2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar tatanos aşısını yaptıran varmı şuana kadar benim p.tesi... kimisi ateş yapabilir diyo yaparmı bilgisi olan varmı? ona göre işten izin alcam da

kızlarrr dun kontrolum vardı çok şükür bebegım iyiymiş 4lu için kan verdık veee kızımızz gelıyorrrrrrrrrrr:52::52::52:
oo hayırlı olsunn canımmmmmm kızıma arkadas gelıyor :1::16:
öncelikle bütün anne adaylarına merhaba..Biz kuzumla biraz geç kaldık sanırım:) bizi de alın aranıza..konuyu en baştan açtım okumak için ama baktım ki o kadar çok anniş adayımız varki baş edemedim.Direk dalayım dedim :) Allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşAllah..
hosgeldın canımmm bılgılerını yazarsan senıde lıstemıze eklerızzz:16:
fılızcım nerdesın kuzum yaa

burdayımmmmm canımcımmm :16:

Merhabalar annişler ve tatlı kuzucukları :16: sizlere birşey sormak istiyorum daha önce Arzum'un Sterilizatör Ve Buharlı Pişirici ikisi bir arada kullanan var mı acaba? Sterilizatör almak istiyorum ama philips avent falan çoook pahalı Arzum'un fiyatı uygun geldi birde buharlı pişirici de olması da hoşuma gitti, katı yiyeceklere başladığımızda kullanırım diye düşündüm.. sizler ne düşünüyorsunuz?

selam kızlarrrr öldümmmmm bugun eve cok gec geldım sabah 10 da cıktım sokaklara ..babalar gunu ıcın alısverıs yaptım vallla ne alıyım ne alıyım dusunmekten annelere daha cok cesıt secenek var ..neyse artık begenmezlerse gtsn degıstrısınler :1: pantolonla gomlek aldım :8:belkı fıkır olur sızede:1:
buarada dun markofonıde dısneyın urunlerı ındırımdeydı okadar guzel seyler vardıkı bayıldımmmmmm hepsını alasım geldı 78 tl tuttu aldıklarım bı guzel aldım sonra bı baktım kargo taaaaaaaaa 20 21 verılcekmıs elıme ne zaman gelcek kım bılır!!! dıye ıptal ettırdım magazasndan alıcam artık..
buarada ıstanbul avrupa yakasında oturanlar var ise bebek fuarı var 13-17hazıran arası yesılkoyde..haberınız olsun kızlar :16::16:
dedım sımdı gecmısss oku oku bıtmıcek ama hıc konusma olmamısss :30::30::1::1:

kızlar tatanos aşısını yaptıran varmı şuana kadar benim p.tesi... kimisi ateş yapabilir diyo yaparmı bilgisi olan varmı? ona göre işten izin alcam da

canım ben bugün sordum sağlık ocağına 20.haftadan sonra yapıyoruz dediler.Ben hiç ateş yapanı hatırlamıyorum ama yapılan kolda 1-2 gün ağrı yapıyor:/

Merhabalar annişler ve tatlı kuzucukları :16: sizlere birşey sormak istiyorum daha önce Arzum'un Sterilizatör Ve Buharlı Pişirici ikisi bir arada kullanan var mı acaba? Sterilizatör almak istiyorum ama philips avent falan çoook pahalı Arzum'un fiyatı uygun geldi birde buharlı pişirici de olması da hoşuma gitti, katı yiyeceklere başladığımızda kullanırım diye düşündüm.. sizler ne düşünüyorsunuz?

Merhaba canım Şimdi sen yazınca şöyle bir araştırdımda memnun olanda var olmayanda. Süre olarak 30 dk. da sterile ediyo demişler. buharlı pişiricisinden kim hiç memnun kalmamış. Keşke sadece sterilizatör alsaymışım demişler. ıslak çıkıyor demişler. ama bunların yanında memnun olanda çok. Yani denemeden bilemiyor tabi insan. Bende göğüs pompalarına taktım onları araştırıyordum. hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı olsun istiyoruz tabiki. Fiyatlar o kadar değişken ki markaya göre Kiminde 1000-1500 Tl ye bitek bebek arabasını alırken kiminde biçok şeyini alabiliyorsun :)

