Kizlar multivitamin disinda demir, kalsiyum ve magnezyum hapi icin yardim.
Demir icin Solgar Gentle Iron 25 mg iyiymis ama hamileler kullanabilir yazmiyor.
Kalsiyum magnezyum tek bulamadim Osteocare cignenen tablet ya da sandoz seklinde olani var. Bunlari kullanan var mi? Gebelerde kullaniliyor mu?
bende osteocare kullanıyorum ama yutuyorum.ne cıgneme ne sandoz oyle bısey demedıler.herhalde yanlıs kullanmamısımdır aylardır

selam kızlarr nasılsnız?
nerdeyse 1 haftadır agrıları cekıyorum dun sabah dahada agrım oldu durulcak gıbı deıldı yemek yıyemedım dusunun kıvrandım ..sabah ılk ısım hemen hastaneye kosmaktı ıdrar tahlılı verdım ve kum dokuyormusumo agrıların sebebı oymus megersem ..akıntıda ustune eklenınce ıycene perısan oldumm .sabah dr aradım monaral şaşe tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıcıcem bırde buskopan verdı umarım kum dokmek sorn olmaz erken dogum vs
![]()
ahh canım gecmıs olsun.allah sıfa versın.herkes yazmıs zaten sende bılıyorsun en onemlısı su.hatta ben tas dusururken ıdrarını bırıktır oyle yap demıslerdı.bılmem artık ne kadar dogru.
ya bu çocuk beni deli edecek
sabahtan beri hiç oynamadı
bir gün uykudan uyandırıyor hoplayıp zıplayıp başka gün tık yok
öff bişey mi oldu diye kurup duruyorum..
aynen zuzum bugum kucuk adam uyuyo mu napıyo bılmıyorum.benım de uykum var cunku o da kendıne gelememıs olabılır.bıkac kere tıklatsa ben ıyı oldugunu anlarım