benimde kafam çok karıştı yaa.. her şeyi iyice araştırmak gerekiyor, göğüs pompalarına da baktım yine aventinki baya bi pahalı, bir de sütüm olmazsa diye tedirgin oluyorum :26: fiyatlar dediğin gibi çok değişken pahalı olana gerek var mı ki o kadar para vermeye diyorsun, ucuz olunca da acaba iyi midir sağlam mıdır diye düşünüyorsun bu seferde :26:
süt pompası olarak philips avent elektrikli almıştım çok memnun kaldım rahatça kaynatabilirsiniz benim süütüm azdı gazlı olduğu içingece çocuk durmazdı sabaha kadar emerdik gündüzde uyurdu göğüslerim emmediği için dolardı gece emdiği için süt kalmazdı ben süt pompası gereksiz diye düşünürken 2-3 aylık olduğunda almıştım ama geç kalmıştım gündüz biriken sütü çekseydim sütüm dahada olurdu hemde geceye stok yapmış olurdum bence süt pompası gerekli bi alet tabi bebek kadar kuvvetli çekmediği kesin
birde aklınızda olsun bebeğe rutin bi emme saati ayarlamamız lazım 3 saatte 1 beslemek gibi hem devamlı gazı olmaz hem uykusu emme saati düzenli başlarsa o şekilde gidermiş
sterilizasyona gelince çok steril büyütmeyin, bu konuyu şimdiden araştırın bebeğin ilk 1 senesi en kuvvetli olduğu zamandır annenin antikorları bebeği 1 sene boyunca korur bu dönemde alınan mikropları vucut kolaylıkla altader 1 sene sonunda en zayıf konuma gelir hastalıkları atlatması zorlaşır ben yarım saat kaynatırdım biberonları emzikleri sonrasında anladım yanlış yaptığımı çok olmamak kaydıyla bebeğin mikroba alışması gerekli bağışıklık sistemi güçlenmesi adına
birde steril büyüyen bebeklerin bağışıklık sistemi harekete geçemediği için bir müddet sonra vucut toza gıdaya alerji geliştirmeye başlıyor savaş açacak birşey bulamayınca zararsız şeylere karşı alerji gelişiyor bu çok önemli bi bilgi kulak ardı etmeyin