2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
veee sonunda cinsiyetlerimizi öğrendik ikiside kı dedi doktorumuz. Bende %100 mü dedim. Yok %99 dedi;)

biri kız biri erkek gibi hissediyordum hep, yanılmışım. Rabbim sağlıklı doğurmayı nasip etsinde hiç fark etmez kız erkek. Artık 2 tütü alıcaz :1:

çok özledim hepinizi raporluydum bu hafta başladım işe. çok iyi değilim. Geceleri bacağıma kramplar giriyor. Ve sonra oranın ağrısı geçmiyor. Bastıkça yeri ağrıyor. Kollarım parmak uçlarıma kadar sancıyor. Kalsiyum ve megnezyum ilacına başlıcaz bugün. öyle işte. Artık bende kızlarıma bişiler almaya başlıcam. Zaten çok hevesliyordummm.

Topikte herkes iyi mi??? Geriye dönük okumam imkansız çok ilerlemiş. Baharınkızı da cinsiyeti öğrenmişşş sanım oda benim gibi ikiside kız. Ay çok sevindimmm bizim kaderimiz aynı onla :52:

hayırlı olsun tütülü kızçelerin :32::32::32::32::32::32: Sevsinler senin kızlarını :54::54:ilaçlar seni rahatlatır canım hadi gözün aydın .....

kızlar bir sorum olcaktı sizler kan ilacını ne zaman içiyorsunuz ben öğün arasında alamıyorum midem bulanıyor yatmadan hemen önce içiyorum bi sakıncası olmaz umarım

burcak yavrummmmm 2 kızcen hayırlı olsunnnnn :9::9::9: ne guzellll allah saglık versın bosver erkek kızı kuzummm :16::16:
kramp ıcın alıomusun magznezyum vs bende uyuyamıyorum dönmekten gecelerii:14:

kızlar bir sorum olcaktı sizler kan ilacını ne zaman içiyorsunuz ben öğün arasında alamıyorum midem bulanıyor yatmadan hemen önce içiyorum bi sakıncası olmaz umarım

geçen kontolümde gebe takip odasına gittim orda hemşire bilgi verdi kan hapları için en önemli şey yumurta yogurt süt ayran gibi kalsyumlarla tüketilmemesi arasındandan 1 sat geçmesi gerekiyomuş yani yiyip içtikten 1 saat sonra kan hapını iççekmişsin yada hapı içip 1 saat bunları asla tüketmiycekmişsin yoksa kan değerlerin yükseleceğine düşermiş ve halsizlik artarmış bunu hiç bi doktor yada eczacı söylemiyor dikkat et dedi doğru kullanmak gerekiyomuş ama zamanı önemli degil içmeden ve içtikten sonra 1 saat, cünkü emlimi geç oluyormuş, diger saydıgım ürünler emilimini engelliyormuş

Son düzenleme:
hayırlı olsun tütülü kızçelerin :32::32::32::32::32::32: Sevsinler senin kızlarını :54::54:ilaçlar seni rahatlatır canım hadi gözün aydın .....

saol cnm hepimizin yavruları hayırlı olsun inş. ilaçlara akşam başlıcam inş. rahatlatır yaşlı teyzelere döndüm 1 haftadır valla

burcak yavrummmmm 2 kızcen hayırlı olsunnnnn :9::9::9: ne guzellll allah saglık versın bosver erkek kızı kuzummm :16::16:
kramp ıcın alıomusun magznezyum vs bende uyuyamıyorum dönmekten gecelerii:14:

filizimmmm canımmmm saolasınnn listeye ilave et diğer kızımıda küsmesin :1: valla daha bugün başlıcam cnm şimdiye kadar almıyordum magnezyum. doktor bugün yazdı. gece uykusu bölük pörçük oldu valla bende de. ne tarafa dönsem rahat edemiyorum. dünde hiç olmadıkları kadar hareketlilerdi valla sabahı sabah ettik zilli kızlarımla:36:

cnm bende yeni başladım kan hapına doktorum yeni verdi. ben aç karnına sabah akşam alıorum sabah çok erken saatte içiorum midem bulanmasın die akşamda yemekten önce. mide bulantı hapıyla birlikte kullanıorum.

