2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın arkadaşlar.. benim bugün dr randevum var cinsiyetimiz kesinleşecek mi acaba ve en önemlisi bebişim iyi mi sağlıklı mı? Allahım yardım et!

ay sımdı cok heyecanlanırsın ama doktora gıdıp bebeısının ıyı olduğunu görünce bu saana bı hafta yeter kus gıbı olursun cınsıyetı gec bellı olanalrın hep kız çıkıyor benımkını doktor 12. haftamda bılmısdı erkek dı :)

kızlar kızıma kendi ismimi versem çok mu bencilce olur ya.... gerçi ilk rüyayla kkarışık hayal gibi bişiy görmüştüm orda ilk içimden 'berrak2 koymak geçti ama hep içimdende geçmiyor değil kendi ismimi koymak..

bence kendı ısmını koyma herkesın bı ısmı olmalı ona ozel olmalu kendı ısmıne uygun bırsey bulabılrsın ama

günaydın cici annişler benim 6. haftalarda bi mantar enfeksiyonu yaşadım deli gibi kaşıntı olmuştu fitil kullandım geçti ama sonrasında rahim ağzında yara oldu 10. haftalarda ilişki sonrası kanama olmaya başlamıştı ben de gittim dra rahim ağzında yara var dedi smear aldı smear testim iyi çıktı çok şükür ama ilişki sonrası kanama devam ediyo doğumdan sonra rahim kendini yenileyince kendiliğinden de geçebilirmiş ama geçmese yakacak galiba ama doğuma kadar böle kanama mı olacak
insan kan görünce bi kötü oluyo
var mı böle bişi yaşayan ya da yakınlarınızdan duydunuz mu bu yara bebişime zarar verir mi yaa

günaydın cici annişler benim 6. haftalarda bi mantar enfeksiyonu yaşadım deli gibi kaşıntı olmuştu fitil kullandım geçti ama sonrasında rahim ağzında yara oldu 10. haftalarda ilişki sonrası kanama olmaya başlamıştı ben de gittim dra rahim ağzında yara var dedi smear aldı smear testim iyi çıktı çok şükür ama ilişki sonrası kanama devam ediyo doğumdan sonra rahim kendini yenileyince kendiliğinden de geçebilirmiş ama geçmese yakacak galiba ama doğuma kadar böle kanama mı olacak
var mı böle bişi yaşayan ya da yakınlarınızdan duydunuz mu bu yara bebişime zarar verir mi yaa

ben duymadım ama eger kanamam oluyosa cınsel ılsıkye ara ver derım hep senın piskolojınıede bozar bırsey olmaz sanırım canım sıkma kendını

gunaydın annecıkler...umarım butun kuzular ıyıdır..esımle dun besık bakmaya basladık ama hangı olculerde olması gerektıgıne karar veremedım yer sıkıntı degılde hangısı bebek ıcın ıyı olur fıkrı olan varmı?

ayın 22 de çok samimi bi arkadaşımın kayseride düğünü ar hazır oraya gitmiişken drdan randevu alacam belki cinsiyetimizde artık kesinleşir. kayseride olanlarda dr ve hastane tavsiyesi istiyorum ben tekdene gittim dr ilk gittitğimde iyiydi ama ikincide çok soğuk sanki niye geldin der gibiydi buz gibi soğudum kadından

GUNAYDINLAR CANLARIMMM nasılsınızz bugun ben 20 haftama gırmısım yarıladık sanırım :53::53:
sonuna kadar tasımamızı nasıp etsın rabbimmm :16:

GUNAYDINLAR CANLARIMMM nasılsınızz bugun ben 20 haftama gırmısım yarıladık sanırım :53::53:
sonuna kadar tasımamızı nasıp etsın rabbimmm :16:

amin canım evet buraya kadr geldık cok sukur . bu arada ben kendımı listeye ekletmemısım :) bunu farkettım benımde sat 1 subat doğum 8 kasım oglusum olcak....

burcucum nasılsın gözükmüyorsun hıc nasıl gıdyor hamılelık cınsıyet bellı oldumu

işlerim yogundu canım gıremedım.Bu arada benım bulantı kusma devam.bı tek tıksınmem bı nebze azaldı kadar haftaya carsamba randevum var bebısımı gorucem cınsıyetını ogrenıcem İNŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar: BU ARADA SEN NASILSIN CANIM

Son düzenleme:
işlerim yogundu canım gıremedım.Bu arada benım bulantı kusma devam.bı tek tıksınmem bı nebze azaldı kadar haftaya carsamba randevum var bebısımı gorucem cınsıyetını ogrenıcem İNŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar: BU ARADA SEN NASILSIN CANIM

bende ıyıyım canım benim oyle bulantım felan hıc omadı sukur rahat gecdı gıttıkce sısıyorum :) özellikle 18. haftadan sonra fark atıyo göbek bızim de 25 hazıranda organ taramamız var bakalım yolu yarıladık sayılır hayırlısıyla

ay sımdı cok heyecanlanırsın ama doktora gıdıp bebeısının ıyı olduğunu görünce bu saana bı hafta yeter kus gıbı olursun cınsıyetı gec bellı olanalrın hep kız çıkıyor benımkını doktor 12. haftamda bılmısdı erkek dı :)

