kapınsüsü de 7,5 lıra yuhh dedim bu kadar olmaz aynı ürün aynı semtte rezillik zaten o tuhafıyede gerçekten ahlaksızmıl tutturabildiğina herkez biliyor tabi ben hariç.helal kazanç diye bir şey yok yani.

ben daha keçeyi nereden alacağımı bile bilmiyorum. sadece geçen terziye gittim pantolonumu hamile pantolonuna dönüştürmek için terzi öyle bişey olmaz dönüşmez dedi.:27: istersen sen ayarla biz makinede dikeriz dedi

kızlar bu oda konusunda bende cok kararsızım bos odam var ama oda almak ıstemedım 1 yasında alıyım dedım ama nebılım ya ozenıyorumda.. eşimde bı kac model var
Merinos
bu model sızce nasıl cokmu berbat :1::1:

canım bende oda yapmıycamda yapamıycamda en az bir sene bir seneden sonra bile odasını ayırcam ama odayı tamamen bebeğe tahsis etmeyi düşünmüyorum oda sayım yüzünden , bende park yatak aldım zaten söylemiştim alırsamda şifonyer alcam birde , gösterdiğin modeli beğendim bende yeri beyaz olsun istiyorum bebek odasında beyaz çok güzel renkli yerleride istersen değişebilir istediğin şekilde bence hoşmuş :34::34:

ben daha keçeyi nereden alacağımı bile bilmiyorum. sadece geçen terziye gittim pantolonumu hamile pantolonuna dönüştürmek için terzi öyle bişey olmaz dönüşmez dedi.:27: istersen sen ayarla biz makinede dikeriz dedi

bence çok cahil bir terziye gitmişin bu konuda , bizim burdada yeterki paradan haber ver çeşit çeşit çeviriyorlar :9::9::9: bu arada trabzon muhabbeti dönüyo bakıyorum artık bende kütüğümde trabzonluyummmm ...............

evet canım eşim satıyor giriş fıyatına alıcam ama dedıgın gıbı zaten odam cok buyuk deıl. beşik bıde gardolp alsam yeter dıye dsunuyorum..bende bebegıme bırakmak ıstedım.o yuzden hıc almak ıstemedım oda ama ıcımdede kalcak gıbı ozenıyorum sızlere cok alanlara nebılım :1:

bence millete özenerek kendini çok sıkıntıya sokma. mobilya beşik odana sığacakmı .sığmaycaksa boşuna alma bir süre sonra başka modeller çıkıyor ona hevesleniyor insan. şmdi benim oğlum 4 yaşında araba yatak istiyor mesela:26:

Keçeyi bende acaba bulabilrmiyim diyordum ama bir baktım her yerde var masrafçılarda falan bulursun tabi gerçek keçe değil gerçek keçede buldum metresi 20 liraydı gerek yok bence . Bende bugun terzıye aynı şeyi sordum ve olmıyacağını söyledi kemersiz pantalon olması lazımmış . Pantalon konusunda çok zorluk çekiyorum bugun yine baktım 38 beden belden tamam ama basen falan çok büyük oluyor hamile pantolonları da büyük oluyor bana kotondan beli lastıkli bu salaş pantolonlardan aldım çok içime sinmedi ama hep elbise taytla da olmuyor.

Herkese selamlar:-) coook uzun oldu girip okuyamadim bile.tatildeydim dogayla ic ice organik beslenmenin dibine vurduk oglumla.
Umarim herkes iyidir.sizleri merak ettim.

canım bende oda yapmıycamda yapamıycamda en az bir sene bir seneden sonra bile odasını ayırcam ama odayı tamamen bebeğe tahsis etmeyi düşünmüyorum oda sayım yüzünden , bende park yatak aldım zaten söylemiştim alırsamda şifonyer alcam birde , gösterdiğin modeli beğendim bende yeri beyaz olsun istiyorum bebek odasında beyaz çok güzel renkli yerleride istersen değişebilir istediğin şekilde bence hoşmuş :34::34:
bende yapmak ıstemedım canm zaten 6 aya kadar yatar yanımda dıye ne bılım hemde bıanda bakınca odalara yapasım geldi..
benım evımde parkeler beyaz cok pısmanım ama 1 gunde bır silsen yerıdır yanı ya süpürcen hergun yada sılıcen okadar bellı oluyor.
park yatagı ablam almıstı cok memnun kaldı ıcınde yattı oynadı durdu:)) bılmıyorum bende bakalım kısmet artık benım secme sansım yok pek az model var bebekler ıcın pek satmıyor esımde

