2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende terzıye sordum kızlar bırı yok yapamayız dedı bırıde 10 tl yaparız dedi nasıl yapıcaklar hıc aklım kesmıyor pantda eskıı deıl ama lıkralı basen oluo gobekden olmuo dedım onu yaptırıyım daha yenı almıstım hamıle kalmadan amaa naasıl yapcak :52:

bende terzıye sordum kızlar bırı yok yapamayız dedı bırıde 10 tl yaparız dedi nasıl yapıcaklar hıc aklım kesmıyor pantda eskıı deıl ama lıkralı basen oluo gobekden olmuo dedım onu yaptırıyım daha yenı almıstım hamıle kalmadan amaa naasıl yapcak :52:

ben 15 ten yaptırmıştım iyi bulmuşun fiyatı, güzel yaparlar yeter ki sen içine sığ benimd eski pantolon olunca bacaklar şişti bacaklar zorlamaya başladı beni :17::17:

Kızlar mothercare'den body alacağım oğluşuma ama cm cm koymuş ben en bileyim hangi santim.
https://www.markafoni.com/product/4236946/
bileniniz var mı? bir yardımcı olsanız?

44 cm

50 cm

56 cm

62 cm

68 cm

74 cm

80 cm

86 cm

92 cm

98 cm

Lütfen adet seçiniz

canım 44 cm prametüre bebekler içindir bebekler genelde 49 53 cm arası doğar yeni doğan için alacaksan 50 56 tavsiye ederim ama emin olmamakla beraber, 50 ufak gelebilir 56 gene en hayırlısı duruyor 62 68 de 1,5 aylık falandır heralde aaa bak yanda beden tablosu yazıyor 44 prametüre 50 erken dogan 56 yenidoganmış

Son düzenleme:
vallaa nebılım cnm gelmıolar heralde takılmıyorlar dıye sıldım kusura bakma olurmu :16::16: hala gelmeyenler var beklıyoruz onlarıda :16:aaaa ne guzelll cnm hıc alan duymadım kızlardan ama ısteyen coktu bende cok ıstedım ama esım asla dedi :1: hareket halınde hıssedemessın sımdılık canımmm yatınca bende hıssedıyorum hareket halınde hıssedemıyorum .
benım daha 14 gun var :43:

yok canim ne kusuru dedim ya dogrusunu yapiosun... eed sonunda aldim allem ettim kallem ettim cenemden kurtulmak icin esim en sonunda kabul etti yoksaa dr a soralim ole alalim bilmem ne filan dedi ama aldirdim yarin gelir artik:))) dun gece tv bakiorum bisi hissettim dedim gel koy kafani gobusume dinle bakim ne ses gelio:)) dedi glukk gulukk ses gelio bi krize girdim anlatamam:))bakalim hissederim insallah pazar yuzmeye gittim ani harekette yapmadim ama pisman oldum keske girmeseydim die dusundum dusundum ya bebegime bisi olduysa die falan filan:31::31::31::31:.. benim ayin 21 inde randevum var haftaya cuma:)) sonra 29 unda samsuna gidiorum memleketime buraya geldigimden beri gitmedim 6 aydir..dahada gidemem seneye kadar yasak oluo zaten...orda da annem kesin dr a goturur:9::9::9: bazen cok guluodum size senin dr una solediklerinn neharin bebegi kizceyken oglunun olacagini duymasi puffy ablaa:)) uzuldugum anlarda oldu birkac arkadasin durumunaa ole yani..

:emir_bebek:

evet yaa bende kımlık bılgılerının degısmesı olayını hıc sevmedım.evlenınce neden kımlık bılgısı soyadı degısır kı.canım her gun baska bır sorunum var ıste.kucuk seyler ama.dun gece kramp gırdı.sabah onu konustuk kızlarla.hala acıyo bılıyo musun.ne enteresan ısler.

canım o kramplar magnezyum eksikliğinden olabilir. doktroruna gittiğinde bi sorda en azından kan tahlili yapsın ona göre magnezyum verebilir. valla hergün yeni bişeyle karşılaşıyoruz. yediklerimiz hep hormonlu. bende sabaha karşı gerinmişim heralde birden bir ağrıyla uyandım. bize kalsa hastaneden çıkmayız :D

