2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
saçların sarı seninde dipler çıktı değilmi:1::1:neyapıyorsun boyadınmı bende düşünüyorum yaa olmuyo böyle psikolojim bozuldu ben normalde kapalıyım ama tabi evde bide benim saçlar balimden aşağıda iyice çıkarsa dipler vay halimeee:52::52::1::1:

hemde nasıl orda gene uzun haliii suan daha kısa ve dıplerım resmen ındı yarıyaa 3 renk var kafamda :5:
benımde boyatasım var ıste su mılletın boyatma aman aman demesı benım sınırımı bozuyor BAZEn annem ablam hepsı boyatma dıyor dr kesınlıkle ıstedıgın zaman ıstedıgın sıklıkta boyat dedı dedım ama kımyasal varmıs bıtkıselde bıle sen kuafore deıl dr olan benım bana sor dedı :30: ben boyatcam eşimde boyat dıyor zaten

hemde nasıl orda gene uzun haliii suan daha kısa ve dıplerım resmen ındı yarıyaa 3 renk var kafamda :5:
benımde boyatasım var ıste su mılletın boyatma aman aman demesı benım sınırımı bozuyor BAZEn annem ablam hepsı boyatma dıyor dr kesınlıkle ıstedıgın zaman ıstedıgın sıklıkta boyat dedı dedım ama kımyasal varmıs bıtkıselde bıle sen kuafore deıl dr olan benım bana sor dedı :30: ben boyatcam eşimde boyat dıyor zaten

ya benim çevremde birkaç arkadaşım var hepsi boyattı nebilim bende boyatıcam yaa kafamın dışıyla karnımın içindekinin ne alaksı var sanki aman kestirme aman boyatma çok alakasız geliyo aslında:1::1:

ya benim çevremde birkaç arkadaşım var hepsi boyattı nebilim bende boyatıcam yaa kafamın dışıyla karnımın içindekinin ne alaksı var sanki aman kestirme aman boyatma çok alakasız geliyo aslında:1::1:

ınan agzı olan konusuyor mıllet dr kesıldı basımıza zaten zaten ben kı ben cok pıpırıklı ınsan :47: delırıyyorum olumsuz bısey duydum mu eyvah o gece ne uyku var nede evde huzur esımın beynını yıyom :52:
dr guvenmek lazım en ıyısı ınan ! bana boyat dedı ve cevremde arklarım var hamıle 2 kız boyattı gıttı hıcte bısey olmadı :46:

canımm cok teşekkür ederim.. aslında mükemmel bir duygu. hakikaten tarifi imkansız. bir yanı hep risk biliyorsun ama hissettiğiniz sevgiyi 3 kat hissetmek de bir o kadar farklı:16::16::16: amiiin inş sağlıkla kucağıma alırımm...

cnm özel msj atmışsın ama ben daha özel msj atamıorum malesef :( ewet bnm de üçüzlerim olacak ALLAH nasip ederse inşallah :) bnmkiler ikisi tek biri tek yumrta. üç hafta önce kontrolüm vardı ikizlerin biri erkek dedi doktorum yani ikisi erkek biri belli diğil. çarşamba kontrolüm var bakalım ne diycek. bnm hamileliğim çok zor geçio mide bulantısı halsizlik baş dönmesi karın bel ağrısı ... hiç bişey yiyemiorum senin nasıl gidio? ALLAHIM sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder inşallah öpüorum :)

canlarim nasilsiniz???

3 gundur giremiyorum, esim sehir disindaydi, o gelmisti, disarda islerimiz vardi hep onlara kosturduk. ilk 3 ayin acisini cikartiyorum.
simdi donup okurum gecmisi insallah hep guzel haberler vardir.

dun yemekte buzlu su ictim ve benim minnak azdi icerde ilk defa bu kadar cok hissettim :)) zaten gebeligi benden ilerde bir arkadasim demisti buzlu su icince oynuyorlar diye :)

carsamba ayrintili ultrasonumuz var dua edin bizim icin. garip garip ruyalar goruyorum kac gundur heyecandan. kesin kiz mi onu da gorecegiz insallah.

