2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    440
hadii çok sevindimm canımm isim düşünüyomusunn benim ilk aklıma berrak takıldı öyle kaldııımm
senn varmı hiç aklında

bizim çok önceden eşim belirlemişti canım :) kız olursa ece erkek olursa efe istiodu. ben rüya gördüm biri sakın efe koymayın diodu. ondan vazgeçirmiştim kızımız olcaını öğrendik :) şimdide ece nin yanına naz istio ecenaz olsun dio. bende beeniorum ama nazlı olur die korkuyorum. sade ece olsun diyorum bakalım dinlerse ece olcak ama dinlemicek sanırım ben nazlarım kızımı nazlı olsun dio. çok inatlaşırsam ben hastanedeyken gider alır nüfus cüzdanını :)
 
Herkeslere günaydin ...
Güzel anneler ve minik bebekleri , sakin huzurlu saglikli bir hafta dilierim...

Ben yatcam kalkcam, yatcam kalkcam, yatcam kalkcam sonra minigimigi görecegim insallah:49::49::49::49::49:

Rabbim hepimize güzel haberler duymayi nasip etsin, yüzümüzü asmasin insallah....

Bol su icmeyi unutmayin annisler bir kendimiz birde bebisler icin :16::16:
Kramp giren arkadaslar magnezyum sIKintilari gideriyor...

birde artik kendimizi gürese cikacakmis gibi yaglama vakti geldi....
bütün yigit anneler cikti meydaneee:27::27::27::27:

Hava cok güzel burda yaz geldi artik enerji doluyum cok pozitifim insallah herkese yansir :54::54::54::54:
 
günaydın arkadaşlar herkesin keyfi yerindedir inş ben busabaha karşı uykumun arasında sağ bacağımda diz altında feci bir kırampla uyandım çok kötüydü hala üzerine basamıyorum.üstelik kalsiyum ilcıda kullamıyorum ama ilk defa böyle bir ağrı yaşadım inş son olur.artık tetenoz aşı zamanlarımızda geldi 24 haziranda hem deteylı usg hemde tetenoz aşım var.inş iyi geçer.
 
kızlar ben hiç kilo almadım,hatta ne aciptir ki,hamilelikten önce sürekli atıştırma ihtiyacı hissederdim şimdi neredeyse hiç acıkmıyorum,çok şükür bulantım da bitti sayılır ama aşırı koku hassasiyetim var :1: ama çok dua etmiştim.biriyle aldım kiloyu sağlık sorunu yaşamadan biriyle verdir allahım diye

canım bende 6 kılo verdım doktorla konustugumda bı problem yok olmaz dedı ıcımj rahatladı.sımdı carşamba gunu gıttıgımde İNŞALLAH gusel haberlerını alırım bebsımın.
 
kuruluk ıcın bebeyagı surbelırsın ben um vücuduma sürüyorum hem mıs gıbı kokuyor 3-4 yıldır kullanırım ben

canım o bana pek ıyı gelmedı denedımnde kasıntı yapyor.Bı kremım var ınnovanın aşırı kuru cilt için nar özlü o ıyı gelıyor ama ıcınde sıkılaştırıcı ozellıgıde var acaba dokunur mu dıye merak edıyorum sorucam bakalım.
bıde su depresyona bı çare bulabılsem kıslar yok mu benım gıbı hemılelık depresyonuna gırıpte cozum arayan
 
gunaydinnn anneler ve yavrulariii:16::16::16::16: herkeze hayirli gunlerrr...nasilsiniz bakalimm..ben cok iyiyimmm almanyadaa hava cok guzelll yaz geldi artikk bu taraflaraa:9::9:
 
Bu arada herkese günaydın sabah hastaneyi arasım ayrıntılı için randevu almak için perşembeye verdiler çok heycanlandım ilk defa beklemeden yavrumu görücem :))
 
dokotrun ertugrul bey mi ya aslında tahlıl sonucunu elıne aldığında bı grafık var ordan net belllı oluyor rısklı bölge rısksız bölge var benım 2 lim 9000/1 di risksiz bölge diyor 3lü 790/1 oda rısksız bölge dıyor yanı senın degrllern cok cok ıyı hıc sıkıntı yapmana gerek yok zaten 3lü ve dortlunu yanılma payı yıuksek benım cok arkadaşım var 2li yapdırıp 3lü doktor gerek yok dıye yapdırmayan . bıde benım ıs arakdasım daha yenı doğum yapdı 3lü değeri 250/1 di ve oglu 4 aylık maslaah cın gıbı

bende de 2li yaptırdığımda 10000/1 ihtimal çıkmıştı... 4lü de 300/1 olduğunu söyledi doktor... ama ben amniyosentez hiç düşünmedim, genel olarakta 2li de sorun çıkmadığı sürece 3lü ve 4lü yü önermediklerini gördüm... sizlerin doktorlarının durumu nasıl yorumladığını merak ediyordum, yorumlar için sağolun kızlar... rabbim hepimize bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
 
kızlar ben şimdi netten sipariş vericektimde bide emzik alayım dedim. ama hangisinden alacapıma karar vermedim.Siz hangisinden alıcaksınız? AVENT FREE FLOW : 16 tl idi ondan almayı düşündümde karar veremedim.
 
kızlar mothercare sıtesınde cok guzel seyler var ama turkıye ıcın sıtesı yokmu ya..ıcımde kaldı valla

Bende sabah baktım yok malaesef. Ancak Markafoni de 2-3 ayda bir açılıyo butiği, hatta 13ünde vardı en son. Bi de her ayın 15inde kendi mağazasında bazı ürünlerde %50 indirimleri oluyo
 
kızlar ben şimdi netten sipariş vericektimde bide emzik alayım dedim. ama hangisinden alacapıma karar vermedim.Siz hangisinden alıcaksınız? AVENT FREE FLOW : 16 tl idi ondan almayı düşündümde karar veremedim.

canım bende e bebeğe baktım indirim var ama sen gibi kararsızım ne almam gerektiğini bilemiyorum.İlk bebek olduğu için tecrübesizim..mesela çalıştığım için sütümü sağıp saklamak için kap gerekli ama ne almalıyım? umarım arkadaşlardan bilen vardır da yardımcı olur bize..emzik ne zamandan itibaren verilebilir ve gereklimidir oda soru işareti ?
 
bende bu hafta sonu kaysriye gideceğim arkadaşın düğünü için gitmişken renkli ultrasonada gitmeyi düşünüyorum hem cinsiyetimide belli olur.19 haftalıkken bakılır değilmi
 
bende de 2li yaptırdığımda 10000/1 ihtimal çıkmıştı... 4lü de 300/1 olduğunu söyledi doktor... ama ben amniyosentez hiç düşünmedim, genel olarakta 2li de sorun çıkmadığı sürece 3lü ve 4lü yü önermediklerini gördüm... sizlerin doktorlarının durumu nasıl yorumladığını merak ediyordum, yorumlar için sağolun kızlar... rabbim hepimize bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

canım 201/1 risk ıcın bıle ayrıntılı ultrasonda bakalım ona göre karar verelim dıyorlar sen bı ayrıntılya gır ben gerek olduğu sanmıyorum amniyosentez ıcın
 
ee kızlar anlatsanıza baska neler var:1:ogle yemegıne cıktım hava acaıp sıcak uyku ıyıce bastırdı.mıdem hala fenaaaaaa.bende boyle
 
Back
X