2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende acayıp kuruluk var çarşamba doktora gıdınce kuruluk ve çatlak için krem sorucam bıde su depresyonla baş etme yollarını soracağım

Son düzenleme:
kızlar ben hiç kilo almadım,hatta ne aciptir ki,hamilelikten önce sürekli atıştırma ihtiyacı hissederdim şimdi neredeyse hiç acıkmıyorum,çok şükür bulantım da bitti sayılır ama aşırı koku hassasiyetim var :1: ama çok dua etmiştim.biriyle aldım kiloyu sağlık sorunu yaşamadan biriyle verdir allahım diye

Ben de 4 kilo almışım toplamda, yani 60 oldum :18:

kırşehirden kocaman günaydınlar. haftasonu yine yoğun geçti bahçe işleriyle uğraştık.işyerinde dinlenmeye geldi tabiri caizse.

Ben de 4 kilo almışım toplamda, yani 60 oldum :18:

sen zaten zayıfmışsın hayatım,ben oğlumdan sonra troide yakalanmışım hiç farkında değilim,eltim fark etti.sonra diyetisyene gittim tahlillerde çıktı ama,herkes 3 kilo verirken ben 600 gr verdim iki hafta da,hem de tam uyduğum halde sonra vazgeçtim.spor yaptım te ki karsa gidinceye kadar,orada 4 sene de 80 oldum sonra büyük babam kansere yakalndı 2 ay içinde öldü ve ben bu iki ay da 10 kg birden almışım.sonra onun da 5 kg yine verdim sporla,hoca izine ayrıldı 1 ay o arada 88 oldum halen de aynı kilodayım çok şükür.hatta ebe sordu diyet mi yapıyorsun diye yok dedim canım istediğinde yiyorum şaşırdı kadın hayret dedi.:1:

Son düzenleme:
tetenoz asısı olanlara kolay gelsın :) umarım ateş agrı yapmaz . sızden yorumları alırım bende 20. haftamda vurulayım dıyorum asımı gec kalmış olmam dımı
bu arada ben esımle tanısdıgımda 50 kıloydum sonr ab vıtamını eksıklıgı cıktı ıgne ve hap kullandım tam 65 kılo oldum 8 ay ıcınde bırakdım hapları tekrar 56 kıloya ındım heh dedım tam benım kılom yakıssıyodu o kılo bana sonra bebek kararı alınca sıgarayı bırakdımdoktora gıttım m yıne b vıtamını eksıklıgı yıne hap felan derken 65 kılo hamıle kaldım sımıde 71ım ınsallah doğumdan sonra 55 tekrar donucem ınsallah

gunaydın arkadslar gecelerı bnm gıbı kramp sıkıntısı cekenler varmı :(

geçmiş olsun canım. ben şu an diilde hamilelik öncesi yaşamıştım. gece ağlayarak uyanıodum o derecedeydi magnezyum eksiklii çıktı. büyük ihtimal sendede o şekildedir. bi kan testi yaptırıp baktır. toz halinde suya atılan bi ilaç veriolar. günlük magnezyum ihtiyacını karşılıomuş. ben öyle kurtulmuştum :)

naber canımmm kaşımaaa karnını iz kalırr....
kız senn cinsiyet belli oldumuu benmm kızım oluyor teyzesii...

gece uykumda anlamıyorumki canım :( kaşırken uyanıyorum. nası tatlı kaşınıosa artık :)

bu arada cimcimeler çoalıo hayırlı olsun tatlım :16::16::16: benimde kızım olcak teyzesi :16::16::16:

bende antalyadayım 36 derecce ve ben ziraat mühendisiyim agustosda sernın ıcı 45 derceyı buluyo nemle baraber neysekı ben buyaz gırmıycem arkadaş gırcek benım yerıme yoksa ölürüm herhlade

aman ha sakın gırme zaten.fena olursun nagee.

gunaydın arkadslar gecelerı bnm gıbı kramp sıkıntısı cekenler varmı :(

bende 2 defa yasadım canım.ertesı gun bıle hala canım acıyor.kalsıyum+magnezyum kullandıgım halde

kızlar doğuma kadar izin alan bir arkadaş vardı benim arkdaşın eşide izin almak istiyor kendisi yardımcı hizmetlerde çalışıyor amiri paspas yapacan gibi kızı zorlaaycak erkeklerin yapması gereke işleri söylüyormuş o da doğuma kadar izin almak istiyor drlar neye göre veriyor

gece uykumda anlamıyorumki canım :( kaşırken uyanıyorum. nası tatlı kaşınıosa artık :)

bu arada cimcimeler çoalıo hayırlı olsun tatlım :16::16::16: benimde kızım olcak teyzesi :16::16::16:

hadii çok sevindimm canımm isim düşünüyomusunn benim ilk aklıma berrak takıldı öyle kaldııımm
senn varmı hiç aklında

Back
X