2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Filizcim gecmis olsun, nasil olgu agrilarin ???
Bendede bazen sag kasigimda oluyor apandist gibi sonra geciyor ama...

Neslecegim sanada gecmis olsun canim , x-ray olmamasina sevindim...

Kadiköy ellerine saglik ilk deneyim icin süper birsey cikarmisin ortaya canim ...

Persembe gününü sabirsizlikla cekiyorum , doktor kontrolumuz var ve bu sefer ultrasonla bakacak..
insallah hersey yolundadir, artik cinsiyetimizide söyler ..

insallah dogum izinleriniz 6 aya cikar kizlar, minikleri yalniz birakmak zorunda kalmazsiniz...
bizim burda o yönden cok sansliyiz, 3 farkli uzunlukta izin sansimiz var, ne kadar uzun kalirsan o kadar az miktarda aliyorsun...
burda calismayan annelerde cok sansli 2,5 yil boyunca en düsük olan miktari, aylik 450 eur onlarda aliyorlar...

ben oglumu 2 yasinda krese vermistim aylik 250 eur idi ögle yemegi ile beraber,gercekten cok memnun kaldim.. hem dil acisindanda cok iyi oldu su anda 2 dili rahatlikla konusuyor..

insallah nasip olursa bu bebegimide ayni yere vermeyi istiyorum...
insalah sizinde gönlünüze göre olur en az 6 ay bebeklerinizin yaninda kalirsiniz...

kızlar slmmmmm
benim kızım oluyormuş eşimde bende rüyamızda görmüştük
hislerimiz dogru çıktı ama pek zilli ayakları kafasında duruyor
sanırsınki pilates yapıyor içerde:1:

Kizlar bizim 06 kizlari nerede ??
Kuzum06 Burcak06 tatile mi ciktiniz kizlar, kac günden beri yazmiyorsunuz ??

Birgül 38 gecenlerde yazini okumustum canim , türkiyeye arabayla gitmeyi düsündügünüzü yazmistin ..
Sakin derim bence ertele bu sene türkiye tatilini veya ucagi tercih et...
2 gün kan dolasimini cok etkiliyor..
Illaki birsey olacak denemez ama tedbiri elden birakma bence..
Biz 1 günde gidiyoruz 24 saat sürüyor ben 2 sene önce 7 haftalik hamileyken gitmistim.. olacagi varmis gerci ama bebegim hic canlanmadi , türkiyede kürtaj oldum :(( yolculukla alakasi yoktu belkide ama icimde hep acaba kaldi..
ben gecen yil gitmedim bu senede hamilelikten ötürü gitmek istemedim..
Ailem burda , esimde kIsin gitmisti...
Hem senin ailende yaninda sanirim.. o yüzden bence ertele ...

Kızlar kapı süsünü bitirdim netten beğendiğim bir modeldi . İlk işim becerebildim sanırım sonta çeşitli hayvanlarla bebek şekerlerini de yapıcağım. Bakalım siz beğenicekmisiniz.
Eki Görüntüle 735318

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık benimde beğendiğim bir modeldi bu :) Dikiş kısımlarını makinede mi yaptın canım ?

canım 1 hafta oldu ıdrar verdım enfeksıyon yok dedi ebe .. ama hastaneye gıdıp tekrarlıcam ıdrar tahlılını..
kultur daha once yaptırdım ama hamıle deıldım ozaman off ama o kulturu alırlarken nasıl olcak bana ılıskı bıle yasakken:50:
evet 3 saat wc cıkılmaması gerek ama sanırım sen cok sık cıkıyorsan sıstıt olmayasın? bende bol su ıcıyorum suan ..ayaklarımada corap gıydım sıcak tutuyorum

canım tahlillerde bişi var işte:)yanma falan olmuyo o tek doz da işe yaramadı zaten dört gözle pazartesiyi bekliyorum

Filizcim gecmis olsun, nasil olgu agrilarin ???
Bendede bazen sag kasigimda oluyor apandist gibi sonra geciyor ama...

Neslecegim sanada gecmis olsun canim , x-ray olmamasina sevindim...

Kadiköy ellerine saglik ilk deneyim icin süper birsey cikarmisin ortaya canim ...

Persembe gününü sabirsizlikla cekiyorum , doktor kontrolumuz var ve bu sefer ultrasonla bakacak..
insallah hersey yolundadir, artik cinsiyetimizide söyler ..

insallah dogum izinleriniz 6 aya cikar kizlar, minikleri yalniz birakmak zorunda kalmazsiniz...
bizim burda o yönden cok sansliyiz, 3 farkli uzunlukta izin sansimiz var, ne kadar uzun kalirsan o kadar az miktarda aliyorsun...
burda calismayan annelerde cok sansli 2,5 yil boyunca en düsük olan miktari, aylik 450 eur onlarda aliyorlar...

ben oglumu 2 yasinda krese vermistim aylik 250 eur idi ögle yemegi ile beraber,gercekten cok memnun kaldim.. hem dil acisindanda cok iyi oldu su anda 2 dili rahatlikla konusuyor..

insallah nasip olursa bu bebegimide ayni yere vermeyi istiyorum...
insalah sizinde gönlünüze göre olur en az 6 ay bebeklerinizin yaninda kalirsiniz...

canim insallah guzel haberlerle donersin ultrasondan :)) insanin evladini saglikli gorup orda hareketlerini gormesi paha bicilmez.

ben de yurtdisinda oldugumuzdan 2 yastan sonra kresi dusunuyorum aslinda, ingilizceye de hakim olsun diye. evde zaten turkce konusuluyor, iki dile de hakim olur.

