2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
şu çin takvimine göre mi hesaplıyon , o bende tutmadı bu arada :9::9::9:

çin takvımınde yas ekleme olayı var ama ona gore bakıyorsun dırek yasına gore bakılmıyor. ocak ve subatda doğanlarda sıkıntı cıkıyo subat ve ocak doğumlularda o ayki cin takvımı yasına bakıyorusun benım bakdıklarımda hep tutmusdu kendımınkıde dahıl tabı tabıkı kesınlık payı yok eglencesıne bakıyoruz tutarsada sevıyoruz ısde :)
senın doğum tarıhın neydı canım bıde dodugun ay

dokotra sorsak normal diyecek sormayın ya bend ehep kabus goruyorum hatta hanı bebegın anne kanrında sırt ustu sıçrayış pozıyonu varya bende ıkı gecedır yatakda öyle sıçrıyorum rüyamda ne oluyosa o an

evet orası kesin :) bende çok sık uyanıyorum gece yatarken şöyle yatsam bişey olur mu böyle yatsam bişey olur mu sürekli sola dönükte yatamıyorum ee birde havalar ısındı artık bu gittiğimde yatış pozisyonunu soracağım doktora.

çin takvımınde yas ekleme olayı var ama ona gore bakıyorsun dırek yasına gore bakılmıyor. Ocak ve subatda doğanlarda sıkıntı cıkıyo subat ve ocak doğumlularda o ayki cin takvımı yasına bakıyorusun benım bakdıklarımda hep tutmusdu kendımınkıde dahıl tabı tabıkı kesınlık payı yok eglencesıne bakıyoruz tutarsada sevıyoruz ısde :)
senın doğum tarıhın neydı canım bıde dodugun ay

biliyorum canım öyle olduğunu benim kini eklesemde erkek diyo eklemesemde zaten :9::9::9: Ben eylül 84 doğumluyum şubatta son adet 29 un şubatına bakıyom erkek çıkıyo onda :34: Ama %90 lık tutmuyo öğleden sonra %100 lük kısmını söylerim :60::60::60:

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah`a sormuş:
- Allahım beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?
- Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. o seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.
- Peki... insanlar bana birşeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?
- Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
- Peki Allahım ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?
- Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
- Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?
- Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak.
- Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.
- Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
- Allahım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen söylermisin, benim meleğimin adı ne?
- Meleğinin adının önemi yok, sen onu ANNE diye çağıracaksın...

büyük oğlum yusuf eymen. yusuf kayınpederin adı. daha hamile kalamdan önce herkese söyledim bi oğlum daha oğlursa benim babamın adı olacak diye babamda mehmet ee yanına en güzel yakışan isim emin gibi :32: hatta kız olursa annemin adı dedimde o kabul edilmedi :44: ama kız hissediyorum ben en baştan beri. ekşi yemeyen ben günde en az yarım limon yiyorum erikler kilo hesabı alınıyor eve :21: 2-3 kilo aldım ama acayip genişledim bence kız gibi

slm kızlar,ben geldim.oğlumun okuluna gittik kayıt için evrak falan gerekli mi diye.kızlar ben de ciciler almak istiyorum bebeğime ama detaylıyı bekleyeyim derken çatlayacağım.netten bir şeyler beğendim civilin sitesinden ama,yine de beklemekteyim bakalım.bir kesinleşsin hemen almaya başlayacağım,sizden gördükçe kıskandım vallahi.:9:

biliyorum canım öyle olduğunu benim kini eklesemde erkek diyo eklemesemde zaten :9::9::9: Ben eylül 84 doğumluyum şubatta son adet 29 un şubatına bakıyom erkek çıkıyo onda :34: Ama %90 lık tutmuyo öğleden sonra %100 lük kısmını söylerim :60::60::60:

evet canım bende 21 eylül 1984 doğumluyum :) neyse %10 luk yanılma payına gırmışsın sende :) aman zevkine bakyoruz ısde

kız adı betül,ahsen, mina,var üçü geçmiyor

bende eşimde zümra dan hoşlandık anlamıda güzel ama eşimin arkadaşının kızının adıda oymuş söylemiş bulundum bilmiyormuş herif sogudu isimden :9::9::9: Gül neva koyalım ben nevaisminide anlamını seviyorum bu arada ismimde neva yok benim çok sevdiğim için var nick de deyim :1: Onada herif hayır diyo dalga geçerler kızımla diyo neye benzetti ismi onuda anlamadım :9::9::9:

benım nette sorun varya kopup duruyor
kız ısmı düşünenlere bende ısım onerebılırım ben kızım olsa NARİN YADA İPEK koyucakdım. NİL NEVA NEHİR HAYAL RÜYA bu isimlerde hoşuma gıdıyor

kızlar aranızda 3 lü tarama testi yaptıran var mı?
benim 3 lü tarama sonucum ikiliden kötü çıktı? ikilide risk çok düşüktü , 3 lüde yaşıma göre yüksek çıktı..
amniyosentez ihtimali var sizce ne yapmalıyım????????????????????

canım ben hepsini de yaptırdım ben de eşimde biraz pimpirikliyizdir,2'li de 3'lü de aynı çıktı 4'lü de değer o kadar yüksek olmasa da dr çok iyi dedi,eğer drun amniyosentezi önerdiyse yaptırabilirsi,kuzenimin 3'lü çok riskli çıkmıştı ama amniyosentezde temiz çıktı şimdi 1,5 yaşında cadımız,akça pakça bir kızımız var.allahın izniyle hiçbir şey olmaz içim rahat etsin diyorsan yaptır bence.

benım eltının kızının ısmı neva sesıde cok güzel ısmıne cekmıs kendıde güzel cımcıme ama cok hiperaktif durmuyo hıc :)

evet canım bende 21 eylül 1984 doğumluyum :) neyse %10 luk yanılma payına gırmışsın sende :) aman zevkine bakyoruz ısde

ben kızımın hem çinlileri hemde erkek dediler bana hep zayıf olunca sırf karnım var gibi görünüyo ki o kadar kesin konuşuyolardı ki bana onlara inat kız olmasından çok memnunum :27::27::27::27: Ama yine esas netleşme bugün olacak bakalım nolur :52::52::52::52::52:

benım eltının kızının ısmı neva sesıde cok güzel ısmıne cekmıs kendıde güzel cımcıme ama cok hiperaktif durmuyo hıc :)

canım azıcık babasına çekse zaten ben onu tutamam da karnımdaki pozları çok tembel , doktor bile ben bu kadar keyfine düşkün kız görmedim dedi o konuda bana çekmiş :9::9::9::9:

ahsen ismini seviyorum ama benimde kuzenimde var olmasaydı koyabilirdim.

iremm onun kahramanlık yapmasını beklersek yandık ama hemileliğimde bana çok çektirdiği için cadı bişey olacağı kesin onu söyleyenilirim.:1:

bende ahseni beğeniyorum bakalım babamız beğenecekmi. ben cinsiyeti bekleyeemden battaniyeye başaldım krem ve lila renginden :6: işyerinde yapıyorum klasik devlet memuru oldum:6: bu gün git ayrın gel iki sıra gidince bakıyorum falan dermişim :35: birde önceden yelek başlamıştım beyaz renk işlemesinide cinsiyete göre yapacağım. annemlerde merakla bekliyorlar artık

Back
X