2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım cok gecmıs olsun yaa krem falan surseydın kullanılan kremler var :16:
buarada bende almadım pek bısey 2 bady aldım okadar :43: ayrıntılıdan sonra 6 ayda baslıcam nasıpse :30:

Sagol filizcim ve bahar verilmis sadakam varmis derler ya aynen ole oldu. Allah korusun karnima gelme ihtimali bile beni urkuttu.
Bende 27 haziran ayrintilidan sonra baslayadabilirim:-)
Bugunku egitimde tekrardan ogrendim bebek hareketleri 16-18 haftalarda hissedilmeye baslarmis.ben bir kacgunde bir bisey hissediyorum sonra tik yok.siz ne alemdesiniz?[/QUOTE]

Evet canım Allah korumuş..benim ilk bebeğim olduğu için pek anlayamıyorum dün öğlen sırt üstü yattığımda sanki hafif hafif hissetim oğluşumu ama o muydu ben mi öyle sandım bilemiyorum:) ama olsun o bile çok mutlu ediyor insanı büyüselerde kıpırtılarıyla annelerine varlıklarını hissettirse kuzucuklar :)

merhaba annecikler... üçlü test sonucumu annem hastaneden almış... " bir sürü şeyler yazıyor biyerde negatif yazıyor " dedi yarından önce elime geçmez.. merak ettm... negatif yazması iyi mi kötü mü... bilen var mı?:2:

Son düzenleme:
markofonıde gecen MOTHERCARE URUNLERI INDIRIMDYDI KIZLAR BEN SOLEMITSIM HATTA SITEDE AMA ARA ARA GENE INDIRIME GIRIYOR. BENDE BIBERONDA KARAR VEREMEDIM avent alıcam kesın ama naturelmı alsamm anne memesi gıbıymıs yoksa dıerlerındenmı alsam :27::27::27: kafayı yıcektım dun e bebekten alım dedım alamadım :52:

canım ben naturel aldım anne memesi gibi olanlardan en yenisi oymuş zaten ve bebek biberon ucu anne memesine benzediği için kolaylıkla alıyormuş.. birde naturel serinin kolik sistemi çok gelişmiş, gaz oluşumunu önlüyormuş o yüzden bende çooook düşündüm ve en son ona karar verdim..
bu arada progestanı ne zaman bırakıyorsun tatlım yaa hala günde 4 tane mi?? :(

canım sterilizator ilk 6 ay lazım. onumuz yaz. eger ilk 6 ay tatil yuzunden hareket halinde olacaksan kompakt, gittiğin yerde mikrodalgada kullanabileceğin bir sterilizatoru var avent'in, 98 TL. onu alabilirsin. tatilde otelde, annenin kayınvalidenin evinde mikrodalgaya koy, sterilize etsin. çok pratik: Philips - Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Sterilizasyon cihazları - Beslemeye hazırlık - Anne ve çocuk bakımı

ben buharlı pişiriciyi avent almıştım, hala kullanıyorum. onu iyi alınca bebiş buyuyunce de kullanabiliyorsun.
en onemlisi bunların icinde BPA olmaması. BPA free ibaresine bak.

anladım canım çok teşekkür ederim, mikrodalgada kullanılan sterilizatörlerin fiyatı uygun acaba steril etme konusunda diğerinden bir farkı varmıdır acaba?

canım gozun aydın oh sukur ınsallah darısı basımıza bende atlatsam keşke hemencecık taa 10 gun var randevuma :43:

canım cok gecmıs olsun yaa krem falan surseydın kullanılan kremler var :16:
buarada bende almadım pek bısey 2 bady aldım okadar :43: ayrıntılıdan sonra 6 ayda baslıcam nasıpse :30:

Filizcim cok saol canim darisi size , hayirlisi ile atlatirsiniz insallah

canım ben naturel aldım anne memesi gibi olanlardan en yenisi oymuş zaten ve bebek biberon ucu anne memesine benzediği için kolaylıkla alıyormuş.. birde naturel serinin kolik sistemi çok gelişmiş, gaz oluşumunu önlüyormuş o yüzden bende çooook düşündüm ve en son ona karar verdim..
bu arada progestanı ne zaman bırakıyorsun tatlım yaa hala günde 4 tane mi?? :(

hımm cnm hıc bılmıom ben bu bıberonları arastırdım ama naturel alsam smdı zaten vermem bıberon sonrasında ucu degısıyormu acaba progestana devam edıyorum sımdılık.gunde 4 alıyor bılıyor dr ama ben 3 e dusurdum kendımce:31:
inşallah bı sonrakı randevumda keser :43: gercı hemende kesılmıo o yavas yavas bırakılıomus