Arkadaslar uzun zamandir takip ediyorum fakat yeni uye oldum.Ama Filiz'e mesaj cekmeyi beceremedim.Bende kasim annesi olacagim ALLAHIN izniyle.Sat 25 ocak ve 4.bebegim.Tesekkurler

Ben geçen sene başlamıştım bu temmuz da 4. Dozu yaptırıcağım .geriye tek doz kalıyor onu da yaptırınca menepoza kadar koruyuculuğu var . Bu arada bende ilk dozda çok ağrım oldu, ateş yapmadı ama tüm kolum 2-3 gün boyunca yandı sanki hareket bile ettiremedim . Sonra ki dozlar da o kadar olmadı genelde ilk yapılan kol da çok aprı yapıyor aklınız da bulunsun.

Tatlim bende 18 . Haftadayim hala uykum var hep var :1: o yuzden kansizlikla baglantili mi bilmiyorum ama benim kan testimde kansizlik cikmamamsina ragmen drum 13. Haftada verdi kan hapi hala kullaniyorum bebeisle cok ihtiyacimiz varmis cunku. Bende hamile kalmadan once kansizlik vardi whep kan haplari kullaniyordum usume goz altinda morluk hemen yorulma halsizlik belirtileri. Ama en dogru seyi drun soyler

Tatlim bende 18 . Haftadayim hala uykum var hep var :1: o yuzden kansizlikla baglantili mi bilmiyorum ama benim kan testimde kansizlik cikmamamsina ragmen drum 13. Haftada verdi kan hapi hala kullaniyorum bebeisle cok ihtiyacimiz varmis cunku. Bende hamile kalmadan once kansizlik vardi whep kan haplari kullaniyordum usume goz altinda morluk hemen yorulma halsizlik belirtileri. Ama en dogru seyi drun soyler

benimde var hep uyku halim normal diyor annem hamilelerde.bide kızlar ben hiç kilo alamadım 60 kg. la hamile kaldım şuan 56,100 kg dayım.doktorumda fırçaladı baya..of of ne yapmalıyımm:26:

sagol canim ydisinda olunca kan testi falan yok da canim zaten uzmana gidilmior ebe bakio o da kan alsa damar delik desik oluyor
o yuzden sordum. kansizlikta el ayak usumesi ve uyku hali oluyor ya ondan suphelendim. multivitamindeki demir yetmiyo sanirim deil mi?

Merhaba canım Şimdi sen yazınca şöyle bir araştırdımda memnun olanda var olmayanda. Süre olarak 30 dk. da sterile ediyo demişler. buharlı pişiricisinden kim hiç memnun kalmamış. Keşke sadece sterilizatör alsaymışım demişler. ıslak çıkıyor demişler. ama bunların yanında memnun olanda çok. Yani denemeden bilemiyor tabi insan. Bende göğüs pompalarına taktım onları araştırıyordum. hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı olsun istiyoruz tabiki. Fiyatlar o kadar değişken ki markaya göre Kiminde 1000-1500 Tl ye bitek bebek arabasını alırken kiminde biçok şeyini alabiliyorsun :)

benimde kafam çok karıştı yaa.. her şeyi iyice araştırmak gerekiyor, göğüs pompalarına da baktım yine aventinki baya bi pahalı, bir de sütüm olmazsa diye tedirgin oluyorum :26: fiyatlar dediğin gibi çok değişken pahalı olana gerek var mı ki o kadar para vermeye diyorsun, ucuz olunca da acaba iyi midir sağlam mıdır diye düşünüyorsun bu seferde :26:

Uzun suredir gorusemiyoruz ama cok yoğunuz Kizlar bu sunnet isleri zormus hele hamisken :))
Hepinizi cok özledim su yoğunluk bir bitse yine görüşsek
Umarim hepiniz iyisinizdir her sey yolundadir bebisler ve annelerini cok cok öptüm Rabb'ime emanet olun
Fırsat bulursam yine ugrarim :16:

Benden özetler :))

