2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın güzel anneler ve kuzuları ya bende oğlumu tam olarak hıssedemıyorum ve hissedenlere cok ozenıyorum bende nıye bırsey yok basda o pıtpıtlar vasr gıbıydı sımdı yok doktorda hazıran sonunda baslarsın sımdı mumkun degıl diyor akrabalr soruyo canlandımı dıye :) HALK ARASINDA BOYLE BIR TABIR VARDIR YA hıssetmen lazm felan dedıler benmı anlamıyorum acaba

canım tatlı bişeyler ye soluna doğru uzan bak kıpraşıomu ,

doppler usg yaptıracak olanlar istanbul avrupa yakasında fiyat bilginiz varmı veya devlet hastanesinde ücretsiz yaptıracak olan,ben yarı özel hastaneye gidiyorum sizede fikir olsun ist-gaziosmanpaşa küçükköy de duygu hastanesi doppler usg 190tl , bilge hastanesi 120 tl

günaydınlar hastalara geçmiş olsun .benimde sırtım çok ağrıyor ama alt tarafları nasıl yatacağımı şaşırıyorum o tarafa dönsem olmuyor bu tarafa dönsem olmuyor. bizde daha cinsiyetimizi öğrenemedik ama başta kesin kız deildi sonra başka dr erkek dedi.bence kordonu gördü. yoksa kesin erkeğin kız gibi görünmesi imkansız hadi kordonu görüp erkek zannedilmesi normal ama kız kızdır. bencee 3. b dra mı gitsem

nasıl ogrenmedın canım ya.yakında detaylı ultrason yapılacaktır sana da.onda kesın ogrenırsın.o ultrasona kadar bekleyebılırsen net sonucu alırsın

canım tatlı bişeyler ye soluna doğru uzan bak kıpraşıomu ,

doppler usg yaptıracak olanlar istanbul avrupa yakasında fiyat bilginiz varmı veya devlet hastanesinde ücretsiz yaptıracak olan,ben yarı özel hastaneye gidiyorum sizede fikir olsun ist-gaziosmanpaşa küçükköy de duygu hastanesi doppler usg 190tl , bilge hastanesi 120 tl

bahsettıgın ayrıntılı ultrason mu

ayy tosuncukk olur inşallhh:)) hemde nasıll ısırıırm:)) ama yanlışlık vardı bellii bu aksam gitcez ona tekrar baktıırım :))

ızlemek cok tatlı oluyor dımı:1:ben haftasonu gıttıgımde bıraz rahatsızdım.oglusum yuzustu yatıyordu.o kadar da dondurma yedım gıderken ama keyfı yerıne gelmemıstı malesef.senın tombıs kızının bacaklarını ısırsın rengarenk teyzesı:1:

kızlar hepiniz bir şekilde hissediyormussunuz
ama ben kuzuları bır turlu hıssedemıyorum.
acaba beklentim mi cok yuksek
tekme yumruk mu beklıyorum bılemedım kı

gunaydın mınıs annlerı:1:400 gr da bır yanlıslık olabılır bence canım yaa.belkı de tombıs kuzun olur dogrudur.az buyusun tombıs bacaklarını ısırırsın:52:

canım 400gr oması bence kesınlıkle ımkansız 4 gun onden gıdıyorsa bile en az 21. haftada 400 gr olur bence salamıs benımkı daha 250 gr dı doktor maşallah dedı 400 gr cok fazla gıbı. gecmıs olsun bu arada canım

günaydın kızlar bende dün kasıklarımda ağrı yüüznden akşam doktora gittk tabi nöbetçi başka doktor vardı baktı bebişimize kız oldugu bu doktor tarafındanda tescillendii :)) ölçtü biçti 4 gün önden gidiyo şuan 400gr olmuş dedi ama bence bi yanlışı varı biraz iri bi bebek maşallh dedi ama genede yanlışı vardı :)) normalde bu haftada bu grmda olamaz sanırımm :)) ağrılarım için idrar tahlili yaptırdı bol lökosit çıktı herzmanki gibi:)) bu aksamda kendi doktorum nöbetçi ona gidicem o görücek bakalım şuı idrar yolu iltihabına ne çözüm bulcaz artıkk :))

canım 400gr oması bence kesınlıkle ımkansız 4 gun onden gıdıyorsa bile en az 21. haftada 400 gr olur bence salamıs benımkı daha 250 gr dı doktor maşallah dedı 400 gr cok fazla gıbı. gecmıs olsun bu arada canım

günaydın kuzular ve kuzucukları..bugun gune baya bır gergın basladım sankı bebegım oynamıyor gıbı yada ben fazla stres yaptım dıye duruldu kuzum...cok pımpırıklı oldum sanırım Allahım hepımızın yavrularını korusun....

ee sızlerde neler vvar neler yok ıns hersey yolundadır...

hamilelik takviminde bile daha geçenlerde yazdı artık hissetmeye başlayabilirsiniz diye bence normal yani , ben geçen hafta düğüne gittim benim zilli oynak olacak galiba :9::9::9: ondan beri sadece bir yerde toplanıyo ordan bir kayıyo bazen onu hissediyorum o pıt pıt olayını hiç farketmedim, birde genelde yemek yediğinde hissediyo millet benim ki açken huzursuz :1::1::1: sabahları erkenden toplanıyo bir yere onla uyanıyorum genelde solumda ama belirgin sert hareketler hissetmiyorum, birde doğal olarak hissedermiyim diye elim göbeğimde oluyo gayri ihtiyari en iyi hissetme yöntemi sırt üstü yattığında oluyo biliyorsundur benim ki rahat göbekten 4 parmak aşağıda oluyo yukarıda hiç hissetmedim ....

doktorumda bu haftada pıt pıt felan olmaz o damardır dıyo ama ıcınde bıyerden biyere kayısını rahat hısssedersın dedı banda ama bende anlıyamıyorum bıde kendı kenıdme derdım hep ben erken hıssetcem dıye :)

kızlar hepiniz bir şekilde hissediyormussunuz
ama ben kuzuları bır turlu hıssedemıyorum.
acaba beklentim mi cok yuksek
tekme yumruk mu beklıyorum bılemedım kı

canım bende öyle çok büyük bişey hissetmiyorum senin ikizdi daha küçükler o yüzden olabilir yada farkında değilsindir geçen burda bir arkadaş yazmıştı , eğer bebekle göbek arasında plesanta denk gelirse hissetmek zaman alır diye , bebişler biraz daha büyüyüp plesantayı elinin tersiyle itmesi lazım galiba :9::9::9::9:

ayrıntılı ultrason için 1 aya yakın daha beklemem gerekecek :14: ama oğlumda ilk günden itibarene rkek hissediyordum bunda his falanda yok. yedikelrimde ne eşi ne tatlı. illa süpriz yapacak annemde öğrenme doğumda süpriz olur diyor eskiden bilmezdik daha heyecanlıydı diyor :27:

doktorumda bu haftada pıt pıt felan olmaz o damardır dıyo ama ıcınde bıyerden biyere kayısını rahat hısssedersın dedı banda ama bende anlıyamıyorum bıde kendı kenıdme derdım hep ben erken hıssetcem dıye :)

kimisi 16 haftayı doldurmadan hissediyo kimisi biz gibi sonra sağlıklılar ya önemli olan o, 2. de kesin erken hissetcez ben olaya öyle yaklaşıyorummm :52::52::52::52:

tabi ccanım bencede yanlışlık vardı kadına çaktırmadım yani :) 400gr olursa bu haftada ben 2 aya kalmaz doğum yaparım :)) loğusa şerbetimi içmeye gelinn :))

Back
X