canım fiyatı çok uygun geldi bana bunun,110 tane ve 34 tl iyi yani. İçine lavanta değil de renkli şekerlerden koysan daha iyi olur. Malzemelerini de (kurdele,tül) Brimax'a bak derim çok ucuz gerçekten.
canım çok teşekkür ederim, ayrıntılı anlatmışsın. Şimdi hatırladım Bebeji dediğinin Konyaaltı'nda(5m'in orda) şubesi vardı ve biz oraya baktık,tabi doğru hatırlıyorsam. Ama elbise bölümü çok küçüktü.Mobilyalar da biraz pahalı tabi. Park yatak kullanışlı biliyorum ama inanki hiç sevmiyorum onları, çadır gibi geliyo bana ve o naylonun içinde yatırmak istemiyorum,eşim de hoşlanmadı onlardan. Büyümeyen beşik,2li dolap ve şifonyer almak istiyorum.Eğer salonda felan da ihtiyacım olursa diye de belki küçük bi sepet beşik alırım tabi çok pahalı olmamak kaydıyla.
Ben yarın bi 5m'in ordan geçerken bi bakayım, eğer doğru hatırladıysam, Bebeji mağazasıysa daha sonra da giderim, ilk olarak bi kırcami tarafına bakalım. Ama dediğin yere muhakkak bakcam, beraber de gezelim ilerleyen zamanda zevkli olurrrrr, iki göbüşlü oğluşlarımızla