2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar valla çok korktum yüreğim ağzıma geldi. Evimin karşısında patlama oldu eşim de ordaymış ben korkmayayım diye bana söylememiş beni uyuyor sanıyor ya ben nasıl uyuyrum eşim gelesiye bekliyorum gece 2 ye kadar.

Günaydın kızlar,dün biraz geçmişi okuyim dedim,fena uykum geldi sızmışım;)Cvp bile yazamadım:)))Geçmişe ve cevap vermeye yetişemiyorum:)))İnşallah herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir.Hayırlı cumalar ...

kızlar valla çok korktum yüreğim ağzıma geldi. Evimin karşısında patlama oldu eşim de ordaymış ben korkmayayım diye bana söylememiş beni uyuyor sanıyor ya ben nasıl uyuyrum eşim gelesiye bekliyorum gece 2 ye kadar.

Canım çok geçmiş olsun,nerede oturuyorsun,ne patlamasıymış?

kızlar benımde sabah berı gobek delıgımın 5 parmak altında cok baskı varya duramıyorum ıcıme kurt dustu eşime desem olse goturmez dr'a afedersınız ıdrarı yaparken bıle baskı oluyor oturdugum yerden kalkarken baskı oluyor
bu sekılde olan varmıkı yoksa gıdıyım mı dr:5:

Canım geçmiş olsun,özellikle idrar yaparken baskı yada yanma varsa dr una söyle derim,tlf la sorma imkanın yok mu acaba?

Kızlar bu aventin biberonlarında PES olanı mı yoksa Natural olanlardan mı almalıyız? Hangisi daha iyi acaba?

ben pes olanı aldım ve geldiğinde işyerinde geçen kasım doğum yapan bir arkadaş var oda avent kullanıyormuş direk dediği senin ki neden daha parlak oldu, bunu duyunca ben aldığıma sevindim açıkçası o konuda burçak araştırma yapmıştı galiba pes yoksa ne alınır bilemiyorum hiç.....

kızlar benımde sabah berı gobek delıgımın 5 parmak altında cok baskı varya duramıyorum ıcıme kurt dustu eşime desem olse goturmez dr'a afedersınız ıdrarı yaparken bıle baskı oluyor oturdugum yerden kalkarken baskı oluyor

canım ben de de çok oluyor şu günlerde hatta dün sabah wc ye gitmek için yataktan eşim kaldırdı o derece batıyor yani.,ama bebek kıpırdadıkça içim rahat.sorun yoktur bence çok sıkıntı yapma.

amin canım inşallah seninde sınavın çok güzl geçer ve inşllah isediğin puanı alır yerleşirsin. hakkımızda hayırlısı olsun.
inşallah hakkımızda hayırlısı canım sağol.
ANNİŞLER, BEBİŞLER, BEBİŞLERİN KARDEŞLERİ GÜNAYDIN, HAYIRLI CUMALAR:3::3::3::3:

Geçmiş olsun nasılsın şimdi? nerde oldu ki bu ne patlamasıymış?

kızlar bugün ne geldı basıma bılemezsınız
merdivenden düstüm bı kapaklandım kı yere anlatamam
aklım cıktı nasıl akıyo goz yaslaırm

soluğu doktord aldım odaa gırdım nasıl akıyo gozumden doktara gıderken ettığım duaları ben bılıyorum

cok sukur kuzular ıyıymıs kıpır kıprlarmıs
Alahım kımseye yasatmasın boyle bı panık
tek duam bebıslere bısey olmasındı

canım çok geçmiş olsun :16::16::16: dikkat ettikçe insanın başına bişiler gelio. bende dün küçük banyomuza ayaklarımı yıkiim die girdim. oraya terlikle girerim hep. terliği çıkardım kapının eşiği mermer yanındada ayak havlusu var. havluya bascaım yere mermere bi bastım nasıl kaydım toparlıyım derken öbür ayaımı parkeye bastım oda kaydımı. havada parande attım bildiğin allahtan eşim odadaydıda hemen tuttu düştüm yine ama o biraz yavaşlattı bide sağımda şifonyer solumda kapı karşımda komidin allahtan onların sivri yerlerine biyerimi çarpmadım. belim çok acıdı. bende doktora gitmek istedimde sona vazgeçtim. bu hamilelik dengemizide bozdu sanırım :9::9::9:

kızlar bugün ne geldı basıma bılemezsınız
merdivenden düstüm bı kapaklandım kı yere anlatamam
aklım cıktı nasıl akıyo goz yaslaırm

soluğu doktord aldım odaa gırdım nasıl akıyo gozumden doktara gıderken ettığım duaları ben bılıyorum

cok sukur kuzular ıyıymıs kıpır kıprlarmıs
Alahım kımseye yasatmasın boyle bı panık
tek duam bebıslere bısey olmasındı

canım çoooooooooook geçmişler olsun. rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun inşallah.

