2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ahsen ismini seviyorum ama benimde kuzenimde var olmasaydı koyabilirdim.

iremm onun kahramanlık yapmasını beklersek yandık ama hemileliğimde bana çok çektirdiği için cadı bişey olacağı kesin onu söyleyenilirim.:1:

bende ahseni beğeniyorum bakalım babamız beğenecekmi. ben cinsiyeti bekleyemeden battaniyeye başladım krem ve lila renginden :6: işyerinde yapıyorum klasik devlet memuru oldum:6: bu gün git yarın gel iki sıra gidince bakıyorum falan dermişim :35: birde önceden yelek başlamıştım beyaz renk işlemesinide cinsiyete göre yapacağım. annemlerde merakla bekliyorlar artık

ahsen ismini seviyorum ama benimde kuzenimde var olmasaydı koyabilirdim.

Iremm onun kahramanlık yapmasını beklersek yandık ama hemileliğimde bana çok çektirdiği için cadı bişey olacağı kesin onu söyleyenilirim.:1:

ben böyle ismiyle falan sevmek istiyorum arada eşim kızsın diye hatta gül nevam falan diyorum :1::1::1: Ama herif daha var karar veririz demiyo mu :84::84::84:

slm kızlar,ben geldim.oğlumun okuluna gittik kayıt için evrak falan gerekli mi diye.kızlar ben de ciciler almak istiyorum bebeğime ama detaylıyı bekleyeyim derken çatlayacağım.netten bir şeyler beğendim civilin sitesinden ama,yine de beklemekteyim bakalım.bir kesinleşsin hemen almaya başlayacağım,sizden gördükçe kıskandım vallahi.:9:

bizim burda civilin kendi mağzası varmış ümraniyede bende eşimi alıp haftasonu oraya götürmeyi düşünüyorum kaliteleri nasıl diye görerek almak istiyorum alcaklarımı... e bebek mağzasına gitmiştik geçenlerde Baby Jem Bubble Battaniye görmüştüm onu çok beğendim yumuşacık çok güzel ondan birtane sipariş vericem netten

naslsınız güzel anneler bende öğleden sonra gideceğim kontrole kızımı göreceğim :62: adını da Esila Mina düşünüyoruz bakalım nasip olursa

ACİL!

Arkadaşlar Ankara'da hangi hastane ve hangi doktoru tavsiye edersiniz?

canım ben Özel Akay Hastanesine Tolga Ecemişe gidiyordum.5yıl süren tedavilerin ardından en sonunda tolga beyle tanışınca tamam dedim.tüp bebek ve ameliyatımı kendisi yaptı ve sonunda oğluşuma onun sayesinde kavuştum.Doktorum mayıs ayından itibaren Medicana hastanesine geçti tabi bende peşinden :) ben değil bütün hastaları..Allah nasip ederse doğumumu Medicanada Tolga Beyle yapacağım.Ama gebelik takibi için hastaneye değil özel muayenehanesine gidiyorum.Tavsiye ederim mükemmel bir doktor..doktordan öte hatta..

bizim burda civilin kendi mağzası varmış ümraniyede bende eşimi alıp haftasonu oraya götürmeyi düşünüyorum kaliteleri nasıl diye görerek almak istiyorum alcaklarımı... E bebek mağzasına gitmiştik geçenlerde baby jem bubble battaniye görmüştüm onu çok beğendim yumuşacık çok güzel ondan birtane sipariş vericem netten

baby jem ürünleri güzel mi ya hamile kalmadan önce markalar konusunda bilgim olmayınca kim ne alsa soruyom o iyiymi diye netten bakarken cesaret edemiyom sırf markayı bilmediğimden :44:

Kizlar multivitamin disinda demir, kalsiyum ve magnezyum hapi icin yardim.
Demir icin Solgar Gentle Iron 25 mg iyiymis ama hamileler kullanabilir yazmiyor.
Kalsiyum magnezyum tek bulamadim Osteocare cignenen tablet ya da sandoz seklinde olani var. Bunlari kullanan var mi? Gebelerde kullaniliyor mu?

