2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar :)

Bebeğimi bi iki gündür daha iyi hissediyorum. Hatta şu an göbeğimin yanında tekme atıyor sanırım. Başlarda arada oluyordu ama anlayamıyordum. Şu an art arda oldu. E heralde Oğlumun tekmeleridir artık bunlar :9:

Kadıköy canım çok beğendim tulumları ben. Benimde oğlum olucak. İnternetten aldıysan hangi siteden aldın acaba? Bizde hastane çıkışının birini beyaz üzerine hayvanları kırmızı işlemişler öyle almıştık. Gelenler diyor aa niye pembe aldın erkek çocuğa olur mu hiç bilmem ne diye. Sinir oluyorum. Pembe değil desemde ı-ıh yok herkes keni bildiğini okuyor. Ayrıca denildiği gibi pembe olsa nolur şimdi böyle şeylere takılmıyor.

aman ben tvda gordum koca adalmalr mayolarını pembe gıymısler :) neolcak her tarafı pembe olmadıkdan sonra

cok tatlılar dımı demek odasını degıstırmek ıstıyor bak sen

oy yerim ben o kuzuyuuu. valla öyle şimdiki çocuklar çok fena canımm:36:

büyüyünce görceksiniz kizlar insallah sizlerde :))) hangi cizgi film moda oluyorsa onun odasi isteniyor..
simdilerde angry birds :)) modamiz var ama akillandi artik büyüyünce alacagim diyor :1::1::1:

bence muhtaç olmasınlar gene kızcağızın başına kalacaklar ayrı bir eziyet o da, gene elden ayaktan düşürmesinde kızın başına kalmasınlar

amin canım amin,zaten istemem kimseyi kimseye muhtaç etmesin allah.düşünemiyorum bile,arad bir beni gıcık edecek ya,gelip sizin yanınızda yaşayacağım artık diyor :47:

kızlar yaa,bir şey itiraf etsem size,kızmayın ama olur mu.?
ben halen umutluyum doplere girince belki kız der dr diye,aslında kabullendim sayılır ama bir umut bekliyorum kız olur mu diye.hatta hiç bir şey almadım bebeğe :17::17::17::17::17::17::17::17:

kızlar ben oğluma geçen yaz aldım arabalı yatak,çilekten alacaktık siyahını istemişti 1-2 ayda ancak getirebiliriz dediler ilçeye o yüzden bizde bellonadan aldık kırmızı.ama fazla yer kaplıyor.bu yaz oda yapacağız ona artık,bebeği alacağız bizim odaya inşallah.ikici oğlana şifoniyer alacağım,beşiğnde 4 tane çekmece var zaten.ilk oğluma da gardrop alacağım.hatta beşik kahveli kremli beyaza boyayacağım diğer lerini de beyaz alacağım nasib olursa.oğlanlar çoğaldı artık:52:

Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.:nazar::nazar::nazar::nazar: güle güle kullanın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben halen umutluyum doplere girince belki kız der dr diye,aslında kabullendim sayılır ama bir umut bekliyorum kız olur mu diye.hatta hiç bir şey almadım bebeğe :17::17::17::17::17::17::17::17:

ogluna dogunca burdan mesaj yazacagim o pipiyle annenin sende yüzüne islat diyecegim :1: :1:
birde saclarini cek :1: :1:
rabbim saglik sihat versin kurtlucum.....
rabbim hayirli evlat nasip etsin kizi erkegi hic önemli degil..
bende yarin ögrenecegim insallah, ikinci oglum gelecek diye düsünüyorum.....

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, bugun heyecanlı bir gündü bekle , et hazırlan hastaneye gitamaben randevuye giremedim doktorun sezaryanı uzun sürmüş nerdeyse iki saat beklemek zorunda kalıcaktık bşzde çok sinirlendiksonuçta bir hestayi bekletmemeleri lazım bütün randevular kaymış sormasan kimse açıklama da yapmıyacak bu olay heryerde oluyor aslında çözüm basit bu işi organizasyonu düzgün yapılsa lıste önünde doktorun işi uzadıysa arıyacan hastayı bilgi vericen sinir olduk.
cumaya aldım bende. Yavrumu görücem derken hayalkırıklığı yaşadım.

Kızlar bir de benim mide bulantılarım geri geldi sanki çok nadir sabah öğürüyordum iki gün önc e oldu bugun sabah ve kahvaltıdan sonra da canım çıktı kendimi çok kötü hissediyorum doktoru bugun ayaküstü konuştukmo da şaşırdı çıkartıyorum deyince bazı kokular hale tetikliyor galiba ben doğurana kadar böyle devam edecek.