Kizlar bizim 06 kizlari nerede ??
Kuzum06 Burcak06 tatile mi ciktiniz kizlar, kac günden beri yazmiyorsunuz ??

Birgül 38 gecenlerde yazini okumustum canim , türkiyeye arabayla gitmeyi düsündügünüzü yazmistin ..
Sakin derim bence ertele bu sene türkiye tatilini veya ucagi tercih et...
2 gün kan dolasimini cok etkiliyor..
Illaki birsey olacak denemez ama tedbiri elden birakma bence..
Biz 1 günde gidiyoruz 24 saat sürüyor ben 2 sene önce 7 haftalik hamileyken gitmistim.. olacagi varmis gerci ama bebegim hic canlanmadi , türkiyede kürtaj oldum :(( yolculukla alakasi yoktu belkide ama icimde hep acaba kaldi..
ben gecen yil gitmedim bu senede hamilelikten ötürü gitmek istemedim..
Ailem burda , esimde kIsin gitmisti...
Hem senin ailende yaninda sanirim.. o yüzden bence ertele ...

ben de ilk hamileligimde 6 haftalikken burdan Turkiye'ye uctum, 17 saat ve iki ucak... alakasi yok diyor doktorlar ama bir hafta sonra bebegin kalbi durmus :((( doktor israrla alakasi yok dedi, ama esimle benim de icimizde bir acaba kaldi... ondan gitmiyorum bu sene Turkiye'ye, onumuzdeki ilkbahar sonu giderim bebisle diyorum.

İyi akşamlar hanımlar 1 haftanın ardından geldim :))) annemin yanındaydım bol bol dinlendim gezdim alışveriş yaptım minik kızıma
Nasılsınız inşallah herkes iyidir biz maşallah çok iyiyiz

kızlar slmmmmm

hayirli olsun pembisinnnnn, bu kizlar pek zilli sanirim benimki de bacagi acti durdu babasi cok kizdi heheheh :))))

İyi akşamlar hanımlar 1 haftanın ardından geldim :))) annemin yanındaydım bol bol dinlendim gezdim alışveriş yaptım minik kızıma

ben de bugun kizima minik pembe banyosunu siparis ettim, ilk alisverisimizzz :))) ayrintiliyi beklemistim alisveris icin. ondan once anneannesinin ordukleri vardi o kadar :)))
hayirli olsun pembisinin alisverisleri :)

merhaba kızlar nasılsınız

iyi günlerde eskitsin bebişleriniz cicilerini ,

düşenlere, hırsız girenlere çok geçmiş olsun, Allah kötü şeyler yaşatmasın hiçbirimize

kızlar slmmmmm
gözün aydin canim.. rabbim saglikla kavustursun bebisine insallah ..

canim insallah guzel haberlerle donersin ultrasondan :)) insanin evladini saglikli gorup orda hareketlerini gormesi paha bicilmez.

ben de yurtdisinda oldugumuzdan 2 yastan sonra kresi dusunuyorum aslinda, ingilizceye de hakim olsun diye. evde zaten turkce konusuluyor, iki dile de hakim olur.
bende erkenden gitsin istedim canim günde 3 saat ögleyin aliyordum zaten.. hem ona eglence oluyordu diegisiklik :)))
hemde dil icin cok faydali.. zaten ilk evde ana dilini ögretin diyorlar hep.. evde ilk baslarda almanca konusmamaya özen gösterdik :). almancayi kresten ögrendi .. kesinlikle tavsiye ederim sanada ..

her nekadara orali olmasamda artik kütügümün oldugu il :)))
hosgeldin canim.. hasret gidermisin canim ne güzel , aldiklarinida iyi günlerde giysin prensesin insallah..

ben de bugun kizima minik pembe banyosunu siparis ettim, ilk alisverisimizzz :))) ayrintiliyi beklemistim alisveris icin. ondan once anneannesinin ordukleri vardi o kadar :)))
oyyy pembe banyo icinde ben bile banyo yapmak istedim :1::1::1::1:.. güle güle kullanin canim sizde insallah..