ınan agzı olan konusuyor mıllet dr kesıldı basımıza zaten zaten ben kı ben cok pıpırıklı ınsan :47: delırıyyorum olumsuz bısey duydum mu eyvah o gece ne uyku var nede evde huzur esımın beynını yıyom :52:
dr guvenmek lazım en ıyısı ınan ! bana boyat dedı ve cevremde arklarım var hamıle 2 kız boyattı gıttı hıcte bısey olmadı :46:

canim ben dun gittim dayanamadim yari-kalici,amonyaksiz bitkisel boya aldim ve boyadim. normal kalici boya gibi kapatmadi butun beyazlarimi ama genede sacimda bir butunluk sagladi,3 renk olan kafam biraz daha normale dondu. doktorum 1 ay once artik boyatabilirsin demisti ben gene de 1 ay bekledim ve yari kalici bitkisel aldim az da tuttum kafamda. dedigim gibi beyazlarimi tam kapamadi amonyaksiz fln oldugu icin ama daha bakimli durdu.

canim ben dun gittim dayanamadim yari-kalici,amonyaksiz bitkisel boya aldim ve boyadim. normal kalici boya gibi kapatmadi butun beyazlarimi ama genede sacimda bir butunluk sagladi,3 renk olan kafam biraz daha normale dondu. doktorum 1 ay once artik boyatabilirsin demisti ben gene de 1 ay bekledim ve yari kalici bitkisel aldim az da tuttum kafamda. dedigim gibi beyazlarimi tam kapamadi amonyaksiz fln oldugu icin ama daha bakimli durdu.

canım benım sacım sarı nasıl kendım boyucam ki :31:
markası nekı bulabılırmıyım acaba burda alıp kendım kuaforde boyatabılırım tek renk oda olabılır
canım ınsallahhh ayrıntılı ultrasyonunda guzel cıkar guzel sonuclarla gelırsınnnnn dualarım senınle :16::16:

kızlar bugün kontrolümüz vardı. bebişlerin cinsiyetlerini öğrendik. ikiz kız bebişler geliyorrr. öyle istiyordum zaten çok şükür rabbim gönlümdekini verdi. darısı cinsiyet öğrenmeyenlerin başına. filizcim listeye kaydedebilir misin?

kızlar bugün kontrolümüz vardı. bebişlerin cinsiyetlerini öğrendik. ikiz kız bebişler geliyorrr. öyle istiyordum zaten çok şükür rabbim gönlümdekini verdi. darısı cinsiyet öğrenmeyenlerin başına. filizcim listeye kaydedebilir misin?

oyyy maşallahhhhhhh canımmmm gonlune gore oldu ozamannnnn eklerım tabii hemen :16:

ohhh mıs gıbı olmus valla:nazar:ıkı kızını da koklaya koklaya opuyorum:54:

ayy bıan esım ve kaynanam geldı gozumun onune karadenızlı eşim benım ve denızden ne cıkarsa yer okadar cok sevıyolarkı balıgııı hayretler ıcınde kalıyorummmm onlar yerken tatlım yaaa ..sen neresı karadenızın
aa bak hıc denemedım dereotunu? cok guzel olur bana dr maydonuz ye dedi roka ye dedi yesıl olan sebzelerı ye dedı ama maydonuzu yemıyorum bende korkuma dusuk yapar vs vs dedıler amannnnnnnnn mılletten duyduklarımız işşşteeeee ama ınsanıda korkutuyorrr

ay filizzz ben de yari karadenizliyim denizden babam ciksa yerim valla :)))) baliksiz da duramam daha dun marketten aldim balik 2 cesit bu hafta 2 aksam yerim diye. misiri da cok severim kan iste cekiyor :D

canım benım sacım sarı nasıl kendım boyucam ki :31:
markası nekı bulabılırmıyım acaba burda alıp kendım kuaforde boyatabılırım tek renk oda olabılır
canım ınsallahhh ayrıntılı ultrasyonunda guzel cıkar guzel sonuclarla gelırsınnnnn dualarım senınle :16::16:

saol canimmmmm.

