2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
biz de 3lü yaptırdık.simdi bıraz baktım da 4lüde bızımkından fazla bır maddeye de bakılıyormus o yuzden 3lüden bıraz daha guvenılır sonuc verıyormus.iyi yapmışsın yaptırmakla.ama ikisinin de amacı aynı,aynı şeylere bakılıyor.o yuzden benım yaptırmama gerek yok.

eşim de tutturmuş bu para tuzağı herkes 3lü yaptıyo diyo 4lü kimseden duymadım ondan kafamda soru işareti kaldı valla

kızlar bende geldim hastaneden 3lü
tarama için kan verdim iki gün sonra çıkıck inş. 4 hafat sonraya randevu verdilerr detaylı utrasyona siz girdinizmi detaylıya

merhaba kızlar epeydir yazamadım
bugün tetonoz aşımızı olduk ilk dozmuş bir ay sonra tekrar gidicem .kan testlerimi tekrarladılar perşembe uzmana gidicem sonuçlarımı göstermeye .
ayın 27 sinde de bebişimi görmeye gidicem çok özledim bu sefer tam bir ay olucak görmeyeli allahtan tepikliyoda içim rahat :nazar::nazar::nazar:doktoruma rica edicem bi daha bu kadar uzun randevu vermesin
geçmişe bi bakınayım kuzular nasılmış

işte bi onun fiyatına bakarsın bir diğerinin hangisi cazip gelirse son karar senin :34: ben ilke bebe nin sitesinden almıştım pierre cardin ahada şu tek çekim 290 gibi bişeydi fiyatı taksitli aldım 317 oldu bana

Eki Görüntüle 737884

güle güle kullanın canım .bende park yatak düşünüyorum .bu fiyata yatağı falan dahilmi yoksa tek beşik mi bu fiyata .neleri var

bir de kızlar ben dün işe başlayınca ayakları sarkıtmaktan oldu sanıyordum ama hala şişlikler geçmedi ellerim de tonbik tonbik oldu kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum.

Her sabah tartılıyorum kaç gram almısım diye:) dün sabah 48,3 le cıktım evden aksam 50,5 di ve gece kalktım 50,9 olmuştum sabah ta 50,5 di.

Bana bu anormal geldi bir günde insan 2 kilo alır mı ya.

öğlen eve gidip tansiyon da ölçücem yuksekse doktoru arıycam inş preeklamsi filan değildir:((

sizde var mı boyle bir sorun ya da çözümü nedir biliyor musunuz?resmen yazarken bile zorluyor beni şişlikler..

canım sabah tartıldığımla akşam tartıldığım arasında resmen en az bir kilo oynuyo bence normal ....

Herkese gunaydın kısalar bebısımı gormeye 1 gun kaldı inşallah.

Dun akşam yıne cok kotydum bulantı yanma ve kusma benı mahvettı bıde baygınlık hıssı cok olyor bende sız de de olyormu

Canım Allah yardımcı olsun bende ilk 3 ay aynı senin gibiydim gerçekten çok zor,mide bulantısı ilacı içiyormusun o belki iyi gelir.Baygınlık hissi tansiyonun düşüyordur ondan dolayıdır muhtemelen.depresyon için mutlaka doktorla görüş gerekirse hamilelikte kullanılan antidepresanlar var onu kullan.çünkü bebek depresyondan çok etkileniyor.Allah korusun erken doğuma bile neden oluyor birde sen kilo alsan bile bebek çok zayıf kalıyor.dikkat et tatlım kendine,herşeyin bir çözümü var artık :34:

günaydın bende hissetmiyorum galiba bazen bir hareketlilik oluyor ama gazdır herhalde diye düşünüyorum. 20. haftayı bekliyorum. 2. çocukta daha geç hissediliyormuş galiba

canım benim bildiğim kadarıyla 2. çocukta daha erken hissedilir.biz şimdi hissedebilsek bile gazmı bebekmi ayırt edemiyoruz ama tecrübeli anneler farkı biliyor.bu arada bende hissedemiyorum arada sanki birşey kayıyor ama omu bilmiyorum.

arkadaşlar bir şey soracam size bana bebek için kimileri park yatak al karyola(ahşap mobilya) alma ne gereği var diyorlar annemde zaten ilk çocuğun boş ver ahşap mobilya al diyo siz ne alacaksınız var mı aklınızda bir şeyler

birde mobilya kullanışlı olmuyormuş diyorlar kararsız kaldım yani :44::44::44::44::44: bi yardımcı olsanız bana

biz bebek odası takımı alacağız canım.beşiği büyüyebilenlerden olacak.yatak odamız için sepet beşik alacağım zaten 6 aydan fazla tutmam odamda

Günaydin annecikler ve minicik kuzulari.....
Bugun benim dogum günüm ve bunun enerjisi var üzerimde sanirsam :) veyada kendimi hergün iyi hissedecek birseyler buluyorumda denebilir :1: :1:

Is yerindeyim ve arkadaslarim sagolsunlar unutmamislar ... buket ciceklerim ve minik muffin pastam geldi.. cok mutlu oldum ..
Az birseyle cok sevinen insanimdir bunlarda beni cok mutlu ettiler....

