2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar aranızda tetonoz aıssı olan varmı ben de yaptırcam ama kaçıncı haftada yapdırsam bılmedım ben sağlık ocağında ebem ve doktorumdan hıc memnu degılım degıstırıcem valla hıcbırsey demiyorlar ınsana

canım 2 doz olcak sanırım, ilki 20. haftalarda,diğerini bilmiyorum. Ben aslında 2009 yılında 2 doz yaptırmıştım ama ebem yine 2 doz daha yapalım dedi. Dooplere gidince doktoruma sorcam ona göre vurulcam. sen de önce bi doktoruna danış kuzum..

kızlar aranızda tetonoz aıssı olan varmı ben de yaptırcam ama kaçıncı haftada yapdırsam bılmedım ben sağlık ocağında ebem ve doktorumdan hıc memnu degılım degıstırıcem valla hıcbırsey demiyorlar ınsana

20. Haftaya girince birini oluyorsun bir ay sonrada diğeriymiş benim ebe öyle demişti benimkilerde arayıp sormuyo ama başta demişti böyle , ben hatta nereye gittiğimi sordu özele gidiyorum diye mi böyle acaba diye düşündüm , gerçi o zamana kadarda sağlık ocağıyla işim olmadı hiç , ben 19+3 te gitcem gelecek pazartesi yani .....

öncelikle bütün anne adaylarına merhaba..Biz kuzumla biraz geç kaldık sanırım:) bizi de alın aranıza..konuyu en baştan açtım okumak için ama baktım ki o kadar çok anniş adayımız varki baş edemedim.Direk dalayım dedim :) Allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşAllah..

öncelikle bütün anne adaylarına merhaba..Biz kuzumla biraz geç kaldık sanırım:) bizi de alın aranıza..konuyu en baştan açtım okumak için ama baktım ki o kadar çok anniş adayımız varki baş edemedim.Direk dalayım dedim :) Allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşAllah..

hoşgeldın
geç kalmıs sayılmazsın ne de olsa daha 4-5 ayımız var
bebişinin cinsiyeti belli mi
Allah sağlıklı sıhatli analı babalı hayırlı bır evlat nasıp etsın inşallah

geçmişe bakamadım genel kurul kararları yönetim kuru toplantıları bu aralar yoğunluğum çok... inşalah herks iyidir ve herşey yolundadır.

canım 2 doz olcak sanırım, ilki 20. haftalarda,diğerini bilmiyorum. Ben aslında 2009 yılında 2 doz yaptırmıştım ama ebem yine 2 doz daha yapalım dedi. Dooplere gidince doktoruma sorcam ona göre vurulcam. sen de önce bi doktoruna danış kuzum..

neharcım bende 6 sene önce olmuşdum doktoruma geçen kontrolde sordum eğer 4 seneyi geçmediyse yaptırmaya gerek yok ama geçtiyse yaptırmanı taviye ederim ederim bence bir sakıncası yok dedi.

kızlar hafta sonu bostancıda bebiş alışveriş mağzsına gittik kendimi kaybettim resmen hepsini kucaklaıp eve getiresim geldi.:27::1:
ama sadece bebişimize birkaç badi birkaç çorap ve birde telsiz aldık telsizin evde denemesini yaptık çok güzel ne çızırtı ne bişey ses çok net 179 tl aldık Weewell WMA400 düşünenlr için tavsiye ederim. :34:

20. Haftaya girince birini oluyorsun bir ay sonrada diğeriymiş benim ebe öyle demişti benimkilerde arayıp sormuyo ama başta demişti böyle , ben hatta nereye gittiğimi sordu özele gidiyorum diye mi böyle acaba diye düşündüm , gerçi o zamana kadarda sağlık ocağıyla işim olmadı hiç , ben 19+3 te gitcem gelecek pazartesi yani .....