ben ilk hamileligimde Turkiye'deyken Phyto ile boyamistim eczanelerde satiliyor, bitkisel boya. cok arastirip onda karar kilmistim, netten bak istersen. Phyto Color Bitkisel Saç Boyası

benim de kizildi, kizil yoktu pek bitkisel biya diye kendi rengim acik kumral, ben de kumral aldim boyadim butun olsun diye. dedigim gibi cok kapatmadi ama idare ediyor diger halim artik berbatti.

sacim sariydi eskiden benim ben evde boyardim ama kendi rengim de acik ondan rahatti,bitkisellerin paletlerinde sari secenegi az oluyor ama sen bak bence bi phyto'ya gene de. alir kuaforunde boyatirsin olmadi dedigin gibi.

kızlarrr bişeyyy soracağım selammlarrr ya doktora gidiyorum soruyorum normal diyor ama benim kasıklarım da ağrı oluyor ya batma şeklinde falann sizde de oluyor mu arkadaşlar böyle şeyler..

Selam anneciklerrr bugun kontrolumuz vardi ama benim inatci,anasi kilikli veletim oturmus totosunun uzerine bir turlu acmadi bacakarini.ne yaptiysa doktor yine goremedi.bacak arasinda hafif bi cikinti gordu ama emin degil tabii erkek buyuk ihtimalle dedi.artik temmuzda ogrenicem ayrintili usg ye gittigimde.
Zaten be pek merak etmiyorum da babamiz nedense cok hevesli.bjk den badi falan alcakmis.kiz sa kirmizi erkekse siyah.
Adamin hayallere bakin hele:1:

Merhaba kızlar :) Bebek odalarından bahsedilmiş. Benimde kafam çok karışık. Boş odam var oda hazırlamak istiyorum bebeğime ama karar veremedim bi türlü. Dolap ve şifonyerini kesin alırım diyorum. Park yataklarda çok kullanışlı olduğu için almak istiyorum. E odasının takımı bozulmasın büyüyen yatağını alıyım diyorum bu seferde park yatak olunca ona gerek duyacağımı sanmıyorum. Eşimde diyo Yatak odasına park yatak büyük olur küçük sepet tarz beşiklerden alırız diyo. E onda da en fazla 6 ay yatıcak. Çıkamadık bi işin içinden hehehe :9::9::9:

Merhaba kızlar, sabahtan beri sokaklardayım eve yeni düştüm canım cıktı. Bu aralar kasık ağrılarım çok arttı okuduğum kadarıyla genelde herkezde var sanırım. Bugun keçeden süsler yapmak için keçe alıyım dedim esnaflık ve iş ahlakı diye bir şey kalmamış ilk bir dükkana girdim metresi ne 7,5 lira dedi birde bu simit strafodan kapı süsleme aparatına 15 dedi 2. Dükkana girdim ağzım açok kaldı keçenin metersi 6 lıra o kapınsüsü de 7,5 lıra yuhh dedim bu kadar olmaz aynı ürün aynı semtte rezillik zaten o tuhafıyede gerçekten ahlaksızmıl tutturabildiğina herkez biliyor tabi ben hariç.helal kazanç diye bir şey yok yani.

Bende keçeden bişiler yapmak istiyorum çok hoşuma gidiyor ama hiç bilgim yok ya nasıl yapıcazki. İnternette keçe alabileceğim bazı siteler buldum hobi keçeden alanlar olmuş fiyatıda uygun geldi 50*50 olanlar 1,50 TL. 100*100 olan ise 4 TL. Senin bi bilgin var mı canım yapılışı hakkında. Silikon tabancasına falan gerek var mı acaba? Yoksa sadece elde dikiş yeterli olur mu ki. ay çok heves ettim ya :9::9::9:

Son düzenleme:
Back
X