2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım yaa benım de aksamları karnım cok sısıyor.dun aksam yemekten sonra catlamak uzereydım.aslında aksamları da cok az yıyorum.cunku yerım kalmıyor:1:aksam bırı benı cıplak gorse 7-8 aylık sanar kesın:1:

Canım ılk sayfaya bak ordaki gıbı bılgılerini yazarsan eklıyım yarına okyy suan mobilim pc acmıyım yataktayım :1::1::1:

SAT: 23 şubat
dogum tarihi: 30 kasim
ilk cocuk
cinsiyet kız
ben yumurtlama döneminden önce hamile kalmışım bir hafta önde gidiyor bebişin gelişimi

Günaydın annişler ve melekleri, bubaralar sabah uyuyabiliyorum. Size bir şey danışmak istiyorum özellikle erkek annelerine bebek Allah nasip ederse doğunca ben hemen sünnet yaptırmak istiyorum çok kolay oluyormuş çevremde hiç tanık olmadım. Bilgisi olan varmı çevresinde gören ...

Günaydın annişler ve melekleri, bubaralar sabah uyuyabiliyorum. Size bir şey danışmak istiyorum özellikle erkek annelerine bebek Allah nasip ederse doğunca ben hemen sünnet yaptırmak istiyorum çok kolay oluyormuş çevremde hiç tanık olmadım. Bilgisi olan varmı çevresinde gören ...
Gunaydin cnm.ben de senin gibi dusunuyorum.dogar dogmaz yaptirmak istiyorum.cevreme sordum.ilk 6ay yaptir mutlaka dedi herkes

günaydın kızlar dün doktora gittim kızımız oluyor allahın izniyleee
hayırlı olsun kızın cnm eklerım lısteye sımdı..
yagmurlu serın bır gunden herkese Merhabaaaaaaaaaaaa:3::3::3:
burcucum nasılsın cnm ..burdada basladı yagmurr buzgıbı oldu hava 3 gun boleymıs bakalım..
amin canım evet buraya kadr geldık cok sukur . bu arada ben kendımı listeye ekletmemısım :) bunu farkettım benımde sat 1 subat doğum 8 kasım oglusum olcak....
eklerım canım sımdıkk :9:
filizcim su bulduğun kız bebek resımlerıne baylıyorum baya tatlı poazları var ya
faceden buluyorum canım ben :1::1: evet bayılıyorum suslu kokos kızlara:1::1:
canım ben 14.haftadan beri hissediyorum ve hatta artık akşamları 9da pilim bitiyor.

filizcim ne güzel haber vermişsin, baktım heveslendim de meğer 17-20 haziran arasıymış fuar cnr expo'da.
burdan da duyurayım dedim ki yanlışlık olmasın
h.içi gidebilen varsa gitsin valla ben hem çalışıyorum hem de o tarihlerde şehir dışında olacağım.
canım bızım tanıdık var o facede paylasmıs tarıhlerı yesılkoy yazmıs yerınıde oda bebıs seylerı satıo .ben o sekılde bılıyorum haftasonu dedı bana :44:
SAT: 23 şubat
dogum tarihi: 30 kasim
ilk cocuk
cinsiyet kız
ben yumurtlama döneminden önce hamile kalmışım bir hafta önde gidiyor bebişin gelişimi
ok eklerım canımm
Kızlar bu bebek fuarında satış yapılıyor mu bi bilginiz var mı?

Böyle bir duyuru var ama belki de yapılıyordur daha önce gideniniz oldu mu ?
evet yapılıyor canım teyzem ordan almsıtı bı kac bısey ama belkı bazı markalar satmıyorda olabılır..

Canım ben de öyle düşünüyorum ama doğar doğmaz değil de 3 aylıkken falan düşünüyorum, çevremde yaptıran var daha çabuk iyileşiyomuş daha iyi oluyomuş dediler.

ben oğlum 1,5 yaşında yaptırdım daha bez kullanıyorduk bizim için de kolay oldu.5 ay sonrada mevlit yaptım 2 yaşında olduğu içinde hem sünnet kıyafetli fotolarımızda oldu

hayırlı olsun kızın cnm eklerım lısteye sımdı..

burcucum nasılsın cnm ..burdada basladı yagmurr buzgıbı oldu hava 3 gun boleymıs bakalım..