Son düzenleme:
süper olmuş tarif etsene canım nasıl yaptın

Günaydın kızlar, dün eşim erken gelince giremedim bir daha! Bugün de erkenciyim dışarı çokıcam babamıza hediye bakıcam. Gerçi aklımda bir şey de yok. Ben koyu fenerli eşim fanatik gs taraftarı, hep kavga ederiz bu yüzden hatta şimdiden çocuğun tutacağı tkm için kavga ediyoruz. Bende ona jest olsun diye gs store dan bebek ayakkabısı alıp içine babacım bunlar benim ayak seslerim yazıcam ama bir de eşime de bir hediye koymam lazımişin zor kismı orası .
Kapı süsümü beğenmenize sevindim yapamam diye başladım ama inanın kolay biraz zahmetli sadece. İlk önce istediğim şekillerinden netten şablonlarını buldum , yazdırdım güzelce kalıpları kestim keçenin üzerine iğneleyip çizdim her parçadan iki tane kestim. Ben makinede dikilir diye düşünmüştüm ama elde de oluyor çünkü makinede bayağı zor olur gibi me geldi çok küçük çünkü elde düzgün bir şekilde diktim içini de boncuk elyaf doldurdum. Sonra işte ne ayrıntı varsa onları kesip silikonla yapıştırdım. Ağaç ve güneşi sadece kestim içini doldurmadım.

günaydın kızlar nasılsınız. bızde dun esımle arabayı kaskodan almaya gıttık.şirketın diğer arabasıyla gıttık gırıse baya yüksek bir kavis koymuşlar arbadakı dıger arkadaslrın bıle canıa cıdı baya bır zıpladık umarım bırsey olmamısıdr. karnım felan ağrımıyor ama hareketlerınıde pek hısstemedıgım ıcın canım sıkıldı dünden beri

Saol canım kendime birşey alsam bu kadar sevinmezdim ne gördüysek annemle almak istedik :)) sizinde banyonuz hayırlı olsun :))

her nekadara orali olmasamda artik kütügümün oldugu il :)))
hosgeldin canim.. hasret gidermisin canim ne güzel , aldiklarinida iyi günlerde giysin prensesin insallah..

Hoşbulduk canım evet bol bol hasret giderip alış veriş yaptık annemle müsait oldumda hepsini ğaylaşıcam sizlerle

günaydın kızlar nasılsınız. bızde dun esımle arabayı kaskodan almaya gıttık.şirketın diğer arabasıyla gıttık gırıse baya yüksek bir kavis koymuşlar arbadakı dıger arkadaslrın bıle canıa cıdı baya bır zıpladık umarım bırsey olmamısıdr. karnım felan ağrımıyor ama hareketlerınıde pek hısstemedıgım ıcın canım sıkıldı dünden beri

günaydınlar korkma kırşehirin yolları yapım aşamasında heryer çukur birinden kaçarken başkasına düşüyoruz . bebişlere birşey olmaz Allahın izniyle sıkı sıkı tutunmuşlardr onlar..

Sirine analari hepinize gunaydin ...
Iyi bir haftasonu diliyorum.. Bugun benim yine calisma gunum , aksam 6 ya kadar is var :((
Insallah yogun gecmez ..

Nagee canim bebegine birsey olmamistir icini ferah tut ...

Filizcigim dun ruyamda sende vardin .. Ikmizinbebisleri kiz olarak gordum :))
Ama elimde bir rapor vardi aynisindan sendede varmis .. Ne oldugunu tam anlayamadim ...

Bugun kontrolu olan annecikler .. Insallah hersey yolundadir ..
Artik geceleri hic uykumu alamiyorum 7 kere tuvalete kalktigim geceler oluyor ..
Bir gece iki kere kalkarsam cok buyuk degisiklik olmus oluyor :)

teşekkür ederım kızlar yorumlarınız ıcın hepmizin bebesıını rabbım korusun bende en az 3 kere kalkıyorum hıc uykumu aalmıyorum sabahda ıse gelmek cok zor oluyor uykumu alamadığım ıcın yatmadan 2-3 saat once suyu ıcmeyı bırakın diyolar oyle yapdıgım halde sık gıdyorum

merhaba kızlar bende bugun hamileliğimin 16+6. gunundeyım. Gectiğimiz hafta pendik nene hatun hastanesinde 4'lu tarama testi yaptırdım. dun sonucları aldım.bebegimin down sendromu riski sonucu 1:324 cıktı. Doktorum orta riskli grupta oldugumu soyledı. Ne down sendromlu ne de degıl dıyebılırız bu testler tam tanı koymuyor sadece rısk durumunu soyluyor dedi. Yuksek rısk grubu 270'den aşagı olanlar oluyormus. Kesın tanı için amniosentez onerdi ancak onunda 200'de 1 düşük riski var dedi. Dunden berı cok kotuyum. Bı kac arastırma yaptım bır cok kısı basına boyle seyler geldıgını ancak testlerın yanıltıcı oldugunu amnıo sentez yaptırmamamı ya da testlerı yenıden yaptırmamı soluyor. Esımın akrabalarından ıkı kısı de su aldırmıs zamanında onlar da su aldır bı sey olmaz ınsallah en azından aklın karısık olmaz felan dıyolar. Ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. Bana akıl verın ne olur. Pendik, kartal, gebze, cıvarında ıyı bır kadın dogum doktoru veya bu konularda uzman bıldıgınız varsa onerırsenız sevınırım.

Back
X