2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Tamam canım eklerim yarına hemen:16: buarada bana dr demir ılacı verdi vitaminleri kesti kılo almıyom die ılk. 3 ay folıkasıt ıctım dr sor öle al cnm kan ılacınıda ben solgar kullanıyorum organik bi ilaç dierleri migdemi mahvetti:(

saol canim. ben de iste tahlil yapilmadan demir hapina baslanir mi diye merak ediyorum? burda her an isteyince kan tahlili olmuyor da

saol canim. ben de iste tahlil yapilmadan demir hapina baslanir mi diye merak ediyorum? burda her an isteyince kan tahlili olmuyor da

Canım ben hamileligin basında yaptrdım kan tahlılı normaldi hepsi fakat ben etide balıgıda sevmiyorum drumda bana demir takviyesi yaptı evet kahverengi şişede 25mg eczanelerın hepsinde olmuyor fiyatı 33 tl ssk karsılamıyor ama sen turkıyede deılsın bilmıyorum orda varmıdır canım

Canım ben hamileligin basında yaptrdım kan tahlılı normaldi hepsi fakat ben etide balıgıda sevmiyorum drumda bana demir takviyesi yaptı evet kahverengi şişede 25mg eczanelerın hepsinde olmuyor fiyatı 33 tl ssk karsılamıyor ama sen turkıyede deılsın bilmıyorum orda varmıdır canım

var var canim yabanci ilac zaten. sagol

kizlar 19+4uz bugun ve ben 16+3ten beri yumruk seklinde baya kayar misali hissediyorum hep solda. rahim gobek deligi altinda daha bu haftlarda deniliyor ama ben delik civari ve solumda delik ustunde yumruk ittirme hissediyorum. ilk hissedince daha coktu gerci simdi daha az iclere kacti sanirim:) sizde de bu durum var mi? nerde hissediyorsunuz?

Son düzenleme:
Günaydınlar şeker anneler bir yandan günler çabuk geçsin istiyorum bir yandan da KPSS yaklaşıyor gelmesin kapusum diyorum :2::2::2::2: Herşey gönlünüzce olsun.....

günaydınn yattık kalktık geldik güzel bi gün olur inşllhhh şöyle iş güç az olsun :9: tembel memur oldum iyice ama yaz gellince insanın çalışasıda gelmiyor

gunaydın seker anneler:nazar:ıs arkadaslarım bebısıme hedıyeler alıyor cok hosuma gıdıyor:21:hamıslıgı sevdım.allahım ısteyen herkese nasıp etsın.amınnnnnn.bızlerde bebıslerımızı sag salım kucagımıza alalım ınsallah

günaydın arkadaşlar.. benim bugün dr randevum var cinsiyetimiz kesinleşecek mi acaba ve en önemlisi bebişim iyi mi sağlıklı mı? Allahım yardım et!

günaydın kızlar o uyku halı bende de var helede gece 2 kere tuvalete kalınca uykumda bolunuyo sureklı halsızım hatta baasdakı halımden saha cok uykum var diyebılırım .

kızlar kızıma kendi ismimi versem çok mu bencilce olur ya.... gerçi ilk rüyayla kkarışık hayal gibi bişiy görmüştüm orda ilk içimden 'berrak2 koymak geçti ama hep içimdende geçmiyor değil kendi ismimi koymak..

Back
X