Ogluma sordum bugun bana ne alacaksin diye : hello kitty li tsört alacakmis büyük kizlar icin :55::55::55::1::1::1::1:

gecmise de bakindim birazcik , iyi sonuclar alinmis arkadaslar allah tamamina erdirir insallah hepimizi

Ozlmalpr84 canim cok gecmis olsun.. o aciyi bende cok iyi biliyorum...Rabbim kazalardan korusun insallah bizleri bebisleri...

doğum günün kutlu olsun güzel anne,Allah yavrularınla eşinle güzel bir ömür nasip etsin sana.bu arada oğluna bayıldım büyük kızlar için ha :9:

canım doktorum bana badem yağı tüylenme yapar kakao yağı kullan dedi.onun yanında da lierac die bi krem var onu önerdi.lieracı henüz almadım başka bir krem almıştım çünkü bitince almayı düşünüyorum.şimdi çatlak yok ama illa ki olacak kuzum yapacak birşey yok ne kadar az olursa o kadar iyi :) ama oğluşum için herşeye değer..

canım bende lierac kullanıyorum birde vasalinenin kako yağlısını kullanıyorum çok memnunum

Herkese merhaba arkadaşlar :) sonunda iş tatile girdi evime kavuştum, uzun zamandır takip edemiyordum sizleri. Bugün saglık ocagına gittim ,önümüzdeki hafta içi tetanoz aşısı için gideceğim bu arada ilk kez dün bebeğimi bu kadar net hissettim çoookk mutluyum :))))

işte bi onun fiyatına bakarsın bir diğerinin hangisi cazip gelirse son karar senin :34: ben ilke bebe nin sitesinden almıştım pierre cardin ahada şu tek çekim 290 gibi bişeydi fiyatı taksitli aldım 317 oldu bana

Eki Görüntüle 737884

iBenim oğlumun beşiğinin aynısı... kızım da yeni almıcam oğlumun bazası doğmadan önce alınmıştı ona korkuluk yaptırıp odasına geçirmeyi düşünüyorum.. iki yaşında büyüdü ama nasıl ayrılcam onu düşünüyorum :(:5:

ayrıca park yataklarla ilgili bişey söylicem... Çok gıcırdıyor....oğlum eşimle ortamızda uyuyor.. uyuduğunda beşiğine alıyorum koyarken mecbur beşiğe abanıyorum çok gıcırdıyor.. Allahtan seseuyanmıyor ama bazen uykuya dalmamış oluyoro zaman gözünü açıveriyor...
açıkcası mobilya aladığıma pişmanım :43:

kızlar unnoda'da dısney urunlerı ındırımde ama ben daha uygun olanlarını buldum mınoca bılıyorsanız ordada lısanslı urunlerı satılıyor nerdeyse her bır utunde 6 tl fark var ornegın unnodada bady 18 iken miniçoda 12 tl bakmanızı tavsıye ederım :16:

kızlar merhabalar nasılsınız?

bir haftadır yazamadım. kötü gecen bir haftadan sonra dün işe başladım.

geçen hafta ne kadar canımı sıkmayacagım desem de yapamadım tabiki. içim içimi yedi. dayanamayıp daha once bikez gittiğim bir profesore gittik.

doktora anlattım durumu baktı ve kim ölçtü bunu dedi. ne sevikste kısalık var dedi ne de rahim de açılma.yatmana gerek yok dedi.

giderken sanki ameliyata girecek gibi heyecanlı ve korkuluydum anlatamam sizlere. rahatlamış olarak cıktım doktordan. 3 lü tarama verdi normalde yaptırmayacaktım ama bişey demedim verdim kanı.

sonuc cıktı ama ben degerleri anlamadıgımdan persembe tekrar gidicem. ayrıca diğer doktordan da persembe kontrolüm var. hangisine tam inaacagımı ve devam edeceğimi bilemedim. prof universite hastanesinde haftada iki gün bakıyor özel gibi değil tam tabiki ama hayırlısı bakalım.

