Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da %90 kız demişti ama kordon ar bacak arasında deyip şüpheye düşürdü bakalım bugün tembel olmazsa kızım anlıycazBende ayrıntılıya 21+5 ken gidecem en iyi zaman 22. Hafta diye biliyorum sen kaç haftalık olcan o zaman .....
ya bence özellikle ilk bebeği doğacak olan arkadaşlar imkanları dahilinde tabi iyi bir araba almalısınız. daha sonra doğacak çocuğunuza da kullanırsınız. her pahalı araba güzel diye birseyde yok tabiki. ama ben maxi cosi mura modeliydi sanırım tek gecerim.. bize baby 2 go avangarde modeli hediye gelmişti. tipi öyle aman aman güzel değil ama süspansiyon yönünden inanılmaz rahattı kullanımı.simdi onun cift yönlüsüde çıkmış sanırım. tek kötü özelliği arabası olanlara bagaja sığdırma sıkıntısı çıkarabilir..
bizim için farketmez ama bir aydır kızım diye seviyorum kızıyorsa yandık![]()
sılacım mesajların beni çok mutlu ediyo tşk ederim :) bebişlerin ve senin ii olmana sevindim inşaallah hep sorunsuzca gider. ben iki gündür felaket bir karın ağrısı çekiorum oturamıorum bişey batıo sankiama çözdüm gaz sancısı kabız problemi yaşıorum galiba kan hapından oldu. dün sabah işten eve kendimi zor attım bu sabaha kadar hiç kalkmadan yattım. hala sancım var. artık çalışamıorum çok aşırı zorlanıorum haftaya tekrar kontrole gitcem 1 aylık rapor alım diorum doğum iznine kadar bu şekilde idare edicem. geçen hafta kontrolum vardı ikizlerin boyları biri 8,60cm biri 8,74 cm tek olan 9,99cm :) doktorum gelişimleri ii dedi inşallah öyledir çok korkuorum bişi olcak die. ALLAHIM hepimizin yavrularını bağışlasın. seninkilerin cinsiyetleri belli oldu mu?
bu arada ben bazı sebeplerden dolayı face kullanmıorum ama çok istiorum o gruba girmeyi bakalım sadece sizinle olmak için açarım öpüorum ::)
günaydın güzel anneler![]()
23 haftalık olacağım inşallah canım
günaydın canım güzel haberlerle gelısrsın ınsallah benımde bu sabah bır akıntm gelmıskı sormayın fazla gıbı geldı bana neyse bende ayın 26 sında gıdıcem ınsallah ozaman ayrıntılı ultrasına gırıcez
Herkeslere gunaydin ...
Guzel bir gun gecirmenizi dilerim arkadaslar
1.5 saat sonra randevum var cook heycanliyim yavrumu gorecegiz insallah..
Dualarini eksik etmeyi arkadaslar ..
Belki cinsiyet ogrenecegiz :))
Iremneva sizinde insallah kontrolunuz iyi gecer canim ..
günaydın canım güzel haberlerle gelısrsın ınsallah benımde bu sabah bır akıntm gelmıskı sormayın fazla gıbı geldı bana neyse bende ayın 26 sında gıdıcem ınsallah ozaman ayrıntılı ultrasına gırıcez
Herkeslere gunaydin ...
Guzel bir gun gecirmenizi dilerim arkadaslar
1.5 saat sonra randevum var cook heycanliyim yavrumu gorecegiz insallah..
Dualarini eksik etmeyi arkadaslar ..
Belki cinsiyet ogrenecegiz :))
Iremneva sizinde insallah kontrolunuz iyi gecer canim ..
canım akıntın nasıl süt kesiği gibi mi?
süt kesiği gibi değil csnım brnım normaldede hep akınıtım olur krem renklı suan doktorum olur dıyo hep ama bugun sabah kalkdıgımda bıraz fazla gıbı geldı belkı usutmusumdur bakalım hayırlısı
Günaydın annişler nasılsınız keyifler nasıl ?
aman ayak üşütmelrine dikkat![]()
sana da günaydın nasılsın
canım dikkat et kendine ayağından terliğini falan eksik etme ayaktan üşütürsen bebeğin gazıda cok oluyormuş canım aman aman
kızlar gunaydın...nasılsınız??
iiyim tatlım sen nasılsın bebişin nasıl![]()