bende 20cı haftamda doktora gdıcem ogun de sağlık ocağında yapdırıırm bari

saol canım ya ıs arkadaşım hamıleydı gecen yıl ebesı cebını arardı hadı aşın var hadı kontrolün var dıye oda gıderdı cok ılgılı derdı benımkı yüzüme bakmıyor ya doktorda tuhaf bıs.ey asık suratlılar esımde begenmıyor kadın bana 4 defa kac haftalık gebesın dıye soruyor en son 9 haftalık gıdıp kayıt yapdırdım çıkarken ben bıdaha ne zaman geleyim dedım varmı böyle bırsey ya ben sormasam yallah cok kızıyorum bıdahı gıttııgmde soylıycem ama orda zaten ebeler ne ıse yarıyo adı usutunde ebe dımı sadece tansıyon ölç nabza bak yolla ben ona bebegın kalp atışlarını ne zaman duyarız dedıgımde bıle bıze cevap veremedı duşundu bı sure sanırım 4 . ayda dıyor :)

hoşgeldın
geç kalmıs sayılmazsın ne de olsa daha 4-5 ayımız var
bebişinin cinsiyeti belli mi
Allah sağlıklı sıhatli analı babalı hayırlı bır evlat nasıp etsın inşallah

hoşbuldum canım..iyi dileklerin için sağol..bütün hamişlerin inşAllah..
15 mayıstaki kontrolumde doktorum 1 aya kadar pipisi çıkmazsa %90 kızımız geliyor dedi:)
15 hazırandaki kontrolumü iple çekiyorum cumartesi de kız derse o zaman emin olacağım inşAllah
gerçi 1 aydır kızım diye seviyorum küçük meleğimi,eşimde öyle :)
cumartesi de duyayımda emin olduktan sonra kızıma cicişler alayım istiyorum.

Senin bebişinin cinsiyeti belli mi?

teşekkürler kızlar bende sağlık ocağımı degıstırıcem sonunda

zaten şu doktor, hastane ve sağlık ocağında bir kerede dikiş tutturanları çok şanslı buluyorum :)

doktorum benden test istedi verirken testi 4lü test dedi ama verdiği formda ikinci trimester testi yazıyor. Netten bakıyorum üçlü test gibi bilemedim şimdi bu hangisi ? detaylı ultrasyon içinde bişey demedi bi dahada ay sonunda gidicem daha çok var :(

bende hastane çıkışalrını çok sevdim biz halaaa hiç bişey almamaya kararlıyız. ama abzen alsammı diyorum sonraaa aman kalabalık etmesin ayrıca şuan yaz çocukları için var genelde kış bebeleri için pek bişey yok geçen yıldan kalanlar.ama battaniye başladım koza ip denilen iplerden aldım mor ve krem rengi .erkeğede gide kızada

bende hastane çıkışalrını çok sevdim biz halaaa hiç bişey almamaya kararlıyız. ama abzen alsammı diyorum sonraaa aman kalabalık etmesin ayrıca şuan yaz çocukları için var genelde kış bebeleri için pek bişey yok geçen yıldan kalanlar.ama battaniye başladım koza ip denilen iplerden aldım mor ve krem rengi .erkeğede gide kızada

bende senin gibiyim..ama sonra biraz daha geçsin diyorum kendi kendime :) battaniye konusunda kolay gelsin canım büyük olduğu için zor olur inşAllah çabuk biter..Bizim babannemiz biraz aceleci hem kıza hem erkeğe gidecek ortak renkten(krem rengi) bitirmiş bile :)

bende senin gibiyim..ama sonra biraz daha geçsin diyorum kendi kendime :) battaniye konusunda kolay gelsin canım büyük olduğu için zor olur inşAllah çabuk biter..Bizim babannemiz biraz aceleci hem kıza hem erkeğe gidecek ortak renkten(krem rengi) bitirmiş bile :)

bnde kayınvalideme söylesem yapardı ama söylemedim .söyledikten sonrada bi önemi kalmıyor zaten.ki zaten elinde hiç örgüde görmedim senin için yapıyorum diyeceği.aman sağolsunda . ben bakarım dedi ya çalışınca başka bişey istemem

Back
X