bizim burda civilin kendi mağzası varmış ümraniyede bende eşimi alıp haftasonu oraya götürmeyi düşünüyorum kaliteleri nasıl diye görerek almak istiyorum alcaklarımı... e bebek mağzasına gitmiştik geçenlerde Baby Jem Bubble Battaniye görmüştüm onu çok beğendim yumuşacık çok güzel ondan birtane sipariş vericem netten

aslında ben de konyaya gidince almayı düşünüyorum gözüm göre göre,ama dayanamayıp alırsam şaşmam.bir kaç tanesini masa üstü yapıp duruyorum,her gün birini ama,oğlum azıcık kıskanıyor galiba hemen değiştiriyor.:1:

kizlar multivitamin disinda demir, kalsiyum ve magnezyum hapi icin yardim.
Demir icin solgar gentle ıron 25 mg iyiymis ama hamileler kullanabilir yazmiyor.
Kalsiyum magnezyum tek bulamadim osteocare cignenen tablet ya da sandoz seklinde olani var. Bunlari kullanan var mi? Gebelerde kullaniliyor mu?

doktorun yazmadı mı ilaçları kendin mi alıyorsun :44::44:

aslında ben de konyaya gidince almayı düşünüyorum gözüm göre göre,ama dayanamayıp alırsam şaşmam.bir kaç tanesini masa üstü yapıp duruyorum,her gün birini ama,oğlum azıcık kıskanıyor galiba hemen değiştiriyor.:1:

bende konyada yapcam kısmetse alışverişimi dört gözle temmuzu bekliyom , sen mi konyalısın ....

doktorun yazmadı mı ilaçları kendin mi alıyorsun :44::44:

bende konyada yapcam kısmetse alışverişimi dört gözle temmuzu bekliyom , sen mi konyalısın ....

ya canim sorun da bu ydisinda kolay kolay yazmiyor bide kan testi de yok. Ben takviye icin istiyorum dis sorunum da var daha once de kalsuyim ve kan eksiligim vardi zaten. Ondan soruyorum trde kullanan var mi diye

Ayrica soyle bi sorunum da var ayni durumda olanlar bakarsa sevinirim. 20 haftaligim ve yaklasik 13 haftadan beri disetlerim disarasi kucuk balon gibi oluyor sisior ve ayrica cok kanama var. 1 ay once gidip disetimi temizlettim gargara yapiyorum ama simdi de temizlenen deil de karsisi oldu hatta dis de sallaniyor diseti zayiflayinca. Var mi bole durumda ve ne yaptiniz doktor ne dedi?

Son düzenleme:
bende konyada yapcam kısmetse alışverişimi dört gözle temmuzu bekliyom , sen mi konyalısın ....[/QUOTE]

ben antalyalıyım hayatım,eşim konyalı hatta karamanlı ama kv konyadalar.ben de temmuzda gideceğim konyaya.

ya canim sorun da bu ydisinda kolay kolay yazmiyor bide kan testi de yok. Ben takviye icin istiyorum dis sorunum da var daha once de kalsuyim ve kan eksiligim vardi zaten. Ondan soruyorum trde kullanan var mi diye

ayrica soyle bi sorunum da var ayni durumda olanlar bakarsa sevinirim. 20 haftaligim ve yaklasik 13 haftadan beri disetlerim disarasi kucuk balon gibi oluyor sisior ve ayrica cok kanama var. 1 ay once gidip disetimi temizlettim gargara yapiyorum ama simdi de temizlenen deil de karsisi oldu hatta dis de sallaniyor diseti zayiflayinca. Var mi bole durumda ve ne yaptiniz doktor ne dedi?

