avent göğüs kalkanı var, benim kopçak kadar yara olmuştu oğluşta, acıdan emziremiyordum, çok faydasını gördüm, pahalı falanda değil, ucu biberon ağzı gibi, göğsünün ucuna takıyorsun, sanki biberonla anne sütü emiyormuş gibi oluyor :)tamam canım eklerım sımdı cınsıyet kesınlesınce eklıyım ıstersen?
aa eklesene resım cok ıyı olur .benım gogus ucum hıc yok bebegı emzırmekte cok zorlanıcamm o yuzden sanırım emmez gıbıme gelıo![]()
parmaklıkları varya onları kesti eşim bir tarafını bizim yatağa dayadık işte, 2 yaşından sonra çaktı onları eski haline getirti iştecANIM BUNU BILIYORUM normalde satıs fıyatı oldukca pahalı sanırım bı arkadasımız bunu alıcaktı aslında cok cok ıyı bu ama nasıl yapıcaz kı besıgı kesıp![]()
şimdi kasımda gene kesicez çok rahat oluyor çünkü hiç kalkmıyorsun gece yanında üstümü açılmış, acıkmışmı hep yanında mis kokusu :)
ben çalışıyordum ozaman ve gece çok sık kalkıyordu benim kuduruğum, bütün gece uykusuz birde sabah işe git, iki defa çocuğu düşürdüm yanıma almışım emzirirken uyumuşum çocuk pat yere ama uykum nerdeyse sıfırdı ne gece ne gündüz, çok ağladım yavruma
bakamıyorum diye eşim sonra öyle kesti yanımda yatıyor gibi oldu, çok rahat ettik