Merhaba kızlar :) Bebek odalarından bahsedilmiş. Benimde kafam çok karışık. Boş odam var oda hazırlamak istiyorum bebeğime ama karar veremedim bi türlü. Dolap ve şifonyerini kesin alırım diyorum. Park yataklarda çok kullanışlı olduğu için almak istiyorum. E odasının takımı bozulmasın büyüyen yatağını alıyım diyorum bu seferde park yatak olunca ona gerek duyacağımı sanmıyorum. Eşimde diyo Yatak odasına park yatak büyük olur küçük sepet tarz beşiklerden alırız diyo. E onda da en fazla 6 ay yatıcak. Çıkamadık bi işin içinden hehehe
Bende keçeden bişiler yapmak istiyorum çok hoşuma gidiyor ama hiç bilgim yok ya nasıl yapıcazki. İnternette keçe alabileceğim bazı siteler buldum hobi keçeden alanlar olmuş fiyatıda uygun geldi 50*50 olanlar 1,50 TL. 100*100 olan ise 4 TL. Senin bi bilgin var mı canım yapılışı hakkında. Silikon tabancasına falan gerek var mı acaba? Yoksa sadece elde dikiş yeterli olur mu ki. ay çok heves ettim ya
Merhaba kızlar, dün erken çıktım formdan çok ağrım vardı ve artık çok çabuk yoruluyorum. Keçe işinin bende acemisiyim ben şimdi netten istediğim şekillerin şablonlarını bulup çıkartmaya çalışıcam sonra güzelce kesip keçenin üzerine koyup şekli çıkartıcam bazıları elde de dikiyor ama benim nette beğendiklerim makinede dikilmiş bende teyzem de makine var ona götürüp içlerine boncuk elyaf koyup diktiricem silikon tabancası da lazım ufak ayrıntıları yapmak için mesela oynayan göz de aldım onları falan onla yapıştırıyosun bakalım becerebilecekmiyim yapınca foto koyarım bakalım ne zaman biter. İlk kapı süsü yapıcam sonra iyi becerirsim bebek şekerlerini de yapıcam .