Kizlar 56 cm den kucuk beden almayin sakin derim bebekler ilk dogduklarinda erken dogum degilse genelde 50 cm uzerinde doguyorlar ..
Benim onerim 4 adet falan56 cm hastane cikisi giyinirler
Digerleri ise 62 cm ... Hemen gelisiyorlar cirpiliyorlar bebisler :)))
68 de daha sonrasi icin .. Ben birsuru 62 almistim kollari kivirp giydirdim ilk bastada :))

merhaba kızlar. az sonra doktora gidicem. hayır dualarınızı eksik etmeyin olur mu?? hayırlı haberlerle dönerim inş.. öpüldünüz..

madamtusot normalde yenidogan boyutu 56cm. ama 3 kilo doğan bebeklere o bile biraz büyük geliyor. ben kızıma 50 cm almıştım. o tam olmuştu ama cok kısa süre giydirerebiliyosun.. 44 de benim almam gereken boy:9: early baby:9:

ben 15 ten yaptırmıştım iyi bulmuşun fiyatı, güzel yaparlar yeter ki sen içine sığ benimd eski pantolon olunca bacaklar şişti bacaklar zorlamaya başladı beni :17::17:
benımde dar pca ve dar oluo bıraz :1:kararsızım neyse bakalım
yok canim ne kusuru dedim ya dogrusunu yapiosun... eed sonunda aldim allem ettim kallem ettim cenemden kurtulmak icin esim en sonunda kabul etti yoksaa dr a soralim ole alalim bilmem ne filan dedi ama aldirdim yarin gelir artik:))) dun gece tv bakiorum bisi hissettim dedim gel koy kafani gobusume dinle bakim ne ses gelio:)) dedi glukk gulukk ses gelio bi krize girdim anlatamam:))bakalim hissederim insallah pazar yuzmeye gittim ani harekette yapmadim ama pisman oldum keske girmeseydim die dusundum dusundum ya bebegime bisi olduysa die falan filan:31::31::31::31:.. benim ayin 21 inde randevum var haftaya cuma:)) sonra 29 unda samsuna gidiorum memleketime buraya geldigimden beri gitmedim 6 aydir..dahada gidemem seneye kadar yasak oluo zaten...orda da annem kesin dr a goturur:9::9::9: bazen cok guluodum size senin dr una solediklerinn neharin bebegi kizceyken oglunun olacagini duymasi puffy ablaa:)) uzuldugum anlarda oldu birkac arkadasin durumunaa ole yani..
benım eşim asla almaz yalvarsam yakarsamda kafayı yersın sonra dıo :1::1::1:
dr dedı sana lazım bıtane ultrasyon makınesı :52: dedım ıstıyorum ama eşim almıo almasında zaten dedi bunu duydu daha asla dedi benımde ayın 27 sınde :43: cok var daha havuza gırerken dıkkat et canım aman mıkop kapmayasın denız daha saglıklı gıbı gelıo bana :31: canım senı sankı ben onceden bı yerden tanıo gıbıyım ama cıkaramadım eklemısızde bırbırımızı :52:

canım o kramplar magnezyum eksikliğinden olabilir. doktroruna gittiğinde bi sorda en azından kan tahlili yapsın ona göre magnezyum verebilir. valla hergün yeni bişeyle karşılaşıyoruz. yediklerimiz hep hormonlu. bende sabaha karşı gerinmişim heralde birden bir ağrıyla uyandım. bize kalsa hastaneden çıkmayız :D

evet cnm kramplar magnezyum eksikliginden oluor benim cok oluodu dr a soledim magnezyum verdi azaldi yani yok denicek kadar...aynen cikmayiz vallahi elimde olsa eve ultrason aleti alicam:)) kucukten basladim simdi kalp atisi dinleme cihazi birdahakine ultrason:))) adam cildiricak:52::52:

Kizlar 56 cm den kucuk beden almayin sakin derim bebekler ilk dogduklarinda erken dogum degilse genelde 50 cm uzerinde doguyorlar ..
Benim onerim 4 adet falan56 cm hastane cikisi giyinirler
Digerleri ise 62 cm ... Hemen gelisiyorlar cirpiliyorlar bebisler :)))
68 de daha sonrasi icin .. Ben birsuru 62 almistim kollari kivirp giydirdim ilk bastada :))

aynen cnaım genede 50 52 cm doguyorlar haklısın, 4 tane hastane cıkışı derken anlamadım 4 tane takım hastane çıkışımı? yoksa 4 tane 56 cm body gerisi 62 cm body mi