eklerım canım sımdıkk :9:

faceden buluyorum canım ben :1::1: evet bayılıyorum suslu kokos kızlara:1::1:

canım bızım tanıdık var o facede paylasmıs tarıhlerı yesılkoy yazmıs yerınıde oda bebıs seylerı satıo .ben o sekılde bılıyorum haftasonu dedı bana :44:

ok eklerım canımm

evet yapılıyor canım teyzem ordan almsıtı bı kac bısey ama belkı bazı markalar satmıyorda olabılır..

canım bende aynı bulantı kusma devam hatta su an bıle ıcım dısma cıkacak nerdeyse:25::25:

bende bu sünnet olayına soyle bakuıyorum belkı doğar doğmaz yapdırmak kolay olur ama onu genellıkle pipisinde sorun olanlara hemen yapıyorlar bıde çocuk kendını bıraz bılsın bence hem sünnet kıyafetı gıydırılır dugun yapılır 2 yas güzel bence hem cokda acımaz ozamanlar artık tıp ilerledi bişey olmaz yani

günaydın kızlar,burada hava iyice ısındı artık.dün denize gittik oğluşum(oğluşlarımla:27:)bir güzel oynadık.çocuk çok mutlu yaaa,kardeşim erkek olacak beraber aynayacağız kız olsa oynayamazdık beraber deyip duruyor.

doğar doğmaz mı bilemem sana kalmış ama benim görümcemin 3 oğlu var bana hep tavsiyesi bebek dönmeye başlamadan yaptır yani ilk 6 ay içinde diyordu o 2 sini öyle yaptırmış çok rahattım ilk tuvaletini yapsın ondan sonrası çok kolay der hep diğer çocuğunu 1 yaşındaymış o biraz hareketli olduğu için hem kendi korktu hemde ağrısı oldu der :44::44:
çocuk debelenmeye başlamadan o iş yapılmalı galiba ben açıkçası erkenden olması taraftarıyım ....

doğar doğmaz mı bilemem sana kalmış ama benim görümcemin 3 oğlu var bana hep tavsiyesi bebek dönmeye başlamadan yaptır yani ilk 6 ay içinde diyordu o 2 sini öyle yaptırmış çok rahattım ilk tuvaletini yapsın ondan sonrası çok kolay der hep diğer çocuğunu 1 yaşındaymış o biraz hareketli olduğu için hem kendi korktu hemde ağrısı oldu der :44::44:
çocuk debelenmeye başlamadan o iş yapılmalı galiba ben açıkçası erkenden olması taraftarıyım ....

bende erken yailmasi fikrindeyim ,bizimde teyzemin 2 aylik torunu var onu bir hafta önce yaptirdilar hic sorun olmadan atlatti ,darisi bizlere insALLAH

ay sımdı cok heyecanlanırsın ama doktora gıdıp bebeısının ıyı olduğunu görünce bu saana bı hafta yeter kus gıbı olursun cınsıyetı gec bellı olanalrın hep kız çıkıyor benımkını doktor 12. haftamda bılmısdı erkek dı :)

ah canım yaaa,ben de umutlanmıştım 18. haftada öğrenebildik,kız diye çok seviniyordum,erkek deyince dr şok oldum çok üzüldüm ama şimdi alıştım artık:emir_bebek:

bende bu sünnet olayına soyle bakuıyorum belkı doğar doğmaz yapdırmak kolay olur ama onu genellıkle pipisinde sorun olanlara hemen yapıyorlar bıde çocuk kendını bıraz bılsın bence hem sünnet kıyafetı gıydırılır dugun yapılır 2 yas güzel bence hem cokda acımaz ozamanlar artık tıp ilerledi bişey olmaz yani

canım zaten ya erkenden yada kendini bilmeli çocuk farkında olmalı deniyo sünnet içinde kimi çocuk etkileniyo benim dayım 2 oğlunu 7-8 yaşlarındaydılar yaptı dediğin gibi sünnet düğünüyle büyük korkmadı ama küçük bir gün boyunca tuvaletini yapmadı korkusundan yaptığındada ağlamıştı ben onun o halini gördüğüm için işi başında halletme taraftarıyım :9::9::9:

Kızlar bebek şekeri yerine şöyle bişey de alternatif olabilir. Şişeleri kendimiz alıp lavanta kolonyası felan koyabiliriz.:34:
$dogum_hediyelik_kolonya.webp

Back
X