filizcim benimde geçen hafta oluyordu, doktora sormayı unuttum çünkü gidene kadar geçmişti. özellikle yer tuvaletine eğilince ve sabahalrı oluyordu ama neden bilmiyorum. şimdi geçti çok şükür.
bir bak bakalım idrar yollarından mı? yoksa dayanılmayacak gibiyse git.

merhaba kızlar, nasılsınız?
maşallah çenenize sayfalar geçmiş, okucam şimdi okuyabildiğim kadar

kaç kilo aldınız şimiye kadar, ben zaten 82 ydim hamile kaldığımda, 90 oldum şimdiden :(

birde erkek ismi tavsiyeleriniz varmı?
ilk oğlum yusuf kayra , ikinci oğluşuma karar veremiyorum

yusuf kayra harika bir isim bayıldım. 2 ismi da ayrı ayrı çok severdim yanyana çok güzel olmuş.
ben de hızla kilo almaya başladım halbuki çok bişey yemiyorum eskisi gibi... :(
yunus'lu bişey olabilir belki uyumlu...?

geçmiş olsun canım, geçenlerde de bizim orda baya büyük haberlerde bile yayınlandı yangın çıkmış, dumanları görmüşler ama ben mide bulantısıyla uyuyordum.
nerede acaba?
iyisinizdir inşallah eşin de gelmiştir.

GÜNAYDIN ANNECİKLER,
Annemin evine hırsız girmeye çalışmış, yakalanmadı, alarm vardı AllAHTAN AMA kaçmış :(
dün de korkmasın akdıncağız diye yanında kaldık, valla ben bile korktum:18::53:
tuvalete kalkınca hep gözüm kapıda,camda kaldı.
bir başına kadıncağız ne yapsın ay çok üzüldüm.
neyse sizleri de korkutmayayım ama Rabbim hepimizin canını, malını korusun inşallah, bizleri korkutmasın. amin
hayırlı cumalar bu arada

canım çoooooooooook geçmişler olsun. rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun inşallah.

filizcim benimde geçen hafta oluyordu, doktora sormayı unuttum çünkü gidene kadar geçmişti. özellikle yer tuvaletine eğilince ve sabahalrı oluyordu ama neden bilmiyorum. şimdi geçti çok şükür.
bir bak bakalım idrar yollarından mı? yoksa dayanılmayacak gibiyse git.

yusuf kayra harika bir isim bayıldım. 2 ismi da ayrı ayrı çok severdim yanyana çok güzel olmuş.
ben de hızla kilo almaya başladım halbuki çok bişey yemiyorum eskisi gibi... :(
yunus'lu bişey olabilir belki uyumlu...?

geçmiş olsun canım, geçenlerde de bizim orda baya büyük haberlerde bile yayınlandı yangın çıkmış, dumanları görmüşler ama ben mide bulantısıyla uyuyordum.
nerede acaba?
iyisinizdir inşallah eşin de gelmiştir.

GÜNAYDIN ANNECİKLER,
Annemin evine hırsız girmeye çalışmış, yakalanmadı, alarm vardı AllAHTAN AMA kaçmış :(
dün de korkmasın akdıncağız diye yanında kaldık, valla ben bile korktum:18::53:
tuvalete kalkınca hep gözüm kapıda,camda kaldı.
bir başına kadıncağız ne yapsın ay çok üzüldüm.
neyse sizleri de korkutmayayım ama Rabbim hepimizin canını, malını korusun inşallah, bizleri korkutmasın. amin
hayırlı cumalar bu arada

