2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bildiğim kadarıyla dozları tamamlaman gerekiyo

Günaydın iyi haftasonları, bende dün sordum geçen sene 5 doz tamamlanan aşıya başlamıştım doktor hiç geryi yok dedi bir doz bile 5 sene koruyormuş boşuna yaptırma dedi kolda çok ağrı ve apse yapıyor dedi gerçi ben o acıları çoktan çektim ama.

bazı doktorlar gerek görmüyormuş ama... danışacağım bakalım ne dicek. Doktor beye boynumuz kıldan ince bu ara :61:

kızlar.. bn 2li ve 3lü testimi oldum sonuclar normal fakat 20. haftalarda yapılan ayrıntılı ultrasondan bhsetmdi doktorum tarama test sonuclarım guzel cıkınca gerekmi görmediki?
canım 20. haftada yapılır ve bildiğin kadarıylar 2-3 testle alakası yok. Yani yapılırken soruyor sonuçlar nasıl diye. ben amniyo olduğumu söyledim ona göre inceledi ama bebeğin genel vücut ölçümlerini de yapıyor. yaptır mutlaka ihmal etme.

İnş canım ya 27 Ekim beklenen doğum tarihim inşallah herşey yolunda gider .

Gelişim bozuklukları, kalp,böbrek rahatsızlıkları,erken doğum,13 18 trizomi (beyinle ilgili bi sendrom sanırım) daha bir sürü şeyyy :((((

canım ayrıntılı ult. doktorun mu yaptı yoksa yönlendirdi mi? benim dr. yapmadı anlaşmalı oldukları bir yere yönlendirdi. oradaki radyoloji uzmanı baktı. Bu ultrason sonunda bebeğinizin burnu, kolu, bacağı yok deyipte sapasağlam çıkan bebeklerin hikayesinide yakınlarımdan duydum. Bu yüzden hemen endişelenme bir başka yere daha gidip tekrar yap bence?

maşallah. Ben de son zamanlarda epey hissediyorum. 2 gün önce denize girmiştim o gün maşallah hiç durmadı, hoşuna gitti heralde. Dün azcık kasık ağrım olunca giirmedim. Ama bugün gircem, aklıma gelmişken bakayım denize girmenin bebek üzerinde olumlu etkileri oluyo mu:1:

kuzucuk başladı mı durmuyor dimi :61: karnım açıkken gözlüyorum, resmen şekil değiştiriyor :1: iniyor çıkıyor :9: plasentam aşağıdaymış ya tekme yediğimde resmen karnımdan değil de sanki attan biri vurmuş gibi oluyorum. bakalım inşallah yukarı çıkarda sıpa feraha kavuşur :61:

Allh sifa versn canmm cok uzuldmm duamdasiniz

burcu, çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin...

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin tez zamanda bazen herşey üst üste gelebiliyor işte.İnşallah atlatır hayati tehlikeyi.

İşyerindeki yoğun ve yorucu bir haftanın ardından ve geçici bir süre tüm izinler iptal olmuşken şu an kocişle tatil yolundayız.hamile olmanın avantajıyla iznimi kullanıyorum:1:Allahtan geçen aykonuşmuştum ağustosta doktorum izin vermiyo hazıranda izne ayrılıcam diye.şimdi 1 hafta dinlenicez .yazlıkta internetimiz yok ama eşimin ıpadden arada gelirim yanınıza insallah.
burcu cnm çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin .bol bol "ya şafi" okuyun cnm.hatta bizler de okuyalım fırsat buldukça kızlarrr
Bide tetanoz olan kızçele r olduktan sonra ağrı hemen mi başlıyo acepp.öyleyse eğer ben o gün izin alayım en başından.zaten cuma yapılacak aşı.12temmuzda.haftasonu ağrılı geçecek belli.
Hepinizi öpüyorum minnaklarınızı da tabiiiii

canım cok gecmıs olsun allah yardımcınız olsun .ablamda yandı gecen yaz cok fena acısı allah yasatmasın vallahi.. Senın adınada sevındım cok sukur ayrıntılıyı atlattın drısı bıze :16:

burcucum öncelikle gözün aydın atlattın sağsalim ultrasonu. Kayınpederine de Allahtan acil şifalar diliyorum.