Kızlar bir de benim mide bulantılarım geri geldi sanki çok nadir sabah öğürüyordum iki gün önc e oldu bugun sabah ve kahvaltıdan sonra da canım çıktı kendimi çok kötü hissediyorum doktoru bugun ayaküstü konuştukmo da şaşırdı çıkartıyorum deyince bazı kokular hale tetikliyor galiba ben doğurana kadar böyle devam edecek.

canım ben hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı ama bazı çirkin kokular midemi bulandırıyor herhalde doğuma kadar sürecek sadece kokudan bulanıyor ben dikkat etmeye çalışıyorum kokulara karşı resmen siper aldım :1::1::1::1:

Merhaba kızlar, bugun heyecanlı bir gündü bekle , et hazırlan hastaneye gitamaben randevuye giremedim doktorun sezaryanı uzun sürmüş nerdeyse iki saat beklemek zorunda kalıcaktık bşzde çok sinirlendiksonuçta bir hestayi bekletmemeleri lazım bütün randevular kaymış sormasan kimse açıklama da yapmıyacak bu olay heryerde oluyor aslında çözüm basit bu işi organizasyonu düzgün yapılsa lıste önünde doktorun işi uzadıysa arıyacan hastayı bilgi vericen sinir olduk.
cumaya aldım bende. Yavrumu görücem derken hayalkırıklığı yaşadım.

cnm malesef tüm iyi doktorlar böyle. benim doktorda öyle aylardır gidip geliyorum daha beklemeden alındığımı hatırlamıyorum. randevu 2 ise 4e kdar beklediğim oluyor. acil doğum çıkıyor ameliyat çıkıyor falan filan. onlarada hak vermek lazım yetişemiyorlar. ne çok hasta var. geçen baktım da şöyle bi herkesin umudu doktor olmuş. tüm hastaları adamın gözünün içine bakıyor. herkes ondan medet umuyor. kutsal meslek. ama tabi bizim açımızdan da dediğin doğru heves güves gidiyoruz sonra tam bi hayal kırıklığı.neyse bitanem vardır bunda da bi hayır. belki bebişin annesine cuma günü daha güzel pozlar verecektir.:16:

Oda konusunda kesinlikle ben yapıcam ama öyle bebek odası takımı almıcam güzel uzun zaman kullanılacak düz beyaz bir dolap birde altı çekmeceli üstüne portatif alt açma ünştesi koyucam bşrde karyola 4-5 sene bu odayı rahatlıkla kulllanacağını düşünüyorum bir tek karyolasını büyünce çıkrtıp istediği yatağı alırım. Bebek odası ggörüntüsünü eşyalarla değil ayrıntılarda yapıcam işte aydınlatması ufak tefek süsüler gibi.. Öyle icili , bicili oda bende istemiyorum.

Günaydın kızlar :)

Bebeğimi bi iki gündür daha iyi hissediyorum. Hatta şu an göbeğimin yanında tekme atıyor sanırım. Başlarda arada oluyordu ama anlayamıyordum. Şu an art arda oldu. E heralde Oğlumun tekmeleridir artık bunlar :9:

Kadıköy canım çok beğendim tulumları ben. Benimde oğlum olucak. İnternetten aldıysan hangi siteden aldın acaba? Bizde hastane çıkışının birini beyaz üzerine hayvanları kırmızı işlemişler öyle almıştık. Gelenler diyor aa niye pembe aldın erkek çocuğa olur mu hiç bilmem ne diye. Sinir oluyorum. Pembe değil desemde ı-ıh yok herkes keni bildiğini okuyor. Ayrıca denildiği gibi pembe olsa nolur şimdi böyle şeylere takılmıyor.

Ebebk sitesinden aynı ürünün lacivertlisini almiştım mağazasından çok beğendim kalitesini ebebekte bu renkleri görünce bayıldım eşim benim aklımı karıştırdı erkek milleti çocuğu şimdiden delikanlı yaptı oğluma böyle şeyler giydırme diye .

valla hatunummm benim yiğenim doğmadan kız kardeşim odasını yaptı. dünya para harcadılar öyle şirin bi oda oldu ki. sonra yni doğduğunda zorlandı geceleri çok emiyordu gitgel odasına zorlandı. sepet beşik aldı yanına. sonra çocuk büyüdü şimdi 3 yaşında. bu ne biçim oda ben bu odayı istemyorum hiç güzel değil. ben barbyli oda istiyorm diye tutturdu. şimdiki çocuklar böyle malesef. benim zaten şuan ev borcundan dolayı oda yapacak durumum yok. birde yiğenimi görünce böyle hiç gerek yk die düşündüm. bebekken bişi anlmıyorlar odalarında çok vakit geçiremiyrlar gnelde uyuyorlar. onun için şimdilik yatak odasına beşiklerini alcam. 1-2 seneye de akılları erince oda yapıcam. benim nacizane fikrim bu. herkese göre göreceli bi konu bitanem

Sanırım bebeğin huyuna bağlı birazda akıllı uslu bi bebiş olacagını bilsem hiç düşünmem hemen alırım odasını :)))

canım alıştırmak da varsa,biri birini tutmuyor,hepsi farklı,benim oğlum ancak 11 ay yattı beşiğinde ahşap beşik almıştım 7 sene önce 450 tlye.bir gün bir baktım yere atmış kendini,ama şükür bir şey olmadı.bir de ayağında çok salladı annem uyku problemi vardı ayağından indirince hemen uyanırdı.gece yatırabiliyordum beşiğine ancak.zaten sonra da annemle babamın arasında uyudu 4 yaşına gelinceye kadar :1:çok hareketliydi,bebek arabasını bile kullanamadım doğru dürüst.ama kuzenim kızı hem portatif beşikte yattı hem park beşikte ve 1,5 yaşında halen usluca oturuyor bebek arabasında.