simdi cok sukur umutlu ve iyiyim. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın hiç kolay değil..

inşallah hepiniz iyisinizdir...tontişleriniz de tekmeliyordur bol bol sizleri.

ben henüz hiç hissetmiyorum:(((
canım cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmm :46::46::46: cok sevındımmmmm oh sukur ne guzell .. :16:
merhaba kızlar epeydir yazamadım
bugün tetonoz aşımızı olduk ilk dozmuş bir ay sonra tekrar gidicem .kan testlerimi tekrarladılar perşembe uzmana gidicem sonuçlarımı göstermeye .
ayın 27 sinde de bebişimi görmeye gidicem çok özledim bu sefer tam bir ay olucak görmeyeli allahtan tepikliyoda içim rahat :nazar::nazar::nazar:doktoruma rica edicem bi daha bu kadar uzun randevu vermesin
geçmişe bi bakınayım kuzular nasılmış

selam canımm :3::3: ayın 27 sınde dr gıdıcek cok ınsan var :1::1::1: bende nerdeyse 1 aydır gormemıs olucamm valla sorma hıssetmesem dayanamassdımmmm :2: 27 sını ıple cekıyorummmmmmmm:16:

herkese merhaba nasılsınız kızlar dun 4lu testımızın sonucu almaya gıttık cok şükür sonucumuz ıyı cıktı herkes bışeyler almış çok guzeller gule gule kullanın ben bı iğne dahı almadım daha ama aannemle kayınvalıdem basladı alışverışe alınanlarda onların evınde bebek arabamızıda begendık Wollex New York Manhattan Seyahat Sistem Bebek Arabası alıcaz :1:

veee sonunda cinsiyetlerimizi öğrendik ikiside kı dedi doktorumuz. bende %100 mü dedim. yok %99 dedi;)

biri kız biri erkek gibi hissediyordum hep, yanılmışım. rabbim sağlıklı doğurmayı nasip etsinde hiç fark etmez kız erkek. artık 2 tütü alıcaz :1:

çok özledim hepinizi raporluydum bu hafta başladım işe. çok iyi değilim. geceleri bacağıma kramplar giriyor. ve sonra oranın ağrısı geçmiyor. bastıkça yeri ağrıyor. kollarım parmak uçlarıma kadar sancıyor. kalsiyum ve megnezyum ilacına başlıcaz bugün. öyle işte. artık bende kızlarıma bişiler almaya başlıcam. zaten çok hevesliyordummm.

topikte herkes iyi mi??? geriye dönük okumam imkansız çok ilerlemiş. baharınkızı da cinsiyeti öğrenmişşş sanım oda benim gibi ikiside kız. ay çok sevindimmm bizim kaderimiz aynı onla :52:

canımın içi doğum günün kutlu olsunnn nice mutluu yaşam doluu senelereeeeee. rabbim eşinle çocuklarınla bilikte hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş.

benim de öyle oluyordu genelde ama sabah geri iniyordu bu sefer iki kilo fark var ve giderek artıyor kilo inmedi hiç:(((

canım yediğin bişey şişirdi belki bazen bende de oluyo, ben yaz gireli bir kere karpuz yemiştim oda ilk başlardaydı çok farketmedim dün akşam yedim birde ama ilerledik hafta olarak ondan mıdır nedir acayip şişirdi resmen burnuma karpuz kokmasa yemeyecektim yine şekeri bol diyede yedim ,resmen bir kaç saat şişkinliğin rahatsızlığını çektim .....

kızlar merhabaa
şimdi doktordan geldimm her şey yolunda dedi şükürr
plesanta arkada dedi one demek dedim yani eşi arkada ne demek ki iii biişiymi kötü bişiymi bilemedim...

kızlarr 4lü kan sonucumu aldım ultrason içinde 2 temmuz a randevu verdiler kan sonucumda down sendromu dogumda 1/50,000 NTD 1/14,000 trısomi 18 1/99,000 çıktı sanırım iyidir bunlardan pek anlamıyorum ama, birde kanda bakılan başka degerler yazıyorki onlar cokkk daha karısık ;
AFP ( DOWN SEN T T 4LÜ TEST) 38.1
ESTRİOL (E3) , serbest 1,34
HCG 32,5
İNHİBİN A 282,8 ve birkaç sonuç daha var bunlar yazıyor bunlardan hiiiiiç bişey anlamadım

Back
X