Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt dıyarbakır cok cok sıcak cnm dıyarbakırdan bırını gormusken sormalıyım hngı hastaneye gıdıyorsun ve hngı doktor doguma nerde olcagına karar verdınmi??
ayyy ne güzel sana iyi tatiller valla benim için de tatil ailemin yanı ama malesef gidemeyecem artık taaa seneye yaz siirt te çok sıcak burda zaman da geçmiyor ne yapacaksak. kıızım bugün babaannesiye konuşurke ağladı çok özledi zaten annemlerle kızımın yanında fazla konuşamıyorum hemen gitmek istiyor bizde sıkıldık. Gurbetliğin gözü kör olsunnnnnn ağlıcam şimdi![]()
canım ilk gebeliğimde genesiste ayşegül hanıma gittim kadın bize herşey normal dedi kalp atışlarıını dinlicez haftaya dedi ama o hafta hiç olmadı düşük yaptım düşük nedenini anlamak içinde 2. düşüğü beklemek gerekir diyince memorialda burhan beye gittim oda fıs çıktı hiç gitmek istemediğim ama aman birde sultan hastanesini deniyim diyerek gittim ve iyi ki gitmişim canım batman alman hastanesinden yeni gelen bir doktorla karşılaştım özgür özkul o kadar memnunum ki meğerse kan pıhtılaşmam varmış şimdi iğne vuruyorum hergün doğumuda doktorumda yapacağım allahın izniyle diyarbakırda doğurmayı düşünüyorum Babam ankarada doğur diyor ama eşimi o histen mahrum edemem isteyen yanıma gelir![]()
slm kızlarr ,
cnm ben işk doğumumda diyarbakırdaydım genesiste uğur beye gitmiştim ve çok memnun kalmıştımkızımı o doğurttu şimdimemoriala geçmiş galiba
şuan kıpırdıyor bebeğim minik tekmeler atıyor inanamıyorum ama 3 gündür resmen hissediyorum 3 güne kadar hiiiç hissetmiyordum çok entresan birden hissetmeye başladımmm okadar mutluyum kii, eşim, eli bütün gün karnımda bekliyor ama ona denk gelmedi daha![]()
Günaydın anneler herkese güzel ve bol tekmeli günler :) biz daha hissetmiyoruz tekmeleri,çarşamba görüş günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah cinsiyet öğrenebiliriz.
Günaydın anneler herkese güzel ve bol tekmeli günler :) biz daha hissetmiyoruz tekmeleri,çarşamba görüş günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah cinsiyet öğrenebiliriz.
Günaydın kızlar, herkezin keyfi yerindedir inşallah benimde grüş günüm çarşamba detaylı olucam ve daha fazla görücem bebeğimi, ben 3 gündür atrık ner bir şekilde bayağı hissediyorum yürürken bile farkediyorum çok güzel bir duygu ama tekme gibi değil sanki dönüyro onu hissediyorum bir de top yapıyor kendini o zaman bayağı sertlıyını bile hissediyorum .sizin de az kaldı merak etmeyin.
GUNAYDINLARRRRRRR kızlarrr nasılsınızz herkeze iyi haftalarr ..