Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadii çok sevindimm canımm isim düşünüyomusunn benim ilk aklıma berrak takıldı öyle kaldııımm
senn varmı hiç aklında
kızlar ben hiç kilo almadım,hatta ne aciptir ki,hamilelikten önce sürekli atıştırma ihtiyacı hissederdim şimdi neredeyse hiç acıkmıyorum,çok şükür bulantım da bitti sayılır ama aşırı koku hassasiyetim varama çok dua etmiştim.biriyle aldım kiloyu sağlık sorunu yaşamadan biriyle verdir allahım diye
kuruluk ıcın bebeyagı surbelırsın ben um vücuduma sürüyorum hem mıs gıbı kokuyor 3-4 yıldır kullanırım ben
dokotrun ertugrul bey mi ya aslında tahlıl sonucunu elıne aldığında bı grafık var ordan net belllı oluyor rısklı bölge rısksız bölge var benım 2 lim 9000/1 di risksiz bölge diyor 3lü 790/1 oda rısksız bölge dıyor yanı senın degrllern cok cok ıyı hıc sıkıntı yapmana gerek yok zaten 3lü ve dortlunu yanılma payı yıuksek benım cok arkadaşım var 2li yapdırıp 3lü doktor gerek yok dıye yapdırmayan . bıde benım ıs arakdasım daha yenı doğum yapdı 3lü değeri 250/1 di ve oglu 4 aylık maslaah cın gıbı
kızlar mothercare sıtesınde cok guzel seyler var ama turkıye ıcın sıtesı yokmu ya..ıcımde kaldı valla
kızlar mothercare sıtesınde cok guzel seyler var ama turkıye ıcın sıtesı yokmu ya..ıcımde kaldı valla
kızlar ben şimdi netten sipariş vericektimde bide emzik alayım dedim. ama hangisinden alacapıma karar vermedim.Siz hangisinden alıcaksınız? AVENT FREE FLOW : 16 tl idi ondan almayı düşündümde karar veremedim.
bende de 2li yaptırdığımda 10000/1 ihtimal çıkmıştı... 4lü de 300/1 olduğunu söyledi doktor... ama ben amniyosentez hiç düşünmedim, genel olarakta 2li de sorun çıkmadığı sürece 3lü ve 4lü yü önermediklerini gördüm... sizlerin doktorlarının durumu nasıl yorumladığını merak ediyordum, yorumlar için sağolun kızlar... rabbim hepimize bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)