bizim çok önceden eşim belirlemişti canım :) kız olursa ece erkek olursa efe istiodu. ben rüya gördüm biri sakın efe koymayın diodu. ondan vazgeçirmiştim kızımız olcaını öğrendik :) şimdide ece nin yanına naz istio ecenaz olsun dio. bende beeniorum ama nazlı olur die korkuyorum. sade ece olsun diyorum bakalım dinlerse ece olcak ama dinlemicek sanırım ben nazlarım kızımı nazlı olsun dio. çok inatlaşırsam ben hastanedeyken gider alır nüfus cüzdanını :)

hıımmmm iyi yaa ne güzell isim işi tamamm sizdee walla canım ben ne cinsiyetinde riya gördüm ne de isimle ilgili ayy ailede herkes rüya görüo ben hariiç çok bozuluyom yaa ama işte bir tek berrak ismi aklıma takıldı kaldı neyse hayırlısı bakalım daha var zamn allahın izniylee...allah yardımcımız olsun.........

Selam kızlar yaklaşık 1 aydır yazamadım size. 2 li taramadaki ense kalınlığı sıkıntısından sonra 3 lü taramam iyi çıktı ama ayrıntılı ultrasona kadar bişey söyleyemedi doktorlar. Ben de her ihtimale karşı yazmadım burada belki kötü sonuçlanır canınızı sıkmayayım diye. Ama çok şükür bugün ayrıntılı ultrasonda Eyüp Ekici bebeğin sapasağlam dedi:nazar: Nasıl rahatladım bilemezsiniz. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın. Şimdi o tekmeliyor ben mutluluktan uçuyorum

Selam kızlar yaklaşık 1 aydır yazamadım size. 2 li taramadaki ense kalınlığı sıkıntısından sonra 3 lü taramam iyi çıktı ama ayrıntılı ultrasona kadar bişey söyleyemedi doktorlar. Ben de her ihtimale karşı yazmadım burada belki kötü sonuçlanır canınızı sıkmayayım diye. Ama çok şükür bugün ayrıntılı ultrasonda Eyüp Ekici bebeğin sapasağlam dedi:nazar: Nasıl rahatladım bilemezsiniz. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın. Şimdi o tekmeliyor ben mutluluktan uçuyorum

canım cok mutlu oldum yaa.. maşallahhh bebısınee :nazar::emir_bebek
buarada cok dusuncelısın ama genede yazsaydın merak ettım sonuclarını allaha sukur ne guzel sonuclanmıs :16:

merhaba kızlarrr yogun bir temizlik camasır bulasık sürecinin ardından gene burdayım geçmişe bakamadımm dağ gibi olmuş, oğşlumun dolabı geldi bugün kurduk ananeside ufak tefek şeyler almış içine yerleştirdim henüz bos ama ;D alışveriş sayfasına ekliycem şimdi öptümm hepiniziii

Kızlar bu sene tatile bayramdan hemen sonra gitmeyi düşünüyorum, o zaman tam 27 haftalık yani 7 aylık olucam sizce çok mu geç rahat edemezmiyim benim gibi gitmeyi düşünen var mı?

cnm aslında tatili nerede geçireceğine de bağlı biraz ama benim doktorum ağustosta çıkma tatile dedi..çok sıcak olur sıkıntı .çekersin dedi..mesela ev ortamı falansa ve uzun yol değilse rahat edersin yine de..ama güneşe dikkat etmen lazım..güneş bizim için zararlı..lekelenmeye de sebep olabiliyor..
biz bu hafta çıkıyoruz tatile..annemlerin yazlığına gidicez karı koca kafa dinliycez..hem evin önü bahçe ve deniz.güneşten de korunmuşolucam hem de dinlenmiş olucam.:32:

hımm cnm hıc bılmıom ben bu bıberonları arastırdım ama naturel alsam smdı zaten vermem bıberon sonrasında ucu degısıyormu acaba progestana devam edıyorum sımdılık.gunde 4 alıyor bılıyor dr ama ben 3 e dusurdum kendımce:31:
inşallah bı sonrakı randevumda keser :43: gercı hemende kesılmıo o yavas yavas bırakılıomus

sonrasında daha büyük uçlar takabiliyorsun yine naturel uçlardan daha fazla delikli olanlardan.. inşallah bıraktırır canım çok zor gerçekten, ama benim doktorum yavaş yavaş değil birden kestirdi, 3 haftadır lekelenmem olmuyo dedim, o da bırakabilirsin o zaman ama lekelenme olursa hemen tekrar başla demişti.. Allah'a şükür olmadı bişey yaklaşık 2 haftadır içmiyorum.. darısı başına canım...