Bebis büyüyor artik iyice kiprasiyor kızım beni hoplatiyor arada :nazar:
Yarin kontrolum var yine heyecan var her seferi ayniyim
Ufak tefek alışverişlere basladik , sirin seylerimiz var artik bu arada bir battaniye , bir hırka , bir Yelek ordum :))
Evde telas had safada oturma gurubu değişti , her yer temizlendi , perdeler yikandi , dolaplar cekmeceler elden gecti , sunnet kıyafetleri alındı , yeni yatak takımları , oda susleri , kapı süsleri , Mevlüt malzemeleri alindi koşturup duruyoruz esimle
Hafta sonu mipi kesimi var Rabbim hayirlisiyla atlatmamıza yardim eder insallah
Sonraki cuma yemek , sonraki cuma Mevlüt darisi tum oğlan annelerinin basina
Bu arada hamis kıyafeti bulamadım sunnet icin moralim bozuk ya niye bizim icin sık seyler yapmıyorlar ama aramaya devam :))

Hepinizi cok cok optummmmmm :16:
puffy cnm hoşgeldinn.şükür kavuşturana..sünnetiniz hayırlı olsun cnm..,çok yorma kendini iki canlısın sen..
güzel bişey bulursun muhakkak dolaşacak zamanın varsa tabii tatlımm..daha karnın da çok büyümemiştir normal reyonlarda bile bulabilirsin.kolaylıklar diliyorummmm
kızlar aranızda tetonoz aıssı olan varmı ben de yaptırcam ama kaçıncı haftada yapdırsam bılmedım ben sağlık ocağında ebem ve doktorumdan hıc memnu degılım degıstırıcem valla hıcbırsey demiyorlar ınsana
cnm benişm ebem 21. haftada yapıcak..
aslında ebenın görevi senle ilgilenmek..cepten arayıp çağırıyorlar..gerçi benimki arkadaşım ondan sıkıntı yaşamıyorun ama bu sağlık ocaklarının görevi..devletten ödeme alıyorlar diye biliyorum ben

ben bebegımı kaybettım hala bu yazıya begenı gelıyor :(
gurbetgüzeli cnmmm belkide sayfanın başına bakan arkadaşlardan birileri beğenmiştir..sonradan aramıza katılanların haberi yok malesef..Allah yardımcın olsun tatlım..inşallah tez zamanda sağlıkla yeniden hamiş olduğunu öğreniriz..:16:

sagol canim ydisinda olunca kan testi falan yok da canim zaten uzmana gidilmior ebe bakio o da kan alsa damar delik desik oluyor
o yuzden sordum. kansizlikta el ayak usumesi ve uyku hali oluyor ya ondan suphelendim. multivitamindeki demir yetmiyo sanirim deil mi?
Multîvitamini bıraktık canım biz sadece Demir hapı kullanıyorum

benimde var hep uyku halim normal diyor annem hamilelerde.bide kızlar ben hiç kilo alamadım 60 kg. la hamile kaldım şuan 56,100 kg dayım.doktorumda fırçaladı baya..of of ne yapmalıyımm:26:
cnm bende 60 kg hamile kaldım..hiç kusmamama rağmen şu an 58.3 kg olmusum..gecen aydan 300 gr almışım:9:ama dr um bişey demiyo iyi buluyo şu anda..
kizlar yok mu hic 19 haftada uyku hali hisseden?

cnm bende uyku hali neredeyse hiç olmadı..olamadııı sanırımm..işe git gel evde yemek ti işti derken uykum hep kaçtı..birkaç kere aksam10 gibi uyumuşluğum var maa:1::1:

cnm bende 60 kg hamile kaldım..hiç kusmamama rağmen şu an 58.3 kg olmusum..gecen aydan 300 gr almışım:9:ama dr um bişey demiyo iyi buluyo şu anda..

cnm bende uyku hali neredeyse hiç olmadı..olamadııı sanırımm..işe git gel evde yemek ti işti derken uykum hep kaçtı..birkaç kere aksam10 gibi uyumuşluğum var maa:1::1:

kızlar uyku hali diyince ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamam :64: öğle uykusu kesin olur ve uyumama rağmen akşam 11 diyince gözlerim kapanır kız çocuğu cok uyutuyor diyor annem bende 55 le hamile kaldım şuan 61 kiloyum ama görseniz hiç bir fark yok azıcık çıkmış bir göbek var sadece :1:

Back
X