geçen kontolümde gebe takip odasına gittim orda hemşire bilgi verdi kan hapları için en önemli şey yumurta yogurt süt ayran gibi kalsyumlarla tüketilmemesi arasındandan 1 sat geçmesi gerekiyomuş yani yiyip içtikten 1 saat sonra kan hapını iççekmişsin yada hapı içip 1 saat bunları asla tüketmiycekmişsin yoksa kan değerlerin yükseleceğine düşermiş ve halsizlik artarmış bunu hiç bi doktor yada eczacı söylemiyor dikkat et dedi doğru kullanmak gerekiyomuş ama zamanı önemli degil içmeden ve içtikten sonra 1 saat, cünkü emlimi geç oluyormuş, diger saydıgım ürünler emilimini engelliyormuş

teşekkür ederim canım söylediğin iyi oldu zaten süt felan o saatlerde içmiyordum ama aklımda kalsın her zaman

merhaba kasım anneleri ben aralık annelerine takılıyorum ama muhtemelen kasım annesi olurum. usgde kasım çıkıyor doğum tarihimiz neyse bir sorum olacak. 3 lü ve 4lü testlerden bahsedilmiş doktrum bana birşey demedi. bir sonraki randevum da 20. haftamda neredeyse 1 ay var. ne zamn yapılıyor. ya da ikili test iyi çıktı diye mi gerek görmedi acaba.. bir sonraki görüşmemizde bebeğin iç organlarına bakıcaz dedi.

filizimmmm canımmmm saolasınnn listeye ilave et diğer kızımıda küsmesin :1: valla daha bugün başlıcam cnm şimdiye kadar almıyordum magnezyum. doktor bugün yazdı. gece uykusu bölük pörçük oldu valla bende de. ne tarafa dönsem rahat edemiyorum. dünde hiç olmadıkları kadar hareketlilerdi valla sabahı sabah ettik zilli kızlarımla:36:

eklerım canımmmmm başla başla cnm agrılar kasılmalar hafıfler aslında bol bol sut ıcsen yogur ve peynır yesen gerek kalmaz
bende hıc uyuyamıyorum yaaa
[/B]

veee sonunda cinsiyetlerimizi öğrendik ikiside kı dedi doktorumuz. bende %100 mü dedim. yok %99 dedi;)

biri kız biri erkek gibi hissediyordum hep, yanılmışım. rabbim sağlıklı doğurmayı nasip etsinde hiç fark etmez kız erkek. artık 2 tütü alıcaz :1:

çok özledim hepinizi raporluydum bu hafta başladım işe. çok iyi değilim. geceleri bacağıma kramplar giriyor. ve sonra oranın ağrısı geçmiyor. bastıkça yeri ağrıyor. kollarım parmak uçlarıma kadar sancıyor. kalsiyum ve megnezyum ilacına başlıcaz bugün. öyle işte. artık bende kızlarıma bişiler almaya başlıcam. zaten çok hevesliyordummm.

topikte herkes iyi mi??? geriye dönük okumam imkansız çok ilerlemiş. baharınkızı da cinsiyeti öğrenmişşş sanım oda benim gibi ikiside kız. ay çok sevindimmm bizim kaderimiz aynı onla :52:

canımmm çok sevindim. bende seni merak ediyordum bebişlerin cinsiyetini öğrendi mi acaba diye. ne güzel herşeyimiz aynı gidiyor seninle. size de iki prenses geliyor demek. ne güzelll. sağlıkla gelsinler. ağrıların için geçmiş olsun canım. benim de dayanılmaz sırt ve bacak ağrılarım, kuyruk sokumu ağrısı ve ayak ve bacaklarımda şişlik var. çok rahatsız ediyor hele geceleri uyurken ama bebişler için nelere katlandık bunlara da katlanıcaz. sen kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını ihmal etme canım. bende önümüzdeki hafta konuşucam doktorumla. bakalım ne diyecek.

veee sonunda cinsiyetlerimizi öğrendik ikiside kı dedi doktorumuz. bende %100 mü dedim. yok %99 dedi;)

biri kız biri erkek gibi hissediyordum hep, yanılmışım. rabbim sağlıklı doğurmayı nasip etsinde hiç fark etmez kız erkek. artık 2 tütü alıcaz :1:

çok özledim hepinizi raporluydum bu hafta başladım işe. çok iyi değilim. geceleri bacağıma kramplar giriyor. ve sonra oranın ağrısı geçmiyor. bastıkça yeri ağrıyor. kollarım parmak uçlarıma kadar sancıyor. kalsiyum ve megnezyum ilacına başlıcaz bugün. öyle işte. artık bende kızlarıma bişiler almaya başlıcam. zaten çok hevesliyordummm.

topikte herkes iyi mi??? geriye dönük okumam imkansız çok ilerlemiş. baharınkızı da cinsiyeti öğrenmişşş sanım oda benim gibi ikiside kız. ay çok sevindimmm bizim kaderimiz aynı onla :52:

