Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=2]günaydın canım anne adayları bugün sağlık ocağında izlem vardı tetonos aşısı vuruldum sizlerde oldunuz mu tetonos açısı bir ay sonra bir tane daha olucakmış[/sıze]
korkulcak bişey yok canım seninde ilk tetonoz aşınmı olucağın
Günaydın canım anne adayları bugün sağlık ocağında izlem vardı tetonos aşısı vuruldum sizlerde oldunuz mu tetonos açısı bir ay sonra bir tane daha olucakmış
kızlar ben hiç kilo almadım,hatta ne aciptir ki,hamilelikten önce sürekli atıştırma ihtiyacı hissederdim şimdi neredeyse hiç acıkmıyorum,çok şükür bulantım da bitti sayılır ama aşırı koku hassasiyetim varama çok dua etmiştim.biriyle aldım kiloyu sağlık sorunu yaşamadan biriyle verdir allahım diye
evet ilk ben aşıdan değilde kimisinde ağrı ateş oluyomuş inşallah olmaz işten izin almak istemiyorum çünkü...
Ben de 4 kilo almışım toplamda, yani 60 oldum :18:
bende şimdilik bir sıkıntı yok bende çalışlıyorum inş. birşey olmaz soğuk uygulama yaparsın demişti bana bakalım hayırlısı
herkeste olmuyo zaten inşallah öyle olur bizdede![]()
bende acayıp kuruluk var çarşamba doktora gıdınce kuruluk ve çatlak için krem sorucam bıde su depresyonla baş etme yollarını soracağım
gunaydın arkadslar gecelerı bnm gıbı kramp sıkıntısı cekenler varmı![]()
naber canımmm kaşımaaa karnını iz kalırr....
kız senn cinsiyet belli oldumuu benmm kızım oluyor teyzesii...
bende antalyadayım 36 derecce ve ben ziraat mühendisiyim agustosda sernın ıcı 45 derceyı buluyo nemle baraber neysekı ben buyaz gırmıycem arkadaş gırcek benım yerıme yoksa ölürüm herhlade
gunaydın arkadslar gecelerı bnm gıbı kramp sıkıntısı cekenler varmı![]()
günaydın iyiyiz canım sen nasılsın.
nasılsın filizcim
gece uykumda anlamıyorumki canımkaşırken uyanıyorum. nası tatlı kaşınıosa artık :)
bu arada cimcimeler çoalıo hayırlı olsun tatlımbenimde kızım olcak teyzesi
![]()