2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hava gıt gıde ısınıyormu bugun banamı oyle gelıyor nefes almakta zorlanıyorum scaktan:(( 1 ay sonra napıcaz bız allah kolaylık versın hepımıze

canım allah yardımcı olsun bende ilk 3 ay aynı senin gibiydim gerçekten çok zor,mide bulantısı ilacı içiyormusun o belki iyi gelir.baygınlık hissi tansiyonun düşüyordur ondan dolayıdır muhtemelen.depresyon için mutlaka doktorla görüş gerekirse hamilelikte kullanılan antidepresanlar var onu kullan.çünkü bebek depresyondan çok etkileniyor.allah korusun erken doğuma bile neden oluyor birde sen kilo alsan bile bebek çok zayıf kalıyor.dikkat et tatlım kendine,herşeyin bir çözümü var artık :34:

Canım benim bildiğim kadarıyla 2. çocukta daha erken hissedilir.biz şimdi hissedebilsek bile gazmı bebekmi ayırt edemiyoruz ama tecrübeli anneler farkı biliyor.bu arada bende hissedemiyorum arada sanki birşey kayıyor ama omu bilmiyorum.

Biz bebek odası takımı alacağız canım.beşiği büyüyebilenlerden olacak.yatak odamız için sepet beşik alacağım zaten 6 aydan fazla tutmam odamda

doğum günün kutlu olsun güzel anne,allah yavrularınla eşinle güzel bir ömür nasip etsin sana.bu arada oğluna bayıldım büyük kızlar için ha :9:

saol canım bulantı ılacı alıyorum ama kesmıyor ya tansıyonum dusmus evet olctum az once 9 a 6 cıktı ıcımden su donemler gecınce duzelceksın dıyor bol bol dua edıyorum.yarın doktorumada sorucam ınşallah bebesım sağlıklıdır yarın haberını alıcam

ya ben kan ilacı ve balık yağı kullanmıyorum neden bana vermedi bu doktor

benim ablamda 7 aylık hamile onada yeni yeni vermişler bünyesel sanırım ben pek kırmızı et yemem sanırım biraz erken başladık haplara şuan kırmızı etten başka bişe yemiyorum bebeğim bana sevdirdi :90: yinede doktoruna sorabilirsn

Kizlarr gunaydinnn ..
nasilsinizzz?? BEN OGLUMU DEVAMLI HISSEDIP Heyecanlaniyodum ..
bidaha tatil yapamam diye yillik izne ayrilmistimm.. baya gezdimm yoruldummm ve su bikac gundur kipir kipir olan oglumda hareket yok .. dua edin ins iyidir yavrumm :(( yoruldugum icin olmustur insallah baska bi nedeni yoktur ..

yoruluncada hıssedılmeye bılıyormus bende devamlı hıssdetmıyordum ama sankı ıkı gun once pıt dıye bırsey oldu dun ve bugun yok sanırım benımkı gazdı:(

işte bi onun fiyatına bakarsın bir diğerinin hangisi cazip gelirse son karar senin :34: ben ilke bebe nin sitesinden almıştım pierre cardin ahada şu tek çekim 290 gibi bişeydi fiyatı taksitli aldım 317 oldu bana

Eki Görüntüle 737884

canım benım alacağım yatağın aynısı bende bunu cok begenıyorum bende bızım burda bebjı var ordan alıcam daha doğrusu eşimin ortağı hedıye olarak alıcak bıze :)

benim ablamda 7 aylık hamile onada yeni yeni vermişler bünyesel sanırım ben pek kırmızı et yemem sanırım biraz erken başladık haplara şuan kırmızı etten başka bişe yemiyorum bebeğim bana sevdirdi :90: yinede doktoruna sorabilirsn

ben et yiyiyorum ama balığı hiç ama hiç yemem çocuk olunca yersin dediler gene yemedim ölsem de yemem ya çok kötü

saolll canımm. çift yumurta bizim. artık hangisini beğenirse senin oğluşun;)) valla damat adayı çokk kız az onu için iyi yetiştirin damat adaylarımı;))) doğar doğmaz beşik kertmesi düşünüyorum:1:

