Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şimdiden pompa işine bakcam nede olsa ücretsiz alamıycam mecbur lazım olacak ayy sinirden doldum resmen![]()
cok haklısın maaşın yarısı zaten dadıya gidiyor ne kalıyo geriye hem el kadar çocuğu bırakıp işe gelmek kolay sanki şimdiden onun üzüntüsü içindeyim ya
ben avent düşünüyorum sanada yazarım öğleden sonra markayı bir arkadaştan almıştım....aynen ya bende artık araştırcam alacağım bir tane mecburuz bende cok sinirlendim
Canım geçmiş olsun,özellikle idrar yaparken baskı yada yanma varsa dr una söyle derim,tlf la sorma imkanın yok mu acaba?
canım ben de de çok oluyor şu günlerde hatta dün sabah wc ye gitmek için yataktan eşim kaldırdı o derece batıyor yani.,ama bebek kıpırdadıkça içim rahat.sorun yoktur bence çok sıkıntı yapma.
filizcim benimde geçen hafta oluyordu, doktora sormayı unuttum çünkü gidene kadar geçmişti. özellikle yer tuvaletine eğilince ve sabahalrı oluyordu ama neden bilmiyorum. şimdi geçti çok şükür.
bir bak bakalım idrar yollarından mı? yoksa dayanılmayacak gibiyse git.
herkesta aynı sorun var demekkii( filizcim bende senin gibi kasık ağrısıyla gittim idrar yollarında iltihap vardı zaten sonra idrar kültürü istemişti doktor kültürde steril çıktı.Sonra ilaç vermedi .2 gün once gene başladı tuvalette idrarımı yaparken ağrı vardı normal biyere oturup kalknca kasıklarımın ağrısından kalkmamıyodum.bebekle ilgili bir sorun diil çok şükür ama gene idrar testi istedi gene lökosit çıktı.Sonra hangi antibiyotiği yazcağımıza bakalım bide idrar kültürü ver dedi oda yine steril çıktı.Ben artık kafayı yedim yani ne ilaç yazılabiliyo ne bişeyy bugunde belim çok ağrıyoo eğer böbreklerde bişey olsa kültürde çıakrdı herlde .Böbreklerde bişey varsada röntgen felnda çekilemiyourzz ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
(
filizcim doktora ne zaman gıdeceksın bılıyorum ama bencede gıt derım ıltıhap varsa cozum bulur bıseyın yoksa bıle bebegını gorup rahatlarsın .senın rahat olman cok onemlı eger bı garıplık hıssedıyorsan gıt derım
Günaydın kızlar ve minikmelekleri, herkez şyidır umarım beni şukeçe işi fenasardı elde dikiliyormuş denedim güzel oldu bştince göstericem size.
Filizcim geçmiş olsun bende hırsızdan çok korkarım sırf o korkumdan oturduğum evş ona göre seçtim. Yşne Allaha emanetiz tabi . Allah fırsat vermesin.
filizcim iyi misin merak ettım
kızlar agrı gece gectı ama sabah gene başladı ara ara gırıyor koltuktan kalkınca baskı oluyor wc oturup kalkamıyorum agrıdan batma gıbı bısey oluyorr acaba bebekmı yer degıstırıyor artık cok net hıssedıyorum cunku..daha gecen hafta ıdrar testı yaptırdım saglık ocagında hıcbısey yoktu..ama ayrıntılı ıdrar tahlılı yaptırıcamm pazar gunu eşim musaıt olursa gıdıcem zaten mantar var suan bende..kasıntı yanma yok ama bellı mantar cok cektıgım ıcın mantarı bılıyorum dr krem verdı onu suruyorum .dr aramadım ıdrar tahlılınden sonra arıycam bıde kultur de yaptırıyım ozaman.
randevuma daha cok var ayın 27 sınde..
burcuhayalcim yediklerin neler? idrar yolu enf. var mı? akşamları çok hafif şeyler ye, benim de acıkmışsam midem bulanıyor, sadece salata ve sade makarna pilav yiyebiliyorum azar azar akşamları.
oo sirke hiç gitmedim ne güzel iyi etmişsiniz.
çok sağol tatlım rabbim kimseye yaşatmasın
canım ağrılı, sancılıysa o enfeksiyon veya böbreklerden olabilir
Bende senin gibi diyordum geçeçekmi diye ama geçti benim 16. Haftaya kadar sürdü gerçi tamamen ağzımın tadı geçmedi, 5. Aya kadar sürebilşr senin inşallah geçer kısa zamanda.
cok haklısın maaşın yarısı zaten dadıya gidiyor ne kalıyo geriye hem el kadar çocuğu bırakıp işe gelmek kolay sanki şimdiden onun üzüntüsü içindeyim ya
cok gecmis olsun canim..dikkat et kendine..mantarin varsa da bol bol yika derim ilik suyla iyi geliyor sonra da kremini sur..bende de arada kramp girior kalcama ama su siralar yok allahtan..
kızlar biz geldiikkk. cok sukur hersey yolundaymışş.. bebişler kocaman olmuşlar.. cinsiyetlerine baktı bir tanesi göstermedi inatla. diğer ikisi erkekmiş.. 2 tane oglusum olucak inş..
inşallah diğer,de kızdır canım![]()
Kızlar benim uzun süredir çok fazla akıntım vardı. hem su gibi hem de yoğun hafif sarı oluyordu. son 1 haftadır kokuda başladı. Ben kaşıntı olmadığından hamileliktendir herhalde dedim ama her gün yıkansam da resmen balık gibi kokmaya başladım. Dün eşime sordum daha yeni yıkandım ama sanki hep kokuyorum deyince bana gerçekten koktuğumu söyledi![]()
Bugün bu kadarı normal değildir diye düşünüp doktorumu aradım, sen mantar olmuşsun bugün hemen gel ilaç yazacağım onu kullanacaksın dedi.
Eğer aynı durumu yaşayanınız var kaşıntı beklemeden doktora danışın kızlar...
Kızlar benim uzun süredir çok fazla akıntım vardı. hem su gibi hem de yoğun hafif sarı oluyordu. son 1 haftadır kokuda başladı. Ben kaşıntı olmadığından hamileliktendir herhalde dedim ama her gün yıkansam da resmen balık gibi kokmaya başladım. Dün eşime sordum daha yeni yıkandım ama sanki hep kokuyorum deyince bana gerçekten koktuğumu söyledi![]()
Bugün bu kadarı normal değildir diye düşünüp doktorumu aradım, sen mantar olmuşsun bugün hemen gel ilaç yazacağım onu kullanacaksın dedi.
Eğer aynı durumu yaşayanınız var kaşıntı beklemeden doktora danışın kızlar...
kızlar biz geldiikkk. cok sukur hersey yolundaymışş.. bebişler kocaman olmuşlar.. cinsiyetlerine baktı bir tanesi göstermedi inatla. diğer ikisi erkekmiş.. 2 tane oglusum olucak inş..
inşallah diğer,de kızdır canım![]()
maşallah canım. Gönlüne göre olur inşallah
Geçmiş olsun canım
sağol canım. :)