canım 44 cm prametüre bebekler içindir bebekler genelde 49 53 cm arası doğar yeni doğan için alacaksan 50 56 tavsiye ederim ama emin olmamakla beraber, 50 ufak gelebilir 56 gene en hayırlısı duruyor 62 68 de 1,5 aylık falandır heralde aaa bak yanda beden tablosu yazıyor 44 prametüre 50 erken dogan 56 yenidoganmış

amma körüm :))))))))

sağolun kızlar:52:

merhaba kızlar. az sonra doktora gidicem. hayır dualarınızı eksik etmeyin olur mu?? hayırlı haberlerle dönerim inş.. öpüldünüz..

madamtusot normalde yenidogan boyutu 56cm. ama 3 kilo doğan bebeklere o bile biraz büyük geliyor. ben kızıma 50 cm almıştım. o tam olmuştu ama cok kısa süre giydirerebiliyosun.. 44 de benim almam gereken boy:9: early baby:9:

hayırlı haberlerle gel canımmmm merakla beklıoyoruzzzzz :16:

dr dedı sana lazım bıtane ultrasyon makınesı :52: dedım ıstıyorum ama eşim almıo almasında zaten dedi bunu duydu daha asla dedi benımde ayın 27 sınde :43: cok var daha havuza gırerken dıkkat et canım aman mıkop kapmayasın denız daha saglıklı gıbı gelıo bana :31: canım senı sankı ben onceden bı yerden tanıo gıbıyım ama cıkaramadım eklemısızde bırbırımızı :52:

benimkide ole dedi canim ama dayanamadi ceneme:))))) bilio ki randevudan 1 hafta sonra dr a gitmek isticem napsin adam.))) almanyadayim ya istedigim zaman dr a gidemiorum :(((( anca bisiy olucak ole gidebiliorum evet sagliklisi deniz ama burda nerde bulim denizi gol var hahaha havuza girebiliorum anca ama daha kolay kolay girmem..ilk baslarda geliodum cnm ama bulantilar beni mahfedince gelememistim ozaman ekledik sanirim yoksa oncesinde sadece 1 sayfada sohbet ediordum ole burda tanistik yani:)))):9::9:

Dr dedı sana lazım bıtane ultrasyon makınesı :52: Dedım ıstıyorum ama eşim almıo almasında zaten dedi bunu duydu daha asla dedi benımde ayın 27 sınde :43: Cok var daha havuza gırerken dıkkat et canım aman mıkop kapmayasın denız daha saglıklı gıbı gelıo bana :31: Canım senı sankı ben onceden bı yerden tanıo gıbıyım ama cıkaramadım eklemısızde bırbırımızı :52:

darsa kesin yaptırma kıza hamilesin bacaklar genişliyo tecrübeyle sabit tek kaşınan yerlerim :9::9::9::9:

aynen cnaım genede 50 52 cm doguyorlar haklısın, 4 tane hastane cıkışı derken anlamadım 4 tane takım hastane çıkışımı? yoksa 4 tane 56 cm body gerisi 62 cm body mi

Canim 2. yazdigin gibi demek istedim :))). 4 tane hastaneden ilk ciktiginda giyinmek icin yani :)

Silacim 3uzlere selam olsun .. Iyi haberlerle gel insallah

Annişşler yaaa ben kızıma isim bulamıyorum :(( erkek olursa çınar koyarız demiştik ama şimdi ben kızıma ne koycağımı bi karar veremiyorum .Kısa isim olsun istiyorum en güzeli DURU ismi geliyo ama oda şuan herkeste var gibi .Bide MASAL ismini düşündüm ama kararsızım tabi.

arkadaslar merhaba
ayrıntılı ultrason ile ilgili fiyat bilgisi olan var mı anadolu yakasında arastırıyorum ben de ama çok pahalı die duydum

annişşler yaaa ben kızıma isim bulamıyorum :(( erkek olursa çınar koyarız demiştik ama şimdi ben kızıma ne koycağımı bi karar veremiyorum .kısa isim olsun istiyorum en güzeli duru ismi geliyo ama oda şuan herkeste var gibi .bide masal ismini düşündüm ama kararsızım tabi.

aynı durum bendede var canım zümra ya karar vermiştik eşim soğudu ben gül neva koymak istiyom onuda eşim kabul etmiyo hiç bir isim içime sinmedi :50::50::50::50::50:

Back
X