cok gecmıs olsun canım

herkesta aynı sorun var demekkii :(( filizcim bende senin gibi kasık ağrısıyla gittim idrar yollarında iltihap vardı zaten sonra idrar kültürü istemişti doktor kültürde steril çıktı.Sonra ilaç vermedi .2 gün once gene başladı tuvalette idrarımı yaparken ağrı vardı normal biyere oturup kalknca kasıklarımın ağrısından kalkmamıyodum.bebekle ilgili bir sorun diil çok şükür ama gene idrar testi istedi gene lökosit çıktı.Sonra hangi antibiyotiği yazcağımıza bakalım bide idrar kültürü ver dedi oda yine steril çıktı.Ben artık kafayı yedim yani ne ilaç yazılabiliyo ne bişeyy bugunde belim çok ağrıyoo eğer böbreklerde bişey olsa kültürde çıakrdı herlde .Böbreklerde bişey varsada röntgen felnda çekilemiyourzz ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:((

canım çok geçmiş olsun :16::16::16: Dikkat ettikçe insanın başına bişiler gelio. Bende dün küçük banyomuza ayaklarımı yıkiim die girdim. Oraya terlikle girerim hep. Terliği çıkardım kapının eşiği mermer yanındada ayak havlusu var. Havluya bascaım yere mermere bi bastım nasıl kaydım toparlıyım derken öbür ayaımı parkeye bastım oda kaydımı. Havada parande attım bildiğin allahtan eşim odadaydıda hemen tuttu düştüm yine ama o biraz yavaşlattı bide sağımda şifonyer solumda kapı karşımda komidin allahtan onların sivri yerlerine biyerimi çarpmadım. Belim çok acıdı. Bende doktora gitmek istedimde sona vazgeçtim. Bu hamilelik dengemizide bozdu sanırım :9::9::9:

canım ikinizede geçmiş olsun , rabbim korumuş .............

gunaydın kızlar dun bebsı besık aldıgımı soyylemıstım ama arada kacırıan olmustur belkı 450 ye aldım bence cok uygun yatagı ve uyku setıde dahıl.. ızmıtte oturan anneler ılgılenırsenız nerden aldıgımı falanda yazarım.dıger topıge koyucam bırazdan fotosunu.

fılızcım bende de oluyor sabahları bahsettıgın agrı bebek bır yere toplanıyormus oyuzden oluyormus.bıde henuz tuvalete gıtmedıgımızden ıdrar torbamız dolu oluyor halıyle bebegın baskısıda agrı yapıyor.yanman yoksa enfeksıyon degıldır tatlım doktorum oyle soylemıstı.eger yattarken bır yerde sertlık fark edersen elınle azcık oksa bıde pozızsoyn degıstır bı 5 dakıka oyle yat sonra kendılıgınden yer degıstırıyor bebek dolayısıyla o baskı azalıyor.rahat edersı. bır dene farklı bır durumsa doktorunla gorusursun canım..

ufak kazalar atlatanlar olmus kızlar cok gecmıs olsun.umarım hıcbırınızde bır sıkıntı yoktur.gene nazar gunu sanırım:( Allah korumus kuzularınızıda sızıde....

slm kasım anneleri. :)) ben 11+3 hamileyim. doktorum ikili test zamanın geldiğini söyledi. ben yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim.. izler yaptırdınız mı? önerir misiniz?

canım çok geçmiş olsun :16::16::16: dikkat ettikçe insanın başına bişiler gelio. bende dün küçük banyomuza ayaklarımı yıkiim die girdim. oraya terlikle girerim hep. terliği çıkardım kapının eşiği mermer yanındada ayak havlusu var. havluya bascaım yere mermere bi bastım nasıl kaydım toparlıyım derken öbür ayaımı parkeye bastım oda kaydımı. havada parande attım bildiğin allahtan eşim odadaydıda hemen tuttu düştüm yine ama o biraz yavaşlattı bide sağımda şifonyer solumda kapı karşımda komidin allahtan onların sivri yerlerine biyerimi çarpmadım. belim çok acıdı. bende doktora gitmek istedimde sona vazgeçtim. bu hamilelik dengemizide bozdu sanırım :9::9::9:

canım ikinizede geçmiş olsun , rabbim korumuş .............

madamtusot,

saolun arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın ne kadar dıkkat etmeye calışsak da basımıza bıseyler gelıyor.
hep söylüyorum bızım kuzucuklarımız Allah'a emanet
Sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
sanırım vucut yapımız değişiyor o yuzden denge konusunda bıraz daha fazla sorun yasıyoruz.

Çok korktum düştüm 10 dakıka sonra doktorun muayenehanesindeydim. Arabayı nasıl kullandım hastanenin önünde kıme bıraktım bılmıyorum. neyse soku atlatınca park yerınden aldım.
Allahım kimseye yasatmasın boyle heyecanlar
bu arada cümlemize hayırlı cumalar

Back
X