.

Allah razı olsun kızlar 15 günlük tehlikeli bir dönemimiz var allahın izniyle atlatırsak içimiz rahatlıcak hayat bir yandan devam ediyor kızımın güzel haberleri dedesini mutlu ediyor moral oluyor

Kızlar internette bu patikleri görmüştüm çok beğenmiştim.
$littlebuttonloafers020109c.webp

Bende örebilir miyim acaba derken uğraşlarım sonucu bunlar çıktı ortaya. Tabi internettekiler daha hoş ama acemilikle bu kadar oldu :9: üzerlerine düğme alıp dikicem bide.

$100_3078.webp $100_3080.webp

Kızlar internette bu patikleri görmüştüm çok beğenmiştim.
Eki Görüntüle 741121

Bende örebilir miyim acaba derken uğraşlarım sonucu bunlar çıktı ortaya. Tabi internettekiler daha hoş ama acemilikle bu kadar oldu :9: üzerlerine düğme alıp dikicem bide.

Eki Görüntüle 741117 Eki Görüntüle 741118 [/bence süper olmuş düğmeleride takınca daha güzel olur acemiliğe göre gayet başarılı bu patikleri bende çok beğeniyorum.

Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...

canım benim sıkma canını, senin hissettiklerini bebişinde hissediyordur karnında.. sen kalbini ferah tut, bol bol dua edelim Allah'ın izniyle sağlıklı bir bebişin olur inşallah :16:

Geçmiş olsun canım. Evet insanın içi rahat etmiyor ya bebeğime birşey olursa diye. Bende biraz takıntılıyım bu konuda. İnşallah geçer bi an önce ağrıların. Bu arada bahsettiğiniz bebek arabasının markası ne. Bende araştırıyorumda.

canım çok teşekkür ederim.bahsettiğimiz bebek arabası
Chicco Liteway Top Puset Scarlet - e-bebek.com
hafif olması ve bagajda yer kaplamaması hoşumuz gitti bizim.
Bu arada patiklere bayıldııııım

Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...

canım üzme kendini diycem annelik böyle endişeleneceksin biliyorum
bol bol dua et..inş. sağsalim doğacak kuzun..
ben geçen hafta afp yaptırmıştım..burda biçok kişinin 3lü zamanıydı kimsenin canı sıkılmasın diye yazmadım
değerim yüksek çıktı...apar topar ayrıntılıya girdim çok şükür herşey normal çıktı...
şimdi çok iyi anlıyorum seni..dua et bizlerde edelim yavrularımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inş.

Hayırlı geceler kızlar. allahu teala razı olsun verdiğiniz cevaplar için.10 gün sonra gidicez inşallah dra istemediğimi söyleyecem bakalım ne diyecek ona göre şekillenir artık:)

Allahu teala bebeklerimizi eli ayağı düzgün aklı bütün allahu tealaya hayırlı kul peygamber eferdimize hayırlı ümmet bizlerede hayırlı evlat olarak kucağımıza almayı nasip etsin.

Her kimin ne sıkıntısı varsa Allahu teala tez zamanda hayırlısı ile sıkıntısını gidersin.her işimizi hayra çıkarsın. Din ve dünya seadeti dilerim kıymetli dualarınızı beklerim kızlar... Berat kandiliniz de hayırlı mübarek olsun...

Rabbim Yardımcın olsun Dualarımdasın işallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsın işallah Allah büyük .

Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız

bazı doktorlar gerek görmüyormuş ama... danışacağım bakalım ne dicek. Doktor beye boynumuz kıldan ince bu ara :61:

canım 20. haftada yapılır ve bildiğin kadarıylar 2-3 testle alakası yok. Yani yapılırken soruyor sonuçlar nasıl diye. ben amniyo olduğumu söyledim ona göre inceledi ama bebeğin genel vücut ölçümlerini de yapıyor. yaptır mutlaka ihmal etme.

canım ayrıntılı ult. doktorun mu yaptı yoksa yönlendirdi mi? benim dr. yapmadı anlaşmalı oldukları bir yere yönlendirdi. oradaki radyoloji uzmanı baktı. Bu ultrason sonunda bebeğinizin burnu, kolu, bacağı yok deyipte sapasağlam çıkan bebeklerin hikayesinide yakınlarımdan duydum. Bu yüzden hemen endişelenme bir başka yere daha gidip tekrar yap bence?

kuzucuk başladı mı durmuyor dimi :61: karnım açıkken gözlüyorum, resmen şekil değiştiriyor :1: iniyor çıkıyor :9: plasentam aşağıdaymış ya tekme yediğimde resmen karnımdan değil de sanki attan biri vurmuş gibi oluyorum. bakalım inşallah yukarı çıkarda sıpa feraha kavuşur :61:

Ben memleketteyim tatilde yani kendi dr um değil, 2 dr baktı birisi radyolog o gördü zaten sonra diğer dr u çağırdı. Yakında kendi dr uma gidicem bide o baksın, inşallah yanlış falan görmüştür ne biliyim işte...

Canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına Rabbim büyüktür.

amin canım sağol

canım benim sıkma canını, senin hissettiklerini bebişinde hissediyordur karnında.. sen kalbini ferah tut, bol bol dua edelim Allah'ın izniyle sağlıklı bir bebişin olur inşallah :16:

Kalbimi ferahlatmaya çalışıyorum , bebeklerimizde hissediyor gerginliğimizi, sağol canım dualarınızı eksik etmeyin

canım üzme kendini diycem annelik böyle endişeleneceksin biliyorum
bol bol dua et..inş. sağsalim doğacak kuzun..
ben geçen hafta afp yaptırmıştım..burda biçok kişinin 3lü zamanıydı kimsenin canı sıkılmasın diye yazmadım
değerim yüksek çıktı...apar topar ayrıntılıya girdim çok şükür herşey normal çıktı...
şimdi çok iyi anlıyorum seni..dua et bizlerde edelim yavrularımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inş.

Dua edelim yarın bol bol inşallah hepimiz için , hepimiz yaşadık bazı endişeler, geçsin gitsin inşallah

Günaydın anneler ve minicik kuzuları:3::3::3::3::3:Kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkese sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin;herkes bebeciğine kavuşsun sağlıcakla inşallah,ALLAH evlat acısıyla sınamasın kimseyi, doğmamış bebeğimize bile birşey olacak diye korkarken doğduktan, yüzünü gördükten sonra nasıl endişeleneceğiz kim bilir.

arkadaşlar yarın 11 40 detaylı usg var öğleden sonrada tetenoz aşım çok heyecanlıyım inş sorunsuz atlatırım.detaylı usg kendi dr yapıcak olması benim için iyi çünkü takiplerimide o yaptığı için içim rahat 40 dk sürücekmiş usg 12 30 çıkıcaz 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli çok özledim.yarını iple çekiyorum.

arkadaşlar yarın 11 40 detaylı usg var öğleden sonrada tetenoz aşım çok heyecanlıyım inş sorunsuz atlatırım.detaylı usg kendi dr yapıcak olması benim için iyi çünkü takiplerimide o yaptığı için içim rahat 40 dk sürücekmiş usg 12 30 çıkıcaz 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli çok özledim.yarını iple çekiyorum.

bende girmek istiyorum daha var ama ben çapada olduğum için orda olacakmı bilmiyorum.doktora danışmam grekecek...kaç haftalar arası oluyor bilgin varmı canımcım?

Back
X