Canmm sen dusunuon da bakalm kizlarini verecekmi babasi :)) kiyamaz babalarr

kızlar bısey soylıycem bazı arkadaslarda soyledı bana. bu alısverıs ıcın alınan seyler varya ordada sohbet oluyor ama sohbet yerı sadece burasıı bıde aldıgımız seylerın ısımlerınıde yazarsak hepımız yararlanırız..
bıde sunu belırtıcem aldıgımız urunlerın resımlerını eklıyoruz sonrA O resımle alıntılama yapıyorsunuz yaa sayfa komple doluyor onun yerıne dıyecceklerımızı resmı komple alıntılamadan sorsak bolelıkle sayfa hem cok ılerlemez hemde begendıgımız kıyafetlrı kolayca bulma sansımız olur ordan :16: cunku artık kıyafetelrı alma zamanlarımız geldı sohbette olursa kım ne almıs nerden almıs goremeyız bızede fıkır oluyor nerden ne alındı dıye cunku :16:
sadece eklenen kıyafetlerı alıntılamadan altta sorarsak sorucaklarımızı daha ıyı olur dıye dusundukk:46:

kızlar bısey soylıycem bazı arkadaslarda soyledı bana. bu alısverıs ıcın alınan seyler varya ordada sohbet oluyor ama sohbet yerı sadece burasıı bıde aldıgımız seylerın ısımlerınıde yazarsak hepımız yararlanırız..
bıde sunu belırtıcem aldıgımız urunlerın resımlerını eklıyoruz sonrA O resımle alıntılama yapıyorsunuz yaa sayfa komple doluyor onun yerıne dıyecceklerımızı resmı komple alıntılamadan sorsak bolelıkle sayfa hem cok ılerlemez hemde begendıgımız kıyafetlrı kolayca bulma sansımız olur ordan :16: cunku artık kıyafetelrı alma zamanlarımız geldı sohbette olursa kım ne almıs nerden almıs goremeyız bızede fıkır oluyor nerden ne alındı dıye cunku :16:
sadece eklenen kıyafetlerı alıntılamadan altta sorarsak sorucaklarımızı daha ıyı olur dıye dusundukk:46:

filizcim benım bu oğlum nıye hareket etmıyo ya ben 17. haftamda bıkac kere pıtpıt duydum nazarmı ettım ya doktoru arasam böyle bısey ıcın ben sana hazıran soonunda hıssedersın dedım dıycek uffffff

Tek tek alinti yapamadim kizlar is yerinde :)
hepinize cok cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin...binlerce katini bende sizlere sevdiceklerinizle beraber diliyorum....

Burcucum canim benim sana tavsiyem insan kendini depresyona sokabiliyor, hep kötü olumsuz düsünerek.. biraz pozitif düsünmeyi denesen inan cok yardimci oluyor bu, kendini daha iyi hissediyorsun., dünyanin en güzel varligini mucizeni düsünüp biraz daha iyi olabilirsin belki..... umarim yanlis anlamazsin...
su bulanti tiksinmelerin bir gecseydi kesin daha iyi hissederdin kendini cok fazla sürdü sende :((...

burcagim cifter cifter pembelerin geliyormus tebrik ederim ,ayy ne güzel olacaklar yaaaa, kiyafetleri falan hayal etmesi bile güzel..
i

tek tek alinti yapamadim kizlar is yerinde :)
hepinize cok cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin...binlerce katini bende sizlere sevdiceklerinizle beraber diliyorum....

Burcucum canim benim sana tavsiyem insan kendini depresyona sokabiliyor, hep kötü olumsuz düsünerek.. Biraz pozitif düsünmeyi denesen inan cok yardimci oluyor bu, kendini daha iyi hissediyorsun., dünyanin en güzel varligini mucizeni düsünüp biraz daha iyi olabilirsin belki..... Umarim yanlis anlamazsin...
Su bulanti tiksinmelerin bir gecseydi kesin daha iyi hissederdin kendini cok fazla sürdü sende :((...

Burcagim cifter cifter pembelerin geliyormus tebrik ederim ,ayy ne güzel olacaklar yaaaa, kiyafetleri falan hayal etmesi bile güzel..
I

yok canım nıye yanlıs anlıyım bulantı kusma bunlar bende cok oldu uzunda suryor sanırım vucdum yoruldu beynımde bı yandan da işte çalısyorum bunun etkısı cok tabı bıde yalnızlıkta var ailem uzakta hepsı ust uste gelınce benım bole bır bunalım aldı ıste

filizcim benım bu oğlum nıye hareket etmıyo ya ben 17. Haftamda bıkac kere pıtpıt duydum nazarmı ettım ya doktoru arasam böyle bısey ıcın ben sana hazıran soonunda hıssedersın dedım dıycek uffffff

canım uffflama hıc hıssetmemen cok normal cogu anneler hısetmezmıs bu donemlerde benım mıde bos sureklı daha cok hıssedıyorum sanırım:1:

Back
X