isimleri de çok güzelmiş maşallah isimleriyle büyüsünler. derin ismini bende çok beğeniyorum. asya, masal, derin ve nehir var şu an aklımda diğer bebiş için bakalım eşimi ikna etmeye çalışıyorum:) bende %100 mü diye sordum. %95 dedi doktorumuz:) hatta eşim ve ben bebişlerin kız olduğunu anladık ama doktor hala inceliyordu dayanamayıp eeee orda bişey yok ki dedim valla. sonra kız dedi:) ben kız çok istiyordum. o yüzden ilk bebişi duyunca dayanamayıp ağladım. sen bebişlerin bakımı konusunda ne düşünüyorsun canım. doğum izninden sonra bakacak biri var mı yoksa bakıcı mı tutacaksınız?
Cnm biz annem yakın biryeden ev aldık. babamda emekli annemle birlikte onlar igilenecekler. zaten sırf bebeişlerin bakımı için yakınlarına taşındık. annem kendini çok enerjik hissediyor ben bakarım ikisine de diyor. zaten ilk zamanlar kaynvalde de destek olur ona. sonrasında çocukların durumuna göre çok ihtiyaç olursa annemin yanına bi yardımcı tutarız. sen neyapacaksın tek mi olacaksın?[/QUOTE]
annenlere yakın olması süper olmuş canım. benim annemlerde 5 dk mesafede. inan çok büyük rahatlık. kayınvalidemle de aynı semtte oturuyoruz. ben kısmetse doğumdan sonra 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum. ama annem hep yanımda olacak. benim annem de çok enerjik. bir yıl birlikte bakarız. sonra ben yavaş yavaş iş arayışına başlarım diye düşünüyorum.