Ben de bize alışmasın istiyorum, sonra ayrılması zor olur, dediğin gibi hareketli mi uslu mu bebek arabasını bile kullanamamış bak:1:

bende oda almıcam gereksiz gibi eliyor bana onun yerine park yatak alıcam büyük ihtimalle okul cağına gelirse oda alırım diye düşünüyorum hem kendiside beğenir

bende çok düşündüm de eşyalarını nereye koycaksın ? şifonyer tarzı bişey falan mı alcaksın

canım zaten park yatakda 3-4 yasına kadar yataıcaklar ondan sonra bana arabalı ,siperdermanlımı oda yapın derse ona gore yaparız canım :) şimdikiler bilmiş canım hersey den haberleı var

amanınnn bizim isteklerimizle onlarınki çakışıcak desene :1: alırsam oda mecbur onda yatacak istemeye bizde neler istiyorduk ama :1: söylemiyorum bile çoğunu dediğin gibi şimdikiler tam fırlama :1:

selam kızlar nasılsınız??? sabah gene kasık agrısı basınc ıdrar torbama o sekılde kalktım aksamdan konustuk esımle sabah 8 de ıdrar vermeye gıdıcektık kiii eşim saolsun uyanamadı uyandırdım kalktı dusa gırdı namaz kılım derken ben tutamadım dahada agrı gırdı gırdım wc yarına kaldı artık ınsallah tutabılırımde sabah ılk ıdrarla daha net sonuc verıyormus.. suan agrı yok ama arada cok kotu bır agrı oluyor allh korusun ıltıhap varsa erken doguma sebeb oluyor ...
eşimin arkadası 34 haftasında dogurdu ama 1 gun bıle kuvezde yatmadı bebek sukur kılosu yerrındeydı...
sımdıde ıkızlerıne hamıle bır arkadas var oda 32 haftasında dogurucak oda 2 hafta kuvezde yatıcakmıs dusunun her gun kuvez parası 2.500 tl imiş acıbademde dogumda 10 bınmı :1::1::1: 40 50 mılyara cıkıcaklarmıs :53::53::53: allahım yardımcıları olsunnn valla ne zor seyler.. rabbım hepımıze saglıkla sıhhatle eksıksız tam nasıp etsın bebeklerımızı ınsallahhhhhhhhhhhh :16::16::16:

Merhaba annecikler ben bebeğimi görmeye gittim bugün çok şükür sağlıklı 200 gr civarı olmuş, cinsiyeti için de doktor dedi ki kıza benziyor ama pipi sonradan büyüyebiliyor erkek de olabilir dedi ben nasıl dayanacağım bir dahaki görüş gününe :(

ay canım kıyamam ya ablam da doğana kadar kız mı diye umutla beklemişti üstelik üçüncü çoçuk da oğlan oldu. doğar doğmaz cinsiyetini sormuştu eniştem erkek olduğunu bile bile.

Bebişlerinize ne kadar güzel ciciler almışsınız öyle :29::29::29:

Ben de alıyım bari daha da ağırlaşmadan, bebek odası alıp almamakta hala kararsızım , 2300 e bi takım begendim kocaman dolabı şifonyeri var güzelce sığar eşyaları, ama bizim 2 oda bir salon oturma odasını bozcaz öyle olursa, sizler naptınız, hea bide ark ım bebek odası ve telsizi aldı hiç yatak odasına götürmedi bebek odasında büyüdü , park yatak vb gibi taşınabilir bir beşik alıp yatak odasına bile götürmemiş hiç nasıl alıştırırsan öyle gider diyooo :26: napsak acaba

bizde çok düşündük yanımıza park yatak alalım diye ama en son oda yapmaya karar verdik, mecburen bebeğin eşyalarını düzenli bir şekilde olması için dolap, çekmece, şifonyer vs gerekiyor.. birde odasına alışsın istiyorum, yanımızda uyumaya alışırsa, sonrasında ayırmak zor oluyor.. zaten odasına bir çekyat atıp, yanında uyumayı düşünüyorum. çünkü eşim erken saatlerde uyanıyor zaten bi de gece oğlumla uyutmazsak işi zor :) ben nasılsa doğum izninde olacağım, bebişimle birlikte uyuruz odasında rahat rahat emziririm inşallah:)

kızalar ben 1 aydır kahve ıcteye basladım ya:5: dr yasaklamadı bana ıcebılırsın dedi ama ne bılımmmm bazen 3 gunde 1 bazen 2 gunde bır bazende hergun :1::1: bıde lanet olası cıps yıyorum her gece canım cok ıstıyor yaaa delırcem yememem lazım ama dayanamıom 3 paketı oturup yıyesım gelıo :44:

Back
X