2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
markofonıde gecen MOTHERCARE URUNLERI INDIRIMDYDI KIZLAR BEN SOLEMITSIM HATTA SITEDE AMA ARA ARA GENE INDIRIME GIRIYOR. BENDE BIBERONDA KARAR VEREMEDIM avent alıcam kesın ama naturelmı alsamm anne memesi gıbıymıs yoksa dıerlerındenmı alsam :27::27::27: kafayı yıcektım dun e bebekten alım dedım alamadım :52:

bende senin gibiyim filiz yaa,bakıyorum tam alıcam vazgeçip koyuyorum

ALLAH NASIP EDERSE ARALIK ANNESI OLACAGIM..BILGILERINIZDEN FAYDALANMAK ISTIYORUM SIZCE BEBGIM KIZ MI? SIMDIDEN COK TSK EDIYORUM...

pek anlamam ama bana kız gibi geldi,çok narin duruyor:nazar:

kızlarr bakın ne aldım .Gittigidyorda 20 tl hediye çekim vardı. normalde fiyatı 27 liraydı. Bana 7 liraya gelmiş olduu :))Eki Görüntüle 737446 Eki Görüntüle 737447 Eki Görüntüle 737448

nevresim takımımla tarak setimde bugun geldi:)) nevresim takımı süper kalitesi çok güzel tavsiye ederim .

bayıldımm çok güzel,iyi günlerde kullansın prensesin:nazar: bende o kadar alışveriş yaptım gittigidiyordan ama hiç hediye çekim filan olmadı denk gelmedii:53:

Son düzenleme:
alışveriş yapan hamişler ne kadar bılgılısnız böyle bendaha baslamaıdm cok sey var sızden öğrenmem gereken aferinnnn size

kızlar ya demın ne hayal ettım bılıyomusunz buraya sırayla doğuma gıttıgımz anları yazıcaz cok heyecanlı olucak ya

pek anlamam ama bana kız gibi geldi,çok narin duruyor:nazar:

bayıldımm çok güzel,iyi günlerde kullansın prensesin:nazar: bende o kadar alışveriş yaptım gittigidiyordan ama hiç hediye çekim filan olmadı denk gelmedii:53:

oy cok tatlılar güle güle kullansın kzucugun

canım sende haftaya değerlendir fırsatı :) ben kendi adıma takip edip her hafta biraz biraz kazanacağım indirime göre bişeyler alayım diyorum işime gelirse tabi:) haftaya inşallah biberonların falan indirimi bitmez daha doğru dürüs bişeyi yok çünkü kuzumun hepsinide tek seferde alamam en azından parça parça alayım rahat rahat ödeyeyim diyorum.hem indirimli ürünü alıp hemde ektra indirim olunca uygun oluyor fiyatı..
kodu hemen yaz 125 tl 50 tl ındırım kazanırsın cnm:)) bende bıberon alıcaktm ama karar veremedıgım ıcın almaadım bıde cogu seyın stogu yoktu dedıgım gıbı ama magazasınada gıdebılrıız e bebek:) ordanda alabılıomusuz

:9::9::9: ben gecen dısneyden aldım bı suru sey sonra odeme yaptım aaaaaaa bı baktım taaa 12 gun sonra kargoya verılcekmıs sonra elıme ne zaman ulasır kım bılır ıade ettım markafonıde cok gec verılıo kargoya yaa:4:

fiyatı cok cazip değil ben pes olanlarını tercih etmeyi düşünüyorum 2 aydır yeni doğan avent takip ediyorum uygun fiyata bulunca herkese soylıcem
ama dediğim gibi o fıyet cazip değil bence heryerde 3 aşagı bes yukarı aynı

canım avent biberonlar hem e-bebek'te hem joker'de %25 indirime girmiş:
avent biberon Arama Sonuçları Ana Kategori : Beslenme | e-bebek.com
http://www.joker.com.tr/products/product_list.php?find=avent+biberon

bir bak istersen :)

Kizlar , cok sükür detayli ultrasyonu atlattik hersey yolunda .. Cok sükürler olsun herseyine baktilar , vee izine gidebilirsiniz dedi bol bol su icmemi önerdi

Selamlar herkese.alisverisler tam gaz suruyor sanirim ne guzel.benim oglusumun hicbirseyi yok daha teyzeleri:-) sadece halasi zibin almis babam beni cok seviyor yaziyormus:-) bitanede halam beni cok seviyor yazandan alacakmis:-)
Ben 6 aydan sonra basliycam,sozumde durursam tabi:-)
Buarada bugun bi kocaman kupa sicak cayi bacagima doktum,cok canim yandi cok.allahtan bir egitim programindaydim hemsire ve doktor arkadaslar aninda mudahale ettiler.cok agladim cok.

