Eki Görüntüle 738271
Kızlar oğluma bu tulumu aldım ama sonra da olur mu diye tereddütte kaldım kız tulumu gibi mi sizce değiştirıyim mi?
cmmm ben çok beğendimmm güle güle giydir. yaa kız ne erkek ne? bana saçma geliyor kızda erkekte her rengi giyebilir. erkeğe mavi kıza pempe fln saçma şeyler. şimdiki devirde erkekler kırmızı pantalon bile giyiyor

Burcakcım pardon ben şu yedek kaplarla karıştırdım Avent VIA Yedek Kaplar 10lu SCF615 | 22,68 TL
kız neharrrrr aklımı aldın sabah sabah 59tl boşa mı gitti dedimmm. içim cız etttiii. hayır araştırıp almıştm ama yanlış aldım heralde dedimmm

işin hamileliğime denk gelmesi süper oldu evet. aslında onu da düşündüm hatta onlar teklif etti doğum parası alabilmem için bu süreyi raporla geçirmemi. ama doğum izninde pek bir artış yok. sigortam asgari ücretten ödendiği için doğum parası da öyle pek dişe dokunur bir şey tutmuyor. aynı parayı hatta fazlasını pekala işsizlik sigortasından alabiliyorum. hem tazminatta haketmiş oluyorum. bir de 10 yıl dile kolay sıkılıyor insan artık çocuklarım için 1-2 yıl ara verip, başka bir yerde devam etmek istiyorum. bende bir kez bebişlerin hareketini uykuda hissettim rüya gibiydi gerçekten:) tam hissetsek harika olacak. isim konusunda biz eşimle nişanlıyken bundan 8 yıl önce karar vermiştik. ilk çocuğumuza ben ikinciye eşim karar verecekti. ben yıllar önce hatta çocukluğumda karar vermiştim kızım olursa adını Nisan koymaya. hala aynı fikirdeyim. diğer bebişe eşim karar vermedi henüz. siz düşündünüz mü isim?
hımmm güzel düşünmüşsün canımcım işsizlik aldıktan sonra anlamı yok. bende 7 senedir aynı yerdeyim dediğin doğru belli bişeyden sonra sıkıyor, insan kendini yenilmek istiyor. bebişlerle birlikte yepyeni bir başlangıç olur. ya benimde kızların birinin ismi DERİN olacak kesin diğeri tam net olmamakla birlikte DEFNE düşünüyoruz. DERİN & DEFNE. bakalım değişedebilir fikrimiz

%99 kız dedi ikiside ama belli mi olur belki sonradan birinde pipi oluşur