bence millete özenerek kendini çok sıkıntıya sokma. mobilya beşik odana sığacakmı .sığmaycaksa boşuna alma bir süre sonra başka modeller çıkıyor ona hevesleniyor insan. şmdi benim oğlum 4 yaşında araba yatak istiyor mesela:26:
ay nebılım canımmm ya bıan bakınca odalara netten ozendım yapasım geldı :1: yatak odama mobılya besık sıgar canım bende erkek olsa ole araba yatak alıcaktım o var eşimde cok guzel artık oglusun delıkanlı oldu napıcan alıcan mecbur:))

bende yapmak ıstemedım canm zaten 6 aya kadar yatar yanımda dıye ne bılım hemde bıanda bakınca odalara yapasım geldi..
benım evımde parkeler beyaz cok pısmanım ama 1 gunde bır silsen yerıdır yanı ya süpürcen hergun yada sılıcen okadar bellı oluyor.
park yatagı ablam almıstı cok memnun kaldı ıcınde yattı oynadı durdu:)) bılmıyorum bende bakalım kısmet artık benım secme sansım yok pek az model var bebekler ıcın pek satmıyor esımde

ay nebılım canımmm ya bıan bakınca odalara netten ozendım yapasım geldı :1: yatak odama mobılya besık sıgar canım bende erkek olsa ole araba yatak alıcaktım o var eşimde cok guzel artık oglusun delıkanlı oldu napıcan alıcan mecbur:))

Benim özelden attığım msjları aldınmı acemiyimde .

Herkese selamlar:-) coook uzun oldu girip okuyamadim bile.tatildeydim dogayla ic ice organik beslenmenin dibine vurduk oglumla.
Umarim herkes iyidir.sizleri merak ettim.

hosgeldın ozlemcım tatılın ne guzel gecıyor bellı oglusuna ve kendıne ıyı bak :16:bızde senı merak edıyoruz yazman iyi oldu

park yatağı biraz o yüzden aldım uzun süre kullanılıyo diye hemde sert mobilya gibi değil ürkürücü gelmiyo bana niyeyse , ya bende ilk zamanlar değilde şöyle 4-5 yaşlarında oda yapmak en güzeli olacakmış gibi geliyo biz çatı katımızı yaptırıyoruz ilerde oda sayım artacağı için ilerde yapacam odayı , parkede beyaz zordur ama beyaz bebek odaları görünce çok hoşuma gidiyo şifonyer baktım hatta bir sitede beğendim beyaz yeri ve eflatun şekilleri var durumuma bakıp alcam onu her türlü kullanırım onu ilerde oda yapsam bile beyaz gider gibi geliyo,

park yatağı biraz o yüzden aldım uzun süre kullanılıyo diye hemde sert mobilya gibi değil ürkürücü gelmiyo bana niyeyse , ya bende ilk zamanlar değilde şöyle 4-5 yaşlarında oda yapmak en güzeli olacakmış gibi geliyo biz çatı katımızı yaptırıyoruz ilerde oda sayım artacağı için ilerde yapacam odayı , parkede beyaz zordur ama beyaz bebek odaları görünce çok hoşuma gidiyo şifonyer baktım hatta bir sitede beğendim beyaz yeri ve eflatun şekilleri var durumuma bakıp alcam onu her türlü kullanırım onu ilerde oda yapsam bile beyaz gider gibi geliyo,
1 yasında ayırmayı dusunuyorum ben yada daha erken yoksa hep bızım yanımızda yatmazmı ablamın cocugu hala ablamla yatmak ıstıo ayrmadı cunku ondan korktum bırazda 3 yasında buarada:))
bende ıste bakınca ozenıyorum yok alıyım dıyorum sonra eşimle konusuyorum vazgecıyorum:9:
bende beyazı cok severım beyaz dusunum ya beyaz pembe karısık yada sadece beyaz

Back
X