Hayirli olsun kizlarin baciiimmm :))) oglusuma verirsin artik biriniiii :)) bu arada tek yumurta mi cift yumurta mi senin kislar :)

eklerım canımmmmm başla başla cnm agrılar kasılmalar hafıfler aslında bol bol sut ıcsen yogur ve peynır yesen gerek kalmaz
bende hıc uyuyamıyorum yaaa
[/B]

ya aslında yiyorum ama sanırım yeterli gelmiyor. fazlasını zorlayınca da midem kalkıyor zorlayamıyorum bitanem

canımmm çok sevindim. bende seni merak ediyordum bebişlerin cinsiyetini öğrendi mi acaba diye. ne güzel herşeyimiz aynı gidiyor seninle. size de iki prenses geliyor demek. ne güzelll. sağlıkla gelsinler. ağrıların için geçmiş olsun canım. benim de dayanılmaz sırt ve bacak ağrılarım, kuyruk sokumu ağrısı ve ayak ve bacaklarımda şişlik var. çok rahatsız ediyor hele geceleri uyurken ama bebişler için nelere katlandık bunlara da katlanıcaz. sen kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını ihmal etme canım. bende önümüzdeki hafta konuşucam doktorumla. bakalım ne diyecek.

ayy nası sevindimmm senin belli olduğunu da bugün gördümmm. kuyruk sokumu ağrısı artık benle bütünleşti diyebilirim. artık kıçımın üstüne oturamıyorum resmen belimin üstüne oturuyorum. iş yerinde bile böyle. ama olsun prenseslerimiz için herşeye değer. sen bişi aldın mı bebişlere? ben cinsiyeti bekliyordum artık başlayacam cnm

Hayirli olsun kizlarin baciiimmm :))) oglusuma verirsin artik biriniiii :)) bu arada tek yumurta mi cift yumurta mi senin kislar :)

saolll canımm. çift yumurta bizim. artık hangisini beğenirse senin oğluşun;)) valla damat adayı çokk kız az onu için iyi yetiştirin damat adaylarımı;))) doğar doğmaz beşik kertmesi düşünüyorum:1:

Günaydin annecikler ve minicik kuzulari.....
Bugun benim dogum günüm ve bunun enerjisi var üzerimde sanirsam :) veyada kendimi hergün iyi hissedecek birseyler buluyorumda denebilir :1: :1:

Is yerindeyim ve arkadaslarim sagolsunlar unutmamislar ... buket ciceklerim ve minik muffin pastam geldi.. cok mutlu oldum ..
Az birseyle cok sevinen insanimdir bunlarda beni cok mutlu ettiler....

Ogluma sordum bugun bana ne alacaksin diye : hello kitty li tsört alacakmis büyük kizlar icin :55::55::55::1::1::1::1:

gecmise de bakindim birazcik , iyi sonuclar alinmis arkadaslar allah tamamina erdirir insallah hepimizi

Ozlmalpr84 canim cok gecmis olsun.. o aciyi bende cok iyi biliyorum...Rabbim kazalardan korusun insallah bizleri bebisleri...

doğum gunun kutlu olsun canım ALLAH nıce yıllar nasıp etsın kuzucuklarınla ve dıleklerınıde kabul etsın İNŞALLAH

ya aslında yiyorum ama sanırım yeterli gelmiyor. fazlasını zorlayınca da midem kalkıyor zorlayamıyorum bitanem

ayy nası sevindimmm senin belli olduğunu da bugün gördümmm. kuyruk sokumu ağrısı artık benle bütünleşti diyebilirim. artık kıçımın üstüne oturamıyorum resmen belimin üstüne oturuyorum. iş yerinde bile böyle. ama olsun prenseslerimiz için herşeye değer. sen bişi aldın mı bebişlere? ben cinsiyeti bekliyordum artık başlayacam cnm

sağol canım. bizde geçen pazartesi öğrendik prenseslerin geleceğini:) ben bişey almadım henüz. bizde tam tersi eşim ısrar ediyor. hadi yavaştan başlayalım diye ona kalsa geçen hafta doğum çantamı bile hazırlayacaktı:) ama ben acele etmiyorum. bu arada benim 10 yıldır çalıştığım işyeri taşınıyor. uzak mesafe olduğu için gidemeyeceğimi söyledim. bu hafta tazminatımı alıp, ayrılacağım. önümüzdeki haftadan itibaren artık evde olacağım için bol bol vaktim olacak yavaş yavaş başlarım artık alışverişe. bu arada sen bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladın mı? ben bir kez hisseder gibi oldum ama bi daha yakalayamadım. bu sabah da proluton iğnemi vurulmaya aile hekimliğine gittim. takip zamanım gelmiş. bebişlerin kalp atışlarını dinledik iyi de oldu:)

canım ben sabah aç karnına alıyorum öle denildi bana akşamda elevit ve balık yağı içiyorum

Back
X