Kizlar karin catlagi icin ne kullaniyorsunuz.en son dr.bana bi krem yazmisti onu bulamaynca niveanin bebek yagini aldim alkolsuz parabensiz diye bide bolcana surdum alerji oldum.alerjim gecti biraktim tabi kremi.bugun tatli badem yagi surdum ilk kez bakalim deneyip gorucem.bu alerjik halimle dogumda catir catir catliycam sanirim pofff

günaydın kızlar :3::3::3: benim şükür kolum öyle çok ağrıma şişme yapmadı , ebem bir hafta şişten ağrıdan beni uyutmadı deyince korktum açıkçası :53::53::53: benim kide koluma dokununca azıcık şiş var birde vurulan kısım sanki daha sert bir kas olmuş gibi hamlarsın hareket etsen etin ağrır ya aynı öyle oldu kolumu sert yada hızlı hareket ettirsem sızlıyo ama dayanılmayacak değil, işin aksi tarafı beni dürtmeyen adam dünden beri hep aşılı tarafıma gelip dürtüyo ya :9::9::9::9::9::9:

çalıştığum için sağlık ocağına gidemiyorum doktorumda ister vur iter vurma dedi

bence vurun canım ne kadar steril görsekte hastaneleri en olumsuz durumu düşünüp hareket etmeliyiz şahsen ben 5 inide vurunmayı düşünüyorum hemde rabbim kısmet etsin inşallah diğer çocukta buna gerek kalmaz :34:

cnm aslında tatili nerede geçireceğine de bağlı biraz ama benim doktorum ağustosta çıkma tatile dedi..çok sıcak olur sıkıntı .çekersin dedi..mesela ev ortamı falansa ve uzun yol değilse rahat edersin yine de..ama güneşe dikkat etmen lazım..güneş bizim için zararlı..lekelenmeye de sebep olabiliyor..
biz bu hafta çıkıyoruz tatile..annemlerin yazlığına gidicez karı koca kafa dinliycez..hem evin önü bahçe ve deniz.güneşten de korunmuşolucam hem de dinlenmiş olucam.:32:
Günaydın kızlar, iyisinizdir umarım dün akşam bebeğime bir şeyler almaya çoktım ve cıcıklerini aldım yükledim alışveriş sayfasına . Tatil konusunda uçakla gidicem ve alaçatı tercihim çünkü nem çok az ve genelde püfür püfür esiyor tabi doktor inşallah bir şey demez çünkü çok istiyorum. Bu arada ben biberon ve pompa konusunda kafam çok karıştı ben açıkçası hiç almayı düşünmüyorum çünkü kullanacağım belli değil doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama eğer emmede sütte bir sorun yoksa yine de mi gerekli pompa kullanmak daha mı sağlık lı?

Günaydın kızlar, iyisinizdir umarım dün akşam bebeğime bir şeyler almaya çoktım ve cıcıklerini aldım yükledim alışveriş sayfasına . Tatil konusunda uçakla gidicem ve alaçatı tercihim çünkü nem çok az ve genelde püfür püfür esiyor tabi doktor inşallah bir şey demez çünkü çok istiyorum. Bu arada ben biberon ve pompa konusunda kafam çok karıştı ben açıkçası hiç almayı düşünmüyorum çünkü kullanacağım belli değil doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama eğer emmede sütte bir sorun yoksa yine de mi gerekli pompa kullanmak daha mı sağlık lı?

emme de sütte sorun yoksa niye pompa kullanasın ki , ben çalıştığım için bana kesin lazım olacak emse bile :31::31::31: ama hemen alsam mı bende onu düşünüyorum belki doğumdan sonra alırım emerse işe başladığım zaman alırım diyorum ....

Kizlar karin catlagi icin ne kullaniyorsunuz.en son dr.bana bi krem yazmisti onu bulamaynca niveanin bebek yagini aldim alkolsuz parabensiz diye bide bolcana surdum alerji oldum.alerjim gecti biraktim tabi kremi.bugun tatli badem yagi surdum ilk kez bakalim deneyip gorucem.bu alerjik halimle dogumda catir catir catliycam sanirim pofff

canım tatlı badem yağı tek başına kıllanmaya sebep oluyor ben bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine 5 yağ karışımını kullanıyorum onda hiç çatlak olmadı ayrıca meme ucunda da sorun yaşamadı. formülü vereyim bir dene hatta okuyan herkes deneyebilir:)

zeytinyağı
tatlı badem yağı
üzüm çekirdeği yağı
susam yağı
kakao yağı

ben bunları karıştırdım günde 1 kez sürüyorum

kızlar merhabalar foruma girmeyeli 1hafta oldu almış başını gitmiş yine :) doktorum benden 2li den sonra 4lü tarama testi istedi daha güvenilir bir sonuç veriyomuş 4lü tarama yaptıran var mı aranızda?ben yaptırdım istedi diye.sonuçları da bugün yarın çıkar herhalde

Back
X