Kizlar , cok sükür detayli ultrasyonu atlattik hersey yolunda .. Cok sükürler olsun herseyine baktilar , vee izine gidebilirsiniz dedi bol bol su icmemi önerdi
canım gozun aydın oh sukur ınsallah darısı basımıza bende atlatsam keşke hemencecık taa 10 gun var randevuma :43:

Selamlar herkese.alisverisler tam gaz suruyor sanirim ne guzel.benim oglusumun hicbirseyi yok daha teyzeleri:-) sadece halasi zibin almis babam beni cok seviyor yaziyormus:-) bitanede halam beni cok seviyor yazandan alacakmis:-)
Buarada bugun bi kocaman kupa sicak cayi bacagima doktum,cok canim yandi cok.allahtan bir egitim programindaydim hemsire ve doktor arkadaslar aninda mudahale ettiler.cok agladim cok.
canım cok gecmıs olsun yaa krem falan surseydın kullanılan kremler var :16:
buarada bende almadım pek bısey 2 bady aldım okadar :43: ayrıntılıdan sonra 6 ayda baslıcam nasıpse :30:

Geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..
Alışveriş konusunda insan çok hevesleniyor dayanamıyor :) sende dayanabilirsen 6 aydan sonra dayanamazsan bizim gibi ufak tefek başlarsın artık :)

Merhabalar annişler ve tatlı kuzucukları :16: sizlere birşey sormak istiyorum daha önce Arzum'un Sterilizatör Ve Buharlı Pişirici ikisi bir arada kullanan var mı acaba? Sterilizatör almak istiyorum ama philips avent falan çoook pahalı Arzum'un fiyatı uygun geldi birde buharlı pişirici de olması da hoşuma gitti, katı yiyeceklere başladığımızda kullanırım diye düşündüm.. sizler ne düşünüyorsunuz?

canım sterilizator ilk 6 ay lazım. onumuz yaz. eger ilk 6 ay tatil yuzunden hareket halinde olacaksan kompakt, gittiğin yerde mikrodalgada kullanabileceğin bir sterilizatoru var avent'in, 98 TL. onu alabilirsin. tatilde otelde, annenin kayınvalidenin evinde mikrodalgaya koy, sterilize etsin. çok pratik: Philips - Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Sterilizasyon cihazları - Beslemeye hazırlık - Anne ve çocuk bakımı

ben buharlı pişiriciyi avent almıştım, hala kullanıyorum. onu iyi alınca bebiş buyuyunce de kullanabiliyorsun.
en onemlisi bunların icinde BPA olmaması. BPA free ibaresine bak.

benimde kafam çok karıştı yaa.. her şeyi iyice araştırmak gerekiyor, göğüs pompalarına da baktım yine aventinki baya bi pahalı, bir de sütüm olmazsa diye tedirgin oluyorum :26: fiyatlar dediğin gibi çok değişken pahalı olana gerek var mı ki o kadar para vermeye diyorsun, ucuz olunca da acaba iyi midir sağlam mıdır diye düşünüyorsun bu seferde :26:

arkadaslar, bebeğin ilk 6 ayı steril donem agzına giren her sey sterilize edilmeli. anne sutu muthis bir koruma ama yine de dikkatli olmak gerek.

ikisi bir arada makineler ne kadar verimli olur bilemiyorum. yalnız yarım saat kaynatmak cok tehlikeli. kaynatma yapacaksanız
10 dk. kaynar suda bekletiyorsunuz. fazlası ısıyı çok artıracağından plastik için güvenli olmayabilir aman dikkat.
her seferinde 10 dk kaynatma yapmak hic pratik ve guvenli olmadıgından ben sterilizator almıştım. avent'in iyi br modeliydi, evde mikrodalga varsa 98 tl'lik uygun modeli de var.

