2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar bizim 06 kizlari nerede ??
Kuzum06 Burcak06 tatile mi ciktiniz kizlar, kac günden beri yazmiyorsunuz ??

Birgül 38 gecenlerde yazini okumustum canim , türkiyeye arabayla gitmeyi düsündügünüzü yazmistin ..
Sakin derim bence ertele bu sene türkiye tatilini veya ucagi tercih et...
2 gün kan dolasimini cok etkiliyor..
Illaki birsey olacak denemez ama tedbiri elden birakma bence..
Biz 1 günde gidiyoruz 24 saat sürüyor ben 2 sene önce 7 haftalik hamileyken gitmistim.. olacagi varmis gerci ama bebegim hic canlanmadi , türkiyede kürtaj oldum :(( yolculukla alakasi yoktu belkide ama icimde hep acaba kaldi..
ben gecen yil gitmedim bu senede hamilelikten ötürü gitmek istemedim..
Ailem burda , esimde kIsin gitmisti...
Hem senin ailende yaninda sanirim.. o yüzden bence ertele ...

Simdi okudum canim yazini , benim ailem burda , ama esimin ailesi temelli dönüs yaptilar , onlarda kizimi görmek istiyorlar ama hersey doktoruma baglu eger izin vermezse zaten hic o riske giremem ..

Insallah canim , yok dünkü yorumunu okumadim , ama tatil konusu hala askida , bakalim pazartesi günü doktorum ne diyecek esimde sen sadece yatip dinleneceksin diyor , belki ucaklada olabilir ama daha ortada tam kesin birsey yok , önemli olan bebegimin saglikli haberini bi alalimlda..
Siz gidecekmisiniz tatile ??
canim bizde hamile olmadan önce ucakla veya arabayla haziranda gitmeyi planliyorduk, ama hamile oldugumu ögrendikten sonra vazgectim türkiye tatilinden..
1 gün sürüyor burdan 24 saat ucaklada istemedim ........

temmuz basinda italyaya gidiyoruz 1 hafta , araba ile 4 saat sürüyor adriyatik denizi...
bu sene öyle degerlendirmis olacagiz yaz tatilini :))

merhaba. 5 yaşında bir oğlum var ve simdi 2.oğluma hamileyim. kasım sonu dogacak gibi gorunuyor su an :)

hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah oglusunu...
benimde bir oglum var 4,5 yasinda ikincisi bakalim ne olacak :)

merhaba kızlar
bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik:)
ikinci oğluşumuz geliyo beklenen doğum tarihi 1 kasım:16:
adını Mustafa Kemal koyucaz allahın izniyle:16:
sayfaya hiç bakamıyorum sürekli sosyal medyayı ve halk tv ve ulusal kanalı izliyorum gerçekte neler oluğunu görmek istiyenlere tavsiye ederim arkadaşlar ama eminim aranızda zaten bilen çok vardır

heryer taksim heryer direniş :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

:61: Gözün aydın canım. Bende olanları takip etmekten buraya pek giremiyorum. Çok güzel bir isim koyuyorsunuz. İnşallah Mustafa Kemal gibi büyük bir adam olur.

selam kızlar hastaneden geldim arkadaşım doğum yaptı kızı olduu ay ölüyorum sabahtan beri düşünmekten deliricem doğurasım geldi yerimde duramıyorum yicektim ya görseniz deli olursunuz deliiii oyy aklımdan cıkmıyo

Son düzenleme:
Merhaba Tünaydın bebişler ve gebişler :16:
Benim tosunumada yorum yaparmısınız kızlar cinsiyet tahmini??
Bide yavrucuğumla herkes dalga geçti koca kafalı die gerçekten büyükmü??
Burda 12 haftalık..
Eki Görüntüle 736047

maşşallah hehe hepimizin öyleydi koca kafalı oluyorlar bu dönemde, bence kız cok iyi bilmiyorum tabi ama az cok tahmin edebiliyorum hayırlısı olsun canım

merhaba kızlar
sayfaya hiç bakamıyorum sürekli sosyal medyayı ve halk tv ve ulusal kanalı izliyorum gerçekte neler oluğunu görmek istiyenlere tavsiye ederim arkadaşlar ama eminim aranızda zaten bilen çok vardır

