2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evet canım ya sağlıklı olmalrı en önemlısı ama hanı hareket etse ben ıyıyım der gıbı olcak :)

sen tatlı bişeyler ye biraz sonrada sırt üstü yat birazda dediğim gibi göbekten bir 3-4 parmak aşaığya koy elini o kadar hafif hareket ediyolar ki belki farketmiyondur ....

canım su pembe kalplı haftalık çizelgesini nasıl yapdın ben onu bıturlu anlamadım nerden yapılıyor

canım profilinde çizelge kısmına hazırladığın ticker ın adresi oluyo onu giriyorsun o adresleri de Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com'dan alınan tickerlar geçerlidir. diye not var ben tickerfactory den yapmıştım . o seni yönlendiriyo zaten önce gebelik olduğu için diye seçiyorsun sonrası geliyo

sen tatlı bişeyler ye biraz sonrada sırt üstü yat birazda dediğim gibi göbekten bir 3-4 parmak aşaığya koy elini o kadar hafif hareket ediyolar ki belki farketmiyondur ....

akşama deneyeyım bı .canım calısdıgım ıcın iş yerınde anlamıyorum sanırım aksamda eve gıdınce yorgun oluyorum kendımden gecıyorum valla hıc oyle tatlı yemegı felan denemedim aksama deneyeyım bari

akşama deneyeyım bı .canım calısdıgım ıcın iş yerınde anlamıyorum sanırım aksamda eve gıdınce yorgun oluyorum kendımden gecıyorum valla hıc oyle tatlı yemegı felan denemedim aksama deneyeyım bari

bende işte otururken falan hiç farketmiyorum anca akşam eve gidince dinlenme anlarında yani kendimi özellikle dinlediğimde yoksa diyorum ya öyle ahım şahım büyük hareketler değil hiç takılma zamanı gelince öyle hareketler yapacaklar ki sızlıycak her yerimiz :9::9::9::9:

ayrıntılı ultrason için 1 aya yakın daha beklemem gerekecek :14: ama oğlumda ilk günden itibarene rkek hissediyordum bunda his falanda yok. yedikelrimde ne eşi ne tatlı. illa süpriz yapacak annemde öğrenme doğumda süpriz olur diyor eskiden bilmezdik daha heyecanlıydı diyor :27:

kızda ekşi yemiştim erkektede ekşi yiyorum turşuya hiç dayanamıyorum,kızda popom genişlemişti bunda ise karnım büyüdü 7 aylık gibiyim :1:

kesinlikle ben olsam çatlardım hatta biz çatladık burdaaa:52:

canım ben iki hamilelik yaşadım ikisindede görmediğim şeyleri bunda gördüm:1::1:sağıma soluma bile rahat dönemiyorum aniden sanki bıçak saplanıyor bende bir anlama veremedim:44:kasık ağrılarım oluyor falan

gece aynı şeyleri bende yaşadım canım ya. Genelde soluma doğru yatarım. Dönmek istiyorum dönemedim bi türlü ağrıdan nefesim kesiliyor sanki zorla döndüm. Bi kaç kez oldu böyle. Karnım büyüyo heralde ondan geriliyo diye düşünüyorum ama bilemedim tabi.

kizlar bir sorum var 19+2 yiz bugun ve zayif biriyim normalde. 44 kiloydum ve simdiye kadar 5 kilo aldim sanirim, sizin nasil? dr ne diyor ben trde deilim de ondan soruyorum

Bende sen gibi sayılırım canım. Unutmayayım diye çizelge yaptım kendime bakalım kilo değişimim hamilelik boyunca nasıl olacak diye. Başlarda bulantılardan 3 kilo verdim 48den 45e düştüm. Şu an 18+6 yız bizde ve 48,5 - 49 kg arası değişiyor kilom.

$kilo.webp

kızlar hepiniz bir şekilde hissediyormussunuz
ama ben kuzuları bır turlu hıssedemıyorum.
acaba beklentim mi cok yuksek
tekme yumruk mu beklıyorum bılemedım kı

O tekmeyi bende bekliyorum canım hala nasıl bir duygu çok merak ediyorum ama yaklaşık 1 haftadır daha net hissediyorum. Tabi her zaman değil ara ara. İçimde dönüyo sanırım o zaman bi kıpırtısını hissediyorum. Bide sabahları uyanınca ve geceleri yatarken farkediyorum bi tarafıma toplanıyo hafif tümseklik oluyor sertleşiyor orası o zaman hissediyorum. Daha hafif şeyler olduğu için pek hissetmeyebilirsin belki canım.

Arkadaslar 3lu tarama testi yaptiran varmi.doktorinuz istedimi vr nasil yapiliyor acaba :44: :44: :44:

benim doktorum 2 liyi isteyip istemediğimi sormuştu ben yaptırdım , 3 lü zamanı da 2 lin güzel çıktı, 3 lü yaptırıp kafamızı karıştırmayalım dedi bende yaptırmadım zaten istemiyecektim , ama 2 lide ki gibi kan alıyorlar ....

Hadi hepimiz toplanalım bebişlerimizi sinemaya götürelim :29::29::29: sinemada animasyon doğal kahramanlar varmış, gelmek isteyenler el kaldırsın :1:

kızlarrr dun kontrolum vardı çok şükür bebegım iyiymiş 4lu için kan verdık veee kızımızz gelıyorrrrrrrrrrr:52::52::52:

günaydın kızlarr ya ben her sabah ne giysem derdinden bıktım siz ne giyiyorsunuz nerden alıyorsunuz cici bici bi hamiş olmak istiyorum ama hiç güzel bişeyler bulamıyorum hep aynı bebekli tişörtler falan

günaydın canım.. kesin kız dedi mi sana doktorun? benim kontrolüm de yarın bir ay önce %85 kız demişti yarın kesinleşecek mi çok merak ediyorum:)

gunaydın canım daha önce hıç tahmınde falanda bulunmadı söylemedıde dun kız dedı kesınmı degısırmı dedım kesın dedı sanırım artık degışmez buyumuş çunku ekrana sıgmıyordu:nazar::1:

Back
X