pompa en önemlisi. son avent natura pompa ucuz değil ama butce varsa deger, konu anne sutu sonucta. ama para da onemli. yoksa yok, oyle bir sey. ben tekli elektronik olanı kullanmıştım, o da iyidi. sessiz çalışıyor, iyi sağıyor, pilli ve şarjlı da çalışıyor. yoğum emzirme + bu pompa gayet iyi gider. ama doğumdan sonra bebişe çok yakın olmıycam derseniz natural serinin pompasını da dusunun derim ikinci bir kez daha.

e-bebek çamlıcada deneniyordu pompalar yanlış hatırlamıyorsam. oradan da imkanı olanlar bakabilir.

canım cok gecmıs olsun yaa krem falan surseydın kullanılan kremler var :16:
buarada bende almadım pek bısey 2 bady aldım okadar :43: ayrıntılıdan sonra 6 ayda baslıcam nasıpse :30:
[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..
Alışveriş konusunda insan çok hevesleniyor dayanamıyor :) sende dayanabilirsen 6 aydan sonra dayanamazsan bizim gibi ufak tefek başlarsın artık :)

Sagol filizcim ve bahar verilmis sadakam varmis derler ya aynen ole oldu. Allah korusun karnima gelme ihtimali bile beni urkuttu.
Bende 27 haziran ayrintilidan sonra baslayadabilirim:-)
Bugunku egitimde tekrardan ogrendim bebek hareketleri 16-18 haftalarda hissedilmeye baslarmis.ben bir kacgunde bir bisey hissediyorum sonra tik yok.siz ne alemdesiniz?

Sagol filizcim ve bahar verilmis sadakam varmis derler ya aynen ole oldu. Allah korusun karnima gelme ihtimali bile beni urkuttu.
Bende 27 haziran ayrintilidan sonra baslayadabilirim:-)
Bugunku egitimde tekrardan ogrendim bebek hareketleri 16-18 haftalarda hissedilmeye baslarmis.ben bir kacgunde bir bisey hissediyorum sonra tik yok.siz ne alemdesiniz?

benımde ayın 27 sınde:29: ben suan baya net hıssedıyorum ama bana dr ılk gebelıkte 20 21 haftanda hıssedersın demıstı...
sırtustu ve sola yattıgımda daha cok hıssedıyorum ben :nazar:

arkadaşlar teşekkür ederim güzel sözlerinize. ben de başka annelerden çok öğreniyorum, bildiğimi de paylaşmak istiyorum. böyle olunca annelik daha keyifli oluyor. eskiden mağaralarda topluca bakılırmış çocuklara, şimdi bilgisayarlar sayesinde yine mümkün olabiliyor bu çoklu tecrübe:)

yenidoğan için natural biberon var canım bak burda: Philips - Biberon Natural 125 ml Yenidoğan Akışlı Emzik - SCF690/27 - Biberonlar - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı

ama prensip olarak ilk 3 hafta çok zorda kalmadan biberon verilmiyor, ki bebiş emmeye alışsın. ama olur a meme almaz melek, o zaman ya kaşıkla ya da doğru biberonla vermek lazım anne sütünü (mama en son çare, eğer gerçekten sütünüz yoksa, ki ilk zaman kimse anlamaz sütüm var mı yok mu diye. o yüzden sütüm çok bol diye düşünüp sağın, bakın göreceksiniz süt gelecek)

yenidoğan biberonun özelliği şu: boyu ufak ve emziğinin deliği hem az hem küçük. mantık aynı, kolayca çekemesin, memeden soğumasın.
teşekkür ederim tekrardan. Ben de hafta sonu bundan yani Natural serisinden aldım, satıcı kızlar en son çıkan ürünün bu olduğunu söylediler. Anne memesi gibi, üstelik üstündeki yaprakçıklar sayesinde biberon içe çökmüyor. 125mg 2li aldım.

Back
X