heryer taksim heryer direniş :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

harika düşünmüşsünüz cnm:46::46::46::46:
sorma bizde gözümüzü alamıyoruz halk tv den..şu an ortam çok fena:50:
:72::72::72::72::72::72:

slm kızlar ben çok hastayım ya gözüm yaşarıyor sürekli burnumun önüne geçemiyorum öksürük bi yandan kaç gün sürer acaba ya

merhaba kızlar

gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz:46:,eşim de istemişti en azından Mustafa Kemal bari koyalım diye ama babam bekleyecek adını koymamızı o yüzden vazgeçtik.biz de sürekli halk tv deyiz.tweetterden takipteyim bir yandan da.

iyi geceler kızlar,bugün kuzenime görücü gelecek :1: o yüzden sabahtan beri pasta yapmaktan gına geldi vallahi.ben çok yoruldum deyip eve kaçtım.dün de aşı olmuştum,kolum biraz ağrıyor.

ben ilk kızımda hiç yapılmadı bana aşı bunda da demedi dr. bende 18+3 haftalığım yapılması şart mı acaba?

Selam kızlaaaaarrr :16::16: Biz bugün Antalya'nın tüm bebek mağazalarını gezdik nerdeyse :1: Her mağazadan 3-5 bişey aldık, ayaklarıma kara sular indi:1: Bakın bakalım beğenecekmisiniz teyzoşları tosunumun ilk cicilerini :16: Bu arada söylemeden edemicem gerçekten Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun, bu aldıklarımız yarısı bile değildi ama dünya para tuttu.İşimiz çok zor kızlar :21:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-14.html#post30828265

ay benimde bu hafta olmmamm lazımmmmmm 20, haftada gel demişti nasıl ya kötümü ;S ne diyo

yok canım yaa,hissetmedim bile,ebemin eli de çok hafifti ama daha önce de olmuştum acımamıştı.ben korkmam zaten iğneden hatta tedevi amaçlı ilk tercihimdir.yalnız iki gün ağrı olurmuş.hafiften ağrıyor benim de.

kızlar nasılsınız bende bugün uçak biletimi aldım ayın 10 unda ankaraya uçuyoruz kızımlaaa :64: babamız burda kalıyor işi nedeniyle diyarbakır çoook sıcakkk dayanamıyorum hem annemleri çook özledim kızımada bana da iyi gelir :1:

Selam kızlaaaaarrr :16::16: Biz bugün Antalya'nın tüm bebek mağazalarını gezdik nerdeyse :1: Her mağazadan 3-5 bişey aldık, ayaklarıma kara sular indi:1: Bakın bakalım beğenecekmisiniz teyzoşları tosunumun ilk cicilerini :16: Bu arada söylemeden edemicem gerçekten Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun, bu aldıklarımız yarısı bile değildi ama dünya para tuttu.İşimiz çok zor kızlar :21:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-14.html#post30828265

canım baktım hepsi de çok güzeller.güle güle kullanın inşallah.:nazar:

ayyy ne güzel sana iyi tatiller valla benim için de tatil ailemin yanı ama malesef gidemeyecem artık taaa seneye yaz siirt te çok sıcak burda zaman da geçmiyor ne yapacaksak. kıızım bugün babaannesiye konuşurke ağladı çok özledi zaten annemlerle kızımın yanında fazla konuşamıyorum hemen gitmek istiyor bizde sıkıldık. Gurbetliğin gözü kör olsunnnnnn ağlıcam şimdi :(

kızlar nasılsınız bende bugün uçak biletimi aldım ayın 10 unda ankaraya uçuyoruz kızımlaaa :64: babamız burda kalıyor işi nedeniyle diyarbakır çoook sıcakkk dayanamıyorum hem annemleri çook özledim kızımada bana da iyi gelir :1:

evt dıyarbakır cok cok sıcak cnm dıyarbakırdan bırını gormusken sormalıyım hngı hastaneye gıdıyorsun ve hngı doktor doguma nerde olcagına karar verdınmi??

Back
X