maşallah oğluşuna ve onun küçük pipisine:) doktor muayenesinden sonra ağzım kulaklarımda geziyorum hep zaten:) geçen muayenede büyük ihtimal kız demişti ama pembeler almayın hemen diye de uyarmıştı:)

ayın 22 de çok samimi bi arkadaşımın kayseride düğünü ar hazır oraya gitmiişken drdan randevu alacam belki cinsiyetimizde artık kesinleşir. kayseride olanlarda dr ve hastane tavsiyesi istiyorum ben tekdene gittim dr ilk gittitğimde iyiydi ama ikincide çok soğuk sanki niye geldin der gibiydi buz gibi soğudum kadından

canım ben kayseri de yaşıyorum. hüma hastanesinde dr Cahit Gözüakça ya gidiyorum.. ama artık çok dolu olduğundan yeni hasta kabul etmiyor diye duydum. biz de zaten araya tanıdık falan sokaraktan zor güç aldık randevuyu. çünkü çok başarılı bir doktor. ama eminim kayseride onun gibi iyi doktorlar çoktur. ben aslen tokatlıyım pek kimseyi tanımadığımdan başka da öneremiyorum canım.

canım ben kayseri de yaşıyorum. hüma hastanesinde dr Cahit Gözüakça ya gidiyorum.. ama artık çok dolu olduğundan yeni hasta kabul etmiyor diye duydum. biz de zaten araya tanıdık falan sokaraktan zor güç aldık randevuyu. çünkü çok başarılı bir doktor. ama eminim kayseride onun gibi iyi doktorlar çoktur. ben aslen tokatlıyım pek kimseyi tanımadığımdan başka da öneremiyorum canım.

hım bende kırşehirde yaşıyorum netten bakıyorum özgeçmişlerine falan. dünya hastanesinde aynur hanımı gözüme kestirdim :) zaten benimki kontrol amaçlı haa çok seversem doğuma kayseriye bile gidebilirim.

canım bana kalırsa ılıskıye ara verın.doktorun ne dedı bılmıyorum ama bebıs ıcın bunu yapın.hem mantar olmussun, kasıntı ,yara ,smear testı.bılmıyorum ama bunların hepsını yasamısken ılıskıye devam etmenız dogru degıl

kizlar yok mu hic 19 haftada uyku hali hisseden?

canım ben 14.haftadan beri hissediyorum ve hatta artık akşamları 9da pilim bitiyor.

selam kızlarrrr öldümmmmm bugun eve cok gec geldım sabah 10 da cıktım sokaklara ..babalar gunu ıcın alısverıs yaptım vallla ne alıyım ne alıyım dusunmekten annelere daha cok cesıt secenek var ..neyse artık begenmezlerse gtsn degıstrısınler :1: pantolonla gomlek aldım :8:belkı fıkır olur sızede:1:
buarada dun markofonıde dısneyın urunlerı ındırımdeydı okadar guzel seyler vardıkı bayıldımmmmmm hepsını alasım geldı 78 tl tuttu aldıklarım bı guzel aldım sonra bı baktım kargo taaaaaaaaa 20 21 verılcekmıs elıme ne zaman gelcek kım bılır!!! dıye ıptal ettırdım magazasndan alıcam artık..
buarada ıstanbul avrupa yakasında oturanlar var ise bebek fuarı var 13-17hazıran arası yesılkoyde..haberınız olsun kızlar :16::16:
dedım sımdı gecmısss oku oku bıtmıcek ama hıc konusma olmamısss :30::30::1::1:

filizcim ne güzel haber vermişsin, baktım heveslendim de meğer 17-20 haziran arasıymış fuar cnr expo'da.
burdan da duyurayım dedim ki yanlışlık olmasın
h.içi gidebilen varsa gitsin valla ben hem çalışıyorum hem de o tarihlerde şehir dışında olacağım.

günaydın annecikler,
ben 2 gündür felaket diş ağrısı çekiyorum, mümkün olsa dişimi ellerimle çekeceğim o derece.
akşamları da karnım 7 aylık gibi şişiyor geriliyor neden acaba? çatlayacak gibi hissediyorum

bu arada sanki 2 gün önce bebişimin tekmelerini hissettik, hatta eşim de elledi sanki içerde birşey var ittiriyor. ama dün hiçbişey hissetmedim bu seferde ne oldu diye merak ediyor insan ufff ne garip bir duygu:18:

canım bana kalırsa ılıskıye ara verın.doktorun ne dedı bılmıyorum ama bebıs ıcın bunu yapın.hem mantar olmussun, kasıntı ,yara ,smear testı.bılmıyorum ama bunların hepsını yasamısken ılıskıye devam etmenız dogru degıl

cnm haklısın da dr um çok sık olmasın demişti zaten haftada bi falan oluyodu ama az önce tuvalete gittim bi baktım baya gelmiş ki epeydir ilişkiye girmedik yani artık ilişkiye girmesem de kan geliyo hemen aradım şimdi öğleden sonra gel dedi gidicem bakalım inşallah olumsuz bi durum yoktur. dua edin kızlar nerden çıktı bu yara kanama bilmem ne yaa üfff

Back
X