canım dişlerde ve burunda kanama olabilir yazıyo hamilelik takviminde bebek kan pompalamaya başladığı için olurmuş galiba , ama o durumda ne yapar doktor hiç bilmiyorum , sen süt türevlerini çok tüketmeye bak ilaçtan öte doğal olarak al kalsiyumunu süt içemiyorsa ben bir dönem içememeiştim dondurmanın bir kasesi bilmem kaç 9 diye hatırlıyom ama belki yanlıştır bardak süte eş değer bir bebek programında duymuş bir arkadaş demişti süt yerine dondurma ye bari diye , ben kan ve demiri ortak maltofer diye bir ilacı kullanıyorum kan depoları dolsun diye önce günde iki içiyorsun galiba ama benim ki sınırda olmasına rağmen hep günde bir verdi doktorum ilacın prospektüsünü okuyabilirsin netten , ama magnezyum kalsiyum kullanmıyorum kalsiyum peynirde de en çok kaşar peynirde çokmuş bilgine, keçi sütü daha faydalıymış ürünlerde seçim yapma şansın varsa ben keçi sütünden dondurma ve marketten peynirini aldım mesela :34:

kızlar ya bırsey sorucam suan ayrıntılı ultrason yaptrmaktan vazgecmek uzereyım cok gereklımı acaba?

organları tek tek inceleniyor bebeğin. herhangi bir sıkıntısı varsa hemen doğumdan sonra müdahale ediliyor hatta nadirende olsa anne karnında tedavi ediliyor. bence ikili uçlu testlerden daha önemli. ama tabi ki karar senin..

kızlar ya bırsey sorucam suan ayrıntılı ultrason yaptrmaktan vazgecmek uzereyım cok gereklımı acaba?

şahsen ben şu 2 li 3 lü testlerden daha gerekli görüyorum testler olumsuz olsada aldırmayı düşünmüyordum çünkü , ama ayrıntılıda bebeğin her organına bakıyorlar eğer doğar doğmaz tedavi gerektirecek bir rahatsızlığı olursa tespiti olur diye düşünüyorum kişisel fikrim tabi ...

Bu arada ben yemeğe gidiyorum teyzoşlar ondan sonrada doktora gitcez hepinizi bebişlerinizden öptük :54::54::54::54:

canım dişlerde ve burunda kanama olabilir yazıyo hamilelik takviminde bebek kan pompalamaya başladığı için olurmuş galiba , ama o durumda ne yapar doktor hiç bilmiyorum , sen süt türevlerini çok tüketmeye bak ilaçtan öte doğal olarak al kalsiyumunu süt içemiyorsa ben bir dönem içememeiştim dondurmanın bir kasesi bilmem kaç 9 diye hatırlıyom ama belki yanlıştır bardak süte eş değer bir bebek programında duymuş bir arkadaş demişti süt yerine dondurma ye bari diye , ben kan ve demiri ortak maltofer diye bir ilacı kullanıyorum kan depoları dolsun diye önce günde iki içiyorsun galiba ama benim ki sınırda olmasına rağmen hep günde bir verdi doktorum ilacın prospektüsünü okuyabilirsin netten , ama magnezyum kalsiyum kullanmıyorum kalsiyum peynirde de en çok kaşar peynirde çokmuş bilgine, keçi sütü daha faydalıymış ürünlerde seçim yapma şansın varsa ben keçi sütünden dondurma ve marketten peynirini aldım mesela :34:

sagol canim ben de keci sutu iciyorum. yine de destek gerekiyor sanirim bu maltofer gebelikte guvenli degil mi?

organları tek tek inceleniyor bebeğin. herhangi bir sıkıntısı varsa hemen doğumdan sonra müdahale ediliyor hatta nadirende olsa anne karnında tedavi ediliyor. bence ikili uçlu testlerden daha önemli. ama tabi ki karar senin..

ben doktora sormuştum peki allah korusun herhangi bir durum söz konusu olduğunda müdehale edilebilinirmi diye yok doğduktan sonra çocuk doktorları müdahele edebilir biz değil dedi :19:ee neanlamaı var ki çocuk doğduğunda zaten çocuk doktoruna hemen muayeneden geçicek:26:

Back
X